Biuro Ochrony Dragon Robert Pietrzyk

Warszawa

Opinie o Biuro Ochrony Dragon Robert Pietrzyk

trabant 2014-04-16 23:38:06
Przeczytałem zamieszczone w internecie ogłoszenie o naborze pracowników ochrony przez Biuro Ochrony DRAGON(usunięte przez administratora) Skontaktowałem się i zostałem zaproszony na rozmowę. Po jej odbyciu podpisałem umowę zlecenia. (usunięte przez administratora)
Andrzej 2015-03-11 20:28:25
Ja tam sobie ich chwalę,dobra kasa sporo u nich zarobiłem,pieniądze lepsze niż gdzie indziej i w miarę na czas uczciwie wypłacone..Pozdro
Kefir 2015-09-10 19:28:14
Jakie są obecnie stawki w tej firmie ?
Diamo 2015-10-24 00:23:43
Krzychu gdybys lewizny wraz z tymi co pier...la glupoty nie odwalal to bys nie musial pier...ic tym farmazonow,przestan chlac o cpaniu nie mowie to moze bedziesz gdzies jeszcze istanial co do redutowej to wszyscy wiedza ze to zlodzieje pogadaj z chlopakami z rzeszowa..pietrzyk starego szulge kiedys przygarnal,ktory probowal go okrasc to wszyscy tez wiedza a na temat gruchy jego synusia przemusia to juz sam wiesz jak jest wiekszy oszust niz tatus...pozdro.diamo
1
Alicja 2015-10-24 18:15:52
Nie masz racji OJOJOJ,masz mylne informacje wszystko co mowisz jest odwrotnoscia szulgi bez pietrzyka byli i sa nadal nikim..Podszywaja sie pod Grupe Dragon i robia syf nie placac pieniedzy,prawdy nie da sie ukryc,zreszta na rynku wogole nie sa postrzegani no chyba jako oszusci to fakt..Wiem,ze pracujesz dla przemusia-synusia gruchy wiec co masz innego mowic,pozdrawiam cieplo..Ala
1
ojojoj 2015-10-24 18:48:05
Na te tematy mogą się wypowiadać osoby które pracowały w latach 1998 .1999 . 2000 a Pani od kiedy pracuje ? Proszę dopytac takich ludzi i wtedy opiniowac ten temat i poznac prawdę
1
Alicja 2015-10-24 19:39:44
Pracowalam od 1997 roku przez 10 lat..wiec wiem najlepiej gdyz prowadzilam biuro..To wszystko co wypisuje sie o pietrzyku za ktorym sama nie przebadam ( min za surowosc w podchodzeniu do wykonywania pracy itp ale to juz na priv jesli chcesz porozmawiac )Pan Miroslaw Sz. byl wzietym czlowiekiem z ogloszenia! taka jest prawda!..w 1998 roku wczesniej go w Dragonie nie bylo!..a gdy probowal okrasc pietrzyka i innych zostal odsuniety przez niego kradnac mu nazwe i podszywajac sie pod jego firme..( Agencja RP Dragon jak pamietasz inicjaly od nazwiska wlascieciela nie od Mirosla.Sz czy Przemyslaw Sz,ktory wtedy mial chyba z 16 lat..)Pan Mirek okradl mnie i innych pracownikow nie wyplacajac nam pensji wtedy pietrzyk zatrudnial okolo 70 osob i przyjal nas do siebie spuszczajac pana Miroslawa.Sz..Wyplacil nam zalegle pieniadze dal etaty i zadbal o nas ze nie poszlismy na bruk,mam ksero wszystkich dokumentow z tamtych i nie tylko lat wiec wiem najlepiej..Chcesz to na priv moge Ci podeslac..Jaki pietrzyk na punkcie pracy jest to wszyscy wiemy! To,ze gonil nas i casem byl az za bardzo przewrazliwiony nie znaczy ze niczego przy nim sie nie nauczylismy czy nie zaistnielismy wlacznie z rodzina pana Miroslawa Sz. i jego syna Przemyslawa .Sz..A na koniec powiem Ci tak od 2 miesiecy ludzie z pod Rzeszowa,Mielca razem 84 osoby probuja namierzyc Pana Przemyslawa Szulge ,ktory podszywa sie nadal pod Grupe Dragon pietrzyka nie wyplacajac im ani zlotowki ( sprawa w sadzie)..Cala grupa przeszla do pietrzyka to tak na marginesie,Gdy my chcielismy skladac sprawe do sadu preciwko Panu Miroslawowi Sz o kradziez i oszustwo ( naszych pensji) pietrzyk sam nam mowil zebysmy tego nie robili przyjmujac nas i za niego wyplacajac pieniadze,taka OJOJOJ jest prawda..Chcesz porozmawiac z innymi ludzmi lub ze mna to chetnie ale na priv..Pozdrawiam serdecznie Ala..
