brak logo

Raport S.A

Koszalin

Opinie o Raport S.A

Mateo264 2014-09-16 23:45:51
Pracuję w tej firmie od półtorej roku i lepszego pracodawcy chyba w Koszalinie nie znajdę. Wspaniała, pomocna, komunikatywna kadra kierownicza, niesamowici pracownicy gwarantujący świetną, miłą atmosferę. Firma oferuje stabilną, aczkolwiek odpowiedzialną pracę, wynagradza jedna wyżej niż najniższa krajową. Wypłata zawsze na czas, bez żadnych problemów. Liczne imprezy integracyjne. Polecam ludziom pracowitym i odpowiedzialnym.
5
Alusia 2014-10-12 18:26:14
w jaki sposób można dostać się do tej firmy ?
czy są szanse na staże ?
jaki jest pracodawca ? dużo ludzi tam pracuje ?
jaka jest atmosfera ?
proszę napisać coś więcej ...
pozdrawiam!
Ala 2014-10-12 19:02:13
W jaki sposób można się z Panem skontaktować ?
pozdrawiam !
Marcin 2014-10-24 16:34:42
Przybył windykator z Raport SA.Nie do mnie tylko do człowieka.,który był zameldowany u mnie 3 lata temu.Nie przedstawił sie,tylko zacząl straszyc.Gdy zacząłem dzwonić po policje...zwinął się.ALe zgubil "wizytówke"Zwykłe ksero pt:"WEZWANIE".Panowie szefowie firmy wzywac to mozecie swoich pracowników na dywan!Telefon z tej"wizytówki"zachowam dla siebie ewentualnie dla policji.
2
NoNieMoge 2014-12-09 20:05:59
Pod względem zatrudnienia firma jest dość hermetyczna, bazuje głównie na znajomościach i pokrewieństwie obecnych pracowników z nowymi, rekrutowanymi. Zasady awansów są podobne.
1
Ola 2015-01-24 22:20:46
czyli bez znajomosci tam do pracy nikt nie ma szans ...
nawet jak czlowiek spelnia wymogi ...
tj. wyksztalcenie, doswiadczenie zawodowe itp. ...
no coz zycie ...
1
raporciki 2015-01-28 08:59:41
praca na prowizji.kilka lat temu zaprosili mnie na rozmowę. przecudowne warunki-wsz. koszty moje a w podzięce nędzna prowizyjka od ściagnietych należności( w większości badziew przemielony przez kilka podmiotów). pan był wielce zdziwiony moją odmową. chciałbym go niniejszym serdecznie przeprosić i powiedzieć "a ws...dź sobie taka robotę wiesz gdzie misiu"
1
Ola 2015-02-02 17:42:11
o kurcze ...
a w ogloszeniu o naborze pisza ze oferuja umowe o prace ?
wiec jak to jest ?
np.
czyzby slodkie przechwalanie sie firmy czy jak ?
dziekuje za wpisy :)
1
TyrajMisiu 2015-06-20 10:48:39
Każda firma się przechwala na swój sposób, zależy jej na wizerunku. A potem szara pracownicza rzeczywistość. Masz siedzieć i dzwonić i dzwonić i dzwonić. I robić statystyki i statystyki i statystyki. Niekoniecznie z tytułu umowy o pracę. Nie polecam. Prawdę mówiąc korzystne było dla mnie zakończenie współpracy z tą firmą.
1
Eggtooth 2015-07-08 11:34:06
Firma to jest jedna z najgorszych, najchujowszych jakie widziałem. Straszą i nic innego.
2
gość 2015-11-03 19:22:47

miałem ,,wizyte,, windykator jeżdził po mojej działce jak po swoim nie przedstawił się tylko przystąpił do ataku a na końcu zapytał o gościa który wyjechał z polski w 2006 lub 2007r jak go próbowałem wyprosić to zaczął mnie straszyc prokuratorem , policją i zlicytowaniem pełen profesjonalizm dla wystraszonej gawiedzi która nie zna prawa czekam na następną wizytę z kamerą
1
zestresowany 2016-09-07 20:18:04
kasę?... chyba swoją :)
4rtgb 2016-09-07 20:45:27
hej hej widze ze calkiem niedanwo frima wstawila oferte pracy na stanowiko analityka systemowego IT w Koszalinie czy ktoś z was na takim stanowisku pracowal i moglby mi cos na ten temat więcej napisac?
Agata 2016-10-27 22:28:15
Dzwonił do mnie o godzinie 20,50 Pan Dondajewski Michał z f-my raport ja jestem osobą starszą ,był
bardzo arogancki i krzyczał na mnie jak kierownictwo firmy pozwoli na takie zachowania kultura
obowiązuje wszędzie i wszystkich.Uspokoił się wówczas jak ja zaczęłam na niego krzyczeć.
Dziwię się ,że szefowie firmy to tolerują ale nie są oni nietykalni bo nigdzie tak nie jest żeby klienta traktować jak własny folwark.
1
znajoma 2016-11-04 19:25:12
panie pracujące w tej firmie aroganckie i bez jakichkolwiek umiejętności prowadzenia rozmów z człowiekiem, a jak się im wytknie jakieś błędy w piśmie, które wyślą do klienta to tak się uruchamiają i zaraz kończą rozmowę, ton z jakim prowadzą rozmowę to tylko kwalifikuje te panie do pracy na bazarze, żeby sobie pokrzyczały. Nie wiem kto zatrudnia takie osoby, których powinna cechować umiejętność profesjonalnego prowadzenia rozmów. pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Raport S.A - Koszalin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Raport S.A