brak logo

Autovip Sp.j. R.Mielczarek A. Wierzbicka

Zaborów

Opinie o Autovip Sp.j. R.Mielczarek A. Wierzbicka

luki11 2011-07-22 03:24:31
No cóż - też tak myślałem - do czasu. Jeśli ktoś ma ochotę tam podjąć pracę, to proponuję z góry zaznaczyć swoje oczekiwania co do pensji, obowiązków itp. A jeśli chodzi o dziewczyny - to wybijcie sobie zakładanie rodziny, bo niestety z tego co wiem to pracownica zachodząca w ciąże to dla szefów tej firmy najgorszy potwór i należy taką osobę [usunięte przez moderatora]
AV 2011-09-26 13:12:25
…najgorszy potwór i należy taką osobę [usunięte przez moderatora]. Mocne słowa padły ale czy prawdziwe ? Zastanówmy się – Dziewczyna zachodzi w ciąże choć deklarowała szefostwu, że przynajmniej rok przepracuje przed kolejnym dzieckiem.- wszelkie plany szlak trafił Przed zajściem w ciąże już planuje, że będzie na chorobowym (bo to jest najtańsza opieka nad drugim dzieckiem)- miłe choć mi to podchodzi pod wyłudzenie Wyobraźcie sobie jaką opinie o takiej kobiecie mogą mieć współpracownicy kiedy widzą jak pani ciężko chora na „ciąże”, spaceruje sobie z dziećmi na słonku czy biega po sklepach (choć w L4 jest napisane powinna leżeć) ; a oni muszą wykonywać pracę za nią Poco komu pracownica; która wykorzystuje zwolnienia lekarskie aby wyjechać na odpoczynek lub do prywatnych celów? Ciężko jest nam zrozumieć taką wypowiedź chodź wiemy, że każdy kto wie, że zostanie zwolniony z pracy będzie rzucał obelgi na swoich pracodawców Opinie zastawiam Wam Pozdrawiam
obserwator 2012-09-19 09:27:06
Tak owszem, wszyscy wiemy że ciąża to nie choroba. Tylko skończyły się nareszcie czasy że kobieta zachodząca w ciążę \"musi\" pracować do dnia porodu!!!!! A pracodawcy nie powinni zatrudniać kobiet skoro potem je szykanują z powodu zajścia w ciążę.!!!!! Od razu widac że właścicielami \"Autovip...\" są panowie. Ciekaw jestem czy mają własne dzieci?
prawo-pracy 2012-09-20 14:07:22
AV- domyślam się że jest to wypowiedź przedstawiciela Autovip. Należałoby zacząć od podsumowania wypowiedzi - jak dla mnie potwierdziliście prawdę opinii luki11. Cała wypowiedź ma na celu przedstawienie tej dziewczyny w czarnych barwach. Proszę zwrócić uwagę na kilka szczegółów waszej wypowiedzi:

Cytat 1) \"Dziewczyna zachodzi w ciąże choć deklarowała szefostwu, że przynajmniej rok przepracuje przed kolejnym dzieckiem\" - jaka deklaracja?? Na jakiej podstawie właściciel/właściciele firmy oczekują deklaracji ze strony pracownicy odnośnie powiększania rodziny. To jest NIEZGODNE Z PRAWEM. Ciekawe czy kazaliście jej jeszcze podpisać jakąś lojalkę - jeśli tak to dziewczyna powinna złożyć sprawę do sądu pracy i na pewno by wygrała.

Cytat 2) \"pani ciężko chora na „ciąże”, spaceruje sobie z dziećmi na słonku czy biega po sklepach (choć w L4 jest napisane powinna leżeć)\" - nawet jeśli w zwolnieniu jest zaznaczone, że chory powinien leżeć nie oznacza to, że trzeba 24h/dobę leżeć jak kłoda w łóżku. Pracownica ma prawo do spaceru (pozytywnie wpływa na zdrowie i samopoczucie). Zrobienie zakupów niezbędnych też jest dopuszczalne. Przecież musi coś jeść, pić itp.

Cytat3) \"chodź wiemy, że każdy kto wie, że zostanie zwolniony z pracy\" - no właśnie urodziła dziecko to trzeba zwolnić z pracy.
Brawo, brawo dla \"super\" pracodawcy.

