brak logo

Positive Power Sp. z o.o.

Gliwice

Opinie o Positive Power Sp. z o.o.

heh 2012-07-11 10:28:53
tia tia tia... moucka co jeszcze ciekawego napiszesz o swojej firmie?
ed 2013-05-16 13:23:57
Ktos sie orientuje ile mozna tam zarobic na stanowisku programisty? Porownywalnie z innymi firmami w regionie? Lepiej? Gorzej?
byly pracownik 2013-07-23 13:06:43
gorzej
kozmo 2013-08-01 23:38:02
Gorzej.
Atmosfera w pracy nieciekawa, warunki też. Zarówno lokalowe (duża duszna sala, hałas, brudno) jak i sama praca (szybko, szybciej a najlepiej na już, nie ma opcji aby pracownik miał gorszy dzień)
Pracowałem tam do niedawna i zarówno wcześniejsze jak i obecne miejsca są bardziej "przyjazne".
Myślę że bardzo duża rotacja pracowników, może najlepiej świadczyć o pracy w tej firmie.
1
masterfilter 2013-12-18 05:17:56
j/w. rotacja pracowników powinna mówić sama za siebie, zarobki poniżające, pm nie mają pojęcia o developingu (co przekłada się np. na nierealne czasy wykonywania zadań), nacisk na nadgodziny, które nic ci nie dadzą (podwyżek NIE MA).

za to prezes w porządku i bardzo ogarnięty (niestety rzadko bywa), pozytyw jedynie dla osób początkujących chcących w jakikolwiek sposób się czegoś nauczyć w praktyce, zdobyć jakieś doświadczenie itp.
1
coWtrawiePiszczy 2014-01-14 23:30:12
Korzystanie z jakiegoś frameworka przy tworzenia projektów? Czy po prostu róbta co chceta byle by tylko działało??
były programista 2014-01-15 23:01:02
Zmieniłem pracę bo miałem za daleko i dojazdy mnie menczyły. Firma porządna i uczciwa, kasa zawsze w terminie i taka jak umówione. To samo z obiecanymi premiami. Zarobki ok jak jesteś dobry zależy jak się dogadasz.

Stawiają bardzo na wyniki więc zdań dużo i czasy szybkie co nie każdemu morze się podobać. Dlatego rotacja jest na poczontku, bo jak nie wyrabiasz z zdaniami to szybko dzienkuja. Za to jak jesteś dobry morzesz mieć dobra kasę i ciekawe projekty. Duża część ludzi pracuje kilka lat i w starej ekipie rotacja jest bardzo mała.

Atmosfera nastawiona na wyniki zależy co kto lubi. Nie ma nudy. Firma uczciwa można się dużo nauczyć. Ja polecam ale mam za długi dojazd.
prawie_wszedzie_bedzie_lepiej 2014-01-18 20:32:56
Cytat: Duża część ludzi pracuje kilka lat i w starej ekipie rotacja jest bardzo mała.

Skąd to wziąłeś? Dużo ludzi pracuje kilka lat na stanowiskach kierowniczych/menedżerskich, dlaczego tak jest, niech każdy sobie sam odpowie. Jeśli chodzi o dział IT, to ŻADEN developer nie pracuje dłużej niż rok, nie ma nikogo kto został zatrudniony przed 2013.

Firma rozmija się z prawdą, jeśli chodzi o obietnice na rozmowie i konfrontację tego z rzeczywistością. Dla ludzie z małym doświadczeniem ok, osoby które więcej umieją coś więcej szybko uciekną gdzieś indziej. Zadania i projekty nudne, wtórne, do tego masa starych projektów trzymanych pod respiratorem i łatanie dziur i błędów.
1
Pracownik 2014-06-17 09:47:27
Firma się rozwija. W każdej firmie występuje rotacja personelu, gdy pracownikowi się nie podoba lub gdy pracodawca nie chce pracownika.

