brak logo

Morka Pracownia Reklamy Dariusz Morka

Wrocław

Opinie o Morka Pracownia Reklamy Dariusz Morka

anonim 2011-05-28 13:44:48
Tą opinie to chyba pisał sam( usunięte przez administratora ) o sobie, fakt płaca dobra, ale praca już nie. Strasznie dziwni ludzie, nie wiadomo o co im chodzi. ( usunięte przez administratora ) ciągle klnie i się drze, nigdy z niczego nie jest zadowolony, nie wiadomo o co mu chodzi, jakby człowiek się starał to i tak jest źle. Pracy tam nie polecam.
mm 2011-09-27 00:21:08
( usunięte przez administratora ) wiecznie niezadowolony, obcina wypłatę z byle powodu, atmosfera jak w obozie; telefonu kom. odebrać nawet nie można i o wszystko wieczne pretensje. Nie polecam z całego serca.
anonim 2011-10-04 13:26:40
Zdecydowanie nie polecam tam pracy, atmosfera stresująca,( usunięte przez administratora ) cały czas szpieguje, w każdym widzi złodzieja. Na początku fajnie, miło, ale potem za 1 błąd mało nie pobije i będzie wytykał aż do wypłaty żeby ( usunięte przez administratora ) Praca w tej firmie to najgorsza jakie do tej pory były.
1
olo 2013-07-13 19:23:50
...no niestety , co prawda to prawda. Poczatki mile, potem coraz gorzej. Nic sie nie podoba, z niczego nie jest zadowolony, szpieguje, wrzeszczy, narzeka ze zle zrobione , ale towar sprzedaje i klienci zadowoleni.Wiec w czym rzecz.....? nie wiadomo o co chodzi, szczerze nie polecam pracowac w tej firmie...szkoda zdrowia, wykorzystaja do ostatniej kropelki potu...a potem do widzenia. Pracowalem tam przez rok.....najgorszy rok mego zycia. ODRADZAM.....
1
własność 2013-07-16 11:09:23
Witam wszystkich zainteresowanych, a szczególnie jedną jedyną panią, która nie miała odwagi napisać co wyrabiała w swoich dotychczasowych miejscach pracy, a teraz wyzłośliwia się w paskudny sposób (a jak już napisała co jej ślina na język przyniosła to po polskiemu a nie po polsku – to też trzeba umieć). Niestety, ale nie wystarczy zmieniać nicka oraz płci i myśleć, że jestem nie rozpoznawalny. Każdego można opluć tylko pytanie, po co? Co z regulaminem tego portalu §8? Ludzie są różni i jeśli ktoś wierzy w te banialuki to gratuluję. NIGDY nie pisaliśmy na temat naszych pracowników ale p. I.... ma ochotę poczytać o sobie ponieważ ma za dużo wolnego czasu i nuda ją zżera. Na nasze szczęście mamy wszystkie dokumenty do wglądu i możemy pokazać: ile pani zarabiała, ile miała zaległości komorniczych, jakie buble odwalała marnując pieniądze i czas, kiedy i za co miała do czynienia z policją, ile nasłała wszelakich kontroli, które nie potwierdzają jej kłamstw. Prawda jest taka, że JAK KTOŚ MA ZA DOBRZE TO NIE UMIE TEGO DOCENIĆ do póty, do póki tego nie straci. Ale szczerze wierzę, że to co robi ta Pani, to wszystko NA PEWNO do niej i jej rodziny wróci ze zdwojoną siłą.
II 2013-09-18 15:28:37
Kto tam miał za dobrze? Chyba właściciele. Śmiechu warte. Gratuluję poczucia humoru!!!
dawno temu 2013-12-30 19:25:22
Niestety czytając powyższe komentarze w przeciągu kilku lat nic się nie zmieniło. Płaca słaba, (usunięte przez administratora) Prywatnego telefonu też lepiej nie odbierać, bo zabija co najmniej wzrokiem.
3
Katarzyna 2014-10-20 13:43:48
Wypowiem się jako klient...niestety nie zadowolony klient!
Pan właściciel bardzo nie miły, wręcz opryskliwy jakby wiecznie wstawał lewą nogą. Nie chcę się współpracować z takimi firmami, a tym bardziej ludźmi. Współczuje szczerze pracownikom jeśli w ogóle ktoś jeszcze to wszystko znosi...
1
zadowolony klient 2014-11-05 09:07:25
Widzę, że ten portal jak i inne jemu podobne stały się swoistą miejską kloaką
w której każdy na każdego może się wypróżnić bez żadnej odpowiedzialności za słowo.
A portal prawdopodobnie w żaden sposób nie weryfikuje treści wpisów.
Piszę jako zadowolony od 20 lat klient i podobny czas prowadzący firmę.
Co mogę powiedzieć: fakt, że jestem od tylu lat wielokrotnym (złożyłem ok. 50 zleceń)
ZADOWOLONYM klientem świadczy o wysokim poziomie świadczonych usług
a szef to człowiek o najwyższym poziomie kultury osobistej dużej pokory i znakomity
specjalista. Panie Darku tak trzymać.
