brak logo

Galeria Sztuki Sp. z o.o. Katarzyna Napiórkowska

Warszawa

Opinie o Galeria Sztuki Sp. z o.o. Katarzyna Napiórkowska

Szczerze 2014-04-19 15:16:31
Komentarz pisany pod dyktando(usunięte przez administratora) Andegnotkę o porównywaniu tekstów pisanych przed i po podjęciu pracy w galerii przytaczają przy okazji niejednej rozmowy o pracę :)
3
Menadżerka kultury 2014-07-16 08:55:32
Zadania obejmują między przygotowywanie wystaw, obsługę gości, pisanie tekstów. Można nauczyć się podstaw programu graficznego. Pracowałam w galerii położonej w miejscu, w którym było bardzo dużo możliwości rozmów po angielsku(usunięte przez administratora)Wynagrodzenie oprócz podstawowej stawki obejmowało także dodatkowe prowizje, co pozwoliło mi mieć w sumie dobre zarobki przy rozwijającej pracy. Ogólnie- bardzo dobre doświadczenie.
7
M 2014-07-31 16:31:51
Nie polecam pracy w Galerii Sztuki K. Napiórkowskiej. Praca pod ogromną presją, dużo stresu, ciągłe roszczenia i niezadowolenie z naszej pracy. Zarobki pozostawiają wiele do życzenia. Pracowałam z dwoma koleżankami wszystkie stamtąd odeszłyśmy.
1
Irma 2014-09-03 17:32:17
Planuję podjąć pracę w tej firmie. Co masz na myśli pisząc stres i presja? Z tego co widzę ta praca jest wymagająca i odpowiedzialna, więc wymagań można się spodziewać. A tresy może nie ma przy zmywaniu naczyń ( choć są wyjątki). Jakie to konkretnie sytuacje, czego można się spodziewać?
1
Anna 2014-10-09 09:37:42
Irmo, po prostu wcale się nie przejmuj tym negatywnym wpisem M.

Praca w galerii jest bardzo ciekawa i nie ma się czego obawiać.

Pracowałam w galerii pani Napiórkowskiej i z całą odpowiedzialnością mogę powiedzieć, że praca jest wymagająca, ale także rozwijająca. Dużo się nauczyłam, zdobyłam naprawdę dużo doświadczenia zawodowego.

Z pewnością nie jest to praca dla pracowników nieuczciwych albo mających inne cele (na przykład galerianek - a to niestety zjawisko, które istnieje wśród moich rówieśniczek na roku). Osoba, która pisze złośliwe teksty tutaj została zwolniona dyscyplinarnie w związku z rażącymi naruszeniami wobec pracodawcy i współpracowników. Idąc do pracy w galerii pani Napiórkowskiej (a właściwie pań Napiórkowskich) dokładnie wiadomo, czego się spodziewać i dla uczciwej osoby nie będzie zaskoczenia, najwyżej pozytywne! POLECAM!
5
Ania 2014-10-09 09:44:06
Dostać się trudno, ale można. Standardy są wysokie- z pewnością nie dla każdego.
Ale ci którzy zostają, mają możliwość wyjątkowego rozwoju i doświadczenia.
4
Isadora Duncan 2014-12-11 21:04:37
Przede wszystkim nie należy się przerażać "wygórowanymi" oczekiwaniami :) jak ktoś jest obowiązkowy, rozsądny i przykłada się do pracy będzie zadowolony z pracy w Galerii :) Sama odbyłam 3 miesięczny staż w filii w Brukseli, który wspominam jako bardzo cenne doświadczenie, w wymiarze zawodowym oraz w zakresie samodoskonalenia. Warto :)Jeśli chodzi o wymagający charakter pracy to jest to niewątpliwy plus, można się wiele nauczyć. Poza tym praca w Galerii zapewnia kontakt z fascynującymi osobami, zarówno wśród artystów przy okazji wernisaży, jak i wśród klientów - przed którymi należy wykazać się niemałą wiedzą :)
5
Raf 2015-01-27 14:30:58
A ja pracowałem w Galerii przez kilka miesięcy i bardzo dobrze wspominam ten czas. Presja? Jaka presja? Jeżeli się nie potrafi wykonywać podstawowych zadań w określonym czasie, to owszem, presja jest. Jak w każdej innej pracy.

