brak logo

Makpol PPHU Sp. z o.o. Hurtownia Odzieży Używanej

Łódź

Opinie o Makpol PPHU Sp. z o.o. Hurtownia Odzieży Używanej

MIKI 85 2013-06-26 21:19:11
Ja pracowałam w tej firmie kilka lat. Praca za grosze- fakt na czas, ale zachowanie pracodawcy w stosunku do pracowników na poziomie 0. jak to kiedyś szefowa powiedziała- nie zapomnę tego nigdy "odpady genetyczne " ODRADZAM
szukajaca pracy 2013-07-02 10:10:45
Czy ktoś jeszcze może się wypowiedzieć na ich temat? Bo ta jedna opinia negatywna już mnie zniechęciła, ale może jest ktoś kto ma inne zdanie? Ogólnie firma ostatnio poszukuje pań do sortowania odzieży, nie ma nazwy firmy ale po numerze telefonu znalazłam, że jest to właśnie Makpol. Dzwoniłam, ale nr telefonu był niedostępny, nie wiem czy warto dalej próbować. Pozdrawiam.
sara 2013-07-23 16:59:51
Witam. Pracowałam w tej firmie i powiem ci tak zarobki to najnizsza krajowa. Szefowa nie przyjemna naprawde,ale menadzerka mila. Jezeli chcesz tam pracowac to musisz byc gotowa na nie zla tyrke to fakt.Jesli chodzi o wyplacalnosc to sa wyplacalni jak narazie.
Beti 2014-02-07 08:27:17
Nie mogę znaleźć opinii o towarze niesortowanym, czy możecie mi coś podpowiedzieć, czy warto kupować niesort. Będę wdzięczna .
(usunięte przez administratora)
Torro 2014-02-26 17:25:19
Od dawna kupuję u nich towar niesortowany i bywa różnie, od suuuper butiku po prawie śmieci ale to nie często nieraz można trafić naprawdę zajefajne ciuszki zależy z jakiego miasta była zbiórka ale i tak zawsze wychodzę na plusie. Co do pracowników są tam ludzie ,którzy pracują długo i nic nie mówią żeby było im źle ale znajdą się i tacy ,którzy nażekają (tacy zawsze się znajdą), jedyne zastrzeżenie jakie mam to to, że po kilku latach lojalności ciągle nie wypracowałem sobie stałego rabatau, szkoda bo hurtowni jest wiele i mają niższe ceny, chyba muszę się rozejrzeć po rynku.
marco 2014-11-25 10:39:10
terro musisz znalesc gogos lepszego ja biore bezposrednio z angli od paru lat i jestem bardzo zadowolony z ceny jak i z jakosci !!!co w tych czasach jest bardzo wazne place 17 zl za kilogram cream mix,w tym mam przywoz gratis z angli do mnie do sklepu i niema posrednikow
1
annn 2014-12-25 19:45:30
Marco , mogłbys dac kontakt do swego dostawcy z anglii, nie działam w pl wiec nie jestem Twoja konkurencja, mail ; ejkej21małpaopkropkapl
1
ddd 2015-03-04 18:22:56
witam, proszę o kontakt do hurtowni w anglii na dany10000@interia.pl
gothic 2015-04-02 17:24:10
Mialam okazje pracowac tam w lato. bylam na centralu na innych sklepach niewiem jak jest ale moze podobnie. Najnizsza krajowa za nadgodziny nie placa a odebrac godzin tez problem. Duzo dzwigania i kierownicy praktycznie nic nie robia, a dziewczyny niezle tyraja. I polowa ludzi razem z kierowniczka wynosza po cichu rzeczy, (chyba odbijaja sobie za tevmale pensje) a szefowa konkretna,chumory ma i nie przebiera w slowach...nie polecam. Ja stracilam tam tylko czas i zdrowie bo kregoslup do dzis mnie boli...
ruda 2015-05-27 15:00:38
też poproszę namiar na hurtownie w UK, ruda5592@gmail.com
ja 2015-09-10 22:21:17
czy to jest na ul. Rąbieńskiej?
majekkinga@wp.pl 2015-09-19 22:47:29
prosze o podanie tej hurtowni z odziezą w angli bede wdzięczna majekkinga@wp.pl
Sara 2016-01-16 09:19:45
Faceci do pomocy to sa tylko na centrali, na reszcie sklepów nie ma, wiec dziewczyny muszą niestety dźwigać wory i kartony... A czasem nawet dostawy rozladowywac..
baron 2016-04-13 18:32:27
dzien dobry! prosze o podanie tej hurtowni z odziezą w angli bede wdzięczna melychyn@ukr.net
Sara 2016-07-06 19:06:55
Zatrudniają cię na sortowacza, a na umowie piszą pomocnik porządkowy a w rzeczywistości robisz wszystko...robią cię w konia z godzinami jeśli sam tego nie pilnujesz. Dla mnie to praca dla idiotow którzy nie mają wyjścia i idą tam. Zero pomocy przy dostawach gdzie to oni powinni być odpowiedzialni za dostawy a tak naprawdę musimy sobie same radzić i pytać klientów czy nam pomogą. Żenada..
Cxc 2016-07-06 19:17:05
Panią M. Zwolnili,ten sklep już upada. Ludzi do pracy nie mają bo nikt nie jest taki głupi zęby w takich warunkach pracować za takie grosze :) moje odejście z stamtąd było chyba najlepsza decyzja, dopiero czuje ze żyje :). Za żadne pieniądze bym tam nie wróciła a oni niech się męczą z panią prezes:)
maniola 2016-07-12 09:42:23
@sARA JA BARDZO DOCENIAM elastyczność zawodową, wówczas naprawdę dużo różnorodnego doświadczenia złapiesz
Zostaw swoją opinię o Makpol PPHU Sp. z o.o. Hurtownia Odzieży Używanej - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Makpol PPHU Sp. z o.o. Hurtownia Odzieży Używanej