Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Util-Pasz S.C. Andrzej Sójka

Pracowałeś w firmie Util-Pasz S.C. Andrzej Sójka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
admin - 2010-12-14 12:36:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracując w konkretnej spółce, można poznać nie mało zwyczajów panujących wewnątrz owej korporacji, pokaż innym jak prezentuje się firma Twojego pracodawcy. Co myślisz o pracy w Util-Pasz S.C. Andrzej Sójka? Wyraź własną opinię, Szczukowice jest niemałym miastem ze 100% pewnością ktoś skorzysta. Pomóż wylansować swojego pracodawcę, daj znać przyszłym pracownikom o warunkach pracy panujących w waszej spółce. Podziel się swoimi opiniami, inni ludzie z całą pewnością będą za nie wdzięczni.
zdjecie uzytkownika
wiesio - 2012-09-24 12:51:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] zdecydowanie omijajcie tę firmę
zdjecie uzytkownika
zuza - 2012-10-30 14:23:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiesio - 2012-09-24 12:51:04

[usunięte przez moderatora] -zdecydowanie omijajcie tę firmę
Mam pytanie. Chciałbym nawiązać współpracę z tą firmą. Proszę o informację dlaczego tak sądzisz i co jest nie tak?

Sprawa bardzo pilna. Proszę o szybka odpowiedz
zdjecie uzytkownika
kp - 2013-02-28 07:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WIESIO dlaczego uważasz, ze to [usunięte przez moderatora] ?
Mam takie same doświadczenia z nimi i szukam kogoś kto jeszcze się na nich poznał?
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2013-03-02 01:16:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważajcie na tą firmę, nie kompetentni ludzie a do tego sprzedają oszukany towar!!! Uciekać jak najdalej!!!
zdjecie uzytkownika
JAN - 2013-03-11 10:59:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drogi Wiesiu.
Muszę Ci powiedzieć, że współpracuję z firmą UTIL-PASZ już od bardzo dawna. Stwierdzam, że pracują tam bardzo kompetentne osoby. Współpraca układa nam się bardzo dobrze i nie mogę złego słowa powiedzieć na TĄ FIRMĘ.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2013-03-11 11:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co znaczy oszukany towar? Proszę o więcej informacji bo handluję z nimi?.
zdjecie uzytkownika
do Ewy - 2013-06-10 08:00:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też z nimi handluję i nigdy mnie nie oszukali, to bardzo uczciwi ludzie i złego słowa na nich nie można powiedzieć
zdjecie uzytkownika
ZZZ - 2014-04-20 00:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SZKODA GADAĆ POLECAM POSZUKANIE INNEJ FIRMY BO TA NIEDŁUGO JUŻ ZOSTANIE NA RYNKU
zdjecie uzytkownika
Jar-pasz - 2014-06-13 20:20:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Współpracujemy z Util-paszem od kilku lat nie mamy żadnych zastrzeżeń do oferowanych przez nich produktów ,najlepszym dowodem na to jest brak reklamacji na oferowany przez nich towar .
zdjecie uzytkownika
rolniczak - 2014-08-26 18:04:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma się nadal utrzymuje, bo opinie z 2013 roku są jakieś takie czarnowidzące. od czerwca też nic nikt nie napisał. Słyszeliście co teraz w Util-paszu się dzieje? strona internetowa działa to wydaje się mi, że można spokojnie próbować podejmować wspólpracę. tylko najpierw potrzebne aktualne opinie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Util-Pasz S.C. Andrzej Sójka
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Util-Pasz S.C. Andrzej Sójka?
Zadaj pytanie
x