brak logo

Tractebel Engineering S.A.

Katowice

Opinie o Tractebel Engineering S.A.

lubie tam pracowac 2011-01-13 13:58:12
Witam, jak najbardziej moge polecić tą firmę :) Miła atmosfera, dużo można się nauczyć, są szkolenia no i świetni fachowcy. Nie ma problemu z nadgodzinami i zazwyczaj wychodzisz do domu po 8h pracy. Reszta też jak najbardziej OK :) Pozdrowienia dla wszystkich z TE
2
byly 2012-06-04 20:05:57
lubie tam pracowac - 2011-01-13 13:58:12

Witam, jak najbardziej moge polecić tą firmę :) Miła atmosfera, dużo można się nauczyć, są szkolenia no i świetni fachowcy. Nie ma problemu z nadgodzinami i zazwyczaj wychodzisz do domu po 8h pracy. Reszta też jak najbardziej OK :) Pozdrowienia dla wszystkich z TE
Widac zaraz ze te 2 pierwsze opinie pisala ta sama osoba (wlasciciel). Pewnie ze dla ciebie jest wszystko w porzadku i chwalisz swoja "dzialalnosc". Co do fachowcow to duzo wam jeszcze do tego statusu brakuje. Pozdrowionko (usunięte przez administratora)
ex_ 2012-08-28 11:01:46
pracowałem przez jakiś czas w TE skuszony pięknymi perspektywami ale nie miało to przełożenia na rzeczywistość..... Jedynym plusem była mozliwość wyjazdu za granicę na szkolenie/delegację. Reszta to porażka, więc sam zmieniłem pracodawcę
PK 2013-07-26 14:39:02
a jak zarobki ??
lol 2013-08-31 16:40:56
Firma dziad, kasuje za każde szkolenie w momencie rezygnacji z pracy. Zarobkowo to średnia krajowa x1.2 , o podwyżce można pomarzyć. Niewiele dodatków do zaoferowania. Praktycznie brak możliwości zdobycia doświadczenia, nie bardzo jest przy czym i od kogo zdobywać doświadczenie. Z braku laku może być ale nie na długo. Taki twór.
tomka 2013-09-20 19:16:09
czyli zarobki kiepsko? a zlecenia mają i czy oprócz jakiejś podstawy są dodatkowe premie? może jakiś fundusz socjalny? jak atmosfera?
x 2013-09-23 19:05:28
premii raczej brak, parę stówek na rok to nie premia, fundusz socjalny w postaci bonów też bez szaleństw, generalnie łysa pensja.
Pracownik 2014-08-22 08:56:36
Jak w każdej jest raz dobrze, a raz źle; są możliwości rozwoju ale trzeba o nie zawalczyć; z pewnością na początek kariery nie jest to zła perspektywa a raczej dobra biorąc pod uwagę inne firmy w rejonie; są ludzie życzliwi i tacy co można przy nich umrzeć ze smiechu i są ludzie którym woli się rzucić zdawkowe hasło "cześć". Wynagrodzenie, temat dla niektórych najważniejszy, uzależnione czy umiesz o nie zawalczyć, czy masz ściśle przez firmę wymagające uprawnienia.Wypowiedź może nie dająca jednoznacznej odpowiedzi, ale zgodna z prawdą.
kandydat 2014-09-03 21:08:47
to jaki jest poziom zarobków np. dla budowlańca z uprawnieniami (projektowanie + nadzór) można liczyć na okolice 6000PLN netto? Oczywiście przy stałym zatrudnieniu nie kontrakcie!
praktykantka ;) 2014-09-04 23:35:24
W Tractebel Engineering S.A. odbyłam miesięczne praktyki. Mimo że nie trwały one długo, wystarczyło to na dobre poznanie firmy oraz jej pracowników. Uważam tę firmę za bardzo nowoczesną, posiadająca duży potencjał. Współpracownicy okazali się bardzo mili i pomocni. Bez względu na wiek wszyscy mówią do siebie po imieniu, co, moim zdaniem, bardzo rozluźnia atmosferę i pomaga szybko się zaaklimatyzować. Do moich obowiązków należały różnorodne zadania: począwszy od obsługi sprzętu biurowego, a na sporządzaniu dokumentacji projektowo-kosztorysowej kończąc. Praktyka ta ukształtowała we mnie umiejętność dobrej organizacji pracy własnej i zespołowego wykonywania obowiązków zawodowych. Mogę tę firmę spokojnie polecić. Pozdrawiam wszystkich pracowników i życzę, jak dotychczas, wielu zleceń. Dziękuję bardzo za poświęcony mi czas, liczę, że nie była to moja ostatnia współpraca z tą firmą.
Hanzo 2014-09-11 18:25:20
Witam, co masz na myśli pisząc "Praktycznie brak możliwości zdobycia doświadczenia, nie bardzo jest przy czym i od kogo zdobywać doświadczenie" ? proszę o odpowiedź bo obecnie rozglądam się za pracą i biorę pod uwagę tą firmę. Jak jest z nadgodzinami ?
jest 2015-01-12 18:09:04
Jakie opinie nt tej firmy? Dla osób po studiach, możliwości rozwoju, zdobycie doświadczenia, zarobki?
1
asia 2015-10-13 13:50:24
mam pytanie dotyczące zarobków w tej firmie, ile się tam zarabia? czy osoba która dodała opinie o rozmowie kwalifikacyjnej mogłaby sie wypowiedzieć? :)
ewa 2016-05-12 23:07:42
@ert jeżeli składałeś CV na projektanta i nie wyszło to teraz jest jeszcze wolne stanowisko Asystenta Projektanta. To dla kogoś po wyższych studiach inżynierskich ale z mniejszym doświadczeniem
Zostaw swoją opinię o Tractebel Engineering S.A. - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tractebel Engineering S.A.