brak logo

P.B.H.U.INGAZ Turkuła Karol

Gdynia

Opinie o P.B.H.U.INGAZ Turkuła Karol

były pracownik 2011-09-14 04:09:14
chyba sam Karol to napisał buehehhee załosne
dramatyczna firma 2011-09-14 04:13:18
nie polecam firma z prezesem na samochodzie biuro w domu jednorodzinnym warsztat w piwnicy . brygadziści z wykształceniem podstawowym załoga patologiczna
anonim 2011-09-14 04:24:08
owszem mozna sie nauczyc ... jak wypic 4 pak specjala o 7 rano widze ze flota samochodów firmowych sie nie zmieniła 2 chyba 30 letnie transity które jakims dziwnym sposobem mają podbite przeglądy ... omijajcie ta firme szerokim łukiem !!!
były pracownik 2011-09-14 23:44:21
Pracowałem tam 2 miesiące nie polecam firma krzak z patoogiczna załogą tragedia
fireman 2011-09-21 04:34:48
firma typu SYF I MALARIA odradzam !!!! pozdr
benek730 2012-09-13 11:16:37
właściciel niepoważny, żarty sobie robi z klientów, umawia się na wykonanie, podpisuje umowę, potem nie przyjeżdża, nie odbiera telefonów, [usunięte przez moderatora] żenada, czekałam dwa dni na Pana a Pan się nie zjawił, nawet nie raczył odbierać połączeń. Stanowczo odradzam współpracę z tą firmą, wielkie rozczarowanie i kpina!!!!!!!!!
klient123 2012-12-17 16:25:26
Firma wykonała u mnie instalację grzewczą oraz gazową szybko i solidnie. Instalacja działa bardzo dobrze i co najważniejsze tanio. Serdecznie polecam
eneduerabe 2013-06-07 12:03:34
właściciel niepoważny, żarty sobie robi z klientów, umawia się potem nie przyjeżdża, nie odbiera telefonów, [usunięte przez moderatora] , żenada, Stanowczo odradzam współpracę z tą firmą, wielkie rozczarowanie i kpina. NIE POLECAM !!!! OMIJAJCIE Z DALEKA !!!!!
pracownik 2013-06-17 13:30:53
Firma KRZAK !!!!

OMIJAJCIE Z DALEKA !!!
marek 2013-07-22 14:17:18
bardzo fajna firma, pracownicy wiedzą co robią. Wykonywali u mnie instalację gazową od projektu do realizacji wszystko ok. POLECAM
Krzyś 2013-08-12 16:46:26
firma Ingaz wykonywała w moim domu montaż baterii umywalkowych oraz wannowych bardzo wysokiej klasy. sposób montażu w pełni perfekcyjny. Właściciel pokazał katalogi, pomógł wybrać i zakupił z znacznym rabatem. oceniam na 5. polecam wszystkim bo warto zatrudnić firmę INGAZ.
waldi 2013-09-04 14:46:42
heheheh TRUSKAŁA znowu sam sobie opinie wstawia.
2013-10-02 09:24:02
pracownik - 2013-06-17 13:30:53

Firma KRZAK !!!!



OMIJAJCIE Z DALEKA !!!
[usunięte przez moderatora]
Roman 2014-09-25 11:12:48
Panie Jacku niech Pan poda kontakt do siebie to postaram się pomóc.
czereśniak 2015-02-15 00:49:12
jeśli nie masz możliwości na wybrzydzanie to uwierz mi , że jest jeszcze masa miejsc w których mógłbyś spróbować swojego zatrudnienia a w których byłoby Ci o niebo moim zdaniem lepiej niż w INGAZIe. Niby nic do firmy nie mam, ale paru znajomych nie przepada specjalnie za ich usługami i samą pracą tutaj
Weksel 2016-05-18 16:57:24
Wiesz co no z tymi krsami to jest zawsze dobry początek, polecam próbować tam jeśli możecie na początku sprawdzać jak jest, warto, ale jeśli chodzi o P.B.H.U.INGAZ Turkuła Karol to generalnie nie ma się zupełnie o co czepiać, bardzo spoko firma, bardzo
Zostaw swoją opinię o P.B.H.U.INGAZ Turkuła Karol - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.B.H.U.INGAZ Turkuła Karol