brak logo

Prignitz-Meble Pomorskie Sp. z o.o.

Lipiany

Opinie o Prignitz-Meble Pomorskie Sp. z o.o.

tik tak 2012-05-26 09:33:09
O czym ty w ogóle piszesz SYLWEK zakład to [usunięte przez moderatora]z pracy zarobki mierne \"najniższa krajowa\" a jakiekolwiek wykształcenie zbędne bo i tak nie potrafią go tam wykorzystać.
Wizytacje co tydzień przez jakiś Niemców, tylko wieżyczek brakuje.
Brygadzistki to wielkie damy wykorzystujące stanowisko do własnych celów, a Dyrektor oszołom.
Jedynie brygadziści z obróbczej mają jakieś pojęcie a w szczególności [usunięte przez moderatora].
A jeśli chodzi o ludzi tam pracujących to większość wporządku
Linia 2012-07-23 00:02:05
Na meblach jest tam ok. Brygadziści wiedzą co robią, a główny Dyrektor to oszołom masz rację jedynie to ten niemiec [usunięte przez moderatora] to prowadzi jak się należy bo wie co robi, bez niego by już dawno wszystko padło.
xxxxx 2012-07-24 17:45:29
popieram dyrektor to całkowity[usunięte przez moderatora] nie szanuje ludzi pajac [usunięte przez moderatora]
wojtek 2013-04-25 14:54:40
Dyrektor zakładu nie ma pojęcia o niczym. Na temat znajomości zawodu dyskutuje z ludźmi którzy stoją przy maszynie ponad 10 lat. Marnie płaci . Kara z wpisem do akt za palenie papierosów na przerwie. W zakładzie to rzekomo zabronione. A gdzie palarnia?
Marnie płaci. Wysyła na przymusowe urlopy zamiast płacić przestojowe. Fałszuje remanenty aby nie płacić premii pracownikom. Nawet funduszu socjalnego nie wykorzystuje , chyba że po kontroli inspekcji pracy. Jeśli macie inną opcję omijać z daleka
1
luiza 2013-11-27 00:36:01
popieram Wojtka. chorujesz nie otrzymasz 3 miesiące premii wydajnościowej i za oszczędność materiału chociaż pracowałeś ponad normę. Dyrektor bez pojęcia o zarządzaniu, potrafi bardzo dobrze rysować a najlepiej mu wykresy wychodzą. Remanentu nie potrafi policzyć, chyba, że właściciele Niemcy mu pomogą. wtedy wszystko gra i premia jest. Panie w kadrach wielkie damy, jeśli chcesz załatwić coś w biurze to trzeba się na listę zapisać i na audiencje czekać. nowi pracownicy , którzy mają coś w głowie i z konkretnym zawodem po dwóch dniach, po otrzymaniu umowy o prace odchodzą. Wynagrodzenie powala. Pan M[usunięte przez moderatora] kultury z domu nie wyniósł , spalony w Gorzowie, popisuje się w Lipianach gnając ludzi. od Pani U[usunięte przez moderatora] z kadr na kilometr PGR czuć. RADZĘ OMIJAĆ Z DALEKA
niunka 2014-01-20 23:56:22
ZERO SZACUNKU TAK MAŁO SIE ZARABIA PREMI NAWET NIE WIDAC PATRZA TYLKO JAK CO MIESIĄC UCIĄĆ Z PENSJI
1
ktoś 2014-02-06 16:34:56
Nie przesadzajcie z tymi złymi opiniami o Prignitz kadra jest tylko przestraszona przez władców.Trzeba pracować a nie narzekać.Jeżeli komuś nie pasuje są jeszcze Urzędy Pracy i będzie super.
sceptycznie 2014-10-15 16:21:00
i zapewne kazdy z autorów tych zacnych opinii w dalszym ciągu pracuje w zakładzie. Nie bądźmy hipokrytami, skoro tak źle to po co dajesz się dymać. Jak to stare polskie mądre przysłowie mówi dymać się dasz zdymany zostaniesz, albo coś takiego :D ale na poważnie, gdyby było tak bardzo źle myślę że zakładu by już nie było że względu na brak rąk do pracy.
1
Piotr 2014-10-25 15:22:53
Witam ja właśnie byłem na rozmowie o prace w piątek ale że mam problem z dojazdami to dyrektor powiedział że może załatwi mi kogoś z mojej miejscowości żebym miał czym dojechać i zobaczymy jak tam będzie.