A jako szef muszę powiedzieć, że wpuścił Pan do firmy niezłego wąglika zalecam
GRUNTOWNE WIETRZENIE.
kk 2014-11-07 10:52:36
Co tutaj jest do weryfikowania? Większość opinii jest podobna więc raczej wiarygodna. Jeśli chodzi o kulturę Pana właściciela to mam nadzieję, że to co robi wróci do niego "ze zdwojoną siłą".
2
zk 2015-05-15 20:14:21
KK jesteś naiwny jak dziecko. PO to złodzieje prawda... przecież wszędzie tak piszą.
1
były pracownik 2015-10-08 15:34:47
Szanowny KK! Otóż jest co weryfikować! Jedziecie po facecie jak po starej kobyle nie mając pojęcie jak było. A było spoko. To ja jako wieloletni pracownik mam prawo i możliwość obiektywnej oceny. Darek (byliśmy na ty) jesteś fajnym szefem momentami nawet aż za bardzo dawałeś luz niektórym pracownikom (pewnie to ich wpisy jeżeli w ogóle to wpisy pracowników tej firmy). Zarobki były dobre, premie motywacyjne, prezenty na święta, praca bez poganiania, dobra atmosfera - czy ktoś zaprzeczy.
To my pracownicy czasami nie wywiązywaliśmy się ze swoich podstawowych obowiązków i narażaliśmy firmę na straty. Czy ktoś poniósł koszty za zmarnowany materiał? Ja nie choć czasami marnowałam. Czy nie wychodziliśmy z pracy wcześniej jak było potrzeba - bez odpracowywania? Czy nie odbieraliśmy telefonów? Czy naprawdę był taki zapie...? Ktoś pisze,że klienci zadowoleni - nic dziwnego bo dobry jest i jakości pilnuje. Zmieniłam pracę ale czy na lepsze? Troszkę bliżej domu... Ja byłam zadowolona i polecam innym.
adas 2015-10-21 10:03:47
Firma z fajną ofertą. Szybkie terminy wysoka jakość usług. A to że nie ma nikogo nowego z pracowników to i lepiej bo idziesz tam jak do znajomego ten sam KOMPETENTNY facet a nie jak w niektórych firmach za każdym razem ktoś inny i mało zorientowany. Jestem zadowolony i również polecam.
2
M 2015-10-21 19:28:42
Darek, przestań pisać sam o sobie. To nie wypada. :)
1
ad 2016-01-08 11:00:31
najlepiej zadzwonić :)
1
bbbb 2016-02-19 20:25:15
We wszystkich opiniach na temat pracy oraz PRACOWNI REKLAMY MORKA jest doza prawdy.
Jeśli ktoś będzie się przymierzał do pracy w tej firmie to niech szuka sobie bardziej przyszłościowej pracy, która pozwoli mu się rozwinąć, uczyć, kształcić
Praca w tej firmie nie należy do zbyt ambitnych, przyszłościowych, bezpiecznych dla pracownika. Właściciel unika podpisania jakiejkolwiek umowy o pracę, umowy zlecenia, a przez miesiąc lub krócej pracuje się na czarno. Obiecuje na początku wszystko a potem wychodzi szydło z worka. Pieniądze marne. Brak zleceń a co za tym idzie brak pracy i perspektyw na przyszłość.
1
Tomasz Miksza 2016-02-19 22:36:58
Witam,
Jestem nowym klientem w firmie MORKA PRACOWNIA REKLAMY... Muszę powiedzieć, że jak dotąd współpraca całkiem dobrze wychodzi. Ceny i czas realizacji zamówień podobny jak u konkurencji lecz co mnie tu przyciąga to jakość wykonywania, która jest naprawdę dobra !!! Komunikacja i osoby w firmie są na wysokim poziomie także nie rozumiem złych opinii oczywiście każdy ma prawo do wyrażania zdania lecz jeśli już się ktoś wypowiada negatywnie niech będzie miał honor i się podpisze, a nie jak każdy będzie kłamał w internecie !!!
POZDRAWIAM Tomasz Miksza...
4
Kaśka 2016-06-03 23:33:53
Od dwóch lat współpracuję z Pracownią Reklamy Morka. Moje zamówienia są dość rozbudowane- od wizytówek, przez pieczątki, długopisy, po różnorodne gadżety. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Zlecenia wykonywane są szybko, podejście właściciela jest wyjątkowo profesjonalne, nie mówiąc o wysokiej jakości wykonywanych usług. Gorąco polecam bo Morka to marka jakich mało na rynku.
1
Bądź jak ALA 2016-07-07 15:44:14
co by dużo mówić... zamówcie coś w tej firmie a przekonacie się, że warto do niej wrócić tak jak ja to robię od paru miesięcy !! Dzięki Ala za polecenie mi tego sklepu ;)
3
ila 2016-07-10 14:10:03
to dziwne troche to wszystko, bo wiekszosc poleca firmę ze względu na niskie ceny, niższe niż w konkurencji, poza tym pracują tam raczej dosiwadczeni pracownicy...
Zostaw swoją opinię o Morka Pracownia Reklamy Dariusz Morka - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Morka Pracownia Reklamy Dariusz Morka