To teraz może niech każdy sam oceni tą firmę.
Tunezja 2013-07-29 18:51:23
Atmosfera w firmie - nie do zniesienia. Traktują pracowników jak swoją własność - zero szacunku dla twojej pracy. "Nie ten to będzie inny! Czeka tysiące na twoje miejsce i to za mniejszą kasę". Takie jest ich motto. Awans, tak możliwy - ale tylko przez łóżko!
tunezja2 2014-02-06 21:59:22
odradzam wszystkim. Lepsza już robota w tesco...
tunezja3 2014-02-12 15:12:40
Szczerze odradzam pracę w tej firmie, jest okropna atmosfera a jeden z szefów po prostu dręczy ludzi. dziwię się, że nie mieli jeszcze sprawy o mobbing. Szkoda bo teraz myślą że wszystko im wolno...Najlepsi pracownicy odeszli w ciągu ostatniego roku. Firma się sypie zostali sami puści ludzie, którym zależy tylko na pieniądzach.
rozbawiony 2014-03-18 18:00:26
nie wiem jak atmosfera ale placa marnie! poszedlem na handlowca, pan wlasciwiel poinformowal mnie o obowizkach /obsluga klientow na terenie calego kraju/ a potem rozbawil kwota wynagrodzenia. Stary z choinki sie urwales? kto ci odwali taka robote za te pieniadze?
tunezja4 2014-03-19 20:54:21
Z ciekawości, jakiego rzędu to wynagrodzenie?
Pracownik 2014-04-02 12:23:01
hehe... ciekawe, że firma AutoViP w marcu nie przeprowadzała żadnych rozmów kwalifikacyjnych na handlowca :)

do pracownika 2014-04-07 10:38:36
Uwaga dla mało inteligentnych pracowników AV : to że ktoś dodaje opinię w marcu nie znaczy że był na rozmowie w marcu. Pieniądze to nie wszystko jednak wielu rzeczy nie da się kupić....
Bezimienny 2014-04-07 17:43:33
Z tego co mi wiadomo to ta firma już nie istnieje.
Były Pracownik 2014-04-07 21:02:19
Bardzo pozytywnie wspominam współpracę z powyższą firmą.
Szkoda, że już nie istnieje.
ooooo 2014-04-09 10:18:26
Istnieje tylko współwłaściciel się zmienił...
oooooo 2014-04-11 21:07:53
hahhahahahh! który niby pracownik "bardzo pozytywnie wspomina współpracę"?
Nie jest mi znany żaden taki spośród tych którzy pracowali za czasów(usunięte przez administratora)
ooooo 2014-04-14 13:20:48
ktoś ma kiepskie informację,(usunięte przez administratora)
jav 2014-04-15 00:54:40
ja wszystkim byłym pracownikom radzę zająć się swoimi sprawami, bo na ten twór, którego w żaden sposób nie można nazwać firmą,(usunięte przez administratora). A tych normalnych - wszystkich już byłych pracowników pozdrawiam i do zobaczenia :)
edek 2015-01-27 13:26:45
też wydaje mi się, że samemu mozna troche już wicej poszukac na ten temat, ale jeśli faktycznie interesujecie się praca jako taka to chyba najleiej jest tutaj napisac, w końcu będzie sie miało informacje z pierwszej reki i to wszystko jest chyba najlepsza opcją niż iśc w ciemno na rozmowe rekrutacyną do nich.
focus 2015-03-29 14:54:47
Na poslkim rynku AutoVip istnieje już od 2000 roku. Powstał poprzez połaczenie phuVIP oraz Ernix i w dalszym ciągu zajmuje się sprzedażą dywaników welurowych. Branża wydaje się dość mocno zawężona ale mimo wszystko z tego co wiem to firma nie narzekaj specjalnie na brak zleceń i nudę czy też przestoje w produkcji
heniek 2016-05-11 20:21:23
sądzisz, że tak może być faktycznie? Firma może nie należy do wybitnie wielkich, ale jednak ludzie często decydują się na zmianę zatrudnienia, szczególnie w branży motoryzacyjnej.
Zostaw swoją opinię o Autovip Sp.j. R.Mielczarek A. Wierzbicka - Zaborów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Autovip Sp.j. R.Mielczarek A. Wierzbicka