brak logo

HG Polska Sp. z o.o.

Łódź

Opinie o HG Polska Sp. z o.o.

REP 2012-03-01 09:31
ODRADZAM! NIE WSZYSTKO ZŁOTO CO SIĘ ŚWIECI! FIRMA NIE PŁACI NA CZAS, MA BRAKI MAGAZYNOWE, PRAWIE ZEROWE WSPARCIE SPRZEDAŻY, MNÓSTWO ZWROTÓW.
NA SPOTKANIACH DRUKUJĄ I OMAWIAJĄ TRASÓWKĘ Z GPSÓW! CHORA ATMOSFERA! NIE WARTO ZA TAKI PIENIĄDZ!
ja 2013-03-04 19:06
Witam,
Panowie, na jaka kase można liczyć, jaka umowa, flota.. wszelkie info mile widziane..
akordzista 2013-11-25 13:50
praca fajna zarobki tez tylko brygadzista jeden za dużo oczernia ludzi a kierownictwo przymyka oko.....
PRAWDA 2013-12-04 22:52
o włąsnie ktoś dobry temat poruszył pozdrawiamy pana brygadzistę ,,p''
.... 2013-12-19 18:33
nie polecam firma dała dobry prezent dużej liczbie pracowników czyli tydzień przed wigilią dostaliśmy wypowiedzenia ....
Porg 2014-02-07 10:25
Na zarobki nie ma co narzekać, nie są złe porównując do innych firm, chociażby do Lucky Union Foods, gdzie zarobki są nawet do 2 razy większe. Na atmosferę pracy też nie mogłem narzekać, pracuje tam wielu spoko ludzi, co do kierownictwa...hm... mają "swoich" ludzi, przez co inni idą po trosze na drugi plan. A co do masowych zwolnień to nie wiem zbyt wiele o nich, podobno były jakieś cyrki z przetargami, inna wersja jaką słyszałem to taka, iż nowy kierownik (usunięte przez administratora) chciał znieść zmianę nocną i stąd te zwolnienia. Tak czy inaczej, pozytywnie wspominam pracę w HG.
jaki33 2014-02-20 12:33
czy możecie coś więcej na temat tego brygadzisty znam ich ale nie wiedziałem że tak można ciekawe który to? ten łysy?
takiiii 2014-03-09 20:13
pewnie chodziło o pelikana
haha 2014-08-05 22:00
zgadzam sie
bansheeFAN 2015-01-07 19:07
co do samych procesów rekrutacyjnych, czy są jakiekolwiek szanse żeby teraz do nich do HG Polska Sp. z o.o. dostać się do pracy do działu HR? bardzo byłabym zainteresowana bo akurat obroniłam magisterskę z tego tematu i jestem gotowa do akcji. ale czy przyjmują tez młodych pracowników czy raczej chcą już doświadczonych bardzo?
batman 2015-01-29 18:43
witam wszystkich, chyba idealnie czasowo wstrzelam się w tędyskusję bo poprzednik zapytał o to samo co ja chciałem zapytać. mianowiecie też szukam aktualnie pracy związanej z HR i pomyslałem sobie o firmie hg polska właśnie, czy mógłbym aktualnie dostać prace w takim charakterze u nich? pozdrawiam ciepło
miri 2015-03-31 01:57
Wszystko można, tylko wszystko zależy od danego kandydata. Podejrzewam, że wszystkie ich oferty będą albo na stronie serwisu, albo po rtechu czyli kołowrotek. Mam wrażenie że tak na dany dzień będzie możliwe wszystko do uzyskania. Nawet jeżeli ktoś tylko informacyjnie chciałby się dowiedzić co w łódzkiej placówce piszczy.
olex 2015-10-13 19:20
przymuja i zaraz rozwiazuja umowe po paru miesiacach gdy tylko praca sie kończy, wiec nie na stale praca w tej firmie, duza rotacja pracownikow. Jednym zdaniem praca sezonowa
Hg 2016-07-29 22:42
Jestem z Hg i za cholerę nie rozumiem o czym piszecie
notama 2016-08-01 15:32
Branża mięsna rzeczywiście jest całkiem trudna, ale przynajmniej można liczyć na to, że stabilne zatrudnienie jest dość opłącalne. Zarobki są dość wysokie.
Maja 2017-05-12 11:54
@Hg a co jako pracownik HG Polska Sp. z o.o. możesz powiedzieć o firmie jako pracodawcy? Rozumiem, że nie zgadzasz się z opiniami niektórych użytkowników. Tym bardziej chętnie dowiemy się więcej o Twoich doświadczeniach . Jak wygląda praca w dziale, którym pracujesz?
xxx18xxx 2017-07-08 16:51
tam sie cuda na kiju dzieja raz ze nie ma stalej pracy to gdy sie konczy praca to zwalniaja normalne ....akord niby .......wcale nie ma akordu ..wkrecanie ludzi zeby zapierd...to jest akord ogolny dla calej firmy a nie idywidualny gdy sie robi akord mozna wyjsc z pracy o ktorej sie chce a nie do konca trzeba byc i powinny byc na swistku z wyplaty wyszczegolnione co ile zrobiles przez caly miesiac i za ile a tu nic nie ma umowy jakies przez agencje pracy wymyslaja.... robote trzoda zrobi i do domu normalne nawet maja ciekawe zabawy wrzucic kolege z pracy do smietnika po raz kolejny czyli 5 ty... wkoncu doszlo do wypadku i wzieli sie za to i posypaly sie dyscyplinarki nagrywali na tel cala akcje ale jak co do czego doszlo to juz nikt nic nie mial hm wszystko na temat ....placa 1400 na miesiac przez agencje pracy ....w pracy normalne chamstwo jeden drugiego by zjadl zywcem kierownik obiecuje zlote gory ale co do wyplaty to dajcie spokoj ......jedna wielka klika jest tam i nie ma co ukrywac brygadzisci tez nie sa uczciwi nie powiedza do konca prawdy zaden konczy sie praca reszte wyrzuca i sprawa zalatwiona tak sie robi w hg...... kaze robic zlecenie daje zlecenie na drugi dzien pyta sie na co sie wbiles to nie te zlecenie a sam dal i na to sie kazal wbic i wiadomo czyja wina pracownika chory zaklad na leb
.......................................................hg lozienica.....

i to co napisalem to jest prawda szczera nie polecam tego zakladu

pozdrawiam
1
Maja 2017-09-01 13:31
@xxx18xxx z Twojej wypowiedzi rozumiem, że w firmie pracuje się za pośrednictwem agencji. Pracy na jakich stanowiskach to dotyczy? Czy jest możliwość przejścia po jakimś czasie na umowę bezpośrednio z firmą?
Zostaw swoją opinię o HG Polska Sp. z o.o. - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HG Polska Sp. z o.o.