brak logo

Billbird S.A.

Kraków

Opinie o Billbird S.A.

aab 2011-10-12 04:33:13
Atmosfera swietna, zarobki normalne, wszystkie godziny pracy rozliczane sa tak, że poprawniej już się nie da. Najklepszy pracodawca z jakim się spotkałam.
dany 2015-11-11 00:24:16
Słyszałem, że kiepsko płacą PH i zatrudniają na działalności gosp. Ponadto kiepskie samochody, z których nie można korzystać? Pewnie powyższa opinia jest napisana przez kogoś z centrali:)
jegopraca 2016-01-26 17:52:01
billbird do niczego. zwłaszcza paweł mikielski. Nie polecam wspolpracy z tym Panem
tress 2016-02-10 13:57:54
Atmosfera w firmie jest świetna. Jeżeli chodzi o zarobki to zależnie od stanowiska - PH albo IT mogą liczyć na dość dobre wynagrodzenie, pracownicy stacjonarni na niższych stanowiskach raczej nie mają co liczyć na kokosy. Socjal fajny, można liczyć na premie kwartalne, spotkania integracyjne, itd. Generalnie polecam.
BUBU 2016-07-16 18:46:20
4500 - zus - podatek dochodowy - vat I EW. MINUS 1000 ZŁ ZA BRAK CELU
BUBU 2016-07-16 18:48:15
Jakie Premie ? :)
BUBU 2016-07-16 18:51:19
jak można mówić o godzinach pracy na działalności g. :) rph 2500 nowy do 5000 stary na rękę po odliczeniach oczywiście oczywiście w tym 1000 zł uznanie lub brak :)
symo 2016-07-17 16:50:37
@romi, tamto nieaktualne już, teraz Administratora Systemów Linux i VMware w Dziale Administracji IT poszukują dom pracy, ale wiadomo że lekko przejść rekrutację nie będzie bo nie każdy ogarnie tworzenie skryptów (np. Bash czy Perl), selekcja ostra już na starcie
Zostaw swoją opinię o Billbird S.A. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Billbird S.A.