Co do plusów należy powiedzieć o bardzo fajnej atmosferze, możliwości łączenia pracy ze studiami i oczywiście nie można zapominać o kontakcie ze sztuką.

Zdecydowanie polecam bo zawsze chętnie wracam wspomnieniami do pracy w Galerii. :)
3
ona 2015-01-28 19:03:04
Pracowałam tam jakiś czas temu. Presja! Stres! To wszystko na porządku dziennym. Jestem osobą odpowiedzialną i bardzo rozsądną, ale jak się okazało to co było moim atutem - otwartość i uśmiech - w pierwszych dniach pracy, nagle okazało się wadą. Chwila oddechu na zapleczu po ok.10 h pracy (wernisaż) i przyjęcie "nieodpowiedniej pozy" (oparłam się o ścianę) spowodowało masę krytyki nie tylko pod moim adresem ale i mojej rodzicielki, która to wg pani kn nie potrafiła mnie wychować. Dla mnie praca w tym miejscu to najgorsze doświadczenie zawodowe.
3
K. 2015-01-29 20:46:13
Ha, widzę, że jakaś akcja zmasowana jednej osoby. Przypadek, te negatywy w ciągu raptem dwóch dni wypisane?
Poziom tej osoby można ocenić po ortografii i stosowanych wyrażeniach. Bez komentarza. Ja polecałabym obniżyć loty. Bo ta praca najwyraźniej jest zdecydowanie ponad możliwości! :-)
Prace w GSKN oceniam BARDZO DOBRZE.
2
do KAMILI 2015-01-29 21:57:20
Kamila, wyluzuj. Pójdź do przodu. Tu się nie udało, spóbuj gdzie indziej.
Moze gdzieś Cię przyjmą. Nie rób z siebie już pośmiewiska Kamila. Nie warto tych frustracji tak ciągle wylewać.
byly pracownik 2015-01-30 10:02:16
to samo mozna powiedzieć o zmasowanej akcji wychwalania pod niebiosa wlasicielek Galerii.
slowo za slowo, oko za oko.
Można sie tak sobie przyganiać.Najdziwniejsze jest to ,że nagle okazuje się że z jednej strony jest trudno dostać ta posadę i nawet po tak dobrej selekcji jak mowią wlasicielki pracują u nich galerianki i zlodziejki. Jest to conajmniej dziwne i świadczy o tym, że po prostu kobiety z wysokim wyksztalceniem i jeszcze wyższym mniemaniem o sobie nie szanują ludzi z którymi nic nie mogą " ugrać" . Czasem warto pochylić glowe bo ,kiedys przyjdzie dzien kiedy to wszystko wróci do Pan.
2
Aktualny pracownik 2015-01-30 12:14:19
Kamila, luz.
2
Aktualny pracownik 2015-01-30 13:09:07
Jak siię nie ma pracy, to faktycznie można spędzać tu więcej czasu. Ale i zatrudnieni, jak wykonają poprawnie obowiązki, mogą wejść na to forum. Więc kiedy rośliny podlane, to spokojnie jest czas. Zwłaszcza, że pracodawca na urlopie, poprosił, żeby tu zaglądać. Jeszcze jakieś pytania? Zajmij się wysyłaniem cv, z pewnością gdzieś się uda. I wyluzuj.
1
Aktualny pracownik 2015-01-30 13:24:53
Poważnie, nie wiedziałaś, że rośliny trzeba podlewać? No faktycznie, wysoko postawiona poprzeczka.
3
byly pracownik 2015-01-30 13:49:37
zero opdowiedzi na wyzej zadane pytania i sugetie.
to ja sie pytam, czy Panie je podlaly?ja na szczescie nie musze juz tego robic.
A jak same Panie zauwazyly , ze poprzeczka nie byla postawiona wysoko - co zaprzecza znow Waszej teorii ,ze tak trudno sie tam dostać.
zmywac naczynia i scierac podloge mozna w mniej kulturalnym miejscu co zaskakujace z wieksza klasa.
widocznie obcowanie ze sztuka to jedno ,a kultura to drugie.
jak same Panie potwierdzaja o pisaniu tekstów czy wystepach w mediach mozna bylo pomarzyc.
1
Girly 2015-02-17 09:28:00
Praca jest bardzo samodzielna. W moim przypadku poprzedzał ja staż. Codziennie można przebywać wśród obrazów, rzeźb i grafik. Asystenci galerii uczestniczą przy organizowaniu wystaw i pracach administracyjnych.

