brak logo

Tpa Horwath

Warszawa

Opinie o Tpa Horwath

abc 2011-12-21 19:29:50
tak wszyscy uciekaja stamtad ciagle kogos szukaja
nick 2012-03-03 21:57:34
Zgadzam się. Ta firma to jedno wielkie DNO. Nie polecam!!!!!!!!
Aaa 2012-03-05 16:30:22
Jeśli ktoś chce mieć zdrowe nerwy i nie lubi pracować z ludźmi na niskim poziomie kulturalnym i nie tylko, to faktycznie...nie idzcie tą drogą. Zdecydowanie odradzam. Banda znajomków
ja 2012-05-13 12:35:03
firma porazka!!! marne pensje i [usunięte przez moderatora]
kk 2012-05-14 20:21:51
a ja uważam, że nie jest tak źle. pracowałam jakiś czas temu i od przełożonej sporo się nauczyłam. Fakt pracy bardzoooo dużo, ale to była dla mnie niezła trampolina w ścieżce kariery. myślę, że w tego typu firmach jest duża rotacja bo ludzie nie wytrzymują tempa, ale z perspektywy dobrze oceniam to doświadczenie.
aaa 2012-05-22 12:21:41
ja rozpoczelam tam prace i narazie wydaje sie byc ok. jak wszedzie duzo pracy ale atmosfera jest fajna.
ktos 2012-05-26 14:50:41
tepoprzednie posty to chyba ktos z firmy pisze bo nikt kto tu prcuje nie powie nic dobregoo tej firmie -[usunięte przez moderatora]
klk 2012-06-03 13:56:43
nauczyć się czegoś od przełożonego w tej firmie?????? to jest dopiero żart. Tam przełożeni (supervisorki) nic nie robią oprócz zakupów na allegro i oglądania pudelka.
Odradzam! Nie warto życia marnować!
bfd 2012-06-03 19:37:16
Najgorsza firma w jakiej bylo mi dane pracować. Prędzej wylądujesz w szzpitalu na nerwicę niż dostaniesz awans. Roboty strasznie dużo a kasa marna.
be 2012-06-04 17:15:37
uciekają bo nie wytrzymują tempa? pierdoły. Gdyby wszyscy tam zatrudnieni wykonywali swoją pracę to byłoby w sam raz. Nikt tam się nie bał tempa, tylko tego, że prędzej zniesie jajo niż awansuje.
wieszkto 2012-06-15 19:05:34
w tej firmie to wycisna z ciebie wszystkie soki a potem cie wypluja. i jeszcze jest taka obluda ze zachecaja cie do zwierzen typu \\\"co ci sie nie podoba\\\" a jak juz poiwesz to cie wywala na zbity pysk zeby taki pracownik nie mieszal. Jak nie chcesz wyladowac w psychiatryku to unikaj tej firmy jak ognia. za chwile rotacja bedzie 100%
2
oni 2012-06-15 19:36:20
unikajcie firmy jak nie chcecie byc wyzyskiwanie i traktowni jak smiecie
www 2012-06-21 16:38:53
oj tak- atmosfera kiepska, wsparcie ze strony przełożonych żadne - osoby pracujące od początku(supervisorki) nie mają zielonego pojęcia o firmach, którymi się zajmują, jak coś źle - to winna pracownika- bo przecież supervisior, który niby weryfikuje Twoją pracę - od razu Ci wmówi, że Ty nawalasz., notoryczne nadgodziny i totalna dezorganizacja. Brak komunikacji między przełożonymi a pracownikami. Plus tylko jeden- socjal.
3
k 2012-06-26 18:24:42
Zgadzam się, ta firma to porażka. Przełożone niczym się nie interesują, partnerzy zamykają oczy na wszystko. Udają że się interesują, a jak powiesz coś to Cię zwolnią. Dodatkowo. żadna dziewczyna nie ma powrotu po macierzyńskim - bo po co ktoś z dzieckiem - nie będzie mógł pracować 24 godziny na dobę!
l 2012-07-06 19:25:42
pracowalam tam przez jakis czas i jest to najgorsze miejsce w jakim bylam
byla 2013-03-24 13:28:50
zgadzam sie - ta firma to nieporozumienie. najlepsze jest to ze jak zajdziesz w ciaze podpisujesz na siebie wyrok bo nie pozwola ci wrocic do pracy
ktos 2013-12-22 13:49:32
Na pewno nie jest tam idealnie, ale chyba nigdzie nie jest. Jak to sie mówi, dobrze tam gdzie nas nie ma. Pozytywy: dużo można się nauczyć, robi się firmy od a do z, a nie tylko część, dobry socjal (ubezp.zdrowotne, k.multisport i mubenefit), ktoś zawsze po tobie sprawdza i dzięki temu można uniknąć błędów i nauczyć dokładności. Dziewczyny raczej wracają po urodzeniu więc nie wiem skąd posty powyżej. Minusy: cięzko z awansem, spychologia, ciężko z urlopem. Z supervisorami różnie, zależy jak się trafi. Niektórzy o 16-17 wychodzą i nie interesuje ich jak, ale praca ma być zrobiona-czyli ci niżej zasuwają, a niektórzy też zostają jeżeli trzeba. Ogólnie jest dużo pracy i czasami stresu, ale można wytrzymać.
fffffy 2015-01-14 21:14:42
Po komentarzach patrze ze opinie sa podzielone...No cóż a myślałem że to profesjonalna firma- nawet wysłałem cv. W takim razie napiszcie jeszcze cos na temat rozmowy kwalifikacyjnej (zostałem zaproszony), ile osób rekrutujących będzie obecnych na spotkaniu i jak jest z wynagrodzeniem w tej firmie dziekuje
3
janja 2015-02-06 22:18:35
jestem zainteresowana pracą w tej firmie. czy ktoś może się podzielić jakimiś informacjami na temat warunków pracy i zatrudnienia? czy w ogóle warto?
1
ozo 2015-03-01 16:13:49
Cześć,
a ktoś może ma jakieś doświadczenia/słyszał coś o HTL Horwath?

