brak logo

Util-Pasz S.C. Andrzej Sójka

Szczukowice

Opinie o Util-Pasz S.C. Andrzej Sójka

wiesio 2012-09-24 12:51:04
[usunięte przez moderatora] zdecydowanie omijajcie tę firmę
zuza 2012-10-30 14:23:08
wiesio - 2012-09-24 12:51:04

[usunięte przez moderatora] -zdecydowanie omijajcie tę firmę
Mam pytanie. Chciałbym nawiązać współpracę z tą firmą. Proszę o informację dlaczego tak sądzisz i co jest nie tak?

Sprawa bardzo pilna. Proszę o szybka odpowiedz
kp 2013-02-28 07:44:06
WIESIO dlaczego uważasz, ze to [usunięte przez moderatora] ?
Mam takie same doświadczenia z nimi i szukam kogoś kto jeszcze się na nich poznał?
oszukany 2013-03-02 01:16:46
Uważajcie na tą firmę, nie kompetentni ludzie a do tego sprzedają oszukany towar!!! Uciekać jak najdalej!!!
JAN 2013-03-11 10:59:52
Drogi Wiesiu.
Muszę Ci powiedzieć, że współpracuję z firmą UTIL-PASZ już od bardzo dawna. Stwierdzam, że pracują tam bardzo kompetentne osoby. Współpraca układa nam się bardzo dobrze i nie mogę złego słowa powiedzieć na TĄ FIRMĘ.
ewa 2013-03-11 11:02:13
Co znaczy oszukany towar? Proszę o więcej informacji bo handluję z nimi?.
do Ewy 2013-06-10 08:00:50
Ja też z nimi handluję i nigdy mnie nie oszukali, to bardzo uczciwi ludzie i złego słowa na nich nie można powiedzieć
ZZZ 2014-04-20 00:31:03
SZKODA GADAĆ POLECAM POSZUKANIE INNEJ FIRMY BO TA NIEDŁUGO JUŻ ZOSTANIE NA RYNKU
Jar-pasz 2014-06-13 20:20:59
Współpracujemy z Util-paszem od kilku lat nie mamy żadnych zastrzeżeń do oferowanych przez nich produktów ,najlepszym dowodem na to jest brak reklamacji na oferowany przez nich towar .
rolniczak 2014-08-26 18:04:50
Firma się nadal utrzymuje, bo opinie z 2013 roku są jakieś takie czarnowidzące. od czerwca też nic nikt nie napisał. Słyszeliście co teraz w Util-paszu się dzieje? strona internetowa działa to wydaje się mi, że można spokojnie próbować podejmować wspólpracę. tylko najpierw potrzebne aktualne opinie.
truskawka 2014-12-31 12:53:43
brak opinii i jakichkolwiek komentarzy o Util-Pasz S.C. Andrzej Sójka pozwala mi niestety myśleć że firma upada lub już może upadła ostatecznie. krążą takie plotki na mieście. to prawda? bo akurat chciałabym spróbować się u nich załapać na staże albo jakieś praktyki zawodowe płatne.czy ktoś ma wiedzę co w firmie teraz słychać?
samir 2015-01-30 00:06:44
UTIL-PASZ jest firmą mającą ponad 20 letnie doświadczenie w produkcji środków żywienia zwierząt i z tego co widać po ich aktywności na rynku to póki co nie mają zamiaru zwijać swoich zabawek ( czytaj interesu). Po za tym własnie radzą sobie naprawdę dobrze ostatnimi czasy, więc nie ma nawet ku temu podstaw
martin 2015-03-31 15:14:50
to że czasami brak jakichkolwiek odp nie zawsze musi od razu świadczyć o tym, że firma nie istnieje.. nie znalazłem takich informacji na ich temat.klienci korzystający z usług wypowiadają się dobrze o firmie więc jest ok. ale chyba w związku z tym, że jest to firma raczej mała, prywatna to zbytnio współpracy z nimi jako pracownik to nie ma..
larrs 2015-04-28 02:11:17
To w ogóle poszukują oni co jakiś czas nowych pracowników, bo jednak nie ma tu zbyt wielu postów, które wskazywałyby na otwarta rekrutację, co mnie niepokoi.
firma 2015-05-09 12:19:49
jaka nazwa, taka firma
goro 2015-06-15 19:18:31
Jaka nazwa taka firma to zbyt wiele kolego nie mówi, util-pasz to nazwa jak każda inna i ja nie widzę w niej nic dziwnego, ani złego. Pewnie miałeś na myśli, że to firma, jak firma, ani dobrze, ani źle, po prostu miejsce do pracy, gdzie można się zatrzymać. Chyba, że coś innego, to napisz, by nie było nieporozumień.
menio 2016-04-11 22:52:14
a działą u nich nadal całoroczny skup zboża i jakie ceny?
akaao 2016-05-12 21:00:24
wydaje mi się, ze działa całoroczny skup zboża, ale chyba troche ceny im sie zmianiły z tego co pamiętam, wiec wiecie jak to wyglada teraz, też inaczej.
młody 2016-05-21 11:33:24
Kupują jak jest cena ok a teraz zboże słabo stoi i nie ma widoków na podwyżki więc nikt się nie wychyli...
TakiO 2016-05-27 10:30:07
Dobre... Jaka nazwa taka firma, to fakt Brawo Util !
kam 2016-07-01 15:37:46
Ale niec chyba nie zaszkodzi jak ktoś z was pojdzie i zapyta o podwyższkę, to leży też w waszym interesie skoro nie macie sobie nic do zarzucnia i dobrze wykonujecie swoją pracę.
Zostaw swoją opinię o Util-Pasz S.C. Andrzej Sójka - Szczukowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Util-Pasz S.C. Andrzej Sójka