1
jarosław 2015-10-26 15:32:45
Kinia komentarze ludzie z polski ich scigają to nie są komentarze skoro jak jest podane kradną to są zwykli [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ten cały dragon z redutowej nie wiedziałem ze się podszywają pod tego dragona to zwykłe k.....wo. Pozdrawiam uczciwego dragona bo prawdę powiedziawszy to teraz nie wiem który jest Ok
1
Alicja 2015-10-27 19:58:57
..Posłuchaj nie chce tutaj wchodzić w jałowe dyskusje!..Prawdy ani rzeczywistości nie zaczarujecie!!!..Chcesz porozmawiać,to proszę na priv..Żenujące jest tylko to,że podszywacie się w dorobek innej firmy w sumie całej grupy..Ale to poł biedy!..Hejtowanie i ukazywanie siebie jako wspaniali poniżając innych to juz jest po prostu dno jakie osiągnęliście!..( śmieszne nie tylko dl amie jest to,że potrzebowaliście kilku dni żeby znów jakimś g...em odpowiedzieć,prawdy nie zmienicie!..)Pozdrawiam ciepło..Ala..
1
Alicja 2015-10-28 01:16:50
Szymonie,OJOJOJ czy jak tam chcesz sie nazywac:)moze Przemyslawie Sz.Zanim zarzucisz komuś kłamstwo lub scieme sprawdz dobrze informacje,ktora sie poslugujesz..Otoz mozna zalozyc dzialanosc gospodarcza np w 1995,2005 itp itd pod nazwa XX juz dnia nastepnego,za tydzien,miesiac,rok itp mozna wnioskowac o zmiane nazwy firmy np na YY skladajac odpowiedni formularz do Centralnej Ewidencji Firm i Dzialalnosci itp..Aktualny wydruk ukaze firme z data rozpoczecia dzialalnosci juz z nowa nazwa firmy( kazdy to moze sprawdzic!)Min na podstawie tego dokumentu mozna starac sie o wydanie stosownych pozwolen,koncesji itp itd..W tym okresie pan Miroslaw Sz. mial tzw,,mala koncesje" na inna firme na pewno nie Dragon gdyz nie mial pieniedzy na wykup pelenej,a pozniej zmienily sie przepisy i utracila ona waznosc,brak lic 2 stopnia to juz inna opowiesc.. ( chcesz podesle Ci na priv xero nie tylko tego dokumentu,ktory swiadczy,ze po prostu klamiesz!!! Lub Ciebie oszukuja! )Z tego co wiem Dragon to stara ksywka pietrzyka jeszcze z czasow wojska,to jego sprawa..Pan Miroslaw Sz. byl jednym z kandydatow do wspolpracy z ogloszenia ktore dal pietrzyk w tamtym czasie a Pan Miroslaw Sz. pracowal jako dyzurny na portierni u Pani Krystyny Bar,ktora go wyrzucila z pacy za lenistwo i machloje jak rowniez byl inkasentem w firmie provident gdzie rowniez zostal wyrzucony,nie w nikam za co ( na priv moge Ci ukazac za co)pietrzyk jako jedyny wlasciciel i zalozyciel poczatku calej grupy Dragon wybral Pana Miroslawa Sz.,ktory na pierwsze spotkanie przyjechal stara,czerwona zardzewiala lada,ktora nie chciala odpalic, na spotkanie pod MC Donalds na Wroclawskiej..Chcesz sprawdzonych infomacji,kontaktow z ludzmi itp,chcesz o tym porozmawiac to ok ale na priv..Kto prowadzil biuro wiem najlepiej gdyz to ja bylam ta osoba,kazdy w sieci uzywa roznych Nicków jak Ci wiadomo wiec nie powoluj sie na cos lub kogos bo naprawde osmieszasz siebie,Pana Miroslawa Sz i tzw fime z Redutowej,ktora kradnac dorobek pietrzyka i podszywajac sie pod nich stara sie udowodnic hejtami jacy jestescie wspanial,nie zaczarujecie rzeczywistosci! bo sie nie da..Moze i pietrzyk nie jest swiety,sama go nie lubie ale zlodziejem nie jest..Powtorze gdy Pan Miroslaw nas okradl i oszukal( nasze pensje itp)pietrzyk nam wszystko wyplacil dal etaty,zadbal