1
maks 2014-11-07 13:24:58
Praca w prignitz,no cóż ogólnie jest super. Wypłata na czas, mogę się rozwijać, poznawać nowe technologie, praca odpowiada mi, są urlopy, mogę pozwolić sobie na moje hobby, także można dużo się nauczyć, polecam ten zakład, nawet liczenia premie od Pana Dyrektora.to nieprawda co inni tu wypisują. Pozdrawiam kadrę kierowniczą i Panie bygadistki. Na nie zawsze można liczyć, a Panie z biura są przeurocze i je te, tutaj pozdrawiam serdecznie.
1
maks 2014-11-07 13:45:28
To nieprawda co piszą o naszych przełożonych. Codziennie musdojechac dojeżdżać z Gorzowa, wszystko dopilnuje to jeszcze inni mu zazdroszczą tego samochodu, a my mamy ciepło pracujemy jak banku, cxysciutko aż miło postać przy maszynie. Nawet można wypić kawę, pogadać z koleżankami o tym i o tamtym, papierosów no cóż jak się dobrze zakręcie to można zapalić w miłym towarzystwie i jest nawet wesoło, mile koleżanki, liczę na ta premie Panie Dyrektorze, Świeta się zbliżają i Sylwester wiec może Pan wreszcie o mnie pomyśli,otwarci juz BIEDRONKA musimy przecież popierać handel a zwłaszcza dział z alkoholem, a w firmie jest super do usłyszenia i niech Pan uważa ma drogach jeżdżą piraci i szkoda bybylo tego super autka.
2
maks 2014-11-07 14:01:15
A ten właściciel HOLTKAMP niemieć to swój chłop mój dziadek był nim w Wermachcie na froncie wschodnim pod MOSKWĄ ogromnie nie lubię polskichKAPO I VOLKSDEUTSCH CZYLI PLATEDEUTSCH a zwłaszcza jak nie popierają nasza niemiecka rasę PANOW, i żeby była postawa na baczność jak wyjeżdżam Na FIRME BO PAN HOLTKAMP BEDZIE NIEPOCIESZONY.
ZAKLAD KARNY 2014-11-07 19:45:31
To prawda że prygnitz to lipianski (usunięte przez administratora), ten co przyjeżdża z Gorzowa to rasowy gestapowiec, nie zna się na robocie tylko buszu po śmietniku i mierzy ścinki nie daje okleiny na podpalił bo nawet te odpady to własność jego pana HOLTKAMP, nawet liczy złom za ta stodoła i jest posypały jak ten pies co tam lata i pilnuje tego badziewia, nawet do skaczą czyli po polsku WC pracownik jak i pracownica idzie z ochroniarzem firma ADLER, ZAMONTOWAL kamery a i tak wszystko się wyniesie z firmy wroga, normalnie tylko brakuje wieżyczki i ogrodzenia po prądem. Za robotę w takim sypie nikt ci nie podziękuję a ten stary dl,a ten stary DZIAD CO PRZYJEZDZA MERCEDESEM TO CZARNY MUNDUR CHELM I NA MOSKWĘ SIE NADAJE, TAKI BURAK, BULLE DEUTSCH, kończę bo szkoda impulsów, ta niemicka budę powinni zbombardowac te dechy które tam produkują nenadaja się nawet do piwnicy na regał ani na palenia w piecu. Chyba ze do bunkrów niemieckich, niech ten szajs zrobię biorą do rajchu bo niktkm mądry tego ichnego syfu nie kupi
orzel 2014-11-08 05:43:57
Mogę powiedzieć że robota jest super, nie narzekam oby tak dalej dyrektor firmy jest jak ojciec, zawsze znajdzie dobre słowo nieraz wpadnie do nas na kawkę i pogada jak człowiek nie prawda co onim piszą, to są lobuzy i lenie i my tutaj musimy na nich pilnować i mieć uwagę żeby nic żadnego towaru nie wynosiła.pozdrawiam mile i serdecznie
2
koordynator strony 2014-11-12 14:12:55
Sprostowanie:BULLE przyjeżdża BMW i na niemieckiej rejestracji, a zakład karny to prawda, bez komentarza,wszyscy tak mówią, pracownikom tylko współczuję
1
ernesto 2015-02-17 23:19:57
Hej, szukam pracy, czy istnieje szansa, że znajdę ją w tej firmie .. Interesuje mnie, ile mógłbym zarobić, odpowie ktoś...Mam też pytanie, co do sposobu rekrutacji, w jaki sposób wysyłaliście CV...Na maila, czy może osobiście? Jak wygląda atmosfera w pracy i kontakty z przełozonym dziekuje wszystkim za odpowiedzi
