brak logo

Bryza - Pralnia Chemiczna Edyta Ostrowska

Łomianki

Opinie o Bryza - Pralnia Chemiczna Edyta Ostrowska

JACEK 2011-07-31 13:02
Witam, jestem klientem od kilku lat i naprawdę wielki szacun dla włascicieli i pracowników. Personel zawsze uśmiechnięty i życzliwy i pełen profesjonalizmw wykonywaniu usługi. Dziękuję. Jacek
4
piotr 2011-09-12 14:02
p o t w i e r d z a m , wielu moich znajomych jeździ do tej pralni specjalnie z w-wy
3
wojciech m. 2012-04-25 23:10
najlepsza pralnia łomianki wiślana bryza - dziękuję za super ekspres
5
beata i piotr 2014-01-12 19:44
najlepsza pralnia w Łomiankach to zdecydowanie ta na (usunięte przez administratora) w Auchan i Markpolu tragedia.
1
beata 2014-01-27 23:57
pralnia Bryza Wiślana Łomianki
2
konrad 2014-02-25 22:32
najlepsza pralnia łomianki to bryza na wiślanej , dziękuję wam za profesjonalizm i super express
3
majka - młoda żonka 2015-01-06 02:17
Bryza - kocham was za moją suknię ślubną - dobra pralnia w Łomiankach
3
witek 2015-06-20 22:12
potwierdzam
1
Mic 2016-05-17 14:41
Bryza - Pralnia Chemiczna Edyta Ostrowska mam dobre doświadczenia z tą firmą, nic nie poradzi się chyba na negatywne opinie, ale powiem tylko tyle, że zdecydowanie mimo wszystko polecam prace tutaj od już, jest dobra i nigdy nie zawodzi, naprawdę warto.
Paulina 2017-06-01 12:07
@majka - młoda żonka bardzo dziękujemy za Twoją opinię. To dobrze, że jesteś zadowolona z usług Bryza - Pralnia Chemiczna Edyta Ostrowska. A co możecie napisać o Bryza - Pralnia Chemiczna Edyta Ostrowska pod kątem pracodawcy?
Zostaw swoją opinię o Bryza - Pralnia Chemiczna Edyta Ostrowska - Łomianki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bryza - Pralnia Chemiczna Edyta Ostrowska