o nas,zabronil skladac pozwy do sadu przeciwko Panu Miroslawowi Sz. pomimo ,ze ten pisal na niego donosy,anonimy nie tylko do msw i policji zreszta porozmawiaj z bylym wlascicielem firmy KBG czy z Panem Karolem.R na ktorego rowniez pisal anonimy i donosy!!!! ( xero na priv) czy zalega czy nie zalega z wyplatami nie moja sprawa,paszkwila kazdy moze napisac czego najlepszym dowodem jestes Ty i"redutowa" :) Gdyby tak bylo jak mowisz nie istanial by wogole na rynku..To,ze nic konkretnego nie wiecie na temat prawdziwej firmy Dragon swiadczy tylko o tym i potwierdza,ze w branzy wogole sie z Wami nie licza!..Oprocz robicie syf podszywajac sie pod wlasciwego dragona a wlasciwie cala grupe o ktorej nawet nie wiecie bo i skad:)Moim zdaniem powinienes martwic sie tym co i komu i ile zalega ,,redutowa" ludziom..W przeciwienstwie co do Ciebie wszystko moge udokumentowac nie tylko swiadkami,osobami ktore i tak prawde o Panach Miroslawie i Przemyslawie mowia nie tylko z pod Rzeszowa,Mielca czy Krosna ale Bydgoszczy itp itd..Najlepiej bedzie jak zajmiecie sie swoimi problemami!..a Nie cudzymi hejtowac kazdy moze i pisac to co piszecie ale prawdy nie da sie ukryc " redutowa" jak Ty to nazywasz firma jest niczym a w/w Panowie nikim na rynku i w branzy zaistnieli na chwile dzieki pietrzykowi to wszystko..Ale krasc,podszywac sie i chwalic sie cudzymi sukcesami to potrafi..Opowiedz cala prawde wszystkim jesli stac Cie ,Was na to..Moj nr tel od lat sie nie zmienil ani moj adres e-mail wiec jesli chcesz podesle Ci odpowiednie xero dokumentow i innych dla potwierdzenia tego jak bardzo sie mylisz,klamiesz lub oklamija Ciebie!..Na koniec ochraniacie jedno siede na sobieskiego gdzie przez 10 lat ochranial to pietrzyk,zrezygnowal i wypowiedzial umowe tylko dlatego,ze jego ludziom kazano grabic liscie i sprzatac odchody po psach!..Na jego miejsce weszla,,redutowa" Czy stac Was na cos takiego!!!?..Zeby ujac sie za ludzmi a nie patrzec na pieniadze!!!?..Chyba nie skoro wciaz hejtujecie takie glupoty i rzucacie oszczerstwa i klamstwa..Zadzwon do mnie,otworze Ci oczy..Pozdrawiam milo..Ala
1
Lena 2015-10-28 02:20:34
Kinia ma racje a swoją drogą jacy śmieszni są Ci panowie Szulgowie ukrywając się pod różnymi nickami,..i że z taką zajadłością starają się zaistnieć podszywając się pod innych kradnąc dorobek innej firmy!..Mega złego o nich słyszałąm i napewno ani ja ani inne grupy któe znam już dla nich nie wykonają żadnego zlecenia..Ostatnio Mateusz L mi opowiadał jak ich grupa czekała na pieniądze a panowie pieniądze przeznaczone na wypłatę wpłacili na lokatę i dopiero po 7 tygodniach im wypłacili jak Ci zagrozili prokuratorem!..U Pana Pietrzyka pieniądze wypłacane są zaraz po imprezach i tak jest od lat tu Michał ma rację i również pozdrawiam uczciwego Dragona!..Nie tego z redutowej!!!..
1
Max 2015-10-28 16:52:41
Ale jaja popytam ludzi z branzy z tamtego okresu bo jak to prawda o Redutowej to nie złe szambo ludzie by ich olali całkowicie Pozdro
1
Zygmunt 2015-10-28 23:42:04
Niestety ale wszystko to prawda!..Wlasciwie czubek gory lodowej!..Potwierdzam!!! Alicja podala prawdziwe fakty!..A Pan Miroslaw rzeczywiscie byl dyzurnym na portierni u Pani K.Bar i jezdził zdezelowana ładą..Szambo to delkatnie powiedziane..Pozdro..