Zadania obejmuja przyjmowanie gości, dbałość o ekspozycję obrazów, redagowanie tekstów, oprowadzanie grup.

Można zdobyć doświadczenie medialne (na przykład występ w programie TVPInfo). Praca w grupie młodych osób.
3
Girly 2015-02-17 09:29:43
i jeszcze jedna ważna informacji- dla osób studiujących- można bardzo dobrze pogodzić pracę ze studiami.
3
Ania 2015-03-09 08:46:12
Dobrze wspominam pracę w Galerii gdzie spędziłam ponad 8 miesięcy.

Galeria ma kilka lokalizacji. Ja pracowałam na zmianę w dwóch z nich. Moje zadania obejmowały głównie przyjmowanie i obsługę gości galerii, dbałość o czystość i o wystawę (obrazów), przygotowywanie korespondencji. Pisałam także teksty do prowadzonego przez galerię portalu. W czasie mojej pracy wypadły trzy wernisaże. Razem z koleżanką zajmowałyśmy się przygotowaniem dwóch z nich, redagując różne opisy i materiały.

W pracy przez większość czasu jest spokojnie, ale nie oznacza to, że nie ma dużo zajęć. Dlatego jest to raczej praca dla osób aktywnych, kreatywnych. Ważną rzeczą, której można się nauczyć to także odpowiedzialność. W wielu sprawach mieliśmy dużą samodzielność, co także było dobrze. Przed wernisażem czy innymi wydarzeniami była presja, ale to chyba nikogo nie powinno dziwić, ale jeśli wykonywało się to co miało się do zrobienia- to po prostu było to naturalne. Za chwilę było duże przyjęcie, przychodziło kilkaset osób, które trzeba było odpowiednio przyjąć.

Ogólnie praca jest bardzo rozwijająca (a wiem o czym mówię, bo pracowałam także na stażu w korporacji... i tam było inaczej. Może mniej zadań, ale za to człowiek czuł się jak nic nieznaczący trybik, podczas gdy w galerii naprawdę można się dużo nauczyć i poznać wiele dzieł sztuki).

Ania 2015-03-09 08:47:21
Dobrze wspominam pracę w Galerii gdzie spędziłam ponad 8 miesięcy.

Galeria ma kilka lokalizacji. Ja pracowałam na zmianę w dwóch z nich. Moje zadania obejmowały głównie przyjmowanie i obsługę gości galerii, dbałość o czystość i o wystawę (obrazów), przygotowywanie korespondencji. Pisałam także teksty do prowadzonego przez galerię portalu. W czasie mojej pracy wypadły trzy wernisaże. Razem z koleżanką zajmowałyśmy się przygotowaniem dwóch z nich, redagując różne opisy i materiały.

W pracy przez większość czasu jest spokojnie, ale nie oznacza to, że nie ma dużo zajęć. Dlatego jest to raczej praca dla osób aktywnych, kreatywnych. Ważną rzeczą, której można się nauczyć to także odpowiedzialność. W wielu sprawach mieliśmy dużą samodzielność, co także było dobrze. Przed wernisażem czy innymi wydarzeniami była presja, ale to chyba nikogo nie powinno dziwić, ale jeśli wykonywało się to co miało się do zrobienia- to po prostu było to naturalne. Za chwilę było duże przyjęcie, przychodziło kilkaset osób, które trzeba było odpowiednio przyjąć.

Ogólnie praca jest bardzo rozwijająca (a wiem o czym mówię, bo pracowałam także na stażu w korporacji... i tam było inaczej. Może mniej zadań, ale za to człowiek czuł się jak nic nieznaczący trybik, podczas gdy w galerii naprawdę można się dużo nauczyć i poznać wiele dzieł sztuki).
4
byly pracownik 2015-06-09 08:34:35
droga Aniu. prosze powiedz jaki to portal gdzie pracownicy glaerii publikują swoje teksty. oprocz tego oczywiscie.
żadnych konkretów w Twojej wypowiedzi, puste slowa jak obietnice wyborcze.

Dla wszystkich zainteresowanych- prosze uważać na to miejsce, jesli nie wierzycie- chociaż pójdzicie tam jako klienci a moze wtedy uchylicie troche rombka tajemnicy(usunięte przez administratora)
2
Ania 2015-06-18 17:26:19
Galeria prowadzi własną stronę oraz portal artissimo.pl, często będący patronem medialnym wystaw w polskich i zagranicznych muzeach.

