brak logo

Cafe Molus

Toruń

Opinie o Cafe Molus

ufo 2011-11-28 11:56:31
niestety, mylisz się.............
Szakal 2011-12-29 16:47:57
Ufo ma racje bardzo niskie zarobki szefostwo bardzo nie miłe oszukują na godzinach trzeba się pilnować bo cie oszukają.Nie polecam.
ja 2012-01-10 16:03:29
do łukasza, po co ci koleżeńskie klimaty, co chcesz tam robic? pracowac czy sie przyjaznic? chociaz kelnerki sa mile....
tessie 2013-04-03 00:56:03
Pracowałam w Molusie 2-mce ale zostałam zwolniona....przez kogoś. Szefowa niemiła, olewała zarówno pracowników jak i klientów, na godzinach mnie co prawda nie oszukano ale...dodam że moją szefową była Pani (usunięte przez administratora), nie jej siostra. Lody często stare, kazano nam je rękoma mieszać...syf i bród....dodam, że pracowałam na ogródku. Pani (usunięte przez administratora) zatrudniała głownie młode dziewczyny, bez doświadczenia, olewały klientów, pyskowały...potem na mnie wszystko zwaliły....jedna wódkę nawet trzymała w pracy w zamrażarce, tam gdzie lody. Żenada...sanepid powinien tam zajrzeć. Ogólnie nikomu nie polecam pracy tam...przez pierwsze 2 tyg bylo ok, potem coraz gorzej. Płaca 6 zł za godzinę więc jako zajęcie na wakacje spoko, ale żeby się z tego utrzymać to nie polecam. Lenkiewicz lepsze lody ma i większe. W Molusie za gałkę płacicie 3 zł i macie 8 dag a u konkurencji 14 dag za 3 zł i lody o niebo smaczniejsze :-)
byly pracownik 2013-09-16 23:38:38
Praca tam to tragedia ! Nikomu nie polecam ! Pracowalam tam miesiac do tej pory nie mam za to zaplacone, syf straszny, podaja stare przeterminowane produkty, krzycza i wyzywaja pracownikow, nikt nie ma umowy ani ksiazeczki sanepidowskiej !!!!
były pracownik. 2014-09-26 16:52:19
Lody stare potwierdzam były często ,, naprawiane' żeby ładnie wyglądały. Państwo molus wie są niewypłacalni. Atmosfera bardzo napięta. Nie polecam pracować.
były pracownik 2014-10-16 09:30:06
Lansują się w telewizji toruńskiej z prezydentem u boku a ludziom nie płacą za uczciwą pracą, oskarżają, poniżają. Restauracja wygląda pieknie ale to co jest w magazynach i w kuchni woła o pomstę do nieba. Gdzie jest sanepid, pih, pip itp. Syf nieprawdopodobny, a oni właściciele żałośni.
pracownik 2015-02-17 22:46:58
Jestem wieloletnim pracownikiem tej firmy i co do brudu to niestety nie zgadzam się z tym a jeśli tak uwazasz to nie byłaś zbyt dobrym pracownikiem ponieważ sprzatanie magazynów nalezy do nas. Co do wypłaty to jak to piszesz za uczciwą pracę każy ma wypłacone a nawet i za nieuczciwą.
byly pracownik 2015-03-11 21:14:04
niesamowite, jestes pracownikiem tej firmy i to wieloletnim??? pomysl kobieto/mężczyzno może raz na jakiś czas, osoba do której piszesz mogla zobaczyć ten brud w pierwszych dniach swojego zatrudnienia, wiec to nie swiadczy o niej. Apropo, to wy nie macie tam sprzątaczki która sprząta te magazyny? Nie opowiadaj mi tu, ze Pani kelnerka lub barmanka ma drugi etat i sprząta te brudy?!tak,- czy się stoi czy się lezy 700 zl. się należy!!! niektórzy tak jeszcze mysla.
dorcia 2015-10-11 19:34:49
tak,700 złotych za stanie i dłubanie w nosie po 20 godzin tygodniowo też bym wzięła.
maciek 2016-03-11 14:27:26
potwierdzam negatywne opinie.Tym co tam podają powinien zainteresować się Sanepid. Trują ludzi. Mam zdjęcie ciastka , które nam podano. Szkoda tylko, że zdjęcie nie odda smaku i zapachu. Ciastko ze śmietaną - jeśli można tak to coś nazwać-śmietana stara ,gorzka i śmierdząca. Po reklamacji mieli je wycofać ale nic z tego.
Anna 2016-07-22 15:32:33
NIE POLECAM - zdecydowanie, straszny bród, ciasto - stare, lody też, wszystko się klei, obskurne, klejące fotele, zapuszczona brudem podłoga, etc. (w dawnym PDT-cie na parterze, na Starym Rynku) . Nie ma śladu po Molusie z dawnych lat. Żal....
1
ulka 2016-07-29 17:00:36
@Anna ale pracowałaś tu kiedyś? Mnie się wydaje, że wszystko z higieną jest ok.
Zostaw swoją opinię o Cafe Molus - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cafe Molus