1
Marcel 2015-10-29 00:33:58
Witam,Pracowałem w tamtym okresie u Pana Roberta P,byłem szefem zmiany na tym nieszczęsnym osiedlu'Sobieski" to wszystko prawda nawet Administrator Pan Marek O był przeciwny żebyśmy psie gówna sprzątali a kazał to robić członek zarządu,który szykował się na stanowisko prezesa spółdzielni niejaki Pan profesor Adam B strasznie się awanturował i z Panem Robertem ciągle się kłócił gdyż szef nam zabraniał tego robić i innych uwłaszczających nie tylko ochroniarzom czynności ale wogóle godności człowieka..Pan Robert miał ciężką "rękę" co do wykonywania obowiązków to prawda ale zawsze był wypłacalny i można było na niego polegać,dużo ludziom pomagał.Co do Pana Mirka Sz i Przemka Sz to lepiej się nie wypowiadać bo po prostu szkoda słów! Prostaki i zlodziejowate chamy!!!..Aha pracowałem w Biurze Ochrony dragon u Pietrzyka 9 lat!..W sumie to spoko gość i tak jak mówię zawsze był za swoimi ludżmi czyli za nami,z tym wypowiedzeniem umowy to prawda,zrobił to po strasznej kłótni i awanturze z Panem Adamem.B..Nie spotkałem nigdy takiego szefa,który lache połozył na kasę a ujmował się za prostymi ludżmi..Pozdrawiam uczciwą firmę Dragon oczywiście nie z tzw redutowej ( kto to wogóle jest?? ) i Pana Pietrzyka..Marceli.
1
Zoja 2015-10-29 16:32:57
..Przemku M. skąd u Ciebie tyle zajadłości??..Ogarnij sie chłopaku bo tym co robisz szkodzisz nie tylko sobie ale i ojcu p.Miroslawowi.Sz..Efekty są odwrotne od zamierzonego celu..Zajmij się swoimi sprawami,sięgnąłeś juz dna rynsztoku..pa
1
Beka 2015-10-29 19:12:29
Pozdrawiam własciciela BIURA OCHRONY DRAGON (usunięte przez administratora). !!!!!!!!!!
1
Marcin 2015-10-29 19:51:06
A ja dopóki grucha lub jego tatuncio miroslaw sz. sie z nami nie rozliczy INKASENTA pozdrawiac nie bede ani nikt z mojej grupy..W poniedzialek jedziemy na redytowa do Inkasenta po pieniadze!..Pozdrawiam innych wykolowanych przez gruche i Inkasenta!!!
1
Szymon 2015-10-29 23:04:38
.. A ja mam pytanie czy Przemo-Grucha i Miro-Portier sa rowniez wlascicielami zakladu Dragon-Podpaski produkujacymi podpaski,tampony itp artykoly? ;) Pytam powaznie..Bo z tego co Przemo-grucha,krywajacy sie pod roznymi tu pseudonimami:)pisze to sa wlascicielami wszystkiego co ma nazwe Dragon( bo maja wylacznosc na wszystko!)..Czyli zakladu produkcyjnego deski klozetowe ze pomorza rowniez?..no jajca z nimi ja ch..j
1
Szymon2 2015-10-30 13:57:30
...Nie dostal się nawet do ZOMO i nie spelnil swoich marzen,gdyz to bylo jgo marzenie zostac ZOMOWCEM, spytaj Pana Mirka Sz!!!! Wiec nie gadaj glupot jesli nie wiesz lub jestes oszukiwany kiedys wlasny syn mu zarzucil,ze po pijaku powoluje sie ze, jest kapitanem,pulkownikiem itp itd!!!! Sa na to swiadkowie!!!! Wiec nie nie p...ol i nie osmiszaj Panow Sz juz do konca..Pan Mirek Byl portirem-dyzurnym u Pani Krystyny Bar na to tez sa swiadkowie i dokumentacja.Ni wrabiaj Inaksnta ani Gruchy syna jego w historie wyssane z palca co do pietrzyka to mam to nosie kim jest czy byl..pzdr( Grucha przestan wkopywac wlasnego ojca i siebie osmieszac)
1
Mikołaj 2015-10-30 15:56:04
Pan M.Sz . Jest byłym pracownikiem słuzb mundurowych są na to dowody a syn fakt wypomniał mu ze po pjiaku nie wolno się afiszowac stopniami i takiemu gosciowi jak on to po prostu nie wypada tak to jest w elicie. Ale ty tego nie rozumiesz !!!
