brak logo

Firma Architektoniczno-Usługowa Madera Projekt

Lublin

Opinie o Firma Architektoniczno-Usługowa Madera Projekt

Rozczarowany 2012-01-12 15:07
Może atmosfera w biurze jest miła ale jeśli dochodzi do zrobienia projetku czar pryska( usunięte przez administratora ) Ogólnie nie polecam!
zawiedziny 2013-02-02 11:23
Zgadzam się z przedmówcami. Współpraca z firmą to droga przez mękę. Podczas rozmów wszystko ładnie i pięknie. A potem kręcenie, niedotrzymywanie terminów, nieodbieranie telefonów, jednym słowem mało rzetelna firma.
3
taki tam 2015-10-20 20:25
Nie bądź taki dobry wujek. W ty biurze nawet jeśli coś skopią to proszą o zapłatę za poprawki. Pytanie czy za taką kasę jaką biorą kupili sobie programy do prowadzenia takich projektów? Może pracują tam sami studenci którzy bojąc się o nie zaliczenie praktyki pracują na swoich komputerach ;)))nie zdziwiło by mnie to.
Typowe biuro pasożytnicze. Żerują na innych.
Anonymous 2016-08-22 17:17
Magnez, chodzi o to, że jeżeli prowadzi się biuro projektowe i wykonuje projekty budowlane należy mieć odpowiednie wykształcenie, praktykę oraz uprawnienia budowlane. Jeżeli się tego nie ma to należy zatrudnić odpowiednich ludzi z uprawnieniami a nie klepać projekty i dawać do podpisu dziadkom, którzy nie są już bardzo gramotni w tym co robią. Firmy takie jak Madera psują rynek i opinie o pracowniach projektowych / architektonicznych a nieświadomi klienci tylko na tm tracą.

Przestroga dla studentów ws praktyk: sprawdzajcie czy osoba która ma prowadzić Wam praktykę w ramach studiów posiada odpowiednie uprawnienia budowlane i należy do samorządu zawodowego. można to łatwo sprawdzić na stronach Polskiej Izby Inżynierów Budownictwa www.piib.org.pl oraz Izbie Architektów RP www.iarp.pl Miejcie na uwadze ten fakt aby praktyka była zaliczona.
4
Meei 2016-08-31 09:26
Dobre warunki pracy ? Zastanawiam się właśnie czy może wysłać CV akurat kończę architekturę, może kogoś poszukują?
Anonymous 2016-09-07 10:17
No właśnie a w madera projekt tak niestety nigdy nie było z ludźmi znającymi się na swojej robocie...
Lolek 2016-09-07 10:19
Ten post to chyba od madery :D
szamioko 2016-09-08 12:53
hej, a jaka teraz panuje atmosfera w Warszawie? Dzięki
Robert. S 2017-03-22 21:14
Witam, uważam że ten projektant, architekt jest jak najbardziej ok. Poprawił mi projekt po psełdo fachowcach,jako jedyny z nich zauważył że droga jest za wąska. Inni chcieli robić projekt, znosić do starostwa, zapewne skończyło by się odrzuceniem projektu i nowymi wydatkami. Może jest trochę powolny ale niczego nie robi na odpier...Facet jest ok. Polecam osobom chcącym mieć fajną chatkę w szkielecie i nie tylko. Pozdrawiam, polecam.
4
Roman 2017-04-07 07:36
Chyba sam właściciel sobie słodzi... :]
Maja 2017-05-16 15:04
Na jakie możliwości zdobycia doświadczenia mogą liczyć pracownicy? Jak wygląda wdrażanie do zespołu nowego pracownika? Chętnie dowiemy się więcej na temat Waszych doświadczeń z pracy w firmie. Każda merytoryczna opinia będzie cenna dla osoby szukającej dodatkowych informacji na temat Madera Projekt jako pracodawcy.
niepseudo fachowiec :) 2017-07-08 16:49
Pseudo poprawia po pseudo... dobre :)
Zostaw swoją opinię o Firma Architektoniczno-Usługowa Madera Projekt - Lublin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma Architektoniczno-Usługowa Madera Projekt