Warto zobaczyć kilka programów TVP gdzie występują pracownicy: można zobaczyć na fanpage`u Galerii, gdzie kilka tysięcy osób potwierdza, jak świetnie działa ta Galeria ;-). Ja opowiadałam o wystawie w ramach projektu Alter Ego. Pozdrawiam!
2
Ra 2015-06-22 20:40:02
Przede wszystkim to praca w bardzo ciekawym środowisku, wśród dzieł sztuki. Dla osób, które chcą wzbogacić swoją osobowość.
1
Artin 2015-07-14 08:21:26
Ciekawa praca gdyż w galerii są bardzo dobrzy artyści i organizowane są interesujące wystawy.
Docenią to osoby zainteresowane sztuką, chcące się rozwijać i zdobyć nową wiedzę.
1
Wiktoria 2015-08-21 08:21:05
Byłam tam na kilku wernisażach. Bardzo ciekawe. Oni tam nie tylko pokazują sztukę, ale dają wiadomości o obrazach tak, że potem już zupełnie inaczej się na to wszystko patrzy. To jest taka akademia.

Czekam na każdą okazję, żeby tam pójść.
2
Marta 2015-08-26 22:46:20
Pani Wiktorio, a może wie Pani jak dostać się tam do pracy? Nie ma teraz oferty, ale może przesłać CV? Interesuję się sztuką, wygrałam nawet olimpiadę plastyczną i myślę, że mogłabym się sprawdzić, bo bardzo tę galerię lubię...
PASTELlady 2016-01-02 14:17:56
W PRACY PANUJE FAJNA ATMOSFERA, PRACUJE SIĘ Z FAJNYMI OSOBAMI, WIĘKSZOŚĆ ZADAŃ JEST BARDZO ROZWIJAJĄCA. SZEFOSTWO W PORZĄDKU.
A PRZEDE WSZYTSKIM PRZEPIĘKNE DZIEŁA SZTUKI I ARTYSTYCZNE OTOCZENIE!

1
janek 2016-01-04 21:38:18
Ale bujdy na resorach.
Justyna Napiórkowska pisze tu te opinie? Myślę, że tak.

Jakoś podejrzane, że wszystkie komentarze i historie które kończyły się w sądach są usuwane w internecie i zamiatane pod dywan.
Czy panie Napiórkowskie siedzą całe dnie przy komputerze i monitorują internet żeby usuwać niewygodne dla nich komentarze i opisy?

Szkoda, że ich prywatne życie wpływa na pracowników tej galerii (Galeria to od Galerianek jak mniemam?)

