brak logo

Axa Expert Agencja Detektywistyczna

Kraków

Opinie o Axa Expert Agencja Detektywistyczna

Radosław Pac 2014-03-17 01:33:12
Polecam tą firmę w 100%. Te opinie to kłamstwa i oszczerstwa napisane przez jedną osobę która została zwolniona z tej firmy!!! Pozdrawiam (usunięte przez administratora)
2
Elzbieta 2014-07-15 13:45:58
Z jakich firm? To jest portal dla osób oceniających pracodawce,czyli byłych/ potencjalnych pracowników danej firmy. Czytanie ze zrozumieniem chyba nie jest najmocniejsza strona użytkowników tego portalu.... Ewaluacja pracodawcy polega na wskazaniu obszarów do ewentualnego rozwoju/poprawy posługując się jak najbardziej krytyka, ale konstruktywna jak i wskazanie na pozytywne aspekty! Obrzucanie się negatywnymi skrótami myślowymi tworzącymi chaos i nieporozumienie z pewnością nie służy jakiejkolwiek ocenie firmy, świadczy o braku umiejętności wyrażania opinii przez autora postu. Ocena pracodawcy tworzona przez pryzmat osobistych awersji może być krzywdząca i zburzyć pozytywny wizerunek firmy, na który ktoś ciężko pracował! Warto może się zastanowić nad tym co się publikuje i w jakim celu.A jeśli ma to być tylko negatywna opinia to powinna być poparta przykładami.W moim odczuciu jest to firma godna polecenia, pracują tam ludzie z dużym doświadczeniem a prace wykonują z pasja i dokładnością.
2
Anna B. 2014-08-30 10:49:48
Bardzo szybko i sprawnie rozwiązali mój skomplikowany problem. Panowie prowadzili mi sprawę solidnie i zawsze byli pomocni. Bardzo dobra firma i polecam każdemu.
1
Zbyszek 2014-12-10 01:10:44
Korzystałem z usług wielu firm detektywistycznych ponieważ prowadzę interesy w wielu branżach i w różnych częściach Polski. Dopiero ta firma uświadomiła mi co to znaczy pełne zadowolenie z pozytywnie załatwionej sprawy i z właściwie wydanych pieniędzy. Pozdrawiam całą ekipę Axa Expert.
Wojtek O. 2015-03-01 19:56:00
Współpracowałem z firma przez 5 lat. Z konieczności wyjazdu do Niemiec musiałem zrezygnować z tak owocnej współpracy. Kto chciałby podjąć współpracę polecam, gdyż SZEF ma wspaniałe podejście do współpracowników i klientów, (zadowolonych klientów). Polecam pracodawcę i firmę AxaExpert.
Stara Gwardia Zawsze Wierna 2015-04-26 08:00:04
Do Znajomej przyjdź do firmy Axa Expert tylko zadzwoń wcześniej napijesz się dobrej herbaty lub kawy z ekspresu przywitamy cię po przyjacielsku i jestem pewien że po rozmowie przekonasz się do nas a nawet może polubisz. Jeśli czujesz do nas urazę na pewno sobie wszystko wytłumaczymy i za wszystko będziesz chciał/a nas przeprosić. Co złego to nie my, zapewniam cię. Dziękuję za pozdrowienia i również powodzenia dla Ciebie i zmień postępowanie i zmądrzej to w życiu pomaga.Pozdrawiam cię serdecznie.
Joanna z Zakopanego 2015-10-15 12:21:15
Chcę bardzo podziękować Panu Krzysztofowi, detektywowi AXAEkspert (www.axaexpert.pl) za pomoc w odkryciu podwójnego życia mojego męża. Kamuflował się bardzo dobrze, tak dobrze, że byłam przekonana o jego bardzo ciężkiej i wielogodzinnej pracy po godzinach. Teraz czuje się o wiele lepiej ponieważ wiem na czym stoję. Dziękuję za profesjonalną obsługę, dyskrecję. Dowody jakie otrzymałam wiem, że warte były wydanych pieniędzy za rzetelną profesjonalną pracę. Polecam wszystkim.
eli 2015-11-03 14:58:23
Firma bardzo rzetelna, profesjonalna, szybka w działaniu, pracownicy wykazują wielkie zaangażowanie i doświadczenie w działaniu, przygotowani bardzo dobrze merytorycznie i dokładnie, podchodzący indywidualnie do każdej sprawy; firma jak najbardziej godna polecenia. Polecam!
S.K. 2016-03-28 12:47:07
Firma ta prowadziła moją sprawę rodzinną związaną z żoną. Pomogli mi ustalić że żona spotykała się z kimś. Zebrali dowody które pozwoliły mi realnie spojrzeć na stan mojego małżeństwa i iluzje uczciwości żony. Otworzyli mi oczy i bardzo pomogli w dotarciu do prawdy. Dowody i raport bardzo przydał się w sądzie. Panowie prowadzili mi sprawę około trzy miesiące i tak jak zapewniali prawda wyszła na jaw. Cenowo zrobiono mi ryczałt więc wyszło korzystnie. Mogę polecić tą firmę bo jest bardzo dobra i jeśli mogę doradzić aby wszystko dokładnie opisywać detektywowi bo w moim przypadku skróciłoby to czas ich pracy. Polecam. S.K.
samxo 2016-05-15 18:24:06
odi, nie zawsze. Wszystko zależy od tego co uda ci się osiągnąć w pracy samemu. Jeżeli będziesz efektywny to możesz liczyć na całkiem sensowne warunki.
Zostaw swoją opinię o Axa Expert Agencja Detektywistyczna - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Axa Expert Agencja Detektywistyczna