brak logo

Young Digital Planet S.A.

Gdańsk

Opinie o Young Digital Planet S.A.

pracownik 2012-05-11 23:17:31
Bardzo niska średnia wieku pracowników sprzyja dobrej atmosferze pracy. Współpraca między ludźmi jest ok, ciekawe i różnorodne projekty, duże możliwości podniesienia kwalifikacji specjalistycznych od zera. Niestety są też minusy: niskie płace nawet dla dobrych specjalistów, bardzo trudno jest awansować w pionie bez popracia bliskiej osoby z kierownictwa (szybkie awanse głównie dla żon, mężów, braci, itp.). Bardzo dobra firma na start.
1
ninja 2012-12-19 22:54:58
Średnia wieku nie jest aż tak niska.
Prawdą jest, że firma jest bardzo "rodzinna" żeby awansować trzeba było dawać [usunięte przez moderatora] albo mieć "plecy". Jednak tą tendencję powoli zmienia nowy prezes firmy, więc firma powoli idzie na prosto. Za pierwszego prezesa firma bardzo się skrzywiła zarówno organizacyjnie jak i funkcjonalnie ale to chyba domena firm garażowych, które zbyt szybko urosły w S.A. i nie było tam dobrej kadry kierowniczej.
Potwierdzam, dobra firma na start. Płace nadal niskie.
1
Zdzisław 2013-03-04 21:40:47
Podobnie [usunięte przez moderatora], który szerzy i propaguje treści homoseksualne. Jestem w miarę tolerancyjny ale żeby aż tak tą swoją odmiennością epatować??? O co kaman? A firma poza tym jednym przypadkiem bardzo fajna.
B. Wernerowski 2013-03-11 22:47:35
firma rzeczywiście nie prosperuje najlepiej, stąd też w drugim kwartale planuję zwolnić się z niej.
5
przełożony 2013-04-15 12:59:01
i współpraca rozwiązana. poza kwestią nielojalności, problemem były także specyficzne zainteresowania [usunięte przez moderatora]. przeglądanie stron pornograficznych w godzinach pracy nie będzie tolerowane.
loolabell 2013-04-24 14:45:31
Czy opłaca się praca telemarketera w tej firmie? Bo zaproszono mnie na rozmowe
de łan 2014-02-27 21:41:09
na froncie: szacunek i zaufanie a na rewersie: sankcje i kary
mstr 2014-03-26 17:28:17
Da radę wyciągnąć 4800-5500 na rękę za programistę iOS?
iOS 2014-04-13 07:38:11
Da rade!
czubaka 2015-01-30 21:52:49
zgadzam się z tym co sami o sobie piszą, że są bardzo innowacyjną firmą mimo już dość sporego doświadczenia na rynku. Może warto do nich zaaplikować. A naprawdę mają kilka ciekawych propozycji. M.in. szukają ludzi na stanowiska t.j. Product Development Manager Konsultant ds. Technicznej Obsługi Klienta Senior Java Developer Starszy Programista PHP
Jano 2015-03-31 21:56:56
Prewnie poszukuje firma jakiś nowych pracownikó sprzedażwoych po stronie interneotwej widać, że przechodziła ostatnio lifting. Mam nadzieje, że jakoś powiecie mi coś na temat tego co można tam teraz zarobić, bo produkty ktore oferuje firma dla edukacji wygladaja bardzo porzadnie i atrakcyjnie. takei zdanie mojej mamy nauczycielki
Pracuje w YDP 2016-08-20 17:32:37
Pracuję w YDP. Firma kiedyś super, od 4 lat niestety złe zarządzanie spowodowało, że firma od potentata na światowym rynku e-learningowym zeszła do poziomu walki o życie/redukcje/zwolnienia. Teraz chyba się odbija.
Ale zawsze atmosfera była ok, dlatego jestem w szoku jak czytam co napisał "przełożony".
Osoba o niku B.Wernerowski jest od lat na telepracy, w 2013 też była, współpraca wcale nie została rozwiązana (kłamstwo!), a o porno stronach to drugie kłamstwo (bo jak na telepracy?).
Pracuję w YDP i jestem zażenowany tym co czytam.
Osoba o niku "przełożony" powinna zostać natychmiastowo zwolniona jeżeli zależy Panu, Panie Jakubie, na wizerunku firmy.
pele 2016-08-20 19:19:03
a co jest powodem tego, ze ta dobrze prosferujaca firma nagle sie załamała i nie ejst juz pionierem w swojej branży? czyzby tylko chodziło tutaj o zle zarzadzanie firma? to w takim razie kierują nią niekompetentne osoby? od tak nie da sie zrujnowac firmy wiec musialo cos byc wczesniej nie tak
Zostaw swoją opinię o Young Digital Planet S.A. - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Young Digital Planet S.A.