Polecam jak chcemy się sparzyć i dostać od życia po ryju.
2
XYZ 2016-01-04 23:44:59
Mam dobrą radę dla tych, którzy chcą się zatrudnić w Galerii - po prostu weźcie negatywne komentarze pod uwagę. Wszystkie negatywne opinie zostały przeze mnie zbagatelizowane i jak to Janek ładnie ujął "życie dało mi po ryju" na własne życzenie. wieczne niezadowolenie pań Napiórkowskich, ogromne wymagania, stres, szeroki zakres obowiązków, zdecydowanie niefajne podejście do pracownika również w sferze finansowej - raczej obóz przetrwania niż praca marzeń. dla mnie czas spędzony w galerii okazał się katorgą. chyba jedynym plusem jest to, że na imieninach u ciotki można się pochwalić, że po skończeniu historii sztuki pracuje się w zawodzie. innych zalet brak.
Coach 2016-01-08 09:21:34
Jeśli chcesz zdobyć pracę w firmie *Galeria Sztuki* zaprezentuj się z najlepszej strony, zredaguj profesjonalne CV i przygotuj na spotkanie rekrutacyjne. Pomoże Ci profesjonalny coach. Polecam coacha z kreatorzykariery.pl Nie czekaj aż inni zajmą Twoje miejsce!
Coach 2016-01-08 09:22:55
Jeśli chcesz zdobyć pracę w firmie *Galeria Sztuki* zaprezentuj się z najlepszej strony, zredaguj profesjonalne CV i przygotuj na spotkanie rekrutacyjne. Pomoże Ci profesjonalny coach. Polecam coacha z kreatorzykariery.pl Nie czekaj aż inni zajmą Twoje miejsce!
Ania 2016-01-10 20:25:08
Goso albo ktoś pracujący w galerii czy ktoś mógłby podesłać mi na priv informacje, kiedy będzie dostępne miejsce pracy w galerii? Chciałabym spróbować mojej kariery w sztuce. Mój mejlto wieczorkania na gmailu.
XYZ 2016-01-15 00:11:26
po prostu dzielę się swoją opinią na temat tego miejsca. opinia zawsze jest w jakimś stopniu subiektywna, ale jak czytam te wszystkie peany to mam wątpliwości, czy mamy na myśli tę samą Galerię. moim zdaniem korzyści z pracy w Galerii wynikają tylko z charakteru tej pracy - jeśli ktoś za zaletę uznaje przebywanie wśród dzieł sztuki i kontakty z ciekawymi ludźmi, to równie dobrze może się spełniać w innej galerii, gdzie stosunek do pracownika będzie po prostu lepszy.
1
Ania 2016-01-19 12:28:53
Rzeczywiście może to co napisałam nie jest jasne- jakbyście mogli poradzić mi coś konkretnego jak postarać się o pracę w galerii w Warszawie najlepiej przy Puławskiej (ale niekoniecznie) to napiszcie mi tutaj albo na priv: wieczorkania@gmail.com tylko uwaga bo wszyscy się mylą z moim adresem ^_^
Ania 2016-01-22 09:39:49
@Goso Dziękuję i każdym razie zadzwonię i udam się do Galerii Sztuki osobiście.
Ania 2016-01-22 09:43:28
@Goso Przepraszam jeszcze za takie pytanie ale jak się najlepiej ubrać i czy przygotować się?
Pokrzywdzona 2016-02-01 18:58:52
Nie czytajcie tych bredni o super pracy....polecam zapoznac sie z:
(usunięte przez administratora).
gdzie tylko odrobinke wspomnianio o tym jak wspaniala prace mozna u tych cenzura znalesc.
1
AniBani 2016-02-02 19:03:51
Konkretnie to wygląda tak:
PLUSY:

+ Bardzo ciekawa praca w środowisku artystycznym

+ Można zapoznać się ze współczesnym malarstwem w Polsce

+ NAPRAWDĘ BARDZO DUŻO MOŻNA SIĘ NAUCZYĆ

+ Praca jest bardzo praktyczna ( okazuje sie jak dużo rzeczy jest nowych i nie wie ich nawet absolwent studiów). Niestety uczelnie nie przygotowują do praktcznej pracy...

+ Różnorodność zadań od parzenia kawy po redagowanie katalogow i wypodziedzi dla TVP

+ Nieformalna atmosfera, najczęściej jest bardzo miło

+ pracownicy są partnerami- otrzymują motywującą prowizję

+ regularność wypłat

+ często powierzane są ambitne zadania więc nie ma mowy o rutynie

+ Jest możliwość dostosować grafik pracy

+ ekipa jest młoda i więszość współpracowniów jest sympatyczna.

Minusy:

- Dużo trzeba się nauczyć ( więc to plus i minus zależnie od osoby :-)

