brak logo

Firma Handlowa Soft Marta Mazur Mariusz Mazur Sp. j.

Rzeszów

Opinie o Firma Handlowa Soft Marta Mazur Mariusz Mazur Sp. j.

również pracownik 2012-06-25 15:34
Bzdury piszesz.Atmosfera w pracy ok, szef wymagający ale też i płaci dobrze, bardzo fajnie się mi tu pracuje
2
pracownik 2012-12-12 13:14
Co do atmosfery to dla mnie porażka, pracowałem tam chwile, ale jak dla mnie była to tylko strata czasu, szef wymagania ma ogromne, a zero pomocy dla nowych pracowników. Wynagrodzenie śmieszne - jeśli nie masz swojej bazy klientów, a skad masz ją mieć od razu w pierwszych miesiącach pracy? Pracownik nie ma nic do gadania, ma być tak jak szef powie i kropka.
2
malina327 2014-08-26 11:37
witam
a jak rozwiązałeś z nimi umowę o dzieło
1
nikt 2015-04-24 19:05
Jak się nie chce pracować, tylko słuchać muzyki w luksusowym aucie z klimą, to powodzenia :) Nie żebym kogoś bronił, albo oskarżał, ale w tym kraju to nigdy nikomu nie dogodzi. Ogarnijcie się i do pracy rodacy.
pepsiak 2015-05-20 11:37
witam!! ogólnie praca w sofcie to chyba jeden z najgorszych etapów w mojej karierze.
Oczywiście przed rozpoczęciem pracy , przeczytałem wszystkie wpisy na tym forum i pomyślałem, na pewno nie jest aż tak źle!!! i wiecie co? jest!!! a nawet i gorzej.
(usunięte przez administratora)
6
z deszczu pod rynnę 2015-06-05 22:11
Pojawiło się ogłoszenie o pracę. Bardzo dobrze, że istnieje taki portal. Szkoda tylko, że nie każdy tu zagląda. Pozdrawiam,
2
iji 2016-10-02 21:52
@paweł wiaodmo ze teraz znajomosc jezykow obcych jest czyms waznym mam racje? dzieki temu latwiej jest znalezc prace w wiekszoci firm tak zapewne jest
Piotr Paryc 2017-03-11 20:52
Pracowałem w firmie SOFT przez ostatnie 8 miesięcy i jestem bardzo zadowolony. Odszedłem tylko dlatego , że otrzymałem duża propozycje w innej części Polski. Atmosfera w pracy była jak najbardziej ok i w dniu pożegnania było mi realnie przykro że ten etap się kończy. Szef jest oczywiście wymagający ale jest też człowiekiem słownym i wszystkie ustalanie , które mieliśmy były w 100% spełnione, kasa zawsze na czas i taka jak ustalaliśmy. Kierownik działu handlowego to mega dobry człowiek pod którym przyjemnie się pracowało. Na początku pracy dostałem bardzo dużo wsparcia zarówno merytorycznego (mnóstwo szkoleń) jak i psychicznego. Moje osobiste odczucie jest takie , że opinie negatywne ,które się pojawiły wyżej to opinie nieudaczników , leni i krętaczy , którzy niestety od czasu do czasu pojawiają się w pracy w każdej firmie. Jak masz predyspozycje do handlu i chce Ci się pracować to w Sofcie będziesz zadowolony i zarobisz fajną kasę.
Pozdrawiam cały zespól :) mam nadzieję że będziecie mnie miło wspominać
1
Mała Aga 2017-05-13 00:11
Pracowałam w firmie SOFT przez ponad 6 lat. Naprawdę dużo się nauczyłam, poszerzyłam horyzonty, nabyłam masę doświadczenia. Czasu tam spędzonego nie żałuję. Za to będę mile go wspominać. Dla czepliwych:zmieniłam pracę głównie dlatego, że chciałam pracować w języku angielskim, a niestety w Soft nie miałam takiej możliwości.
Oczywiście w Soft istnieją zasady, które nie zawsze będą wszystkim odpowiadały, ale w każdej firmie coś takiego występuje. Czy Szef jest wymagający? Wymaga zaangażowania w wykonywane obowiązki - bo za to wynagradza. Nie jest to bowiem miejsce dla ludzi, którzy szukają pracy po to, żeby 8h posiedzieć, posłuchać muzyki i postukać w klawiaturę. Takie lenistwo i marnotrawstwo zdarza się już chyba tylko w urzędach.
Co do handlowców: każdy z nich otrzymuje wsparcie biura, przedstawicieli producentów i ma przeprowadzony wprowadzający cykl szkoleń. Handlowcy pracują na laptopach/tabletach. Firma ciągle się rozwija, poszerza ofertę produktów, tworzy coraz więcej stałych tras, zdobywa nowych klientów. W miarę potrzeb i możliwości flota samochodowa jest modernizowana. Jeśli rozumiesz, na czym polega praca handlowca i posiadasz odpowiednie cechy, to warto spróbować. Starania zazwyczaj przekładają się na wyniki.