1
Piter 2015-02-24 00:19:50
Majstrowe są tam nienormalne dobrze zarabiają tam tylko ich (usunięte przez administratora)bo da im dobry materiał i inne kobiety co są cichutko muszą sie męczyć że smieci
1
Piter 2015-02-24 00:43:20
Majątkowe i tępy dyrektor Nie lubią jak ktoś im mówi prawdę a jak ktoś się postawi to od razu zwalniają
Piter 2015-02-24 00:46:31
Chce otworzyć nową halę i przyjmować więcej ludzi sam będzie Tyrol bo do tego czy Nowa ludzie z urzędu pracy już nawet nie chcą pracowac
Piter 2015-02-24 01:17:11
W tej formie nawet mechanik niema pojęcia o niczym zamiast usuwać awarię to się kręci jak smród po gaciach i podrywa kobiety
BASIA 2015-03-07 17:11:51
NIE POLECAM TA S -FIRMA TO FIKCJA WSZYSCY ROBIA CO CHCA NIK NIE MA NAD NIMI KONTROLI KIEROWNICY I KADRA NIC NIE RUBI BRYGADZISCI ROZKAZUJĄ DRA SIĘ PRACOWNICY WIDZIERAJA SIE NA NOWYCH ZMUSZAJĄ DO PRACY (MOBING) OMIJAJCIE CZESC CALUJE JA BIEDNA
3
ADAM blizniak stanowisko DEHA 2015-03-07 17:27:42
ostatnio z kąt nikont zostałem przezucony z mojego stanowiska na stanowisko obrubcze gdzie przez 8 godzin zucałem jak maszyna dechy na tasme dostałem zwidów i omamy jestem na zwolnieniu podejrzewają stan przed zawałowy mam EKG zrobione zastanuwcie się czy za 60zł dniówki chcecie stracić życie możecie mi wierzyć lub nie to spróbujcie nic nie odmieni tego co mi się dzieje
2
Tosia 2015-03-09 16:46:13
ludzie słuchajcie dobrze wam radze nie zgłaszjcie się i nie zatrudniajcie w firmie prignitz bo to sami oszuśći i kłamcy , a kadrowa to kawał su..ki popracujesz 1 miesiądz i cie zwolnią a ludzie którzy tam pracują to same szumowiny a szef razem z kadrową wprowadzili mobing naprawde nie polecam tego zakładu
Tosia 2015-03-09 16:49:03
PRIGNITZ WĄT Z RYNKU PRACY A ANNKA I ANIELA TO LEZBY
1
BASIA 2015-03-09 16:56:44
ludzie nie dajcie sę wykorzystywać to są nie normalni ludzie chcom żeby czlowiek zapiepszał jak maszyna ale tak sienie da a i niby za nocki placą wiencej to nie prawda
1
nene 2015-03-11 18:22:16
Przyjmują na miesiąc jak nie wyrabiasz normy,rzucają na inne stanowisko (gorszy zapiernicz )jak odmówisz zostajesz zwolniony marna wypłata nocki bez dodatków dla początkowych pracownikow nie ma premii soboty normalnie płacone żadne setki ,naprawdę warto pracować
tofik 2015-03-14 12:52:43
Tosia to Ciebie ponoć złapali w toalecie z innym facetem i dlatego Cię zwolnili
gwiazda 2015-03-14 22:47:31
ludzie nie narzekajcie nigdzie nie jest dobrze wszędzie trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] aby coś osiągnąć a co do majstrowych to czasami mogły by wyluzować pozdrawiam
6
wika 2015-04-02 22:35:06
Szok! Czytam i nie wierze. Pracuje w Prignitz od kilku lat i zwolnić się nie zamierzam. I jak widać, nikt mnie też nie zwolnił. Dlaczego? Dlatego, że wykonuje swoja prace dobrze i zarabiam tyle ile mam w umowie. Sama ją podpisalam i jest ok. Jeśli ktoś was zwolnił to moze dlatego ze dlubaliscie w nosie zamiast wykonywac swoja prace. Za nierobstwo nikt nikomu placic nie bedzie. Sama jakbym byla pracodawca to bym nierobow wyrzucila. Mamy prace, za ktora nam płacą terminowo, więc nie nażekajmy. Cieszę się że tu pracuje!!! Pozdrawiam szefa i panie z biura :-)
ja 2015-04-11 14:19:47
jedyny minus to wypłaty NIE NA CZAS bo w umowie mamy 10 a nie 12 czy 13. panie Dyrektorze bądz człowiekiem!!!!
