brak logo

Zenjola S.C. Biuro Rachunkowe Z. i J. Malinowska

Trzebnica

Opinie o Zenjola S.C. Biuro Rachunkowe Z. i J. Malinowska

anonim 2011-10-03 00:01
haha - niezła ściema, popłakać się można ze śmiechu, nikt kto choć przez chwile tam pracował, tak by nie napisał!
kolejny byly pracownik 2012-03-06 17:28
popieram przedmowce w 100%. jest dokladnie tak jak pisze, nie polecam. praca tam to przyslowiowe \"siedzenie na szpilkach\" i czekanie na kolejna schize. znam osoby, ktore tam pracowaly i zwolnily sie z podobnych wzgledow. powiem wiecej. wszystkie osoby, ktore pracowaly i zwolnily sie - uwazaja, ze byla to jedna z lepszych decyzji w ich zyciu. nikomu nie zycze takiego pracodawcy.( usunięte przez administratora ) to jest praca wlasnie dla niego. wynagrodzenie? jak na prace tego typu pozostawiam bez komentarza ;) nie polecam ani potencjalnemu pracownikowi ani Klientowi.
1
pani 2012-06-21 15:57
to chyba jesteś nie porozumienie??
praca miła i bez stresowa? nie w tej firmie istny terror, ludzie po 2-3 miesiącach potrafią stamtąd odejść.( usunięte przez administratora ) Co do wypłaty to sie zgadza zawsze jest na czas ale czy to co przychodzi na konto mozna nazwać wypłatą?...
? 2012-09-10 22:33
Nie rozumiem. Skoro ta praca jest tak okropna, to dlaczego boisz się, że ją stracisz? Zawsze się możesz zwolnić - skoro to taki ( usunięte przez administratora )to na pewno bez problemu znajdziesz coś lepszego
ja 2012-09-12 13:07
a ile płacą? 2 tysiaki doświadczona księgowa wyciągnie?
Także były pracownik 2013-04-08 11:39
Czytam te bzdury i aż mnie skręca, pracowałem tam kilka lat i to co jest tu napisane mam wrażenie, że pisze jedna i ta sama osoba.
Wyłączane ogrzewanie? Wyłączane światło? a może jeszcze w piwnicy karzą pracować? bzdura!
Zarówno ( usunięte przez administratora )jako pracodawcy są osobami wymagającymi, natomiast ciągłe niepłatne nadgodziny i terror to kompletna bzdura. Osobiście nigdy nadgodzin nie robiłem, od 8 do 16 i do widzenia, jak potrzebowałem wolne raczej problemu nie było, jeśli potrzebowałem wyjść wcześniej wiadomo te godzinki należało odrobić, ale sam o tym wiedziałem i nikt mnie do tego nie zmuszał, i na litość!!! kto tam każe siedzieć 8 godzin na tyłku?! Dostajesz firmy jesteś za nie odpowiedzialna i tyle! a jeśli ktoś nie ma za grosz odpowiedzialności i zamiast wykonać powierzone czynności siedzi i pisze bzdury na forum, jak to nie jest źle.... zwolnij się , przecież na siłę nikt nie trzyma, w tych czasach na pewno znajdziesz miliony ofert pracy.
333ja 2016-10-03 23:27
lepiej unikajcie tego miejsca jak ognia!!!
Obecnie pracująca 2017-06-29 13:40
Bardzo dziwią mnie te złe opinie na temat pracy w biurze Zenjola. Pracuję w nim od prawie pół roku i mam zupełnie inne zdanie. Praca jak praca - trzeba ją wykonać w określonym czasie, bo chyba tak jest w każdym burze rachunkowym. Nieraz przed 20-tym jest nerwowo, no bo trzeba zdążyć. Gdy potrzeba się zwolnić zawsze można się dogadać z szefową. Bez problemu można załatwić prywatne sprawy w godzinach pracy. Wynagrodzenie bardzo dobre jak na warunki trzebnickie. Czego tu chcieć więcej?
Jolanta Malinowska 2017-06-30 12:31
Jako właścicielka Biura na temat, którego są wyrażane powyższe opinie mam jedno tylko pytanie - skoro piszecie Państwo prawdę na temat współpracy w moim Biurze to dlaczego wyrażacie to w sposób anonimowy? Firma działa od 1994r. Przez tak długoletni okres działalności była nawiązywana współpraca z różnymi osobami, m.in. z takimi które nie nadają się do tego zawodu, a swój brak umiejętności przelewają na konto innych osób. Przykre tylko, że ich brak samooceny przekształca się w oczernianie innych, a najlepiej, jak im cię wydaje, w sposób anonimowy.
Jolanta Malinowska Właścicielka Biura
Była pracownica 2017-08-09 11:37
Unikajcie pracy w tym miejscu. Już prawie wszyscy odeszli, w tym ja i to była najlepsza decyzja w moim życiu. Odetchnęłam z dniem, kiedy moja noga stanęła tam ostatni raz. Pracuje się w starych dwóch mieszkaniach w bloku, komunistyczne wszystko. Było przeludnienie i siedziało się jak sardynki w puszce i jeszcze ten terror ze strony szefowej (teraz prawie wszyscy się zwolnili).
Zostaw swoją opinię o Zenjola S.C. Biuro Rachunkowe Z. i J. Malinowska - Trzebnica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zenjola S.C. Biuro Rachunkowe Z. i J. Malinowska