brak logo

Zakład Produkcyjno-Handlowy PILEX

Mierzyn

Opinie o Zakład Produkcyjno-Handlowy PILEX

seba 2011-09-22 06:54:02
trzeba tam popracować aby doświadczyc jaka jest super atmosfera!!!!!!!!
riki 2012-11-22 15:22:02
Co dzieje sie w tej firmie? Moge prosic o jakies konkrety...? Chce wyslac tam aplikacje, mam duze doswiadczenie i zastanawiam sie co zrobic...
on 2013-01-02 00:34:02
ODRADZAM! Tez mialem przygode z ta firma... Sciemniaja w zywe oczy, oszukuja ludzi i pilnuja lepiej niz w wiezieniach... Wlasciciel to zwykly [usunięte przez moderatora] , dorobil sie czims kosztem i tyle... Ostrzegam, takze z warunkami TRZEBA MIEC WSZYSTKO NA PISMIE oszukuja z kasa, placa duzo po terminie, nakladaja niejasne kary. Pokrzywdzonych zarowno klientow jak i pracownikow zapraszam do komentowania, aby inni sie nie nadziali!
jojo 2013-01-17 11:44:57
poczytajcie wpisy takze na innych podtematach... jednym slowem nie warto... Strata czasu, bo pieniedzy wogole nie ma,,,
Szalony Irek 2013-02-16 22:19:42
Firma a w zasadzie właściciel ( Szalony Ireneusz ) ciągle poszukuje "idealnego pracownika" - stąd ciągle ogłoszenia na portalach.
......... 2014-06-19 12:39:48
Ja pracowałem w tej firmie 3 lata i nie miałem większych problemów....Dlatego trochę mnie dziwią te opinie....Może ktoś się nie nadawał i próbuje zrzucić winę na innych...Nie wiem...Ja na tą firmę nie narzekałem....dobre zarobki i znośna atmosfera
były pracownik 2015-04-26 19:47:59
to nie firma to średniowieczna manufaktura której włascicielem jest tyran aby tam pracować trzeba mieć stalowe nerwy i spieprzony słuch nie polecam!!!!!!
nieroby 2015-10-09 20:45:30
Dziwne aby szef nie miał pretensji do osób, które cały dzień chciałyby siedzieć tylko za biurkiem nic nie robiąc i dostawać kasę za nic.Ja pracuje nadal ,ogólnie spoko a szefa i tak niema na miejscu więc nie rozumiem skąd tyle negatywów :D kasa zawsze na czas.
eden 2016-05-11 11:47:54
nie dziwię się, że firma ma tak duże wymagania.. Działają na rynku tyle lat. Od 1983 roku są producentem maszyn do obróbki drewna, metalu, ceramiki, kamienia, spełniających każde wymagania użytkowe, techniczne i handlowe. To chyba mówi samo za siebie.
Zostaw swoją opinię o Zakład Produkcyjno-Handlowy PILEX - Mierzyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Produkcyjno-Handlowy PILEX