1
Szymon 2015-10-30 16:41:33
...niech Ci pokaze legitymacje..Nie czaruj rzeczywistosci!!!..
Jaro 2015-10-30 16:53:29
..A ja mam pomysla niech grucha-przemo sz. zrobi niedoszlemu zomowcowi mirkowi-portierowi sz. scrima tej "legitki" i umiesci u siebie na stronie fb zeby wszyscy sie przekonali co do za"mundurek" inkasent-miro nosil,bo chlopaki z MPO i szacun im za ciezka robote tez nosza "uniformy"...Niech inkasent to zrobi a grucha potwierdzi( mundurek portiera u p.Krystyny Bar)..pozdrawiam..J
1
Alicja 2015-11-02 01:13:46
...Prosze przeczytac tego scrima..Pozdrawiam..Ala
Ale szambo!!! Nawet synowie portiera ( widlamy) radza zeby od rynsztoka tzw firemki z redutowej"trzymac sie z daleka!!!..Odpie....lic sie od chlewu ,,redutowej" dobra rada,dzieki!..
zdjecie uzytkownika
Alicja - 2015-11-02 00:54:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
..Pan Miroslaw Sz byl zatrudniony jako jeden z portierow u Pani Prezes Krystyny Bar w firmie Polsecur sp.zoo ( KRS:0000126970).Prosze osobiscie sprawdzic i ocenic kto mowi prawde a kto ja zaklamuje!!!.Tak jak mowilam mam xero wszystkich dokumentow,jesli ktos jest zainteresowany to prosze o tel do mnie lub na e-meila,na priv przesle xero..Potwierdzam Pan Miroslaw Sz. okradl nas z naszych pensji,skradl nazwe pietrzykowi i podszywa sie pod jego dorobek,w tamtym czasie mial koncesje ale na inna nazwe,ktora wygasla z mocy ustawy( zainteresowani wiedza o jaka ustawe chodzi)ale nie dragon!!!( nazwa ta zostala nadana przez pietrzyka gdy wzial z ogloszenia p.Mirka na wspolnika,zlozeniem odpowiedniego formularza w Centr. Ewidencji)...Rozumiem jego synow,ze bronia ojca ale klamstwa zawsze wyjda!..Wszystko co wczesniej pisalam jest prawda,same fakty mowia za siebie!Moge to w kazdej chwili udowodnic stosownymi dokumentami,sa swiadkowie i osoby poszkodowane przez Pana Miroslawa Sz,ktore to potwierdzaja! i nie trzeba ich specjalnie szukac( Pan Mirek pisal donosy na pietrzyka doslownie wszedzie,to tez moge udowdnic w momencie gdy ten za niego wyplacil nam pieniadze,dal etaty,zadbal o nas jak czlowiek i prosil zeby nie skladac pozwow do sadu przeciwko p.Miroslawowi gdyz tak sie nie godzi itp,pisal rownie na Pana Karola R,Roberta K. i Dariusza M.,nie lubie pietrzyka ale za prawda zawsze stane..Pozdrawiam wszystkich Panow z ochrony..Ala
zdjecie uzytkownika
Alicja - 2015-11-02 01:09:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
..Dla niedowiarkow,dla ulatwienia gdyby ktos chcial sprawdzic kto mowi prawde a kto klamie( inne fakty rowniez latwo udowodnic!!! i wszelkie klamstwa Panow Miroslawa SZ ,Przemyslawa Sz. i pozostalych synow obalic i udowodnic,ze sa kretaczami,wybielajac sie wprowadzaja innych w blad kosztem pietrzyka,Pan Miroslaw nigdy nie byl w zadnej sluzbie mundurowej!!! to najlatwiej udowodnic!!! )...POLSECUR SP Z O O (KRS: 0000126970, NIP: 1130010109, REGON: 006232591)Nazwisko i imię Funkcja lub stanowisko
Bar Krystyna Elżbieta Prezes Zarządu..To tyle,Pozdrawiam milo.Ala
1
Alicja 2015-11-02 01:14:33
...Prosze przeczytac tego scrima..Pozdrawiam..Ala
Ale szambo!!! Nawet synowie portiera ( widlamy) radza zeby od rynsztoka tzw firemki z redutowej"trzymac sie z daleka!!!..Odpie....lic sie od chlewu ,,redutowej" dobra rada,dzieki!..
