brak logo

Taurus Daniel Ślusarz

Legnica

Opinie o Taurus Daniel Ślusarz

Łukasz 2012-10-18 17:42:03
Orion Finance sp. z o.o. to też twój kolejny twór, spółka powiązana z PREZESEM ŚLUSARZEM hahahah. Omijajcie bo i tu was wydymają. Matoły
Byly pracownik Daniela Ślusarz 2012-10-25 21:43:48
Szanowny Panie Ślusarz, marne Twoje tłumaczenia. Spłać długi wobec ludzi, któtych zatrudniałeś, a potem oczekuj pozytywnych opinii. Nie podpisze sie imieniem i nazwiskiem, bo wstyd mi, ze byles moim pracodawca. Nadal czekam na wyplate, o czym zostales przeze mnie bezposrednio poinformowany, wiec nie zarzucaj, ze oszczerstwa sa bezpodstawne. Wystarczajacà podstawà zwykła byc umowa o prace z jedna z twoich spolek Panie danielu.
gość 2012-11-03 20:03:24
Ja mam takie pytanie moim pracodawcą jest człowiek który ma na imię właśnie Daniel Ślusarz . Pracuję od kilku tygodni w Legnicy na ul Komina9 . Wydaje sić być uczciwym człowiekiem . Dlatego chciałem zapytać czy to może być ten sam człowiek czy tylko zbieg okoliczności .
Oszukany 2012-11-05 14:15:53
Witam. To nie jest zbieg okoliczności. To ten sam oszust wiemy że działa na kominka. Mały wątły włosy ciemne wylizane jak przez psa, zawsze wystrojony i chyba jeździ Peugeotem 508 na śląskich tablicach SK
Posłuchaj doświadczonego 2012-11-10 19:44:24
Dokładnie - Ślusarz działa na Kominka 9 w Legnicy. Radzę zwolnić się natychmiast, bo lepsze bezrobocie niż praca za darmo. Nie daj się zwieść pozorom i gadce - to człowiek, któremu nie można ufać. Nie liczy się z nikim.
Wkurwiony na Ślusarza 2012-11-13 10:48:25
Jeśli kogoś to interesuje to Ślusarz mieszka na Koperniku w Legnicy, dokładny adres mogę podać ne priv
Prokurator 2012-11-19 00:47:08
Przygotowuję sprawę karną Daniela Ślusarza. Proszę osoby pokrzywdzone o kontakt, ponieważ wspólnie możemy więcej. Najwyższa pora by wymierzyć sprawiedliwość.
I'm happy 2012-11-26 11:17:06
A ja mam informacje pewne, że się ślusarz doigrał. Niebawem mają go odwiedzić panowie zza wschodniej granicy. skoro zgodnie z prawem się nie da odzyskać kasy, trzeba szukać innych sposobów
kkk 2012-11-26 12:48:35
jest to pewne?
i'm happy 2012-11-26 16:18:29
Tak - znam szczegóły transakcji wiem że ta windykacja będzie kosztowała ok 20 000 zł ale myślę że warto nawet się zrzucić żeby w końcu ten pieprzony cwaniak pseudo biznesmen oddał co nakradł`
Daniel Ślusarz 2012-11-27 13:20:07
Widzę, że wciąż nie macie odwagi się podpisać pod wpisami :)
Potwierdźcie podpisem wiarygodność swoich opinii.
Jestem gotów podjąć konfrontację. Z góry brawa dla odważnych :)
PRAWDA 2013-08-20 18:36:07
Myślisz ślusarzu, że ktoś się nabierze na taką tanią prowokacje?!
Ludzie się wstydzą, że z tobą jakikolwiek kontakt mieli i dali się nabrać, a tu mają dane swoje podawać? Jesteś człowiekiem nieuczciwym i każdy prędzej czy później się o tym przekona.
Były pracownik 2013-09-08 20:51:55
Padło magiczne słowo "oddam". Polecam zastosować się zatem do Nakazu zapłaty z dnia 24.09.2012r. wydanego rzez Sąd Rejonowy dla Wrocławia Śródmieścia, który z pewnością dotarł do ciepłego gniazdka w Legnicy przy ul. M.Rataja 14/1.
Szanowny Panie Danielu, gdy zatrudnia się pracownika na podstawie umowy o pracę to wypłaca się mu wynagrodzenie. Czas zmarnowany na pracę w firmie MODUS LRT Sp. z o.o., a dodatkowo koszta poniesione na dojazdy - to mała kropla w morzu obecnej pogardy w stosunku do pana. Dla mnie szkoła życia - pierwszy i mam nadzieję ostatni, spotkałam na swojej drodze tak nieuczciwego i pozbawionego honoru człowieka.
Jeśli zaprasza pan do dyskusji - ja bardzo chętnie, gdyby nie zmienił pan numeru telefonu.
jupek 2013-09-10 12:29:07
A których z tych "biznesmenów" jeździ takim kilkuletnim terenowym czarnym Mercedesem ML? Ponoć mieszkali w Ziemnicach a teraz wynajmują dom gdzieś na osiedlu amerykańskim.
danielslusarztofiut 2013-09-16 18:06:25
Pieniacze niech zapomną? czyli z góry zakładasz, że nie oddasz pieniędzy. Jesteś zwykłą gnidą a jeśli nie masz sobie nic do zarzucenia to proszę podaj swój telefon, albo jeszcze lepiej - jeśli jesteś taki praworządny - podaj czas i miejsce spotkania - jakaś restauracja, na pewno się pojawimy i będziemy mogli porozmawiać...
ja 2013-09-25 13:21:58
danielslusarztofiut - 2013-09-16 18:06:25

