brak logo

Foto-Wideo Maciej Kinski

Częstochowa

Opinie o Foto-Wideo Maciej Kinski

monika 2012-01-16 11:42:54
zgadzam się z opiniami na górze, nie ma pojęcia o zdjęciach!!!
1
Michał 2012-09-30 19:30:54
Facet nie ma w ogóle pojęcia o filmowaniu. Film z wesela najlepiej ogląda się na przewijaniu inaczej brakuje nerwów, cały czas są filmowane 2, 3 te same osoby reszta robi za tło. Film kiepskiej jakości bardzo dużo prześwietleń i sztuczne kolory. (usunięte przez administratora) Na materiał czeka się ok pół roku!!!! Zdjęcia robi jako tako ale filmy kręci do bani.
gość weselny 2014-10-22 14:44:58
Zgadzam się z opinią w 100%. Facet nie ma pojęcia o nagrywaniu filmów. Zepsuł nagrania ze ślubu i wesela. Zdecydowanie nie polecam.
1
Jakub 2014-11-18 18:44:45
Totalny amator, film kiczowaty i nudny jak flaki z olejem. Zaoszczędziliśmy na kamerzyście i fotografie i teraz bardzo żałujemy.... Wiedziałem że za taką cenę nie będzie nic ładnego, ale jest gorzej niż myśleliśmy..
1
Gosc 2015-06-19 22:16:10
Totalna porażka!!!!! Nikomu nie polecam !!! Zepsuł film i zdjecia,wszystko fatalnej jakości.
natalka 2015-09-27 19:15:30
Ja również mial okazje byc z panem kinskim na weselu i jego zachowanie to totalna porażka. Zdjecia i film lepsze bym zrobila swoim aparaten. NIE POLECAM !!!
1
monika 2016-03-19 20:19:54
TRAGEDIA!! Ale czego mogłam się spodziewać po tej cenie.... ;(((((
2
Saszka 2016-10-19 15:04:24
Amator i to spoznialski.
1
elo 2016-10-19 21:35:34
jasne, ze tak jak masz nawet dosiwadczenie to możesz siesprawdzic w firmie poza tym osoba ktora jest fachowcem na tym stanowisku zawsze cipowie co mozesz ulepszyc na co zwrocic uwagę
Zostaw swoją opinię o Foto-Wideo Maciej Kinski - Częstochowa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Foto-Wideo Maciej Kinski