brak logo

Firma Handlowa Soft Marta Mazur Mariusz Mazur Sp. j.

Rzeszów

Opinie o Firma Handlowa Soft Marta Mazur Mariusz Mazur Sp. j.

również pracownik 2012-06-25 15:34
Bzdury piszesz.Atmosfera w pracy ok, szef wymagający ale też i płaci dobrze, bardzo fajnie się mi tu pracuje
2
pracownik 2012-12-12 13:14
Co do atmosfery to dla mnie porażka, pracowałem tam chwile, ale jak dla mnie była to tylko strata czasu, szef wymagania ma ogromne, a zero pomocy dla nowych pracowników. Wynagrodzenie śmieszne - jeśli nie masz swojej bazy klientów, a skad masz ją mieć od razu w pierwszych miesiącach pracy? Pracownik nie ma nic do gadania, ma być tak jak szef powie i kropka.
2
ex pracownik 2014-07-09 15:58
Soft to totalna porażka ! Umowa o dzieło 700 zł, reszta pod stołem, zero ubezpieczenia, zero jakiejkolwiek pomocy ze strony pracodawcy,jak wyżej pracownik nie ma nic do gadania, do tego chamskie dziewczyny z biura i kary finansowe typu: 100 zł jak się nie zgłosiło że się wyjeżdża z firmy o 8 a jest 8:02 i się siedzi w samochodzie gotowy do wyjazdu, do tego samochód służbowy to sypiący się Peugeot bez klimatyzacji z GPS-em - trzeba się tłumaczyć np z tego żę się na trasie 15 min stało i rozmawiało z kimś przez tel tudzież załatwiało potrzebę. Powodzenia przyszłym pracownikom...
4
pracownik 2014-07-09 16:02
Tą opinię to pisał wnoszę któryś z "przydupasów" Mazura lub jego synalek bez talentu do zarządzania i sprzedawania jak ojciec...
4
pracownik na szczęście byly 2014-07-11 20:40
(usunięte przez administratora)Nie ma wsparcia nigdzie kluczyki do rozpadającego się samochodu, gdzie nawet radia nie ma (właściciel twierdzi że muzyka przeszkadza w obsłudze Klienta). Dziwne kary finansowe za bzdury, umowa śmieciowa o dzieło bez żadnego ubezpieczenia. Lojalka ... gdzie nie można po podpisaniu pracować jako handlowiec w żadnej branży bo wszystko to konkurencja dla Soft. Obiecanki o zajebistym wynagrodzeniu ... długo długo ni a później nigdy. NIE POLECAM DAJCIE SOBIE SPOKÓJ a obecnym pracownikom wyrazy współczucia
3
seth 2014-07-16 14:42
Zgadzam się w 100% z tą opinią jako były pracownik, NIE POLECAM NIKOMU ! p.s dla przyszłych naiwnych, pojeździcie po terenie to się przekonacie ile razy dostaniecie pojazd od klientów o ile w ogóle będą chcieli dalej współpracować, z tego co wiem to na moim terenie po moim odejściu odpadło masę klientów.
3
malina327 2014-08-26 11:37
witam
a jak rozwiązałeś z nimi umowę o dzieło
1
nikt 2015-04-24 19:05
Jak się nie chce pracować, tylko słuchać muzyki w luksusowym aucie z klimą, to powodzenia :) Nie żebym kogoś bronił, albo oskarżał, ale w tym kraju to nigdy nikomu nie dogodzi. Ogarnijcie się i do pracy rodacy.
omnibus 2015-04-29 14:13
1. Umowa o dzieło
2. Zdezelowane auto bez klimy i radia
3. Ciągła rotacja pracowników
4. Do tego żadnego systemu do wprowadzania zamówień( i-pack, smartfon) tylko jak 100 lat temu przed murzynami pisanie na kartkach.
5. Ciągłe jazdy właściciela i dziewczyn z biura
6. Premia zamiast od obrotu to od marży

Więc moi drodzy wsiadamy w luksusową drezynę i na trasę robić marżę z obrotu po 500000 !
3
pepsiak 2015-05-20 11:37
witam!! ogólnie praca w sofcie to chyba jeden z najgorszych etapów w mojej karierze.
Oczywiście przed rozpoczęciem pracy , przeczytałem wszystkie wpisy na tym forum i pomyślałem, na pewno nie jest aż tak źle!!! i wiecie co? jest!!! a nawet i gorzej.
Nawet jeśli macie przysłowiowy nóż na gardle, bo z pracą ciężko , nie pchajcie się tam!! Szkoda zdrowia!!
6
z deszczu pod rynnę 2015-06-05 22:11
Pojawiło się ogłoszenie o pracę. Bardzo dobrze, że istnieje taki portal. Szkoda tylko, że nie każdy tu zagląda. Pozdrawiam,
2
Dezyderiusz 2015-07-28 18:43
Jednak nie oferują lepszej+umowa o dzieło-Soft to jakaś kpina !!!
1
Gregor 2016-09-30 22:09
Nie polecam praca tam to kpina. To nie praca to upokorzenie z wyzyskiem razem wziete. Starałem się tam naprawdę. .. konkurencja szaleje Soft ma za słabe ceny nie daje rady do mniejszych Firm. A oczekiwania właściciela duże ciągle wspomina jak to bylo kiedyś. ... kiedyś może było a teraz jest teraz. Ludzie chcą zarabiać a nie j... ac na wlascicieka zachcianki
Gregor 2016-09-30 22:10
Nie polecam praca tam to kpina. To nie praca to upokorzenie z wyzyskiem razem wziete. Starałem się tam naprawdę. .. konkurencja szaleje Soft ma za słabe ceny nie daje rady do mniejszych Firm. A oczekiwania właściciela duże ciągle wspomina jak to bylo kiedyś. ... kiedyś może było a teraz jest teraz. Ludzie chcą zarabiać a nie j... ac na wlascicieka zachcianki
iji 2016-10-02 21:52
@paweł wiaodmo ze teraz znajomosc jezykow obcych jest czyms waznym mam racje? dzieki temu latwiej jest znalezc prace w wiekszoci firm tak zapewne jest
Piotr Paryc 2017-03-11 20:52
Pracowałem w firmie SOFT przez ostatnie 8 miesięcy i jestem bardzo zadowolony. Odszedłem tylko dlatego , że otrzymałem duża propozycje w innej części Polski. Atmosfera w pracy była jak najbardziej ok i w dniu pożegnania było mi realnie przykro że ten etap się kończy. Szef jest oczywiście wymagający ale jest też człowiekiem słownym i wszystkie ustalanie , które mieliśmy były w 100% spełnione, kasa zawsze na czas i taka jak ustalaliśmy. Kierownik działu handlowego to mega dobry człowiek pod którym przyjemnie się pracowało. Na początku pracy dostałem bardzo dużo wsparcia zarówno merytorycznego (mnóstwo szkoleń) jak i psychicznego. Moje osobiste odczucie jest takie , że opinie negatywne ,które się pojawiły wyżej to opinie nieudaczników , leni i krętaczy , którzy niestety od czasu do czasu pojawiają się w pracy w każdej firmie. Jak masz predyspozycje do handlu i chce Ci się pracować to w Sofcie będziesz zadowolony i zarobisz fajną kasę.
Pozdrawiam cały zespól :) mam nadzieję że będziecie mnie miło wspominać
Zostaw swoją opinię o Firma Handlowa Soft Marta Mazur Mariusz Mazur Sp. j. - Rzeszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma Handlowa Soft Marta Mazur Mariusz Mazur Sp. j.