Pieniacze niech zapomną? czyli z góry zakładasz, że nie oddasz pieniędzy. Jesteś zwykłą gnidą a jeśli nie masz sobie nic do zarzucenia to proszę podaj swój telefon, albo jeszcze lepiej - jeśli jesteś taki praworządny - podaj czas i miejsce spotkania - jakaś restauracja, na pewno się pojawimy i będziemy mogli porozmawiać...
jeśli jest ktoś zainteresowany podaje informacje gdzie będzie można spotkać daniela:

Oskarżony: Daniel Ślusarz
Termin rozprawy:14 października 2013 , godzina 9:00, sala 319, Sąd Rejonowy w Legnicy VIII Wydział Karny, ul.Złotoryjska 19.
1
masia 2014-05-18 12:44:35
Lepiej nie wiązać się z żadną firmą w której występuje pan Ślusarz(usunięte przez administratora)
1
Memento mori 2015-01-30 18:09:17
Stawki i umowa nie mają żadnego znaczenia, kiedy partner bądź pracodawca Cię oszuka i w ogóle nie zapłaci. A taką osobą jest właśnie Daniel Ślusarz! Zdecydowanie nie warto nawiązywać z nim żadnych relacji!
1
sampek 2015-03-04 02:14:42
Czy firma Taurus to jest była firma Prestige? Bowiem szukałem po nazwisku własciciela i naprawdę natknąłem się na bardzo negatywne opinie. W ogóle nie jest to aby jakaś jedno osobowa firma, czy tam kilku osobowa? Realnie mozna znaleźć tutaj prace, czy nie ma co nawet liczyć, bo ekipa niewielka i stała? Pozdrawiam serdecznie.
xyz 2015-05-07 15:38:01
czy daniel znów sobie działa?
Mee 2016-05-18 21:31:29
Wiesz co, nie wiem jak jest teraz, ale jestem prawie pewny, ze nie tak dawno to oni na spokojnie istnieli. Ale wiadomo, że czasami nic nie wiadomo i nie dojdziesz jaka jest prawda, chyba google trzeba pytać
Zostaw swoją opinię o Taurus Daniel Ślusarz - Legnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Taurus Daniel Ślusarz