brak logo

Taurus Daniel Ślusarz

Legnica

Opinie o Taurus Daniel Ślusarz

PRAWDA 2013-08-20 18:36
Myślisz ślusarzu, że ktoś się nabierze na taką tanią prowokacje?!
Ludzie się wstydzą, że z tobą jakikolwiek kontakt mieli i dali się nabrać, a tu mają dane swoje podawać? Jesteś człowiekiem nieuczciwym i każdy prędzej czy później się o tym przekona.
Były pracownik 2013-09-08 20:51
Padło magiczne słowo "oddam". Polecam zastosować się zatem do Nakazu zapłaty z dnia 24.09.2012r. wydanego rzez Sąd Rejonowy dla Wrocławia Śródmieścia, który z pewnością dotarł do ciepłego gniazdka w Legnicy przy ul. M.Rataja 14/1.
Szanowny Panie Danielu, gdy zatrudnia się pracownika na podstawie umowy o pracę to wypłaca się mu wynagrodzenie. Czas zmarnowany na pracę w firmie MODUS LRT Sp. z o.o., a dodatkowo koszta poniesione na dojazdy - to mała kropla w morzu obecnej pogardy w stosunku do pana. Dla mnie szkoła życia - pierwszy i mam nadzieję ostatni, spotkałam na swojej drodze tak nieuczciwego i pozbawionego honoru człowieka.
Jeśli zaprasza pan do dyskusji - ja bardzo chętnie, gdyby nie zmienił pan numeru telefonu.
jupek 2013-09-10 12:29
A których z tych "biznesmenów" jeździ takim kilkuletnim terenowym czarnym Mercedesem ML? Ponoć mieszkali w Ziemnicach a teraz wynajmują dom gdzieś na osiedlu amerykańskim.
danielslusarztofiut 2013-09-16 18:06
Pieniacze niech zapomną? czyli z góry zakładasz, że nie oddasz pieniędzy. Jesteś zwykłą gnidą a jeśli nie masz sobie nic do zarzucenia to proszę podaj swój telefon, albo jeszcze lepiej - jeśli jesteś taki praworządny - podaj czas i miejsce spotkania - jakaś restauracja, na pewno się pojawimy i będziemy mogli porozmawiać...
ja 2013-09-25 13:21
danielslusarztofiut - 2013-09-16 18:06:25

Pieniacze niech zapomną? czyli z góry zakładasz, że nie oddasz pieniędzy. Jesteś zwykłą gnidą a jeśli nie masz sobie nic do zarzucenia to proszę podaj swój telefon, albo jeszcze lepiej - jeśli jesteś taki praworządny - podaj czas i miejsce spotkania - jakaś restauracja, na pewno się pojawimy i będziemy mogli porozmawiać...
jeśli jest ktoś zainteresowany podaje informacje gdzie będzie można spotkać daniela:

Oskarżony: Daniel Ślusarz
Termin rozprawy:14 października 2013 , godzina 9:00, sala 319, Sąd Rejonowy w Legnicy VIII Wydział Karny, ul.Złotoryjska 19.
1
masia 2014-05-18 12:44
Lepiej nie wiązać się z żadną firmą w której występuje pan Ślusarz(usunięte przez administratora)
1
Memento mori 2015-01-30 18:09
Stawki i umowa nie mają żadnego znaczenia, kiedy partner bądź pracodawca Cię oszuka i w ogóle nie zapłaci. A taką osobą jest właśnie Daniel Ślusarz! Zdecydowanie nie warto nawiązywać z nim żadnych relacji!
2
sampek 2015-03-04 02:14
Czy firma Taurus to jest była firma Prestige? Bowiem szukałem po nazwisku własciciela i naprawdę natknąłem się na bardzo negatywne opinie. W ogóle nie jest to aby jakaś jedno osobowa firma, czy tam kilku osobowa? Realnie mozna znaleźć tutaj prace, czy nie ma co nawet liczyć, bo ekipa niewielka i stała? Pozdrawiam serdecznie.
xyz 2015-05-07 15:38
czy daniel znów sobie działa?
Mee 2016-05-18 21:31
Wiesz co, nie wiem jak jest teraz, ale jestem prawie pewny, ze nie tak dawno to oni na spokojnie istnieli. Ale wiadomo, że czasami nic nie wiadomo i nie dojdziesz jaka jest prawda, chyba google trzeba pytać
Zostaw swoją opinię o Taurus Daniel Ślusarz - Legnica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Taurus Daniel Ślusarz