Jeśli chcesz pracować w biurze - dołącz do zespołu, dużo się nauczysz i otrzymasz możliwość rozwoju na stanowisku.
Ci, którzy już tam pracują, to wspaniali ludzie - chętnie dzielący się swoją wiedzą i informacjami, znający się bardzo dobrze na meandrach swojej pracy i wykonujący ją najlepiej jak to możliwe. Przez wszystkie lata mojej pracy nie było sytuacji, w której nie mogłabym na kogoś z nich liczyć. Wyjątkową osobą jest kierownik działu handlowego, zawsze pomocny i pomysłowy. Raz jeszcze dziękuję wszystkim i każdemu z osobna za współpracę. Z rozrzewnieniem wspominam poranne przygotowywanie kawy w przyjemnej atmosferze :-) Naprawdę smutno było odchodzić.
3
Tomek 2017-06-07 22:15
W maju zakończyłem swoją współpracę z SOFT, głownie ze względu na sytuację osobistą i idącą za nią potrzebą zmiany. Nie będę opowiadał czy warunki są dobre czy złe, to subiektywne odczucie. Jednak to za co cenię Szefa i firmę to fakt, że wszelkie ustalenia do jakich dojdzie są wprowadzane w życie. Każdy sam musi sobie odpowiedzieć czy warunki jakie ustali mu odpowiadają. Ale może mieć pewność, że będą w trakcie pracy dokładnie takie jak ustalenia. A co do pracowników to w żadnej innej firmie nie miałem specjalnie ochoty wpadać w odwiedziny. Aż do czasu odejścia z Softu. Z tymi ludźmi lubię po prostu spędzać czas.
1
Marta 2017-08-01 11:48
@Mała Aga rozumiem, że pozytywnie wspominasz czas przepracowany w Soft. Mogłabyś powiedzieć coś więcej o możliwościach rozwoju, o których wspominasz? Czy pracodawca zapewnia dodatkowe szkolenia, czy też kursy umożliwiające podnoszenie kwalifikacji? Piszesz też, że w Soft istnieją zasady, które nie każdemu będą odpowiadać. Co to za zasady? Warto mieć ich świadomość w trakcie lub przed aplikacją do firmy.
Jakub 2017-08-08 09:12
Nie wiem jak było kiedyś, ale teraz w firmie jest bardzo dobrze. Atmosfera dobra, wynagrodzenie zawsze na czas. Szef owszem wymagający, ale można z nim dojść do porozumienia.
1
Zibi 2017-08-09 14:20
a ja pracowałem za starych czasów i też było w porządku. Zostałem porządnie przeszkolony na początku, więc później mało co mogło mnie zaskoczyć. Pieniądze zawsze na czas. Jeśli chodzi o samochód to akurat ten, którym ja jeździłem był w porządku, więc nie ma na co narzekać
Filip 2017-08-10 12:07
praca handlowca nie jest łatwa, ale daje dobre pieniądze. Soft się rozwija i daje perspektywy rozwoju. Prawda jest taka, że trzeba się wykazać, więc to praca dla ambitnych
Kasia 2017-08-11 10:20
Umowa +
Czas pracy +
Wynagrodzenie +
Atmosfera +
Gacek 2017-08-14 10:02
praca jak praca :) za leżenie nie płacą - trzeba się trochę na gimnastykować żeby mieć dobre wyniki, ale wszystko jest do zrobienia
Małgorzata 2017-08-16 10:02
zamawiam u nich środki czystości od kilku lat, bo mają konkurencyjne ceny, szybką obsługę i dostarczają towar za darmo, także polecam
Nicki 2017-08-16 13:09
nie wiem jak wyglądają kwestie "wewnętrzne" firmy, ale produkty mają dobrej jakości, a obsługę miłą i sprawną :)
1
Igor 2017-08-16 15:55
Obsługa jak obsługa - dla mnie jest ważne, żeby cena była dobra, a dostawa szybka. Tutaj obie te kwestie są spełnione
Ajgor 2017-08-17 10:08
duży plus za ogromny asortyment dzięki czemu można zamówić wszystko w jednym miejscu i mieć spokój :)
Tomek 2017-08-17 15:25
Opinia o sklepie Soft jak najbardziej pozytywna. Dobry kontakt telefoniczny. Szybka dostawa
Jackob 2017-08-18 15:09
Serdecznie polecam firmę Soft. Handlowiec fachowo doradził mi przy wyborze środków czystości. Prawdziwi fachowcy, mili, pomocni i naprawdę znają się na rzeczy!
Zostaw swoją opinię o Firma Handlowa Soft Marta Mazur Mariusz Mazur Sp. j. - Rzeszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma Handlowa Soft Marta Mazur Mariusz Mazur Sp. j.