zdjecie uzytkownika
Alicja - 2015-11-02 00:54:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
..Pan Miroslaw Sz byl zatrudniony jako jeden z portierow u Pani Prezes Krystyny Bar w firmie Polsecur sp.zoo ( KRS:0000126970).Prosze osobiscie sprawdzic i ocenic kto mowi prawde a kto ja zaklamuje!!!.Tak jak mowilam mam xero wszystkich dokumentow,jesli ktos jest zainteresowany to prosze o tel do mnie lub na e-meila,na priv przesle xero..Potwierdzam Pan Miroslaw Sz. okradl nas z naszych pensji,skradl nazwe pietrzykowi i podszywa sie pod jego dorobek,w tamtym czasie mial koncesje ale na inna nazwe,ktora wygasla z mocy ustawy( zainteresowani wiedza o jaka ustawe chodzi)ale nie dragon!!!( nazwa ta zostala nadana przez pietrzyka gdy wzial z ogloszenia p.Mirka na wspolnika,zlozeniem odpowiedniego formularza w Centr. Ewidencji)...Rozumiem jego synow,ze bronia ojca ale klamstwa zawsze wyjda!..Wszystko co wczesniej pisalam jest prawda,same fakty mowia za siebie!Moge to w kazdej chwili udowodnic stosownymi dokumentami,sa swiadkowie i osoby poszkodowane przez Pana Miroslawa Sz,ktore to potwierdzaja! i nie trzeba ich specjalnie szukac( Pan Mirek pisal donosy na pietrzyka doslownie wszedzie,to tez moge udowdnic w momencie gdy ten za niego wyplacil nam pieniadze,dal etaty,zadbal o nas jak czlowiek i prosil zeby nie skladac pozwow do sadu przeciwko p.Miroslawowi gdyz tak sie nie godzi itp,pisal rownie na Pana Karola R,Roberta K. i Dariusza M.,nie lubie pietrzyka ale za prawda zawsze stane..Pozdrawiam wszystkich Panow z ochrony..Ala
zdjecie uzytkownika
Alicja - 2015-11-02 01:09:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
..Dla niedowiarkow,dla ulatwienia gdyby ktos chcial sprawdzic kto mowi prawde a kto klamie( inne fakty rowniez latwo udowodnic!!! i wszelkie klamstwa Panow Miroslawa SZ ,Przemyslawa Sz. i pozostalych synow obalic i udowodnic,ze sa kretaczami,wybielajac sie wprowadzaja innych w blad kosztem pietrzyka,Pan Miroslaw nigdy nie byl w zadnej sluzbie mundurowej!!! to najlatwiej udowodnic!!! )...POLSECUR SP Z O O (KRS: 0000126970, NIP: 1130010109, REGON: 006232591)Nazwisko i imię Funkcja lub stanowisko
Bar Krystyna Elżbieta Prezes Zarządu..To tyle,Pozdrawiam milo.Ala
1
Marcin 2015-11-10 15:00:35
Porządna firma
1
Andrzej P. 2015-11-10 22:15:32
Zgadzam się..I stawki mają nawet spoko 6-7.50 na rękę to w sumie lepiej niz gdzie indziej..
1
Juras 2015-11-11 03:17:05
Myślę,że bardzo porządna firma jak i jej Szef..Zawsze z ludzmi choc wiadomo nikomu nie jest dzisiaj łatwo..A to co zazdrosne osoby wypisują to stek bzdur..Pozdrawiam wszystkich pracowników Grupy Dragon R.Pietrzyk i jej Szefa,życząc dalszych sukcesów i nie przejmowaniem się tym co rózni degeneraci i zakompleksieni ludkowie próbują wykreować hejtujac same klamstwa..Polecam z czystym sumieniem prace w tej firmie..Pozdrawiam Jerzy
1
Mario 2015-11-16 01:42:39
Jak na te czasy to bardzo dobre stawki!..Dobra firma.M
ex dowódca 2016-01-16 16:47:17
Odradzam!!!
Szef to złodziej i oszust.
Póki pracujesz i dajesz się traktować jak śmieć jesteś dobry, a kiedy chcesz odejść to bezprawnie potrącają ci kasę z ostatniej wypłaty, a powód znajdują według uznania tak samo jak kwotę którą ci kradną. A to nie wyprasowana koszula którą oddajesz (mam rachunek z pralni) a to że nie oddałeś czapki której nigdy ci nie wydano, lub że porzuciłeś pracę mimo że wymówienie wręczyło się miesiąc przed odejściem.
Jestem w plecy prawie 400 złotych, które złodziej szef potrącił mi z ostatniej wypłaty.