Veee 2015-03-13 20:54:32
Czesc wiekszej korporacji, lider w branzy hotelarskiej. Musisz sie znac na badaniu rynku i czuc ta branze.
Co do poprzednich wpisow, to skoro kazdy postujacy nie zaszedl wyzej niz supervisor, nie ma co sie dziwic ze nie daliscie sobie rady i wylewacie frustracje. Duzo szersze spektrum dzialania niz w big4 i lepsze traktowanie pracownika niz zwykle w korpo.
joey 2015-04-22 11:43:46
Ludzie! Nie dajcie się nabrać! W tej firmie panuje jeden wielki mobbing, a pozytywne posty wpisywane są zapewne przez szefostwo, aby zatrzeć słabe wrażenie! Praca absolutnie nie warta polecenia.
1
beka z TPA 2015-07-10 15:30:11
Gorąco i serdecznie nie polecam, w podatkach co roku zmienia się ok. 70-80 procent składu osobowego.
1
wiem bo byłem 2015-07-10 15:41:59
Hahaha dużo szersze spektrum działania niż BIG4? Śmiać mi się chce robicie na zmianę step-upy na nieruchomościach poprzez share deal albo asset deal. To wszystko na czym się znacie( a i to nie do końca bo potraficie nie zabezpieczyć klienta rulingiem i w razie zmiany linii interpretacyjnej trzęsiecie portkami). Jesteście tak ciency, że nie potrafiliście odzyskać VAT w Gminie Ząbki - projekt całkowicie przeczardżowany. A seniorka mimo, że po raz 150 robi likwidację spółki to nie wie jakie wnioski składa się do KRS. Co do wynagrodzenia ma się do warszawskich standardów jak pięść do nosa - drugoroczny konsultant w BIG 4 zarabia więcej niż senior u was. W zeszłym roku odeszło od was 4 menedżerów podatkowych i 2 supervisorów, konsultantów nie zliczę. Mam wymieniać dalej? Niech HR (zwłaszcza ta stara z Poznania) wydrukuje sobie ten post i przeanalizuje przy zarządzie. Nie pozdrawiam ;-)
4
Anna 2015-10-05 17:51:12
Pracodawcy nie zatrudniajcie do badania bilansu firmę TPA potrafi w umiejętny sposób wpłynąć na właścicieli żeby zrezygnowali ze swoich księgowych (niedobrzy księgowi brak u nich umiejętności - takie wydają opinie) Zwolnicie księgowego i macie nowego księgowego TPA i duży problem
www 2016-10-04 16:00:11
Znowu szukaja młodszego księgowego w Warszawie. Jak się pracuje w tym dziale, polecacie czy odradzacie?
hey 2016-10-04 19:02:04
Młodszego księgowego również. Prosze o opinie, czy to typowe korpo?
wer 2016-10-04 19:12:56
@hey ale nie widze żeby teraz taka oferta w sumie do nich była na mldoszego skiegowego jest tylko ta na asystenta dyrektora o której już ktoś wcześniej pisal w sumie z tym jezykiem francuskim..jakies opinie?
Zostaw swoją opinię o Tpa Horwath - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tpa Horwath