brak logo

ITM Poland

Zielona Góra

Opinie o ITM Poland

milka 2013-02-13 22:12:54
Firma rozpoczęła rekrutację !!!
W tej chwili poszukiwani są pracownicy na stanowisko Operator Bazy Monitorowania, z tego co wiem, to oferują od razu umowę o pracę, co w naszym mieście jest niestety mało spotykane...
Sabinka 2013-03-22 15:56:55
Własnie rozpoczęłam pracę, jest cudownie :) Ludzie super i umowa o pracę :)
Eustachy 2013-04-16 21:47:24
Słyszałem dobre opinie na temat firmy.
były pracownik 2014-03-28 13:49:44
Beznadziejna praca,12h za najniższą krajową,nom stop rotacja pracowników.
Nie polecam.
6
byly pracownik 2014-07-25 10:22:44
DAJCIE SOBIE SIANA LUUUUDZIE !!!!!!! NIE POLECAM !!!
Tam jest totaaaalna masakra !!! ciagle fochy szefowej wielkiej,,, ktora tez byla operatorem a teraz zmienila sie w jędze i burą su.. !
ludzie tam nie mają poszanowania do operatorów !!!
CIESZE SIE ZE ODESZŁEM
1
Penetrator-nie operator :) 2014-09-10 16:24:58
właśnie sam wrzuciełeś siebie do tego rotacyjnego wora-słaby jesteś i wielce wymagający..co ty byś chciał za pierdzenie w stołek? chyba tylko rekompensatę leków na hemoroidy :P
asior 2015-07-06 21:45:09
Rekrutują obecnie na Operator/Specjalista ds. technicznych. Ktoś może powiedzieć coś więcej o pracy na tym stanowisku ? Jakie obowiązki ? Jakie zarobki ? Jakie godziny pracy ? Jaka atmosfera ?
3
niepewny 2015-07-16 13:27:52
dołączam się do pytania
1
waz 2015-08-16 19:03:40
jak taka dobra firma to dlaczego caly czas potrzebuja ludzi a nie wszystkich przyjmuja bo patrza na wyglad a nie doswiadczenie i referencje
1
onasloneczko 2015-10-31 22:58:54
Ja pracuję jako inspektor terenowy w SDE, mam umowę ITM drugą w impelu, jestem bardzo zadowolona. Owszem mogliby płacić troszkę więcej, ale na nasz rejon i to co robię w pracy kasa jest adekwatna :) wypłata zawsze na czas.
były pracownik 2016-07-14 06:06:40
tragedia!!!
certa 2016-07-14 20:30:59
@itko chyba nieaktualne, jedyna rekrutacja jaką obecnie u nich widzę to menadżer projektów technicznych, alem to jest lokalizacja już we Wrocławiu także pewnie nie jestes zainteresowany, tylko w przypadku takiego stanowiska to już musisz znać się na CCTV, SSWiN, KD
Zostaw swoją opinię o ITM Poland - Zielona Góra
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ITM Poland