Chcecie tyrać za grosze (dowódca 6,50zł/h, obchodowy 5,50zł/h) i tracić ciężko zarobioną kasę, zatrudniajcie się w Warszawie u złodzieja Piaseckiego.
Pozdrawiam.
ex dowódca 2016-01-16 16:49:04
Odradzam!!!
Szef to złodziej i oszust.
Póki pracujesz i dajesz się traktować jak śmieć jesteś dobry, a kiedy chcesz odejść to bezprawnie potrącają ci kasę z ostatniej wypłaty, a powód znajdują według uznania tak samo jak kwotę którą ci kradną. A to nie wyprasowana koszula którą oddajesz (mam rachunek z pralni) a to że nie oddałeś czapki której nigdy ci nie wydano, lub że porzuciłeś pracę mimo że wymówienie wręczyło się miesiąc przed odejściem.
Jestem w plecy prawie 400 złotych, które złodziej szef potrącił mi z ostatniej wypłaty.
Chcecie tyrać za grosze (dowódca 6,50zł/h, obchodowy 5,50zł/h) i tracić ciężko zarobioną kasę, zatrudniajcie się w Warszawie u złodzieja Piaseckiego.
Pozdrawiam.
Antoni 2016-01-22 06:38:16
Tzw DRAGON POLSKA UL WOLCZYNSKA1,WARSZAWA-WLASCICIELE TO EWA KILJANCZYK I ANDRZEJ PIASECKI.KOLEJNA FIREMKA,KTORA PODSZYWA SIE POD GRUPE KAPITALOWA BIURO OCHRONY DRAGON R.PIETRZYK UL.ROZLOGI14A/98-WARSZAWA,KRADNAC IM NAZWE I PODSZYWAJAC SIE POD ICH DOROBEK..ZENADA!KOLEGA POWYZEJ MA RACJE,UNIKAJMY TAKICH OSOB!Pozdrawiam.
Antoni 2016-02-04 13:33:08
@Ciekawy, to jest strona Biura Ochrony Dragon Robert Pietrzyk, ul. Rozłogi 14a/98 w Warszawie - szczerze polecam pracę.

Pod tą firmę często podszywa się Dragon Polska, ul. Wólczyńska 1 w Warszawie. Ich lepiej unikać. Zresztą wyżej masz opinię ex dowódcy z wyjaśnieniem.
Biuro 2016-02-12 15:31:10
WOODSTOCK 2016 !!!

Czas leci szybko, a kolejny Woodstock już blisko. Razem z Pokojowym Patrolem przypominamy wszystkim o woodstockowych zgłoszeniach!

Jeżeli chcesz dołączyć do Niebieskiego Patrolu wyślij swoje zgłoszenie na: biuro@dragonochrona.com.pl

Przypominamy, że osoby kwalifikowane wysyłają nam skan kwalifikacji, skan szkolenia w zakresie członka służby porządkowej i skan dowodu osobistego.
Osoby niekawlifikowane wysyłają nam skan szkolenia w zakresie członka służby informacyjnej i skan dowodu osobistego.

Jeżeli masz pytania, dzwoń - 22 637 89 11, 22 666 29 52 (biuro)

W sprawie pracy możesz kontaktować się również z nami pod numerem 502 455 855 i 791 258 298

Serdecznie pozdrawiamy!!!
Robertson 2016-04-06 15:36:16
Ciekawa praca, wcześniej robiłem szkolenie w SCACIE w Elblągu więc przygotowanie do zawodu na pewno już mam. Wszystkim innym też zalecam, naprawdę przydatna rzecz.
Młoda 2016-04-26 12:57:24
Znalazłam ich ofertę na olx.pl i zastanawiam się czy przyjęli by młodą osobę. Czy ktoś mógłby opisać mi jak u nich jest teraz? Oczywiście zaznaczam,że szukam pracy na pewien okres,a nie na stałe.