byla pracownica 2015-05-10 14:30:34
witam, jestem byla pracownika prignitz . a wiec tak niby na umowie opeator maszyny szyjacej a robi sie calkiem coo innego. za CAŁY miesiac pracy WRAZ Z NOCKAMI wzielam wyplaty 1280 zl!!! ludzie gdzie tu dodatek za pace w porze nocnej gdzie najnizsza 1275 zl??
lusia 2015-06-20 23:17:15
POWIEM WAM TAK JA TAM PRACOWAŁAM I TEN ZAKŁAD TO OBUZ PRACY NIC WIĘCEJ A KADROWA TO NORMALNNA WARIATKA NIE BYŁO TAM NORMALNYCH LUDZI SAME PAJACE I POWIEM WAM SZCZEŻE ŻE CIESZE SIE ŻE TAM NIE PRACUJE
miśka 2015-10-09 10:46:04
Prignitz to nic innego jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dzięki temu że pani Barbara K. już nie pracuje może wkońcu skończą się mobingi stosowane przez nią na pracownikach to była podła wyrachowana bladz . Panie dyrektorze jest pan nie uczciwym pracodawcą zwalnia pan starych, a przyjmuje nowych niech pan opanuje ci co chorują pracują a tych dobrych solidnych pracowników pan wyrzuca na bruk !!!!!
trick 2015-10-20 00:15:28
010101010101010101101010101010101010101-tak działa mózg wiecie kogo, trzeba go zresetować.
007 2015-10-20 00:20:08
Nasi ludzie już nad tym pracują
doktor 2015-10-20 00:23:26
Nie musi jechać do Wiefnia, operacja będzie na miejscu,
jak w filmie 2015-10-29 01:50:47
Kto tam nie pracował niech uwierzy tam jest jak w obozie koncentracyjnym, brakuje tylko posiaków , reszta się zgadza. Dokładnie jak w filmie i co piszą w książkach.
lucek 2015-11-11 22:03:39
Lepiej od firmy Prignitz jest na 100% w Piekle
System jest taki sam i trzeba być dobrze pogieta żeby nie zatrybic o co chodzi.
lucek 2015-11-11 22:04:28
Lepiej od firmy Prignitz jest na 100% w Piekle
System jest taki sam i trzeba być dobrze pogieta żeby nie zatrybic o co chodzi.
lucek 2015-11-11 22:05:39
Lepiej od firmy Prignitz jest na 100% w Piekle
System jest taki sam i trzeba być dobrze pogieta żeby nie zatrybic o co chodzi.
KTOS 2015-12-27 23:24:41
prawda !!!!
