brak logo

Taurus Daniel Ślusarz

Legnica

Opinie o Taurus Daniel Ślusarz

Uwaga 2013-04-22 09:16:54
Uwaga uwaga. Kolejny oszukańczy twór ślusarza. na 1000% firma blisko z nim powiązana lub jego firma: http://www.dakar-cb.pl/ Znów działa znów oszukuje i naciąga.
daniel 2013-04-25 09:20:24
:/ aż strach się przedstawiać bo jeszcze przypadkiem człowiek zarobi w twarz za nazwisko. Taki oftop bo nazywam się dokładnie tak samo jak osoba, o której piszecie w tym temacie
kaskada 2013-05-29 07:51:12
cisza nikt już niema nic do powiedzenia
Marcin 2013-05-31 16:05:13
Daniel Ślusarz jest oszustem. Taka jest puenta tej dyskusji.
bardzo ostrożny 2013-06-11 13:32:12
Marcin - 2013-05-31 16:05:13

Daniel Ślusarz jest oszustem. Taka jest puenta tej dyskusji.
UWAGA NOWY BIZNES www.odszkodowaniapolska.pl oraz www.xxxxx24.pl www.inkubatordlafirm.pl
wierzyciel 70 000 zł 2013-06-12 11:49:02
A czy Rataja 14 to przypadkiem nie domek ślusarza, który komornik zlicytował??
wierzyciel 70 000 zł 2013-06-12 11:55:56
romek 2013-06-12 11:59:43
http://www.dway.pl/ a to niby co - też jedna z firm ślusarza. jest jedna prawidłowość. we wszystkich tych firmach baaaardzo cieżko znaleźć prawdziwe dane firmowe
Interwencja 2013-06-18 13:41:56
Ciekawy filmik o spółce GFI. Nie wspomniano w nim o ślusarzu, ale jest on nadal wiceprezesem tej spółki. Krzywda tych ludzi to również jego dzieło.

http://www.interwencja.polsat.pl/Interwencja__Oficjalna_Strona_Internetowa_Programu_INTERWENCJA,5781/Archiwum,5794/News,6271/index.html#1312751
Interwencja 2013-06-18 13:45:05
Proszę połączyć w jeden link:
http://www.interwencja.polsat.pl/
Interwencja__Oficjalna_Strona_
Internetowa_Programu_INTERWENCJA,5781/
Archiwum,5794/News,6271/index.html#1312751
PRAWDA 2013-08-20 18:36:07
Myślisz ślusarzu, że ktoś się nabierze na taką tanią prowokacje?!
Ludzie się wstydzą, że z tobą jakikolwiek kontakt mieli i dali się nabrać, a tu mają dane swoje podawać? Jesteś człowiekiem nieuczciwym i każdy prędzej czy później się o tym przekona.
Były pracownik 2013-09-08 20:51:55
Padło magiczne słowo "oddam". Polecam zastosować się zatem do Nakazu zapłaty z dnia 24.09.2012r. wydanego rzez Sąd Rejonowy dla Wrocławia Śródmieścia, który z pewnością dotarł do ciepłego gniazdka w Legnicy przy ul. M.Rataja 14/1.
Szanowny Panie Danielu, gdy zatrudnia się pracownika na podstawie umowy o pracę to wypłaca się mu wynagrodzenie. Czas zmarnowany na pracę w firmie MODUS LRT Sp. z o.o., a dodatkowo koszta poniesione na dojazdy - to mała kropla w morzu obecnej pogardy w stosunku do pana. Dla mnie szkoła życia - pierwszy i mam nadzieję ostatni, spotkałam na swojej drodze tak nieuczciwego i pozbawionego honoru człowieka.
Jeśli zaprasza pan do dyskusji - ja bardzo chętnie, gdyby nie zmienił pan numeru telefonu.
jupek 2013-09-10 12:29:07
A których z tych "biznesmenów" jeździ takim kilkuletnim terenowym czarnym Mercedesem ML? Ponoć mieszkali w Ziemnicach a teraz wynajmują dom gdzieś na osiedlu amerykańskim.
danielslusarztofiut 2013-09-16 18:06:25
Pieniacze niech zapomną? czyli z góry zakładasz, że nie oddasz pieniędzy. Jesteś zwykłą gnidą a jeśli nie masz sobie nic do zarzucenia to proszę podaj swój telefon, albo jeszcze lepiej - jeśli jesteś taki praworządny - podaj czas i miejsce spotkania - jakaś restauracja, na pewno się pojawimy i będziemy mogli porozmawiać...
ja 2013-09-25 13:21:58
danielslusarztofiut - 2013-09-16 18:06:25

Pieniacze niech zapomną? czyli z góry zakładasz, że nie oddasz pieniędzy. Jesteś zwykłą gnidą a jeśli nie masz sobie nic do zarzucenia to proszę podaj swój telefon, albo jeszcze lepiej - jeśli jesteś taki praworządny - podaj czas i miejsce spotkania - jakaś restauracja, na pewno się pojawimy i będziemy mogli porozmawiać...
jeśli jest ktoś zainteresowany podaje informacje gdzie będzie można spotkać daniela:

Oskarżony: Daniel Ślusarz
Termin rozprawy:14 października 2013 , godzina 9:00, sala 319, Sąd Rejonowy w Legnicy VIII Wydział Karny, ul.Złotoryjska 19.
1
masia 2014-05-18 12:44:35
Lepiej nie wiązać się z żadną firmą w której występuje pan Ślusarz(usunięte przez administratora)
1
Memento mori 2015-01-30 18:09:17
Stawki i umowa nie mają żadnego znaczenia, kiedy partner bądź pracodawca Cię oszuka i w ogóle nie zapłaci. A taką osobą jest właśnie Daniel Ślusarz! Zdecydowanie nie warto nawiązywać z nim żadnych relacji!
1
sampek 2015-03-04 02:14:42
Czy firma Taurus to jest była firma Prestige? Bowiem szukałem po nazwisku własciciela i naprawdę natknąłem się na bardzo negatywne opinie. W ogóle nie jest to aby jakaś jedno osobowa firma, czy tam kilku osobowa? Realnie mozna znaleźć tutaj prace, czy nie ma co nawet liczyć, bo ekipa niewielka i stała? Pozdrawiam serdecznie.
xyz 2015-05-07 15:38:01
czy daniel znów sobie działa?
Mee 2016-05-18 21:31:29
Wiesz co, nie wiem jak jest teraz, ale jestem prawie pewny, ze nie tak dawno to oni na spokojnie istnieli. Ale wiadomo, że czasami nic nie wiadomo i nie dojdziesz jaka jest prawda, chyba google trzeba pytać
Zostaw swoją opinię o Taurus Daniel Ślusarz - Legnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Taurus Daniel Ślusarz