brak logo

Lisowski Arkadiusz Lemon

Płock

Opinie o Lisowski Arkadiusz Lemon

Młody 2012-02-09 19:11:15
Zarobki mają niezłe (2000-2500) ale to kosztem wielu nadgodzin. Praca przez sześć dni w tygodniu, przeważnie na nocki. Trudno też o urlop. Innym słowem... Charówka za rozsądne pieniądze.
xxx 2013-09-11 10:35:03
czy ty zdajesz sobie sprawę co ty w ogóle wypisujesz? o jakich awansach w ogóle piszesz? nie ma awansów jesteś zatrudniona na stanowisku to się go trzymasz. jeszcze te opinie na temat czarnej i cichej
żenada
1
fifi 2013-10-15 17:17:37
wszystko ok
1
Xxxxxx 2014-01-19 21:36:01
Pracowałem w firmie "lemon " przeraża praca kierowców . Ten typ naraża życie ludzi którzy zmuszanij są do jazdy przeładowanymi dostawczakami .Mam nadzeje że zanim stanie sie coś złego ITD zrobi porządek w tej firmie Pozdrawiam :(
5
nowy 2014-10-06 21:42:02
nie polecam nikomu przez 1 tydzień jest ok. nie było żadnej rozmowy na temat umowy
fakt zarabia się dobrze ale w ciągu miesiąca wyrabia się po około 300+ h
6
rexu 2015-01-05 17:30:50
Praca nocna, od 21:00 do 9:00 rano. Czyli 12 godzin z jedną przerwą 20 minut o godz.3 rano. Praca dla kobiet-pracownik magazynowy polega na pakowaniu włoszczyzny, pomidorów,ziemniaków,koperku. Praca w uwłaczających godności ludzkiej warunkach.Panuje zimno , brud, pracownik nie ma siedzenia, stołu, wszystko trzeba robić "w powietrzu". Pracownicy do tej pracy zapraszani są na jeden dzień po czym informowani są,że zbyt wolno pracują (NAD RANEM) i kończy się praca. Po 12 godzinach takiej pracy dostaje się 70 zł. Praca dla niewolników, osób z niskimi kwalifikacjami, ale chętnych do morderczej pracy.Załoga obserwuje cały czas pracownika. Nie polecam nikomu tej pracy, tam trudno wytrzymać nawet jeden dzień. Nie kupujcie pomidorów chery.Zwroty ze sklepów są jeszcze raz sortowane i mieszane ze świeżymi pomidorkami (w tych samych opakowaniach) Po hurtowni chodzą brudne koty, w pomieszczeniach bardzo brudno i zimno (ręce grabieją mimo,że cały czas pracują. Praca dla desperatów.
5
nowy 2015-01-22 19:48:19
szału może i nie ma ale kasa całkiem nie zła jak na obecna sytuacje na rynku pracy
jak 2015-01-23 11:04:36
PANI BLOND "REXU" JEST PO PROSTU ŻENUJĄCA.PRZYSZŁA PRACOWAĆ NA PRZEBIERAK A WARUNKI PRACY CHCE JAK W URZĘDZIE MIASTA,WIĘC PO CO PRZYSZŁA.JEST ZE SWOJĄ DOJRZAŁOŚCIĄ NA POZIOMIE PRZEDSZKOLAKA BO GDYBY BYŁA DOROSŁA I POWAŻNA TO WIEDZIAŁA BY ŻE TAKIE RZECZY ZOSTAWIA SIĘ DLA SIEBIE!!A TAK APROPOS TYCH 70 ZŁ TO POMYŚL KOBIETO ŻE ZA TE PIENIĄDZE NIE JEDNA OSOBA KUPI CHLEB !!