KTOS !!! 2015-12-28 00:31:40
NIC DODAC NIC UJAC ,TO WSZYSTKO PRAWDA O TYM ZAKŁADZIE ,PRACOWAŁAM TAM NIESTETY .PONIŻANIE LUDZI TO CHLEB POWSZEDNI,WYNAGRODZENIE ZA TAK CIEZKA PRACE MARNE ALE WYMAGANIA MEGA WIELKIE, DO TEGO ZASTRASZANIE A NAWET UBLIZANIE, RZUCANIE PRZEDMIOTAMI W PRACOWNIKOW NP.ROLKA STRECZU.CHODZENIE ZA PRACOWNIKIEM DO TOALET CZY ABY NIE PALI PAPIEROSÓW ,CZESTE CHODZENIE ;SIKU; TEZ NIEMILE WIDZIANE BO PAN MAJSTER ZWRÓCI UWAGE ;CO TAK K-RWA LATASZ ;A PAN DYREKTOR GLUCHY I ŚLEPY NA LUDZKA KRZYWDE KTORA SIE DZIEJE POD JEGO NOSEM I POZWALA SZCZEGÓLNIE JEDNEMU Z MAJSTRÓW NA WSZYSTKO ,NIBY DOSTAL UPOMNIENIA, NAGANY A I TAK ROBI CO CHCE BO SZEF TO NIE SZEF BRAK PANU MACIEJOWI JAJ I TE ROMANSE MAJSTRA WSTYD!!!!JEDNOSTKI KTÓRE PISZA ZE JEST IM TAK DOBRZE TO SA LIZUSY KTÓRE BOJA SIE WŁASNEGO CIENIA WIEC BEDA TAK TAŃCZYC JAK IM ZAGRAJA.I NIK NIE MUSI USWIADAMIAC ZE W PRACY SIE PRACUJE A LENIE NIE MAJA SZANS BO TO WIEDZA WSZYSCY LOGICZNIE MYSLACY LUDZIE . W TYM ZAKLADZIE NIEMA SPRAWIEDLIWOSCI A O DOCENIENIU PRACOWNIKA NAWET NAJLEPIEJ STARAJACEGO SIE NIEMA MOWY,ZERO MOTYWACJI ,POPROSTU CZYSTY WYZYSK I NIEDAJ BOŻE MIEC SWOJE ZDANIE. REASUMUJAC - TEN ZAKLAD POTRZEBUJE GŁUPICH I ŚILNYCH ,MALO INTELIGENTNYCH NAJLEPIEJ ZWINNYCH I SZYBKICH ISTOT CAŁKOWICIE ULEGŁYCH PANU I WŁADCY TAKICH NAJLEPIEJ TRESOWAC Z MOJEJ STRONY ZAŁUJE ZE NIE NAGRYWAŁAM PEWNYCH SYTUACJI ZAKRAWAJACYCH NA MOBBING ALE PREDZEJ CZY POZNIEJ ZNAJDZE SIE TAKI KTOS I ZROBI TO ALBO LEPIEJ!! SAMI ZATRUDNICIE WYNAJETEGO DETEKTYWA A MOZE JUZ JEST I ZBIERA DOWODY !!!
1
grand 2015-12-30 23:15:57
To wszystko prawda, standard pracy -obozowy, kolonia karna, chcesz pracować - schowaj dyplom, ubiierz się w lumpeksie, przyjdź piechotą, będziesz pracować za darmo to i tak cię zwalnia, bo jesteś niewydajmy. Dyscyplina musi być bo donoszą do Niemiec.Dyrektor boi się tylko Niemców, chorobliwie za pieniądze zrobi wszystko na niego nie ma co liczyć.
Ogólnie -lepiej nie zbliżać się do tej firmy, szkoda czasu i pieniędzy, żadnego pożytku.


arbeiter frei 2016-01-10 23:14:58
Nicht gut aber sehr schlecht,in diese firma ich arbeite zum frei, keine gelt keine gutteWord. Nicht sagen Się Danke schein, nur GET AUT.
boogie street 2016-01-21 01:42:27
Tak zobaczymy, jak bajka się skończy, BEDZIE RATUJ SIE KTO. MOZE, a SAM. ON zobaczy jak pięknie się żyje bez kasy i zimą, tylko niech. Uważa bo się nie zmieści w drodze do GORZOWA, zobaczy siłę Niemiec i kapitału, a tam takich jest już dużo więcej milionów, życzę powodzenia
west 2016-01-23 12:02:15
In my opinion the workers is GOOD and NICE but number ONE is VERRY BET!
west 2016-01-23 21:03:38
In my opinion the workes are GOOD and NICE but NUMBER. ONE is VERY BEST!
operator 2016-01-23 21:35:01
Mistake, number One don't best but HE IS VERRY BAD!!!
LOLEK 2016-10-10 11:28:11
Prignitz jest to dobra firma przyjazna dla pracownika, sam tam pracuję i nie narzekam zaplecze socjalne super, wypłaty na czas w najbliższym czasie dostaniemy podwyżkę i czego chcieć więcej, polecam firmę PRIGNITZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gbiu 2016-10-11 16:06:24
Dobrze, że kazdy dba o pozytywne stosunki między sobą a atmosfera dopisuje
Zostaw swoją opinię o Prignitz-Meble Pomorskie Sp. z o.o. - Lipiany
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prignitz-Meble Pomorskie Sp. z o.o.