brak logo

Nord Napędy Sp. z o.o.

Wieliczka

Opinie o Nord Napędy Sp. z o.o.

tifi 2014-05-30 02:44
na początek można liczyć na najniższą krajowa a później czekać i mieć nadzieję że kiedyś będzie lepiej, tak jest na produkcji
aaa 2015-01-31 18:29
Zatrudnili byla prostytutke i byly przez to jaja w firmie. Ogolem jednak jest ok.
4
xxxxx 2015-07-07 14:40
Pracować w tej firmie to jakaś wielka pomyłka. Można spotkać się z przejawami wszelakiej dyskryminacji i niszczenia pracowników.
8
holy2 2015-12-31 19:00
Czytać o firmie a w niej pracować to dwie różne rzeczy. Kto tam nie pracował to nie poznał tej słynnej "RODZINNEJ ATMOSFERY". O której można poczytać w gazetach.
9
jogy 2016-01-26 02:16
Ta firma to porażka.
11
oki 2016-02-14 22:46
Nie polecam pracować w tej firmie.
10
nordik 2016-03-06 23:59
Szkoda słów TRAGEDIA !!!
11
borbik 2016-03-25 19:43
W NORDZIE najbardziej podoba mi się jak tzw."szanowani pracownicy" zajmujący lepiej płatne stanowiska pracy. Potrafią buntować załogę a jednocześnie na nich donosić. Tylko co może wiedzieć na ten temat osoba która pracuje w biurze.
4
nasz 2016-04-10 22:44
Dodatkowo do umowy o pracę "BARDZO RODZINNA ATMOSFERA"
1
bmwww 2016-04-23 14:50
Nie polecam pracować w tej tzw. FIRMIE.
5
monter 2016-05-04 23:15
Nie wiedziałem ,że pracuję w tak wspaniałej firmie. Z "RODZINNA ATMOSFERĄ"
3
lakiernik 2016-05-26 08:16
Szukaj pracy tylko nie w tym zakładzie !!!
6
pavlo 2016-05-31 01:28
tata?
oz 2016-06-13 19:24
Okropna atmosfera w pracy !!!
8
olek 2016-07-05 19:49
zero konkretów. Okropna atmosfera, tre te te te i zero konkretów.
2
Gandalf 2016-07-18 22:09
Firma ok, polecam. Jest grono leniwych nieudolnych płaczków, którym wszędzie będzie źle jak widac powyzej. Jak się będziesz odrobine starał to można nawet nieźle zarobić. JA w nord od 3 lat, nie narzekam, bo wiem ze w innych firmach bywa syf. bhp na poziomie, wszystko dostepne pod reka, bezpiecza praca. W poprzedniej firmie musialem sobie nawet sam rekawice kupowac, tu dostep do wszystiego. zasada jedna wszedzie dobrze gdzie nas nie ma. a co do rodzinnej atmosfery to mam ja w domu, od firmy jej nie potrzebuje. ludzie myla pojecia. ogolna moja ocena to 4.
3
Olaf 2016-07-21 14:36
Na jakie zarobki mozna liczyc ? Jaka byla prostytutka ? Dalej tam pracuje ?
pavalos 2016-07-26 16:34
Dobrze , że ci leniwi pracownicy składają wypowiedzenia zostają tylko ci najbardziej "pomysłowi". W Tworzeniu "dobrego" wizerunku zakładu (pracodawca jest zobligowany do zapewnienia godnych i bezpiecznych warunków pracy. O przeciwdziałaniu dyskryminacji i mobbingu to nie wspomnę.
2
zak 2016-08-08 20:59
bardzo marne zarobki jak na firmę międzynarodową, możliwości rozwoju w tej firmie nie ma żadnej, nie polecam
6
Ażprzykro 2016-09-30 12:55
Mąż namówił mnie do złożenia CV. Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej i szczerze była to najbardziej przykra rozmowa w moim życiu. Facet prowadzący rozmowę był tak nieludzki aż wiało od niego chłodem. Miałam ochotę wyjść ale łatwo się nie poddaję z trudem ale wytrzymała do końca. Na samą rozmowę trzeba mocnych nerwów. Nie polecam!!!!!!!!!!
6
Były pracownik 2017-03-09 22:45