Stasiek 2016-04-27 01:16:18
W żadnej firmie ochroniarskiej nie ma rewelacji ale W Biuro Ochrony Dragon R.Pietrzyk dostaniesz legalna pracę,umowę z pełnym zusem i innymi prawnymi wymogami,wypłatę na czas.Co do stawek 8.00 zł netto przytulisz za roboczogodzinę.Jeśli robisz swoje to masz fajną i spokojną pracę.Pracuje juz tutaj siudmy rok.Inni pracują średnio minimum 4-5 lat.1/4 pracowników firmy dłużej ode mnie,są tacy.któzy pracuja po 9 i 12 lat.Obiekty sa spokojne więc i praca na poziomie.Kadra nadzoru jest koleżeńska każdy z resztą mając dobre stawki i dobrą pracę dba o nią.Stara zasadę robię swoje i jadę do domu.W regionach również sś dobre warunki i w miarę znośne stawki.Moż dorobić przy imprezach masowych ,koncertach i eventach.Jesli masz odpowiednie kwalifikacje możesz pracować za na prawdę dobre pieniądze przy ochronach Vip lub specjalistycznych zleceniach jeśli się domyslasz.W patrolach nie wiem jak jest ale skoro są stale załogi to chyba jest git.Z tego co wiem to najlepiej pracą w regionach Wrocław,Gdańsk,Katowice i Łódz w Warszawie już wiesz.Poznań jest stabilny.Firma składa się z całej grupy kapitałowej więc jeśli jesteś z Polski to w większych miastach powinieneś dostać dobrą pracę.Minusem jest to,że firma nie dba o swój pijar ale jest rozpoznawalna.Pozdro.Stasiek
Zapała 2016-04-27 21:47:02
U nas w Krakowie płacą 7zł do łapy więc rewelacji nie ma na Śląskim regionie mają lepiej.Plus jest taki,że obiekty są dobre i wypłaty mamy na czas.
Mały 2016-05-03 22:42:48
To się kolego popisałeś jeśli twierdzisz,że rewelacji za 7-8 zł do ręki nie ma! To przyjdż do nas i pracuj za 5 zł.Uważam,że jak na dzisiejsze warunki rynku ochroniarskiego są to bardzo atrakcyjne stawki!Pozdrawiam.
Asia 2016-05-08 00:36:08
Ja na recepcji w tej firmie mam 8,50 netto-Warszawa umowa równiez jest ok z pełnym zusem,wypłaty na czas.Pozdrawiam wszystkich miło.Asia
Marek 2016-05-12 09:26:07
Pracowałem w tej firmie i byłem zadowolony,umowę dostałem od razu,kasę zawsze na czas miałem,więc naprawdę było w porządku
Ela 2016-05-12 16:31:08
Witam wszystkich,Ja mam 5zł netto więc co mam mówić a Wy mówicię,że 8,50 netto to mało?..Lub,że może być!..Toż to super stawki,porównajcie stawki w innych firmach..Pozdrawiam.E
TOMEK 2016-05-13 09:23:22
POLECAM TĄ FIRMĘ, OCHRONA DRAGON WIARYGODNA. MOZNA PRACOWAC I BYC ZADOWOLONYM.
Bartek 2016-05-16 08:41:58
W styczniu rozpocząłem współpracę z Dragonem, jestem zadowolony z warunków pracy.
Alex 2016-06-28 02:24:49
To jedziemy na Woodstock! :)..Dobrze,że Pan Robert jedzie! Będzie przynajmniej dobra organizacja i fajna praca!..Pozdrawiam fajna Firmę Pana Pietrzyka ( biuro Ochrony Dragon R.Pietrzyk )
Kerim 2016-07-18 07:14:50
Organizacja DNO fachowoscDNO uczciwosc DNO zlodzieje i cwaniaki oszukuja ludzi na kase nie polecam Woodstock 2016 cwaniactwo i brak kompetencji je...c. ich w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Adas 2016-07-20 12:58:47
Adas..Dlatego tak dużo ochroniarzy z niebieskiego patrolu chciało pracować w grupie Dragon R.Pietrzyk.U nas przynajmniej dbali o ludzi a każdy wiedział o co chodzi.Organizacyjnie i logistycznie było bez zarzutu.Wojskowe namioty,łożka kanadyjki,materace a reszta grupy spała pod białym namiotem nie na ziemi..I co najważniejsze dostalismy pieniądze za prace i przejazdy za raz po robocie!!!..Pozdro dla kierownictwa Dragon R.Pietrzyk
Maciek 2016-07-20 19:28:38
To prawda u Pana (usunięte przez administratora) zawsze pieniądze są na czas i organizacja perfekcyjna..Pozdrawiam..M
Melon 2016-08-24 23:25:28
Pozdrawiam grupę Dragon z Woodstock2016 a zwłaszcza Pana Roberta P..W tej grupie przynajmniej bylo normalnie i jak zawsze kasa na czas!..M z Bydgoszczy
Zostaw swoją opinię o Biuro Ochrony Dragon Robert Pietrzyk - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biuro Ochrony Dragon Robert Pietrzyk