Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o planta

Pracowałeś w firmie planta i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
OBURZONA ŻONA - 2014-05-12 19:27:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gdyby wszystko było OK w Plancie to chyba nie byłoby tylu negatywnych opinii które NIESTETY SĄ PRAWDZIWE. Śmieszne pieniądze chłopaki zarabiają i utrzymaj kilkuosobową rodzinę za dwa tysiące z groszami i niema cię w domu non stop bo po 300 i więcej godzin. Tyrasz jak bury osioł i ani z tego kasy ani obecności w domu odbija się to na zdrowiu fizycznym i psychicznym jak i na BIEDNEJ RODZINIE A KONKRETNIE DZIECIACH SZKODA SŁÓW. NIEJEDEN JESZCZE SIĘ ZWOLNI BO WIEM Z ROZMÓW ZE SZUKAJĄ ODPOWIEDNIEJ PRACY. POWODZENIA PLANTO MAM NADZIEJE ZE NADEJDZIE CZAS ZE WIĘKSZOSC PRACOWNIKÓW SIĘ ZBUNTUJE I POSTAWI WARUNEK PODWYŻKA LUB ZWOLNIENIE I CIEKAWE CO ZROBICIE....
zdjecie uzytkownika
jkj - 2014-05-16 16:57:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Napisałem że administrator pod różnymi nazwiskami pisze negatywne opinie , by od zarządu wyłudzić pieniądze, bo jak się zapłaci to opinii złych nie ma. Mój wpis został wykasowany. Dlaczego szanowny administratorze? Jakieś pisanie ogólnych niby prawdziwych wpisów np." oburzona żona" to śmiech. Trzeba się zabrać do roboty, a nie wyłudzać kasę.
zdjecie uzytkownika
OBURZONA ŻONA - 2014-05-17 15:29:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie " jkj" akurat ten wpis jest od oburzonej żony pracownika Planty, a nie od administratora może i on coś pisze nie wiem.
zdjecie uzytkownika
Maskula - 2014-05-20 01:16:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne, żeby podejrzewać względnie niezależny portal.. Nie mniej jednak, szkoda, że tak się dzieje w plancie, myślałem, że będzie można spokojnie tam startować.
zdjecie uzytkownika
jkj - 2014-05-20 14:44:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Starować nie można, bo nikt się nie chce zrezygnować z pracy,a miejsc wolnych brak. Oburzona żona niech przyjdzie i porozmawia z zarządem , ja to robię drzwi zawsze są otwarte. "Maskula" to przykład ściemy.
zdjecie uzytkownika
kierowca planty - 2014-05-24 13:52:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ten "jkj" nadal trwaj swojej ideologii ze Twoja firma jest idealna a ludzie się tak kurczowo trzymają , dziwne ze tylu odeszło. A powiedz mi i opisz innym jak Ci co po pierwszym dniu rezygnowali. A "OBURZONA ŻONA " akurat calutka prawde opisała. Nadal się ośmieszaj i pomawiaj jeszcze portal, trafisz do sądu za pomówienia to się przekonasz co to znaczy!
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-05-24 13:59:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
:))) pan Piotr by chciał pozytywne opinie o swojej firmie ! Buhahha Człowieku Ty naprawdę popatrz co robisz z tą opłakana firma i przestań dręczyć ludzi! Firma to może i cieszyła się dobra opinia jak TY nie rządziłeś! A i marcinek z Wojnicza niech się weźmie za robotę bo obrósł w piórka , bo tez chce rządzić ale niech też szanuje kierowców , bo jak ich nie będzie to i jego!
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2014-05-24 14:08:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nio w tej firmie to rotacja , pracownik jest nikim, klient też ten co kase ma to dobry i jak dużo zamawia bo jak nie to tez maja gdzieś i nie dziwota ze wialan rynek przejmuje! A i straszenie pracowników że jak będą wpisywać nowe opinie to będą ich zwalniać, czyli co tylko [usunięte przez admina] brak szacunku bo pracowników!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-05-24 14:10:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Lepiej w piekarni robić niż w plancie, kto nie wierzy niech się zatrudni, ciągle szukają ludzi i się przekona i zobaczy czy te opinie nie są prawdziwe!!!
zdjecie uzytkownika
Boss - 2014-05-24 14:16:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, szukam byłych pracowników tej firmy, lub obecnych, magazynierów, przedstawicieli , kierowców , i chętnie zatrudnię ! Posiadam 9 hurtowni z zaopatrzeniem ogrodniczym. Po co się macie tam meczyc, jak już o was nawet na targach słychc ze dziadostwo się robi. Zniknie firma to chętnych na przejecie kilku jest. Dalej niech wielcy prezesi ściągają towar z chin, bo mysla ze cene zrobia, a to ze klient szmelc kupuje to nie ważne!