Niestety ale atmosfera w pracy jest bardzo nieprzyjemna.. ludzie tam pracujący to w większości osoby które znają się od lat lub są w jakimś stopniu ze sobą spokrewnione.. stąd ta " rodzinna atmosfera " wspomniana wyżej.. w związku z powyższym niektórzy pracownicy mogą liczyć na więcej, a inni na mniej.. dlatego też możliwości awansu równe sa.. zeru.. ktoś kto jest spoza " rodzinnej atmosfery " jest ostatnim ogniwem w tym łańcuszku.. jak na firmę międzynarodowa zarobki są bardzo marne.. prócz marnej pensji nie ma co liczyć na dodatki, premie, wczasy pod grusza, trzynastki.. tego w tej firmie po prostu nie ma..
5
dzik 2017-03-10 20:03
Zgadzam się z poprzednią wypowiedzią. Większość pracowników w tej firmie pracuje po znajomościach lub po rodzinie, ludzie zatrudnieni ,,z ulicy'' nie są szanowani ani przez starszych kolegów stażem ani przez pracodawców. Przyjmując się do tej firmy nie licz na normalną umowę, bo dostaniesz albo zleceniówkę, albo umowę z pośrednictwa pracy i na start oczywiście najniższa krajowa. Na awans nie ma co liczyć, no chyba że jesteś z tzw. ,,rodziny'' to może, bo jeśli nie to nie ma takiej opcji, będziesz tkwił 10 lat w jednym miejscu za te same pieniądze. Ogólnie nie polecam tej firmy, żadnych szans na rozwój , atmosfera w pracy beznadziejna a zarobki to po prostu śmiech na sali. Żal !!!
2
Xxx 2017-03-15 18:01
Nie do końca tak jest. Tydzień temu był gościu z Niemiec i rzucił wszystkim po 250zl podwyżki.
Ja dostałem normalną umowę z Norda, nie przez agencję. Znajomości nie mialem żadnych w tej firmie, jak się przyjmowalem. Podstawą tez nie jest taka najgorsza w porównaniu np. Z Gedią gdzie podstawa to 1500 zł +premia a np. w Nowavent najniższa krajowa. Wiec nie jest tak źle. Są zakłady gdzie jest dużo gorzej- np. Dozamet-prawdziwy obóz przetrwania.poważnie.
2
zak 2017-03-16 09:55
Bzdura ! Ty człowieku chyba nie pracowałeś nigdy w tej firmie. Tutaj są jedynie znajomości i osoby zatrudnione z rodziny. Pracowałem tam kilka lat to wiem jak to wyglądało. Ze względów na bardzo niskie zarobki musiałem się zwolnic.
3
Xxx 2017-03-16 17:57
Pracuje w tej firmie ok. pół roku. Z mojej perspektywy nie jest aż tak źle. Uwierz mi, ze są zakłady dużo gorsze, które płacą jeszcze mniej.
Polecam Gedie-prasy korbowe lub spawalnie- na czterobrygadowce, wtedy zmienisz zdanie.
2
. 2017-03-16 20:22
Heh w alumetalu to dopiero jest syf, praca w zakurzeniu, przy piecach na czterobrygadowce, rak pluc po kilku latach - murowany,
patrząc po całości- w Nordzie przynajmniej jest czysto.
1
ex 2017-03-21 10:24
Witam. Moim zdaniem firma nawet ok, nie jest tak źle jeśli chodzi o samą pracę tam. Natomiast zgadzam się że zarobki są bardzo marne jak na tak dużą firmę.
1
oppo 2017-04-08 03:26
Nie dajcie nabrać się na pozytywne opinie o tej firmie !!!
3
gość 2017-07-05 13:24
Nie szanują pracowników, mają ich za nic, zero podwyżek, zero motywacji do pracy, pieniądze jakie tam można zarobić przez pierwsze 10 lat to prawie najniższa krajowa !!! Wstyd taka olbrzymia firma i takie zarobki !!!!
2
gość 2017-07-06 07:11
10 lat ? Przez 20 lat pracy nie dostaniesz tam lepszych pieniedzy
Zostaw swoją opinię o Nord Napędy Sp. z o.o. - Wieliczka
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nord Napędy Sp. z o.o.