brak logo

Polish Yellow Pages

Gdynia

Opinie o Polish Yellow Pages

Pracownik 2013-11-27 21:58
Dobry staż, ciekawa praca - nowoczesne technologie, media i reklama.
5
Na Zlecenie 2013-12-25 18:10
Szkoda, że obecnie brak umów, ale wszystko ok z ciekawymi zadaniami i płacą terminowo.
5
klient 2014-11-14 21:14
polish yellow pages - opinie. zamówiliśmy pakiet: strona responsywna + marketing bazodanowy + seo / sem + video promocja. strona www bardzo nowoczesna, bazy danych aktualne na 98% pozycjonowanie naturalne - czekamy na wyniki. polecamy firmę, bo atrakcyjna cena, płatność abonamentem na 36 m-cy. polecamy nowoczesnym i małym firmom. marek
5
klient 2014-11-16 22:23
POLISH YELLOW PAGES - OPINIA. UZYCZYLISMY "BAZĘ DANYCH DO MARKETINGU" Z ROSJI. BAZA DOSKONAŁA: NAZWY, ADRESY, BRANŻE, EMAILE, 3-4 TELEFONY, FSKY, STRONY WWW, WSPÓLRZĘDNE GEOGRAFICZNE, CENA: 0,25 PLN ZA REKORD, POLECAMY
5
KLIENT 2015-01-15 20:07
polecam za stronę www i fb
5
PRACOWNI 2016-02-24 21:25
TERAZ POSZLI DALEJ. MAJA FIRME W UK, ROSJI, CHORWACJI I USA. JA PRACUJE W GLASGOWA
5
Manago GLA 2016-06-04 18:56
Zatrudniaja na najnizsze ale i tak to jest 7.20- GBP na godzine. Pracuje online w swoim domu przez 8 godzin od 9 do 5 am od pondz do piatku. ja jestem zadowolony. w tej chwili to juz jest Polish Yellow Pages LIMITED PLC w grupie Yellow Media GROUP LLP. dosc ciekawie poszli przez kilka lat
3
walczę z patologią 2016-10-11 12:46
Firma buduje Bazę Danych na kradzionych danych. Mnie u mieścili w bazie bez mojej wiedzy i zgody, po prostu wykradli dane. Ustawę o ochronie danych osobowych (Dz. U. 2014, poz. 1182) mają gdzieś. Podawane nr telefonów nie istnieją, a adres kontaktowy nie odpowiada. Nic innego jak banda oszustów i cwaniaków.
Klient 2016-10-19 20:58
A możesz rozwinąć temat, co oznacza:

- walczę z patologią
- umieścicli bez wiedzy
- ustawe maja gdzies ...
- co to znaczy banda oszustow?
- co to znaczy banda cwaniaków?

Jesteśmy Licencjobiorcą i mamy inne zdanie. Możesz podać swoje Nazwisko, Firmę i td?
3
KLIENT 2016-11-08 07:45
Witam. Polecam za marketingowe Bazy Danych BB2
4
Klient 2017-01-20 19:44
Polecam za Bazy Danych : czechy
1
pracowik 2017-01-29 23:24
pracowałem 13 m-cy, wynagrodzenie 7.20 GBP co na polskie warunki jest ok 60 gbp dziennie, a wiec okolo 300.00- xl polecam wyplata na czas.
1
PRACA 2017-02-06 10:43
PRACA W GLASGOW. MAALY OPEEEEEENSPICEE. ALE ROBOTA OK. POLECAM
1
Zostaw swoją opinię o Polish Yellow Pages - Gdynia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polish Yellow Pages