Czasy są krótki,bo tego wymaga klient i rynek wszyscy chcą mieć na już na teraz... czego często programiści nie rozumieją.
(usunięte przez administratora)
: 2014-06-28 00:26:23
@Pracownik: może programiści chcą po prostu tworzyć wysokiej jakości kod w ciekawych projektach i słyszeli kiedyś o czymś takim jak dług technologiczny?
Mała 2014-07-01 14:56:59
Nigdy jeszcze nie wrzucałam postów w sieci, ale czytając komentarze powyżej przykre jest to, że osoby, które się wypowiadają na forum, wylewają swoje gorzkie żale są to zazwyczaj pracownicy, którym się nie powiodło w firmie, a osoby które są zadowolone nie mają potrzeby uzewnętrzniania się.
Moje doświadczenia z firmą? Najlepsza z jaką współpracowałam, a było ich kilka. Do takiej pracy po prostu lubi się przychodzić.
do Mała 2014-07-09 13:21:00
W czasie gdy pracowałem w tej firmie praktycznie nie było osób, które odchodziły z powodu swojej porażki (wśród programistów). Ludzie zmieniali tą pracę zwyczajnie dlatego, że dostawali lepsze oferty (i nie chodzi tylko o kasę).
Gobler 2014-07-11 13:06:45
Z częścią tego co opisałeś się zgodzę ale napewno nie ze wszystkim, firmy na pewno nie nazwałbym obozem pracy, owszem jest czasem ciśnienie ale taka specyfika rynku - projekty mają terminy i trzeba się wyrobić...
Jako chyba największy maruda w firmie zostałem dzisiaj zapytany czy to nie ja popełniłem ten wpis, owszem w firmie nie wszystko jest idealne ale idzie w dobrym kierunku, przez niecały rok jak tu pracuje widać zmiany, dzieje się więcej, lepiej i przyjemniej, firma się rozwija w dobrym kierunku.

Klima rzeczywiście na plus, co do tego czym jeździ prezes - nikt nie zabroni Ci otworzyć własnego biznesu i zarabiać tyle żeby było Cię stać na x6 czy konkretny motocykl, Prezesowi się udało i zarabia więcej ale zarobki w firmie nie są złe -oczywiście zależy to od stanowsika, doświadczenia itp ale wątpie aby np początkujący progarmista w innej firmie dostał większą sumę, o tych bardziej doświadczonych się nie wypowiem bo to zupełnie inna półka i kto się zna na swojej pracy zarabia tyle ile powinien.

Co do atmosfery, nie wiem czy pracujesz w tej samej firmie co ja ale mi się podoba, można pogadać, pośmiać się a na firmowych wyjściach postrzelać do prezesa laserem (możesz się zemścić za tą X6 która tak boli ;p)

PM - moim zdaniem jest to bardziej na stopie koleżeńskiej, owszem wymagają ale taka ich praca, nie są nieomylni ale kto jest?

Pracownicy - wkurza mnie takie podejście, wiek, papierki.... ważniejsze są umiejętności i doświadczenie - na swoim przykładzie:
- zostawiłem technikum w 2 klasie bo nie widziałem w tym sensu, nie mam matury ale pierwsze konkretniejsze projekty realizowałem już w gimnazjum, firma sprawdziła moje umiejętności i myślę że kierownictwo jest zadowolone z mojej pracy, mam 23 lata, 8 lat doświadczenia w zawodzie i edukacje skończyłem w 2 klasie technikum.... czy gość po studiach, z doktoratem, magistrem, miliardem innych papierków w wieku 30 lat jest ode mnie lepszy? zdecydo
1
Gobler cd. 2014-07-11 13:12:02
zdecydowanie nie bo wiedza którą zdobył na studiach jest nieaktualna od conajmniej 10 lat - jeśli sam sie nie kształcił to on przy mnie 'niedawno pisał mature'.

Framework - idealny nie jest, tyle w temacie. Plus jest taki że w tej kwestii firma nie stoi w miejscu, powstaje coś nowego.

Projekty są ciekawe i pełne wyzwań, są poprawki ale... ktoś coś musiał zrobić źle skoro trzeba poprawiać... nie wina firmy że programista się pomylił... Jeśli ktoś szuka pracy nie powinien z powodu poprawek do projektu skreślac pracodawcy.

Co do personelu - zgodze się, są osoby słabsz, mniej doświadczone i nie zawsze są to 'młodziki' ale są też ludzie których wiedza mnie osobiście czasem wprawia w osłupienie - myślę że bilans jest zdecydowanie plusowy a osoby słabsze szybko się uczą od lepszych.

