brak logo

A.M. Jesiołowscy-Finanse Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o A.M. Jesiołowscy-Finanse Sp. z o.o.

Bart 2013-10-28 10:30:46
dobre miejsce, żeby nabyć praktyczne umiejętności - byłem na stażu doradczym i w zasadzie dzięki temu dostałem pracę - widocznie mają dobrą opinię u konkurencji ;)
1
KasiaW 2014-01-09 11:21:06
Ciężko dostać się do księgowości, bo rekrutacja trudna (test wiedzy księgowej), ale warto - narzucają bardzo wysoki poziom, ale dzięki temu można się wiele nauczyć. Polecam ambitnym :) lub myślącym w przyszłości o biegłym rewidencie
1
pracownik były 2015-03-10 18:40:33
Niskie zarobki, wyzysk, brak świadczeń socjalnych, nie przestrzegają przepisów BHP. Nie szanują pracowników. Nie płacą za nadgodziny, łamią przepisy prawa pracy
6
były pracownik 2015-07-21 22:54:27
potwierdzam opinie powyżej. Nie szanują pracowników - wyzysk, Niskie zarobki, nie przestrzegają prawa pracy i BHP, nie płacą za nadgodziny,
5
Jesiołowscy 2015-07-22 08:58:13
Zdecydowanie nie zgadzamy się z powyższymi wpisami tzw. "byłych pracowników". Wszystkie przepisy prawa pracy i BHP są przestrzegane, bezpłatne kursy angieleskiego, dopłaty do studiów dla chętnych do nauki. Wszystkich którzy chcą się przekonać o warunkach pracy zapraszamy na rozmowę kwalifikacyjną.
Ponieważ powyższe wpisy tzw. "byłych pracowników" noszą znamiona naruszania dobrego imienia naszej firmy stanowczo im się sprzeciwiamy. Szanujemy wolność wypowiedzi ale internetowe trolle muszą być ujawniane.
2
troll internetowy 2015-08-04 11:25:57
Potwierdzam opinie "były pracownik". odpowiadając na post Jesiołowscy- doskonale wiemy ze dopłaty do studiów były tylko dla wybranych pracowników, a co do kursu angielskiego - tak był. W sumie to tak zapraszam chętnych do pracy w tej firmie- sami się przekonacie kto napisał prawdę. :)
1
Jesiołowscy 2015-08-17 19:36:47
Wpis od „troll internetowy” tylko potwierdza to, że - po pierwsze - wpisy od „pracownik były”, „były pracownik” i „troll internetowy” to wpisy od tej samej osoby, a - po drugie - zarówno dopłaty do studiów i kursy angielskiego były (i cały czas są). Tak jak cały czas są przestrzegane przepisy prawa pracy, BHP itp. Zdecydowanie zapraszamy chętnych do odbycia rozmów kwalifikacyjnych oraz podjęcia pracy. To najlepszy sposób na przekonanie się jak fajnie się u nas pracuje. Jako współpracowników możecie mieć osoby z kilku a nawet kilkunastoletnim stażem w naszej firmie.
2
scrap 2016-10-05 12:34:07
też chcę zaaplikować na staż, opowiesz coś więcej?
er 2016-10-05 14:56:40
@jolka i co powiedz mi proszę czy szukalas może od nich jakiś ofert pracy? bo mogly się przecież pojawiać na przykład na ich stronie internetowej prawda?
Zostaw swoją opinię o A.M. Jesiołowscy-Finanse Sp. z o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie A.M. Jesiołowscy-Finanse Sp. z o.o.