1
suchy 2015-02-01 14:37:37
a ja tam pracowałem kupe lat i jestem zadowolony,nie moge zlego slowa powiedziec na szefostwo.Jesli ktos chce pracowac to bedzie pracowal.POZDROWIENIA DLA ARKA I CALEJ EKIPY SPRZED PARU LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
Alf 2015-02-21 07:46:47
"Suchy"to Arkadiusz wali sobie sam pozytywy Nikt o nim dodrego słowa nie powie
3
pracownik 2015-04-28 23:08:58
oj chyba słabo szukasz kolego bo co chwile jest zapotrzebowanie na magazyn i kierowców pracuje to wiem :P
trochę uciążliwy system nocny ale idzie sie przyzwyczaic
firma fajna polecam
pracorobot 2015-05-04 20:59:24
Witam co tu można powiedzieć 21:00 zaczyna się marsz robotów,dostajesz karteczke i jazda po magazynie w poszukiwaniu przedmiotów z karteczki i tak do 7:00 później zaczyna się mega ogarnianie magazynu i sprzątanie przed magazynem tak do 9:00 miesięcznie około 300 h na początek kasa to 2300 2500 zł pozdro dla wytrwałych wariatów z krainy owoców i pozdrowienia dla mega buraka wozkowego który ma fryzurę jak by wpadł pod kombajn
7
Lumix 2015-07-11 08:38:36
Pytanie , bo wiem że pracują tam dziewczyny i mianowicie jest tam nakim oko zawiesić.Pytam bo wybieram się tam do pracy.Pozdrawiam wszystkich.
Lumix 2015-07-12 14:07:41
Dzieki za info.Właśnie słyszałem źe dość ciężka praca dużo godzin ale coś za coś to dlatego w towarzystwie dziewczyn moze lepiej by się pracowało człowiek by kogoś poznał (do głebniej odprężał by się w pracy wiesz co mam na myśli) one pracują razem z wami na hali?
Adamo 2015-07-13 17:15:34
Mam do was pytanie czy są przyjęcia do tej hurtowni do pracy ?
Lumix 2015-07-15 14:05:58
To nie jest hurtownia tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Tam pracują sami desperaci.
Adamo 2015-07-15 19:28:44
Mniejsza a więc są czy nie ?
jędrek 2015-07-17 12:02:47
Ktoś im się nie spodoba to wywalają po 4dniach
Adamo 2015-07-17 14:05:26
A odnośnie płatności to do ręki dniówka czyj jak ? I jak można sie z tą firmą skontaktować ponieważ dzwoniłem na ten numer co mają na swojej stronie to nie można sie dodzwonić.
jędrek 2015-07-17 17:07:09
Do ręki
Arkadiusz 2015-09-17 01:58:34
Fajna firma i fajna praca, zawsze jakiegoś pomidora czy nawet torbę podrowadzę :D Zarobki dobre i fajni ludzie.
Lemonich 2015-10-12 09:50:08
ludzie jakie dniówki, kto wam takie głupoty pisze? Chyba osoby które rezygnowły po jednej nocy albo z nich rezygnowły bo nie potrafili rozróżnić selera od kalarepy. Pensja jest raz w miesiącu a nie codzień
Lemonich 2015-10-12 09:51:15
ludzie jakie dniówki, kto wam takie głupoty pisze? Chyba osoby które rezygnowły po jednej nocy albo z nich rezygnowły bo nie potrafili rozróżnić selera od kalarepy. Pensja jest raz w miesiącu a nie codzień
wojtek 2015-11-29 14:48:22
jestem bylym kierowca w tej firmy ....praca ciezka nawet bardzo wstawanie w nocy dzwiganie praca w 4 soboty ogolnie to w miesiacu ponad 300h ...zarobki na srednim poziomie
Lemonich 2015-12-12 05:54:28
Olaf Każdy ma umowę o pracę, a także są przyjęcia nie tylko na sezon letni, są nawet teraz, co do zarobków to nie mogę napisać ile kto zarabia bo łamie regulamin firmy i bym działał na jej niekorzyść.