Jeśli komuś się coś w firmie nie podoba, ma z czymś problem to zamiast wylewać swoje żale tutaj i psuć opinie może po prostu zwrócić na to uwagę odpowiednim osobom... wszystko przecież można obgadać i coś wymyślić... ja marudzę ale nie dlatego że mi źle ale dlatego że chce żeby było lepiej ;p

P.S
Dobrze wiedzieć że gowork ma ograniczenie w długości wypowiedzi :)
plum 2014-07-17 19:55:09
@Gobler: Do wyłapywania błędów są QA, o których w PP nigdy nie słyszano i słyszeć nie chciano. A nie programista czy PM przeklikujący aplikację i oglądający czy okienka działają.
Gobler 2014-07-23 13:53:30
Wiem, zgodze się że, testowanie w firmie jest prowadzone troszkę po macoszemu ale to się też na szczęście zmienia. Co prawda idzie to opornie ale powoli wprowadzam to do firmy - przynajmniej jeśli chodzi o projekty nad którymi pracuje.

Nie będę dyskutował o plusach i minusach konkretnych rozwiązań czy też o ich braku... prawdą jest że firma jest bardziej otwarta na zmiany niz jeszcze np. rok temu, coraz więcej i lepiej się dzieje i myślę że nikt się nie obrazi jak napisze że mam w tym całkiem spory wkład ;)
:) 2014-07-24 13:50:07
Tak samo jak kiedyś nie chciano słyszeć o UXie, a dziś jest zatrudniony. O testerach też nie chciano słyszeć, a dziś jest 3 zatrudnionych. Firma tak dynamicznie się rozwija, że opinie osób, które pracowały rok temu, czy nawet pół roku temu są już po prostu nieaktualne, bo oni pamiętają kompletnie inną firmę.
1
Przyjezdny 2014-07-29 23:19:51
Rozwijać się rozwija, ale choć długo tu nie pracuję, to widzę że w firmie panuje chaos organizacyjny. Źle nie jest, ale zawsze mogłoby być lepiej :) Ale nie mi to oceniać.
Co do oceny samego miejsca pracy - przyrównałbym to do fabryki oprogramowania. W dziale handlowym jest kilka osób, jak ktoś chce porozmawiać z klientem, to wychodzi na korytarz. U grafików i programistów jak na hali produkcyjnej. Duża sala, sporo ludzi (ok 40 osób), głośno, nie za czysto. Do tego za mała i za rzadko sprzątana jak na taką firmę toaleta i choć fajnie urządzona, to zdecydowanie za mała kuchnia (rano trzeba swoje odstać po kawę). Lokalizacja - dobra dla dojeżdżających komunikacją, a fatalna dla zmotoryzowanych (parking). Na rowerze też się nie da, bo w ogóle nie ma go gdzie zostawić (to już uwaga do administracji biurowca).
Generalnie dobre miejsce dla młodych, jako pierwsza/druga praca. Studenci mający zajęcia i egzaminy mogą się dogadać w kwestii ilości i godzin pracy.
1
pfff 2014-08-08 20:11:36
@student: Za darmo to Cię na pewno przyjmą, będziesz miał do portfolio ;). Jeśli będziesz wybitny, to z dużym "może", może Cię przyjmą, w przeciwnym razie nie przedłużą stażu z mglistą informacją, że się nie sprawdzałeś ;). Są w Gliwicach lepsze firmy, które oferują staże i praktyki, z prawdziwą perspektywą na przyszłość lub przynajmniej realnego nauczenia się czegoś.

@:) : Tak, owszem, nasze opinie może i są nieaktualne, bo "coś" się zmienia na lepsze, ale nie dlatego, że szef uznał, że tak trzeba, a ktoś mu tak kazał. (usunięte przez administratora)
2
Gremlin 2014-08-09 00:49:07
@pfff: Z tymi praktykami to trochę przesadziłeś - przyjąć przyjmą, dogadać się można na niepełny etat czy pracę w określonych godzinach. Jeśli student nie będzie totalnym nieudacznikiem to umowę przedłużą. Na początek, dla wielu liczy się cokolwiek w CV.

Owszem, może są lepsze firmy, z lepszymi perspektywami - ale pytanie czy przyjmą studenta na praktykę czy powiedzą mu że ma za małe doświadczenie?

A z motorami prezesa, cóż - taki przywilej prezesa. Też mnie to kłuje, zwłaszcza, że sam mam kilkunastoletnie auto, gorsze niż moja dziewczyna i nie wiem kiedy uzbieram na coś nowszego, ale grunt że się nie psuje i zużywa niewiele gazu.
wik 2014-10-03 16:56:33
A ja przyszedłem na staż i jestem strasznie zadowolony:)
W pierwszy dzień stażu powiedziałem prezesce ze takiej dupy jak ona to ja juz dawno nie widziałem. A Ona mnie nie zwolniła za to:)
Pociłem sie przez trzy dni jak sie dowiedziałem ze ta dziewczyna jest współwłaścicielem firmy!
Ja jestem bardzo zadowolony! Wszyscy mili, uprzejmi, zajmuja sie mna konkretni oddelegowani do tego ludzie.
p.s. potwierdzam ze UX jest, QA jest i programisci i team leaderzy sa.
2
Starszy Webmaster 2014-10-20 02:54:16
Jakiś czas temu pożegnałem się z Positive-Power, a pracowałem tam prawie 3 lata co jest jednym z rekordów. Myślę, że najwyższy czas napisać w prostych słowach prawdę o tej firmie.

