brak logo

AIFO Group Zając Zięcik Stabrawa Sp.j.

Bochnia

Opinie o AIFO Group Zając Zięcik Stabrawa Sp.j.

Vessa 2012-05-16 09:36
zgadzam się z przedmówcą, praca ciekawa, zarobki wporządku, firma cały czas się rozwija i inwestuje w ludzi i technologię, polecam.
1
bochnia 2015-08-08 23:46
Nie proponuje kiepsko pracom spawaczom
8
niepelnosprawny.org 2016-04-18 13:54
jak tam jest? tylko o zarobkach piszecie....
1
Były pracownik 2016-05-12 14:23
Wspólnicy proszę nie schlebiajcie sobie na tym forum. To jest dla pracowników. A praca nie jest miła gdy słyszysz o reklamacjach od klientów że ten badziew zardzewiał.
1
Były pracownik 2016-05-22 07:54
"rajczel" - tak jest były szefie ;-)
1
miejscowy 2016-06-18 05:35
Witajcie. Pozytywne opinie w większości to jeden ze wspólników napisał. Bardzo nieuczciwe ale to ich standard.
Teraz wolą pracowników za wschodniej granicy którzy i tak nie czytają tu komentarzy.
2
nina 2016-06-28 13:15
bardziej niż tymi ze wschodu to bym się martwiła że jest aż 3 miesięczny okres próbny:/ dość długo:(
1
hudy14777@o2.pl 2017-01-17 15:11
Jak tam? Pracuje ktoś w tej firmie? Jakie podejście do pracownika i jakie zarobki?
Pozdrawiam
Kola 2017-06-25 17:24
Reklamacje zawsze mogą się zdarzyć nawet najlepszemu i to go nie dyskredytuje w oczach klientów. Jeśli ktoś ma problem w firmie to pewnie z własnego powodu bo firma jest ok.
Zostaw swoją opinię o AIFO Group Zając Zięcik Stabrawa Sp.j. - Bochnia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AIFO Group Zając Zięcik Stabrawa Sp.j.