brak logo

Visset Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Visset Sp. z o.o.

admin 2015-08-19 19:49
Za jakiego pracodawcę uważasz firmę Visset Sp. z o.o.? Wypowiedz się na naszym forum.
max 2016-04-14 20:50
uważam, że firma mało się reklamuje. Z tego, co wiem, to swego czasu szukali senior PHP Developerów. Oferta uciekła i ślad po nich także, a szkoda, bo mają spore predyspozycje do tego, by podbijać rynek informatyczny. Pozdrawiam serdecznie pracowników :)
Bubi 2016-12-16 15:25
Praca w Visset to dla mnie przyjemność. Młody, szybko rozwijający się zespół. Ciepła atmosfera.
Pracodawca godny polecenia.
Alfons 2016-12-16 23:41
Nie ma to jak sobie samemu napisać opinie prezesie !
8
Windykator terenowy 2016-12-19 19:15
Czy ktoś się orientuje na jakie zarobki może liczyć windykator terenowy ?
1
GS1617 2017-03-30 12:18
Jeśli chodzi o moje doświadczenie z Visset Sp. z o.o. to mogę je ocenić po rozmowach kwalifikacyjnych. Osoba prowadząca rozmowę bardzo kompetentna i z dobrym podejściem do kandydata (co w wielu firmach wygląda bardzo kiepsko by nie mówić tragicznie...) I co do rozmów, sprawdzenia kwalifikacji, prowadzenia rozmowy na duży +. Natomiast kwestia tego co OFERUJĄ w ofercie pracy a tego co PROPONUJĄ to już inna galaktyka...i to duży błąd. (Szczególnie jeśli chodzi o typ umowy i warunki współpracy - UWAGA)
Drugą sprawą jest kwestia kontaktu po rozmowach kwalifikacyjnych. Niby ok ale brakowało jakiegoś "taktu" - tak bym nazwał to, że uzależniają wybór kandydata od umiejętności - Oficjalnie, a Nieoficjalnie został wybrany ten, który chciał najmniej, bez względu na umiejętności...Z tego co wiem do dzisiaj poszukują osób na "niektóre" stanowiska...Nie wiem jak sama praca i atmosfera i nie będę jej oceniał. Natomiast to, że ogłoszenia się pojawiają się cyklicznie od jakiś ponad 3 miesięcy to pewnie też sygnał...Jak masz dużo czasu to polecam sprawdzić - dodam, że proces rekrutacyjny przeciągnął się do jednego miesiąca...
3
.......... 2017-04-15 19:22
za chwilkę 2500 zł będzie sukcesem.......
3
Belo 2017-05-16 19:24
Nie polecam pracy na tym ani na innym stanowisku w firmie Visset, warunki tragedia,podstawa 1500zl i max premia w okolicach 400zl. Wlasna dzialalnosc itp.
1
Aras 2017-05-16 19:55
Windykator Terenowy za chwilę zostanie tam tylko jeden, reszta już się pakuje do konkurencji. Nikt Ci tyle nie da co Visset obieca ;-)
1
Eheheh 2017-06-12 11:18
Firma pożyczkowa, która żąda od swoich klientów terminowych płatności, nie wypłaca wynagrodzenia dla swoich pracowników w terminie.
Zostaw swoją opinię o Visset Sp. z o.o. - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Visset Sp. z o.o.