brak logo

Arlena S.C. P.P.H.U. Haft Komputerowy

Łódź

Opinie o Arlena S.C. P.P.H.U. Haft Komputerowy

malvado 2012-02-29 09:54:45
Pracowałem w Arlenie i polecam. Duża, prężna firma dobrze zarządzana. Z powodów osobistych musiałem się zwolnić.
Wiele nowych umiejętności nabyłem pracując tam. Atmosfera w firmie bardzo dobra. Pomocnicy, hafciarze, ludzie z biura jak i szefostwo normalni. Nigdy nie było poślizgu z wypłatą.
Oczywiście znalazły by się jakieś minusy ale jeżeli są to niewiele i malutkie.
Polecam.
1
kruczmac 2012-10-25 20:58:09
Uwazam ze w tej hafciarni jest kompletny bałagan,niskie zarobki.marzenie szefa nikt nie przekroczy 1500,00 .brak brygadzisty.
Nie polecam!!!!!!!!
1
fuks 2014-01-09 20:52:14
nie polecam jak poprzednik
sknerstwo ,bezmyślne biuro, nikomu nie zależy na pracy i kliencie

1
szczery 2014-01-17 21:45:00
Słabo, i tyle!!!!
1
KLIK 2014-03-24 19:57:40
BARDZO SŁABOOOOO!!!!!
1
rybka 2014-11-06 19:26:12
Do luftu mobbing brak szacunku dla pracownika wielki syf nie polecam
1
życzliwy 2015-03-08 13:09:04
Nie wiem dlaczego poprzednicy tak źle oceniają firmę - pewnie dlatego że szef wymaga i niestety dla niektórych to za dużo, chcieliby nic nie robić i dostawać kasę. Pracując w tej firmie dużo się nauczyłem, wypłaty były zawsze na czas, atmosfera miła, ogólnie polecam.
45niezadowolony 2015-03-25 17:23:41
Miło jak właściciel wpisuje opinie ratując opinie firmy
Ale prawda w oczy kole z biuro odeszło kilka osób ciekawe dlaczego?
Kilku hafciarzy odeszło w ciągu ostatniego m-c
Fakty chyba mówią same za siebie
Nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!


1
Gosc2 2015-03-31 01:14:47
Obecnie firma stacza się, wszyscy uciekają, nie polecam.
1
ja 2015-05-24 12:58:08
hmmm
czytam i czytam te wiadomości - te wpisy i stwierdzam fakt że każdy pisze prawdę
45niezadowolony podzielam twój wpis !!!
Gosc2 - również jestem z tobą :) masz rację na co wskazują fakty
piszę to jako były pracownik Arleny też uciekłem niespełna 2 lata temu
i wiele mogę powiedzieć na temat tej firmy tylko po co ???



1
kosmopolitan 2015-05-24 13:05:01


Tak zwane ratujmy co się da ....
nie ważne jak
nie ważne z kim
byle by
:)
tylko czy ???? :)
na mieście krąży plotka ?
bo nie wiem ile w tym racji
że jest albo też była ( piszę była bo nie wiem ile dała radę wytrzymać haha) jedna dziewczyna brygadzistka
dla jednych oki dla innych nie
mówią ze trochę porządku wprowadziła
nie znam nie wiem nie mówię zasłyszane nie potwierdzone
ruda 2015-08-23 22:55:21
po małej przerwie wróciłam nie żałuję, firma się rozwija dochodzą nowe działy,
zarobki jak wszędzie - ważne że na czas, ogólnie można polecić
biedrona 2015-09-07 14:57:06
jakie nowe działy ? widziałam sublimację i to wszystko
powiem wam ,że pracuję tam i zwalniam się za tydzien kłótnie
ojciec -syn-synowa -córka -i powalona brygadzistka co [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] liże to dla mnie zadużo.Pracy jak na lekarstwo,najlepsi juz odeszli i nie szkoda ich było?
Jak chcecie zarabiac 1200 -.to polecam więcej wam nie dadzą!!!!!!
prz em 2015-10-22 21:04:20
Szulam pracy. Ile dadza??? Jestem zdecydowany ale te Komentarze mnie nie zachecaja. Jakies info??
wracająca 2015-12-02 20:39:44
ja też wróciłam i nie żałuję, rzeczywiście firma przyjmuje sporo nowych osób, więc rotacja przyznam jest, ale za to atmosfera się poprawiła, bo rzeczywiście w zeszłym roku jak było mniej pracy to ludzie się wkurzali bo mniej zarabiali, ale teraz jest naprawdę dobrze. a tej brygadzistki o której pisze "biedrona" już nie ma.
Avanti 2015-12-02 20:41:13
Jak ktoś się obija lub partaczy robotę to jak można go trzymać? Każda osoba która działa na szkodę firmy musi się liczyć z tym , że szefostwo postanawia zwalniać. Nikt nie jest niezastąpiony.
GRUBY MACIORA Z DŻĘTÓW 2015-12-08 21:11:04
Robie w tej firmie i lubie to jestem lizus henia denerwuje mnie piotrek z patelki troche czuć mu z ust meliną









henia
xxx 2016-09-12 16:55:52
Zgadzam się , ja też odszedłem i to był najlepszy krok jaki mogłem poczynić. Najzabawniejsze są te kłótnie między rodzinką...parodia na kółkach - zero profesjonalizmu chodź nadymają się jak pawie. Polecam wysłać któreś z dzieci do prawdziwej firmy z prawdziwego zdarzenia co by się czegoś nauczyły bo wieje PRL-em!!!
Podpisano: a domyślajta się...hehehe
23er 2016-09-13 11:21:56
@Ale hej no wiesz co wydaje mi się ze nie maja na chwile obecna zadncyh ofert pracy ale lepej się chyba jednak upewnisc i jakos się z nimi skontaktować i zapytać i będziesz mieć wtedy dzięki temu pewność tak chyba po prostu będzie najlepiej i tyle :))
Zostaw swoją opinię o Arlena S.C. P.P.H.U. Haft Komputerowy - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arlena S.C. P.P.H.U. Haft Komputerowy