brak logo

Fidus Finanse Sp. z o.o.

Gdynia

Opinie o Fidus Finanse Sp. z o.o.

sturyk 2011-02-25 08:15:01
a skąd wiesz? pracowałaś tam? ja słyszałem różne opinie, ale żeby polecać wszystkim to nie wiem.
2
wz 2013-05-21 11:24:05
coś się zmieniło/macie zdanie o tej firmie?
llll 2014-09-06 11:25:01
Tam się nic nie zmieniło. Wymagają zaangażowania na 200% i zostawania po godzinach za marną pensję, a Ty masz być entuzjastyczny i zadowolony cały czas. Praca ma być dla Ciebie numerem jeden. (usunięte przez administratora)No i co chwilę zmieniają koncepcje, nie wiesz z czym wyskoczą następnego dnia. Generalnie: NIE POLECAM!!!
4
ksiegowa 2014-09-24 13:09:35
Chcesz zarabiać więcej, zaangażuj się w pracę na 100% nie na 50%. Nikt nie płaci za picie kawy, plotkowanie, wieczne malkontenctwo a na dodatek brak podstawowych umiejętności oraz za brak podstawowej merytorycznej wiedzy branżowej.

Chcesz zarabiać więcej, wykaż inicjatywę. Naucz się podstaw, a potem pouczaj innych.

Generalnie ciągłe narzekanie, oczernianie szefa i współpracowników również nie jest w cenie.

Złej baletnicy, przeszkadza nawet rąbek spódnicy.

Naprawiać świat i szukać przyczyn Twoich niepowodzeń, najpierw zacznij od siebie.
5
księgowa1 2014-10-02 16:40:27
naprawdę tak ciężko się tam pracuje? to skąd biorą dobrych pracowników? skoro mało płacą? z tego co wiem to chyba na działalności tam pracują. Ostatnio szukali i ogłoszenia zniknęły więc chyba kogoś złowili?
2
Biegła 2014-10-04 12:19:34
Z całą odpowiedzialnością polecam! Jestem byłym pracownikiem, a pracowałam tam kilka lat, bardzo dużo się nauczyłam. Fidus to nie jakieś byle jakie biuro, gdzie się klepie tylko książki - bo tych książek praktycznie nie ma. Obsługuje przede wszystkim duże firmy + kapitał zagraniczny. Pracuje się na dokumentach elektronicznych i na różnych systemach księgowych, co bardzo zwiększa elastyczność i mobilność pracy. Co chwile pojawiają się fajne rozwojowe tematy spoza obsługiwanych firm. Bardzo dobrze pracowało się w zespole - oczywiście z paroma osobowymi wyjątkami które siały jedynie niezadowolenie i ferment no i nic się im nie chciało, pewnie w każdej firmie można znaleźć takich bumelantów. Powiem jedno, ta firma daje duże możliwości rozwoju, jeżeli tylko chce się z nich skorzystać! Otwiera drzwi do naprawdę dużych firm!
3
ja 2014-10-07 10:18:59
"co bardzo zwiększa elastyczność i mobilność pracy..." tekst jak z listu motywacyjnego. Po pierwsze nikt kto był zadowolnony z byłego pracodwacy nie napisze nic dobrego (bo po co, pewnie polecił pracę znajomym skoro sam tam nie mógł pracować), a z tego co się oriętuje to nikt z byłych pracowników nie rozstał się z tą firmą z uśmiechem na twarzy.
4
Ona 2014-10-08 12:18:11
Wszyscy kompetentni ludzie już tam nie pracują. Z tego co wiem od znajomych odeszli sami, bo mieli już dość. Wypowiedz Bieglej jakoś mi nie pasuje do tego biura.
5
jaj 2014-10-13 18:54:19
czyli co? nie składać w ogóle tam papierów? kurde co robić wg mnie opinie bardzo negatywne i co gorsza od różnych osoób bardzo podobne, słyszałam że biura rachunkowe to pijawki ale aż tak źle? czy w tym biurze jest wyjątkowo ciężko? a ta biegła to może ktoś kto ma interes w tym żeby opinia była chociaż trochę lepsza - czyli ktoś z szefostwa?
1
PM 2014-10-14 09:34:21
pracuje się dobrze, w miarę dobrze płacą, nigdy się nie spóźniają z kasą
pracuję tu już od 4 lat.

negatywne opinie piszą osoby, które mimo dawanych szans nie potrafiły tego docenić i poprostu nie dały rady, następnie zostały zwolnione :)

a teraz swoje frustracje i niezadowolenie wylewają na tym forum, szukając poklasku i akceptacji;

na dobrą atmosferę pracuje cały zespół, nie jedna osoba :) jeżeli zespół nawala, jedna osoba tego nie naprawi.
2
PM 2014-10-14 09:40:48
poza tym dziwię się ludziom, którzy czerpią informacje o firmie i wyciągają wnioski na podstawie tego forum;

tutaj opinie są jednostronne ;
3
miszka` 2015-01-31 02:54:34
nikt nikogo do pisania na forach nie zmusza, taka jest oczywista prawda! nie ma co się oszukiwać bo niektórzy tutaj wchodza tylko dlatego zeby popisac sobie na kogos i tyle. ale mam nadzieje ze sa jeszcze osoby ktorym zalezy zeby komus pomoc ja tylko na takie osoby licze i sam jestem sam taka osoba jak moge to pomagam. praca to na prawde wazna rzecz w zyciu czlowieka
1
radek 2015-04-01 12:52:42
właśnie to jest naprawdę smutne @miszka, ale masz rację, że niektórzy to tylko wchodzą na forum, żeby napisać jakiś rzeczy na innych ludzi tak naprawdę, a nie liczą się z tym, że inni ludzie przez to zrażą się do pracy.. a takie nieprawdziwe opinie też uwazam, że są mocno krzywdzące jednak dla firmy.
1
ciekawa 2016-04-04 15:43:00
Jakieś nowe opinie na temat pracy? Miesiąc temu było ogłoszenie i teraz ponownie wystawili ogłoszenie. Ktoś coś wie?
ciekawa 2016-04-14 17:02:42
3we skąd wiesz że atmosfera tam jest dobra?
3we 2016-05-10 23:25:17
ciekawa, znajomy pracował i nie narzekał. Ostatnio z nim rozmawiałem chociaż nie przekazał mi inofrmacji jak najlepiej się tam dostać. Ktoś ma sposób jak zrobić dobre wrażenie na rekrutacji ?
Zostaw swoją opinię o Fidus Finanse Sp. z o.o. - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fidus Finanse Sp. z o.o.