brak logo

Budka Przedsiębiorstwo Budowlane Janusz Filipowicz

Czaszyn

Opinie o Budka Przedsiębiorstwo Budowlane Janusz Filipowicz

klient 2012-05-03 22:00:08
NIESTETY NIE MOGĘ PODZIELIĆ SIĘ NAJLEPSZĄ OPINIĄ O TEJ FIRMIE. ZARZĄDZANA PRZEZ OSOBĘ NIEKOMPETENTNĄ, NIESTETY Z BRAKIEM DOŚWIADCZENIA I PROFESJONALIZMU. JAKOŚĆ WYKONYWANYCH INWESTYCJI POZOSTAWIA BARDZO WIELE DO ŻYCZENIA... JEŚLI KTOŚ LUBI PROBLEMY Z EKIPĄ BUDOWLANĄ TO JAK NAJBARDZIEJ POLECAM :)
2
Budowlaniec 2012-11-04 18:20:49
Firma tragiczna. Na początku czaruje i obiecuje. Później kłamie i wymyśla różne historyjki. Najlepiej trzymać się od niej z daleka.
1
inwestor 2013-04-29 15:51:34
ja natomiast mam jak nalepsze zdanie o tej firmie. [usunięte przez moderatora]
policjant 2013-04-29 15:54:20
u mnie wykonywali elewacje. 9 dni 320m2. mój materiał. nie mam co zarzucić. a Pan Janusz duzo opowiadał o ludziach którzy trzymaja pieniądze niby na lokacie i nie płacą...
limanowa 2013-05-24 09:28:11
mi malowali dach. 350 m2 z czyszczeniem 3 dni. polecam
jalek 2014-02-26 11:27:45
co osoba to inna opinia szkoda ze nikt chyba obiektywnie o nikim nie mówi. znam wlasciciela jest ok
ar 2014-03-26 15:07:57
Ja też znam właściciela i nie mam o nim dobrego zdania. Zalega mi bardzo dużą kasę za towar i mimo wyroku sądu nie poczuwa się do jej zapłaty. Naciągacz jakich mało. Nie polecam współpracy z tym człowiekiem
1
klient 2014-04-25 19:51:39
Jeżeli Firma byłaby taka wspaniała to istniałaby do dzisiaj :D
Tymczasem brat kontynuuje "dzieło" pod inną nazwą... POWODZENIA
timitu 2015-04-20 20:36:10
Czarujący i obiecujący ale nie wypłaca uważajcie z kim zaczynaCie oszust oszust w 100% a nawet w 200%. Wisi mi spora sumę kasy
2
bejka 2016-05-13 09:33:06
czy ktoś wie czy ta firma ma w ogóle jakąkolwiek swoją stronę w internecie albo cokolwiek podobnego? robią dla inndywidualnych czy raczej dla korpo różnych?
Zostaw swoją opinię o Budka Przedsiębiorstwo Budowlane Janusz Filipowicz - Czaszyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Budka Przedsiębiorstwo Budowlane Janusz Filipowicz