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-05-24 14:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Głośno w całej okolicy jak to planta z dnia na dzień traci swoja dobre imie na które ktoś tam pracował, teraz już ciągną ale tylko w dół!
zdjecie uzytkownika
Seba - 2014-05-24 14:24:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rozmawiałem ostatnio z byłym już pracownikiem tej firmy, nio i musze przyznać ze te opinie są prawdziwe, a gdy mi pokazał odcinek na wypłatę to się przeraziłem ! Dośc ze grosze płacą to jeszcze poniżają i za nic pracowników maja. Ci którzy zamawiają towar to tez jak nie zamawiasz za kilkanaście tys zł to nawet przedstawiciel się nie pojawi tylko jak sobie przypomni to zadzwoni, takie jest podejście do klienta, to nie dziwota ze pracownik to przysłowiowe "0". Przejadą się jeszcze na tym
zdjecie uzytkownika
nikifor - 2014-05-24 14:26:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak jak dawniej Balcerowicz musiał odejść tak i teraz [usunięte przez admina] MUSI odejść!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Twój czas powoli mija na stołku prezesa!
zdjecie uzytkownika
hemp gru - 2014-05-24 20:34:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hah, to jednak niestety nie od Ciebie zależy. I wydaje mi się, że jeśli ktoś pierwszy poleci - to uwierz mi, będziesz to Ty
zdjecie uzytkownika
planciarz - 2014-05-25 15:08:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta firma to istna kpina, pracownik jest nikim , klient musi mieć kasę, jak jej nie ma to tez dla szefów takie nic, masz kase to może nawet na głowę wejść poczowszy od pracownika który będzie mu towar przygotowywał po kierowcę który mu dostarczy zamówiony towar (Ci co pracują to dobrze wiedza o co chodzi, nie będę nazwisk wypisywał bo i tak admin usunie) podejście prezesa ze kierowca matoł a magazynier małpa to codzienność . Kto nie wierzy nie popyta, zatrudni się a uwierzy, wszystkie te opinie z nieba nie spadły! NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-05-25 15:13:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I znów straszenie publiczne o zwolnieniu, tak , tak pozwalniaj ludzi i sam się weź do roboty!!!
zdjecie uzytkownika
pacmen - 2014-05-25 15:19:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nio chyba tam nie wesoło, nadal tymi starymi meskami jedzą po kraju, pewnie szkoda kupić cos nowego lepiej dokładać do starego, widać jaka polityka w tej firmie. Krajówka pod psem, może lepsze maja na zagranicy bo manami kilku letnimi jezdza, sprzet słaby , kasa lipna na wypłaty, następni ciągną ku dnu i tak Tarnówek robi się prowincja
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-05-31 19:10:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, nie polecam i raczej omijajcie tą firmę, chyba że chcesz się użerać to już twoja sprawa. Dno!
zdjecie uzytkownika
collo - 2014-06-29 18:18:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pseudo firma transportowa, niech ziemi produkują i te swoje nawozy a nie transportem się zajmują a pojęcia nie maja
zdjecie uzytkownika
hemp gru - 2014-06-29 23:28:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
w sumie gdyby tu była jedna czy dwie złe opinie to rozumiem... ale tu praktycznie nikt nie trawi planty
zdjecie uzytkownika
planciarz - 2014-07-20 14:28:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o tej firmie nie można mieć dobrego zdanie ani opinii !!! Tak żądza prezesi
zdjecie uzytkownika
prc - 2014-07-24 16:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowny planciarzu dlaczego nie uczyłeś się w szkole? Pisanie żądzą przez "Ż" to tragedia. A pisanie głupich opinii też.
zdjecie uzytkownika
zizu - 2014-07-24 21:48:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a ktos może powiedzieć coś konkretnego poza obelgami bo to mi jako przyszłemu pracownikowi nie daje obrazu poza tym że wszyscy są źli... jakieś pensje czy coś podajcie bo rzucać błotem każdy potrafi. jak z atmosferą w firmie np? można liczyć na jakiś spoko ludzi którzy w razie czego zjednoczą się w bólu? i wg o co chodzi z tekstem że klient musi mieć kase, firma nie szanuje nawet klientów swoich? w takim razie nie dziwne że mają problemy bo to przeciez podstawa każdego biznesu.W firmie może być różnie, tym bardziej że ludzie wszedzie narzekają, ale klient nasz pan...
zdjecie uzytkownika
bartosz - 2014-08-08 10:51:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zizu - 2014-07-24 21:48:14]:
kolego zizu, zatrudnij się to sami się przekonasz jak tam jest te opinie z nieba nie spadły , nie szanują nikogo to i odpowiednią opinie maja, dla nich się kasa liczy i tyle , pracownik jest złem koniecznym (bo nie dotarło jeszcze co do nie których ze to ten pracownik na ich dobrobyt robi) co do atmosfery jaka może być? jak przychodzisz do pracy i wiesz ze jesteś "be". Teraz to już i magazynierzy są "be" czyli jednym słowem każdy pracownik w tej firmie. Dalej niech tak nie szanują pracowników i płacą śmiesznie to opinii sobie nie poprawią! WIELKIE DNO
zdjecie uzytkownika
przemo - 2014-09-09 17:35:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich, tak to prawda o tej firmie co jest opisane , opinie w regionie też nie ma najlepszej. Pracowałem tam fakt kasa jest na czas, choć i są poślizgi i trzeba się upomnieć o przelew. Miejsce tez miał fakt że zastraszano pracowników by nie wpisywali tu opinii. Coś tam zaległych ubrań też dali i zaległa kawę, cukier i herbatę ale ile łaski w tym to szkoda nawet pisać. Oczywiście kto tylko nie wierzy zawsze może sam na własnej skórze się przekonać zatrudniając się, co sezon to przyjęcia wiec jak tylko chcesz zostać pracownikiem to zostaniesz:)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie planta
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x