brak logo

ATS Balicki Florek sp.j.

Grzegorzów

Opinie o ATS Balicki Florek sp.j.

***;)*** 2012-10-17 13:26:31
Pracuję w firmie już 4 lata i moja opinia jest całkiem inna. Bardzo POZYTYWNA. Bardzo fajna atmosfera i ludzie, szefowie są wyrozumiali i otwarci na pomysły. Pracowników można podzielić na kategorie pracujących samodzielnie, którzy nie wymagają kontroli oraz na "ściemniaczy" których trzeba kontrolować aby cokolwiek zrobili.
3
;) 2015-02-18 09:31:18
Pracuję w tej firmie bardzo długo i jestem zadowolona. Atmosfera jest przyjazna i ludzie mają pozytywne podejście do pracy. Kontakt z szefami jest rewelacyjny, czuję się tak jakbym znała tych ludzi od zawsze. Nigdy nie pracowałam w lepszym gronie.
1
Zara 2015-06-05 21:53:21
Bardzo niski standard rekrutacji, rozmowa rekrutacyjna trwa strasznie długo, zadają tysiące pytań do każdego punktu i punkciku w cv, często zahaczają o życie osobiste, na koniec słyszy się że szanują wszystkich kandydatów i każdy w ciągu tygodnia zostanie poinformowany o wynikach rekrutacji, cóż, kończy się tylko na zapowiedziach bo zadzwonić ani napisać mejla nie potrafią. Jeśli tak traktują pracowników to współczuć ludziom tam pracującym....
1
Karolinka 2015-06-27 21:10:45
A to biuro w którym pracują, jakaś masakra, tak to wyglądały biura w latach 70tych...
3
ŻYCIOWY 2015-09-06 09:58:37
chłopie widzę że mało wiesz, Tajlandię funduje mu majętny teść i finansuje wszystko nieudacznikom udających biznesmenów
rikes 2015-09-06 12:14:46
Chłopie to wiem, ale nie chciałem jechać na maxa
słodki 2016-03-25 13:29:27
Przeszedłem do firmy ATS z innej konkurującej firmy i to był mój strzał w obydwa kolana. Nie liczą sie z pracownikiem, milion dziwnych pomysłów na minutę. Nie polecam
1
rikes 2016-04-01 15:17:14
Oferują ciągłość zatrudnienia puku sam się nie zwolnisz, albo nie wywala Cię ot tak :) hehe
Jak to tłumaczą "NIE CHCEM ALE MUSZEM "
Powodzenia hehe
rikes 2016-04-03 17:26:57
Ha ha dobre sobie, najlepszy to jest kurs obsługi WD40 oraz prasowania soczewek Johnson&Johnson aby odklejić polskie naklejki, albo robienie wypełniaczy do paczek
1
rikes 2016-04-05 17:22:18
Pracowałem, wiem jak jest, ale życzę POWODZENIA hehe...
@gutek
Rid 2016-04-16 11:39:10
Witam,
Pojawiła się oferta pracy w tej firmie na stanowisku handlowca ds. soczewek kontaktowych. Czy ktoś kto miał z tą firmą doświadczenia mógłby podzielić się kilkoma informacjami typu: jakie zarobki, atmosfera pracy, presja, jak ze stabilnością zatrudnienia, jak duży teren podlega pod handlowca, jaki samochód, jakieś inne benfity, wady zalety pracy na tym stanowiaku?
Będę wdzięczny za odpowiedzi, bo zastanawiam się nad złożeniem aplikacji.
Pozdrawiam
Rid
Mirinda 2016-04-19 13:04:42
Pracowałam w tej firmie dobrych kilka lat, więc na stabilność nie narzekam.
Wynagrodzenie OK, zawsze na czas. Region to kilka województw, więc trochę sie jeździ. W porównaniu z moimi poprzednimi doświadczeniami z pracodawcami, to jest na duży plus.
3
łehehe 2016-08-03 15:52:36
Stażysta w dziale handlowym to pewnie do mycia garów po szefie...
1
tomasz79 2016-09-05 14:27:06
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Ludzie mówią i narzekają i się ich nie zmieni. Niech każdy popatrzy na siebie i zada sobie pytanie czy jestem w porządku wobec siebie i innych a potem niech wyciągnie kamienie i zacznie rzucać w swoich kolegów, przełożonych i właścicieli. Życie zawsze daje nam wybór. Szanujmy to co mamy.
4
agnieszka b. 2016-09-06 15:45:02
Znam ATS, bo mieszkam w Grzegorzowie co prawda nigdy tam nie pracowałam, ale moja znajoma pracuje i bardzo sobie chwali tę firmę.
Samasobie 2016-09-16 10:58:57
Da rade wyciągać 3 tys na stanowisku przedstawiciela handlowego (kontaktologia)? Podatawy oczywiscie netto?
whitewhale 2016-10-20 07:09:27
Ja pier&%$le ten profil to chyba założyła konkurencja bo jak się czyta te opinie to jest ostra jazda na ATS. Prawdziwy facet to jak mu coś nie pasuję to szuka innej pracy a nie wylewa frustracji w necie.
2
kaczor 2016-10-21 17:41:48
@whitewhale a skąd wiesz, że osoby które to piszą to dalej tam pracują? Może ich już tam nie ma ale chu....y posmak pozostał :)
whitewhale 2016-11-04 14:51:27
To wypluć przez zęby i iść dalej a nie rozwodzić się jak baba, chyba się ze mną zgodzisz :)
Tomasz Kostry 2016-11-14 12:25:07
Słyszałem, że aktualnie poszukują specjalistów. Ile zarabia się na starcie ?
JacekNN 2016-11-23 14:18:55
Z tego co wiem wynagrodzenie nie jest liniowe. Każdy zarabia trochę inaczej. Wiesz, masz doświadczenie- zarobisz więcej niż ktoś kto przychodzi z ulicy i jest zielony.
Miszka 2016-12-01 13:58:29
Firma jest ok ale zdecydowanie nie dla każdego. Trzeba iść i się przekonać, sprawdzić na własnej skórze. Jednemu przypasuje innemu nie.- myślę że to będzie najmądrzejsza opinie w stosunku do wszystkich którzy zachwalają i tych którzy krytykują.
1
Nick 2016-12-06 09:21:53
Zgadzam się z przedmówczynią. Ja tam pracowałem jakiś czas i nie powiem że było łatwo. Z drugiej strony nie ukrywam, że te kilka miesięcy dało mi bardzo dużo.
#$# 2016-12-07 12:23:46
Firma taka sobie. Nie powiem żebym się zakochał ale na pewno nie zasługuję na krytykę o której tu czytam .
Zostaw swoją opinię o ATS Balicki Florek sp.j. - Grzegorzów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ATS Balicki Florek sp.j.