- Czasem praca jest pod dużą presją czasu

- Duża różnorodność zadań ( coż tu dużo mówić- raczej dla inteligentnych... ;-)
1
Ania 2016-03-29 12:47:49
Jestem zainteresowana ta praca o ogólnie chce ja podjąć. Musze jednak wiedziec więcej w sprawie wynagrodzeń:
+ pracownicy są partnerami- otrzymują motywującą prowizję
+ regularność wypłat
Pewnie nie można tu podać stawek, ale czy rzeczywiście jest motywująco i odpowiednio płatne jak na Warszawę i ten rodzaj pracy?
winona 2016-04-19 13:56:20
Praca ciekawa, stawki dobre i rzeczywiście stosują w Galerii system premiowy, który motywuje. Potwierdzam też, że można się dużo nauczyć i rozwinąć. Na początku jest dużo nowych tematów, ale można je powoli opanować. Poza tym godziny pracy- raczej są stałe, ale przyjaźnie podchodzą w przypadku egzaminów i innych spraw. Ogólnie BARDZO OK.
winona 2016-04-19 13:57:16
Praca ciekawa, stawki dobre i rzeczywiście stosują w Galerii system premiowy, który motywuje. Potwierdzam też, że można się dużo nauczyć i rozwinąć. Na początku jest dużo nowych tematów, ale można je powoli opanować. Poza tym godziny pracy- raczej są stałe, ale przyjaźnie podchodzą w przypadku egzaminów i innych spraw. Ogólnie BARDZO OK.
@kto 2016-05-23 18:35:40
Wypłaty są zdecydowanie terminowe, system premiowy jest zrozumiały a praca bardzo wciągąjaca więc ogólnie zdecydowanie do polecenia.
Adddd 2016-06-23 20:07:40
Wszystko jak najbardziej jest w porządku.
A.M 2016-08-05 12:11:04
rotacja pracowników jest duża co parę miesięcy szukają kogoś nowego bo nikt tam nie może wytrzymać, panie są delikatnie mówiąc nazbyt emocjonalne, traktują wszystkich z góry, niesamowicie przewrażliwione na swoim punkcie, pracowników traktują jak służących, trzeba wykonywać wszystkie prace od parzenia kawy poprzez rozdawanie wina. Każdy błąd jest natychmiast wytykany w dosyć nieprzyjemny sposób przy czym mało jest informacji wcześniejszych jak należy pracę wykonać. Przed jakimkolwiek zatrudnieniem trzeba odbębnić dni za które nie dostaje się żadnego wynagrodzenia. Duże wymagania mała płaca, nieprzyjemna atmosfera. Nie polecam, nie wiem czy Panie same piszą te opinie bo aż nie chce mi się wierzyć żeby wszyscy byli tak zadowoleni:) Pracowałam tam przez parę tygodni..Za długo.
2
Pan porada 2016-08-05 13:51:41
Można zrozumieć z Twojego wpisu, że masz znacznie wyższe kompetencje niż do parzenia kawy i nie zostały one dotychczas zauważone? To ciekawe, bo pracodawcy raczej chcą by pracownicy skutecznie wykorzystywali swoje umiejętności ( ...jeśli je mają ;). W końcu za to płacą. Pewnie teraz znajdujesz ogłoszenia bo ciągle nieskutecznie szukasz pracy, która sprosta Twoim oczekiwaniom? Mam poradę. Zatrzymaj się i zaufaj innym. Spróbuj na początek zastosować odrobinę samokrytycyzmu. Oskarżanie innych najwyraźniej przychodzi ci bardzo łatwo, a nie od dzisiaj jest wiadome, kim są tacy anonimowi hejtersi i skąd się biorą takie opinie. Tu problemem nie jest praca- ta ani żadna inna.
Po po Twoim tekście widać doskonale, że jesteś z pokolenia milenialsów. A tak pisze o milenialsach prasa: rozpasani, zdemoralizowani, nastawieni na własną przyjemność, roszczeniowi aroganci. Czyżby to była prawda? Nabierz dystansu, zdobądź pracę , a potem uznanie szefa. Zobaczysz jak inaczej się poczujesz. To życzliwa porada.
1
Złe wspomnienia 2016-10-08 09:46:05
Z przykrością muszę napisać, że odczułem na własnej skórze, że wszystkie negatywne opinie o pracy w tej GALERII to prawda! Nie polecam. Jedyną osobą, która jest sprawiedliwa, słowna i NORMALNA jest pani Magda. Tyle...
M 2016-10-08 11:32:05
Ja mam zupełnie inną opinię...
voda 2016-10-08 11:53:35
A ja powiedzabym że psy szczekają a wóz jedzie. Nie ma co się rozpisywać o tym ale każdy widzi że firma się rozwija. A to zawsze zasługa całości - szefa i pracowników. A błędy co do zatrudnianych osób? Chyba się zdarzają. Miłego dnia!
Byla 2016-10-09 10:37:25
A ja nie mogłam z Janem. Ale tak to spoko i dużo można się nauczyć.
dfcvg 2016-10-09 20:02:22
@JJ a nie wiesz może kolego czy jest tutaj szansa na to żeby dostać się do pracy czy nie bardzo prowadzą rekrutacje? jeżeli tak to napisz proszę cos więcej na ten temat będę wdzięczny za informacje ..
Zostaw swoją opinię o Galeria Sztuki Sp. z o.o. Katarzyna Napiórkowska - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Galeria Sztuki Sp. z o.o. Katarzyna Napiórkowska