Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Util-Pasz S.C. Andrzej Sójka

Pracowałeś w firmie Util-Pasz S.C. Andrzej Sójka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wiesio - 2012-09-24 12:51:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] zdecydowanie omijajcie tę firmę
zdjecie uzytkownika
zuza - 2012-10-30 14:23:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiesio - 2012-09-24 12:51:04

[usunięte przez moderatora] -zdecydowanie omijajcie tę firmę
Mam pytanie. Chciałbym nawiązać współpracę z tą firmą. Proszę o informację dlaczego tak sądzisz i co jest nie tak?

Sprawa bardzo pilna. Proszę o szybka odpowiedz
zdjecie uzytkownika
kp - 2013-02-28 07:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WIESIO dlaczego uważasz, ze to [usunięte przez moderatora] ?
Mam takie same doświadczenia z nimi i szukam kogoś kto jeszcze się na nich poznał?
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2013-03-02 01:16:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważajcie na tą firmę, nie kompetentni ludzie a do tego sprzedają oszukany towar!!! Uciekać jak najdalej!!!
zdjecie uzytkownika
JAN - 2013-03-11 10:59:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drogi Wiesiu.
Muszę Ci powiedzieć, że współpracuję z firmą UTIL-PASZ już od bardzo dawna. Stwierdzam, że pracują tam bardzo kompetentne osoby. Współpraca układa nam się bardzo dobrze i nie mogę złego słowa powiedzieć na TĄ FIRMĘ.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2013-03-11 11:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co znaczy oszukany towar? Proszę o więcej informacji bo handluję z nimi?.
zdjecie uzytkownika
do Ewy - 2013-06-10 08:00:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też z nimi handluję i nigdy mnie nie oszukali, to bardzo uczciwi ludzie i złego słowa na nich nie można powiedzieć
zdjecie uzytkownika
ZZZ - 2014-04-20 00:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SZKODA GADAĆ POLECAM POSZUKANIE INNEJ FIRMY BO TA NIEDŁUGO JUŻ ZOSTANIE NA RYNKU
zdjecie uzytkownika
Jar-pasz - 2014-06-13 20:20:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Współpracujemy z Util-paszem od kilku lat nie mamy żadnych zastrzeżeń do oferowanych przez nich produktów ,najlepszym dowodem na to jest brak reklamacji na oferowany przez nich towar .
zdjecie uzytkownika
rolniczak - 2014-08-26 18:04:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma się nadal utrzymuje, bo opinie z 2013 roku są jakieś takie czarnowidzące. od czerwca też nic nikt nie napisał. Słyszeliście co teraz w Util-paszu się dzieje? strona internetowa działa to wydaje się mi, że można spokojnie próbować podejmować wspólpracę. tylko najpierw potrzebne aktualne opinie.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-12-31 12:52:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
truskawka - 2014-12-31 12:53:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brak opinii i jakichkolwiek komentarzy o Util-Pasz S.C. Andrzej Sójka pozwala mi niestety myśleć że firma upada lub już może upadła ostatecznie. krążą takie plotki na mieście. to prawda? bo akurat chciałabym spróbować się u nich załapać na staże albo jakieś praktyki zawodowe płatne.czy ktoś ma wiedzę co w firmie teraz słychać?
zdjecie uzytkownika
samir - 2015-01-30 00:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UTIL-PASZ jest firmą mającą ponad 20 letnie doświadczenie w produkcji środków żywienia zwierząt i z tego co widać po ich aktywności na rynku to póki co nie mają zamiaru zwijać swoich zabawek ( czytaj interesu). Po za tym własnie radzą sobie naprawdę dobrze ostatnimi czasy, więc nie ma nawet ku temu podstaw
zdjecie uzytkownika
martin - 2015-03-31 15:14:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to że czasami brak jakichkolwiek odp nie zawsze musi od razu świadczyć o tym, że firma nie istnieje.. nie znalazłem takich informacji na ich temat.klienci korzystający z usług wypowiadają się dobrze o firmie więc jest ok. ale chyba w związku z tym, że jest to firma raczej mała, prywatna to zbytnio współpracy z nimi jako pracownik to nie ma..
zdjecie uzytkownika
larrs - 2015-04-28 02:11:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To w ogóle poszukują oni co jakiś czas nowych pracowników, bo jednak nie ma tu zbyt wielu postów, które wskazywałyby na otwarta rekrutację, co mnie niepokoi.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-05-09 12:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
firma - 2015-05-09 12:19:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaka nazwa, taka firma
zdjecie uzytkownika
goro - 2015-06-15 19:18:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka nazwa taka firma to zbyt wiele kolego nie mówi, util-pasz to nazwa jak każda inna i ja nie widzę w niej nic dziwnego, ani złego. Pewnie miałeś na myśli, że to firma, jak firma, ani dobrze, ani źle, po prostu miejsce do pracy, gdzie można się zatrzymać. Chyba, że coś innego, to napisz, by nie było nieporozumień.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Util-Pasz S.C. Andrzej Sójka

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Util-Pasz S.C. Andrzej Sójka?
Zadaj pytanie
alert