Założyciel/Prezes Positive-Power miał od początku pewien plan i pomysł na firmę, który sukcesywnie wdrożył krok po kroku. Otóż z początku pracowały tam w większości tęgie głowy, ambitni i zdolni koderzy, którzy w kooperacji ze sobą byli w stanie stworzyć autorski CMS firmowy oparty o frameworka OpenPowerTemplate, stricte pod platformy e-commerce. Biedacy włożyli w to masę pracy, potu i łez, w efekcie czego wyszedł na prawdę funkcjonalny i elastyczny autorski CMS do szybkiego stawiania sklepów internetowych z dostarczonych szablonów graficznych. Po postawieniu solidnych fundamentów, owi 'ojcowie sukcesu' zważywszy na zaangażowanie, nabyte doświadczenie oraz umiejętności i wkład samego siebie w owy projekt, zgłosili się z prośbą o możliwość docenienia owoców ich pracy czyli krótko mówiąc - awans i jakakolwiek podwyżka (całkowicie zasłużona, biorąc pod uwagę prawie rok pracy zespołu na utworzenie perfekcyjnych podwalin dla dalszych wdrożeń). No i tutaj niemiła niespodzianka, gdyż w odpowiedzi dostali, że owszem, są wysoce zasłużeni dla firmy i mocno wykwalifikowani a ich praca mocno popchnęła firmę naprzód, firma to docenia i oferuję podwyższenie wynagrodzenia o kwotę tak śmieszną i przykrą, że nawet nie będę jej tu pisał. I takim oto sposobem, prawie cała 'śmietanka' koderów z wyższej półki rozproszyła się po innych firmach. Od tego czasu są zatrudniani pół-programiści, najlepiej studenciaki, którzy wystarczy, że potrafią pociąć PSD i wdrożyć pod CMS-a i tyle. Kilku grafików, koderzy pracują na gotowym CMS-ie i Project Managerzy nie mający pojęcia o webmasterce. Ale hajs się zgadza
3
PZ 2014-10-27 21:51:15
A jak wyglądają zarobki?
Ketchup 2014-10-30 23:33:36
Czy po stażu ( zakładając, że pokażę się z jak najlepszej strony) mogę liczyć na zatrudnienie w firmie? Czy po 3 miesiącach dziękują, i biorą kolejnego stażystę?
Klient 2015-02-01 12:31:59
Byłem klientem Positve Power i nie byłem zadowolony. Są powolni i niepunktualni. Nie wiem ile płacą, ale za godzinę pracy biorą sporo ponad średnią na rynku.
2
janek 2015-02-17 23:32:53
PP ma dobry socjal (multisport i angielski) i to jest całkiem ok - podobnie z wypłatą (usunięte przez administratora)zawsze na czas. Ale sama atmosfera w firmie nie jest najlepsza, duża rotacja osób, co chwilę ktoś odchodzi, orzychodzi, zespół jest totalnie niezgrany. Ładnie wszystko wygląda na fb, w rzeczywistości niestety tak nie jest. Słaba możliwość rozwoju i awansu. Ktoś napisał, że firma jest dobra jako pierwsza praca (bo są elastyczni i chętnie przyjmują studentów) - ale nie jako kolejna. I ja się całkowicie z tym zgadzam.

A to że prezes jeździ harleyem to jego sprawa. tutaj potrzebna akurat maść na ból [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] To nie jest merytoryczny argument.
1
Janek 2015-02-17 23:35:44
Co do niedotrzymywania terminów - to jest miazga. Miesięczne-dwumiesięczne opóźnienia to norma. I to nie pamiętam co było zrobione na czas.

