brak logo

Polish Yellow Pages

Gdynia

Opinie o Polish Yellow Pages

Pracownik 2013-11-27 21:58:58
Dobry staż, ciekawa praca - nowoczesne technologie, media i reklama.
3
Na Zlecenie 2013-12-25 18:10:04
Szkoda, że obecnie brak umów, ale wszystko ok z ciekawymi zadaniami i płacą terminowo.
3
klient 2014-11-14 21:14:51
polish yellow pages - opinie. zamówiliśmy pakiet: strona responsywna + marketing bazodanowy + seo / sem + video promocja. strona www bardzo nowoczesna, bazy danych aktualne na 98% pozycjonowanie naturalne - czekamy na wyniki. polecamy firmę, bo atrakcyjna cena, płatność abonamentem na 36 m-cy. polecamy nowoczesnym i małym firmom. marek
3
klient 2014-11-16 22:23:32
POLISH YELLOW PAGES - OPINIA. UZYCZYLISMY "BAZĘ DANYCH DO MARKETINGU" Z ROSJI. BAZA DOSKONAŁA: NAZWY, ADRESY, BRANŻE, EMAILE, 3-4 TELEFONY, FSKY, STRONY WWW, WSPÓLRZĘDNE GEOGRAFICZNE, CENA: 0,25 PLN ZA REKORD, POLECAMY
3
KLIENT 2015-01-15 20:07:24
polecam za stronę www i fb
3
PRACOWNI 2016-02-24 21:25:58
TERAZ POSZLI DALEJ. MAJA FIRME W UK, ROSJI, CHORWACJI I USA. JA PRACUJE W GLASGOWA
3
Manago GLA 2016-06-04 18:56:37
Zatrudniaja na najnizsze ale i tak to jest 7.20- GBP na godzine. Pracuje online w swoim domu przez 8 godzin od 9 do 5 am od pondz do piatku. ja jestem zadowolony. w tej chwili to juz jest Polish Yellow Pages LIMITED PLC w grupie Yellow Media GROUP LLP. dosc ciekawie poszli przez kilka lat
1
walczę z patologią 2016-10-11 12:46:09
Firma buduje Bazę Danych na kradzionych danych. Mnie u mieścili w bazie bez mojej wiedzy i zgody, po prostu wykradli dane. Ustawę o ochronie danych osobowych (Dz. U. 2014, poz. 1182) mają gdzieś. Podawane nr telefonów nie istnieją, a adres kontaktowy nie odpowiada. Nic innego jak banda oszustów i cwaniaków.
Klient 2016-10-19 20:58:23
A możesz rozwinąć temat, co oznacza:

- walczę z patologią
- umieścicli bez wiedzy
- ustawe maja gdzies ...
- co to znaczy banda oszustow?
- co to znaczy banda cwaniaków?

Jesteśmy Licencjobiorcą i mamy inne zdanie. Możesz podać swoje Nazwisko, Firmę i td?
2
KLIENT 2016-11-08 07:45:12
Witam. Polecam za marketingowe Bazy Danych BB2
2
Zostaw swoją opinię o Polish Yellow Pages - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polish Yellow Pages