brak logo

Izo-Erg S.A. Zakłady Tworzyw Sztucznych

Gliwice

Opinie o Izo-Erg S.A. Zakłady Tworzyw Sztucznych

zuza 2014-02-24 10:03
nie polecam tej firmy, panuja tam reguly z przed 20 lat. szefostwo jest niesprawiedliwe i bardzo humorzaste, bardzo duzo pracy a pieniadze dla osob wyszktalconych, ze znajmoscia jezykow obcych i doswiadczeniem zalosne ok 2000pln na reke. Szczegolnie niefajny dzial to biuro handlu zagranicznego ze wzgledu na szefostwo. nie polecam, wykoncza kazdego
6
Tomek 2014-04-02 16:17
Nie polecił bym pracy w tym miejscu nawet najwiekszemu wrogowi.
Wiekszość pracowników w wieku emerytalnym lub przedemerytalnym a młodych ludzi traktuje sie jak śmieci. Kierownictwo oderwane od rzeczywistości i zacofane.
10
basia 2014-04-04 07:41
zgadzam się zapomnieli że mamy 21 wiek brak automatyki hala PB jest tego przykładem wiem bo pracowałam tam młodych ludzi traktują jak śmieci a kierownictwo zacofane
6
stas 2016-02-03 07:39
Piszę w obronie IZO-ERG
Pracuje w IZO-ERG długo i uważam że jest to jeden z porządniejszych pracodawców w Gliwicach. Nie pamiętam by nie było wypłaty pensji do tego jeszcze mała premia się trafia. Co roku jest podwyżka (mała bo mała ale jest).
na pewno nie jest to najnowocześniejszy zakład , stare urządzenia i w większości stara załoga, ale to najczęsciej właśnie im najbardziej zależy.
Kierownictwo mogłby byc lepsze , ale tragedii nie ma to że kierownik PB wrzeszczy po ludziach , no taki ma styl bycia , wysłuchać i robić dalej , ale za to jest uczciwy.
Co do rozwoju to uważam że zakład ma szczęście i mimo wielu zawirowań i trudnych sytuacji nadal funkcjonuje.
3
` 2016-04-29 15:02
Pracowałam w Izo-Ergu i szczerze nie polecam. Wynagrodzenie śmieszne a premia jeszcze bardziej. Najgorsze jest to że osoby będące już na emeryturze dalej siedzią i zajmują stanowiska w biurach a młodzi nawet po studiach niech spadają na produkcję.....
10
gg 2016-09-27 13:26
Praca jak wszędzie , jak uczciwie pracujesz to zyskujesz , jak jesteś leń i kombinujesz to dostajesz po uszach.
W IZO-ERG praca jest stabilna zawsze wypłata na czas może bez kokosów, ale uczciwie.
Duży zakład ze związkami które mają coś do powiedzenia.
Corocznie niewielka podwyżka i do pensji premia.
Ja nie narzekam. A te negatywne opinie to mam wrażenie osoby którym sie nie chce pracować tylko myslą że przyjdą po szkole i od razu 5 tyś na rękę będzie.
2
grzeg 2016-09-28 08:28
Cierpliwości od razu nie można zostać PREZESEM trochę trzeba popracować, a starsze osoby z reguły pracują kilka lat po na emeryturze , a jak zdrowie im zaczyna szwankować to znikają i wtedy kogo wezmą na jego miejsce, najlepiej osobę którą znają , która jest już w zakładzie i która się sprawdziła.
3
Były pracownik 2017-02-26 20:31
Nie polecam. Praca na produkcji ...po 10 latach pracy 1800-1900 zł smród brak odpowiedniej wentylacji na stanowiskach pracy ciągła rotacja załogi no cóż kto by się wiązał za takie marne pieniądze dlatego młodzi uciekają stad . Jedyny plus to ze płacą na czas. Ale to marne pocieszenie. Praca w nad godzinach w spółce córce za takie same pieniądze jak w tygodniu . Żenada
2
Juzek 2017-03-05 12:19
To chyba pisał ktoś z zarządu. Im się powodzi...
1
mlody 2017-04-06 11:55
Polecam jako pewną pracę , duża firma , związki zawodowe , nie ma możliwości oszukania. Ja już się kiedyś nadziałem na super robotę u prywaciarza , potem włóczyłem się po sądach żeby mi wypłacił pensję, w IZO-ERG tego na pewno nie będzie. Pracuję kilka lat i nawet 1 dzień nie było zaległości z pieniędzmi, do tego "grusza" parę stówek. Praca przy prasach całkiem spoko zwłaszcza na PE , mogliby więcej płacić , ale mistrzowie w większości są spoko nie ma wyzysku.
Zostaw swoją opinię o Izo-Erg S.A. Zakłady Tworzyw Sztucznych - Gliwice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Izo-Erg S.A. Zakłady Tworzyw Sztucznych