Ale stażystom idą na rękę i dają wolnę w czasie sesji i tak dalej.
klaudiusz 2015-03-14 12:10:58
Pracowałem w PP pół roku jako developer. Jak dla mnie atmosfera bardzo fajna, elastyczny czas pracy, nie czułem żadnej presji na pracownika (oczywiście to kwestia indywidualnego podejścia), ładne biuro, warunki pracy nie idealne, ale bardzo w porządku. Imprezy okolicznościowe, najlepsza kawa jaką w życiu piłem, multisport i angielski płatne, ale ceny ok, nie ma co narzekać.
Firma jest dobra marketingowo, załatwiają duże i jak dla mnie ciekawe projekty, niestety organizacja pracy nad nimi kuleje, trzeba wziąć pod uwagę, że ta firma dopiero w ciągu ostatnich dwóch lat się rozrosła i nie ma wielkiego doświadczenia w prowadzeniu dużych rzeczy. Firma lubi zatrudniać studentów i osoby bez większego doświadczenia, ze względu na niższe koszty, co przyczynia się do błędów w kodzie i niezadowolonych klientów.
To co wyżej napisał ktoś podający się za klienta jest 100% prawdą, firma kroi naprawdę dużo, a dosłownie z każdym projektem są spore problemy i przeciągające się terminy.
Życzę programistom nowego frameworka, to mogłoby bardzo poprawić wizerunek firmy.

Co do warunków finansowych to zależy od tego jak się dogadasz, ja byłem zadowolony ze swoich warunków, niestety to później przyczyniło się do zwolnienia mnie;). Oczywiście nie byłem tam kimś kluczowym więc rozumiem to, że w chwili szukania oszczędności zwolnili m.in. mnie. Samo zwolnienie przebiegło bardzo w porządku, bez spiny, wypłacili mi za okres wypowiedzenia i niewykorzystany urlop, nie mam żadnych zastrzeżeń.
90% osób dostaje tam umowę o pracę na najniższą krajową a reszta na umowie o dzieło, ale to też jest kwestia Twoich umiejętności i negocjacji.

Polecam ogólnie firmę, cały czas się rozwija. Mam dość duże doświadczenie, pracowałem w wielu przeróżnych firmach i mogę szczerze powiedzieć, że mi się w PP dobrze pracowało, wiele się nauczyłem i poznałem na prawdę fajne, ambitne i zdolne osoby, które serdecznie pozdrawiam.
2
fred 2015-03-18 14:04:10
Pracuje w Positive Power jako programista i nie narzekam. warunki sa dobre, pensja taka, jak sobie wynegocjujesz i tu tez nie moge nic zlego powiedziec. Ludzie wporzadku, jak chcialem wolne zawsze mialem i ogolnie takie bezproblemowe podejscie do pracownika, bez presji na pracownika - ja przynajmniej nie czuje. a ludzie faktycznie sie zmieniaja, ale wg mnie to przez to, ze pracuje tu duzo ludzi mlodych, ktorym czesto daje sie szanse, nawet jak nie maja doswiadczenia. Normalne ze sie przeprowadzaja, wyjezdzaja czy zmieniaja prace po jakims czasie. pokazcie mi dzisiaj ludzi ktorzy pracuja w jednej firmie 20 lat...a w tej branzy juz wogole
1
siema 2016-03-17 11:14:55
Błagam. Pracowałem tam o ile pamiętam w niecałym 2005 roku i z perspektywy czasu uważam to za najgorszą firmę z jaką miałem do czynienia, może było to dobre lub średnie dla bardzo początkującego ale doświadczony programista nie ma czego tam szukać. Dodatkowo w innych firmach spotkałem kilka osób które też tam pracowały już po moim odejściu jednak każda z nich nie wspomina pracy tam najlepiej. Ktoś inny napisał dużo projektów (systemów) trzymanych pod respiratorem. Już wtedy tak było więc jeżeli nic się nie zmieniło to znaczy że jest jeszcze gorzej.
1
Nico 2016-03-30 02:04:23
No ho ho, pracowales tam w 2005 roku, czyli 11 lat temu. To masz po zboju aktualne wiadomosci :)
Szacunek milordzie :)
2
jest cicho 2016-06-09 19:50:13
Słabizna, technologie używane są 100 lat za murzynami(narzucane przez zarząd), zarząd tragiczny(ma być szybko a nie dobrze i zawsze wie lepiej niż programista), programistyczny workflow tragiczny, code review miałem robione raz przez rok pracy tam, nikt nie dba o jakość kodu, zadania opisywane tragicznie - często typu 'zrób menu', 'popraw stopke' i to dosłownie cała treść zadania. Scrum tam to mit. Rozwoju tam nie ma, firma nie inwestuje w pracowników, mają tylko napierdalać.
7
Prawda w oczy kole 2016-07-12 12:40:44
Pracowałem w PP parę lat. Odszedłem ponieważ z miesiąca na miesiąc sytuacja firmy staje się coraz gorsza i to głównie za przyczyną pewniej pani z działu technicznego która nie wiem jakim cudem obejmuje obecne stanowisko na niczym się nie znając. Jedyne co w tej firmie jest pozytywnego to ludzie z którymi się współpracuje (towarzysze niedoli).
Firma idzie w ilość, a nie jakość. Programiści są traktowani jak maszyny do robienia pieniędzy. Jeśli programista nie ma chwilowo nic do roboty to nie może sobie na dłużej niż 5 min odejść od monitora (bo tak mówi kodeks) tylko choćby nie wiem co musi przed nim siedzieć i bezsensu się gapić, bo inaczej pół firmy będzie miało pogadankę o czasie pracy.
Zero jakichkolwiek testów oprócz manualnych robionych przez jedną osobę.
Technologicznie firma jest 100 lat za innymi firmami.