PEWEX 2015-12-12 06:16:14
Ty antek, a widziałeś kiedyś dostawce który nie musi nic dźwigać? Bo ja nie, nawet ten co u chińczyka jeździ albo placki u grubego benka wozi musi wziąść w rękę a to się nazywa dźwignię bo każda rzecz, produkt posiada swoją wagę to jest jedna sprawa.
Druga: KIEROWCA jest to zawód który ma nie normowany czas pracy,więc nie wiem skąd zdziwienie ze tyle godzin pracy
Nick 2016-01-05 16:52:59
Umowa o pracę może i tak ale na najniższą krajową, a praca ile się da. Mamusia właściciela jakby mogła to by z każdej minuty rozliczyla szkoda ze za każdą by nie zapłaciła. Pazerna tylko siebie widzi. Szkoda gadać, dlatego tak często kierowcy się tam zmieniają
kasia 2016-01-22 10:50:43
Mam pytanie czy sa przyjecia do firmy lemon ijesli tak to na jakich warunkach?
xxx@ 2016-04-19 20:23:33
Uważajcie.Pracuje tam gość co lubi penetrować cudze żony.
7
Wojtas 2016-04-28 23:39:18
Ludziska jakie wrażenia po imprezie integracyjnej,bo dla mnie super wybawiłem się jak nigdy.
Wojtas 2016-05-10 22:42:12
Tułacz i jak ogólnie po imprezie wrażenia bo dla mnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dziewczyny super tańczyły ale jedna najlepiej
antek 2016-05-11 12:31:59
Ja też bawiłem się super i dziękuje tej jednej za fajnie spędzony czas.
1
xxx@ 2016-05-28 07:46:44
antek czy dziekujesz tej z Maszewa Duzego tej Marysce
1
Mechanik 2016-06-16 23:11:03
Witam wszystkich pracownikow ktorzy pracuja i nie pracuja u Arka.Ja pracuje 15 lat w tej firmie i jestem mechanikiem i kazdy mnie zna .I prosze was wszystkie swoje sprawy lozkowe i rozporkowe zalatwiajcie sobie prywatnie a nie na naszej stronie bo dla mnie to jest dziecinnie zalosne . Z powazaniem dla wszystkich pracownikow Lemon oraz Pana Wieslawa .Mechanik .
7
Gacek 2016-07-25 01:15:37
Dobrze prawisz Mort :-)
111 2016-08-13 19:41:47
coraz nizszych ,firma po malu upada
2
Pracownik 2016-08-17 20:02:12
jakie ludzie plotki snują firma może i miała lekki kryzys po ogłoszeniu upadłości jednego z wiodących kontrahentów ale chyba jak wszyscy wiedza z każdym dniem przybywa nowych klientów wiec nie ma nic wspólnego z upadkiem jak piesze 111
Pozdrawiam
4
Pijta fanta 2016-08-22 06:32:01
Prawdę powiadam Ile popracujesz tyle zarobisz, albowiem w Lemonie godzin ci dostatek
snaki 2016-09-18 22:08:07
A jest szansa na to, żeby teraz znaleźć zatrudnienie? Chyba nie było ostatnio żadnej oferty pracy. Dzięki
Tygrysek 2016-10-25 14:16:24
SUPER !!!!! Pierwszy Polo markiet teraz Alma ,Piotr i Paweł no i po lemonie
2
Księżniczka 2016-11-09 13:35:24
Jednego??? A Alma Piotr i Paweł to co???:):):)
2
księżniczka 2016-12-08 16:51:00
Hej ludziska jakie wrażenia po imprezce integracyjnej ?
Dla mnie bąba wybawiłam się super,aby więcej takich imprez.
kierowca 2016-12-09 07:35:11
Ja też bawiłem się super.Pozdrawiam wszystkich a ciebie księżniczko najbardziej i dziękuje za milą zabawe.Może to powtórzymy.
Zostaw swoją opinię o Lisowski Arkadiusz Lemon - Płock
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lisowski Arkadiusz Lemon