Patrząc na obecną stronkę firmy mam wrażenie że osoba zajmująca się jej treścią skopiowała tekst z kilku innych lepszych firm.

"Zdajemy sobie sprawę z tego, jak ważna jest atmosfera w pracy. Dbamy o to, byś w firmie czuł się komfortowo, miał dostęp do najlepszej kawy w mieście i integrował się z zespołem podczas wielu organizowanych przez nas imprez. Chcemy prowadzić biznes odpowiedzialny społecznie, w którym nasz zespół traktowany jest unikalnie i wyjątkowo. "

- Było może tak 2 lata temu, teraz to są jedne wielki brednie

"Nieograniczone możliwości rozwoju zawodowego, które wyznaczamy wspólnie – rozmawiając i wyznaczając ścieżki rozwoju członków naszego zespołu, "

- rozwiniesz się tylko tyle ile sam nauczysz się w domu, bo w tej firmie nie nauczysz się na pewno nic, chyba że jak robić w bambuko ludzi, a już na pewno nikt z tobą nie porozmawia o twojej ścieżce rozwoju."

Udział w szkoleniach wewnętrznych i zewnętrznych oraz konferencjach branżowych, które pomagają nam rozwijać zespół, a przez to całą naszą firmę, "

- jak długo tam pracowałem nie było żadnych szkoleń, baaa firma nawet niechętnie pozwalała programistą jechać na jakieś konferencje bo po co mieliby się rozwijać skoro trzeba siedzieć w firmie i klepać kod bo wszystkie projekty maja miesięczną obsuwę? W ostatnich miesiącach były robione wewnętrzne meetupy z inicjatywy dwóch pracowników, ale oczywiście zarząd całe zasługi wziął na siebie, że to ich pomysł itd

Szczerze nie polecam już nikomu tej firmy, nawet początkującym studentom. Lepiej szukać gdzieś indziej.
8
sela07 2016-08-07 15:15:49
Mam pytanie jak wyglądaja testy aplikacji, sa testerzy?
pracownik 2016-11-05 11:02:45
Dużo się pozmieniało w firmie i idzie w dobrą stronę. Zmiana zarządu to najlepsza decyzja. Jest potencjał, widać zmiany, jest i będzie rozwój w rożnych kierunkach. Jest lepiej niż było i będzie lepiej. Żadna firma nie jest idealna, wszędzie się znajdą osoby zadowolone i niepolecające, trzeba wziąć na to poprawkę.
1
pracownik 2016-11-16 22:19:26
Chyba sobie zarty robisz:)
Gosc z Wrocławia ktory byl prezesem z dnia na dzien zniknal, przyszła nowa kobieta - podobno z doswiadczeniem - fakt ta przynajmniej siedzi z nami w firmie i pracuje.
Wypłaty z opoznieniem. Najlepsi uciekli, albo ich puscili sami, wiekszosc przeciez mysli o uciece i tylko czeka na dogodny moment.
5
xxx 2016-11-18 06:34:08
Niestety od czasu odejścia z firmy Rafaela i Katarzyny w firmie jest coraz gorzej. Masowe odejścia... a ludzie którzy nie odchodzą szukają dogodnych ofert i takie też znajdują (future processing). Atmosfera wśród pracowników ciągle dobra :)
1
Zostaw swoją opinię o Positive Power Sp. z o.o. - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Positive Power Sp. z o.o.