brak logo

planta

Tarnow

Opinie o planta

były kierowca 2014-04-23 19:52:58
Witam wszystkich, pracowałem w tej firmie i nie polecam, kierowcy opisali dokładnie jak tam jest. Omijajcie szerokim lukiem tą firmę ,to nie ta firma co 5 lat temu. Pozdro dla tych którzy ślepo zapatrzenie są i nadal wierzą w obiecanki od szefostwa.
4
Smerfik 2014-04-24 00:00:16
A Ty kolego już się wypisałeś z tego interesu? Bo ostatnio myślałem o tej firmie, ale to pewnie dałoby się znaleźć oferty pracy.
mat 2014-04-24 20:28:24
to nie rób-masz to prawo wyboru
kierowca 2014-04-26 10:05:46
Chyba piszecie nieprawdę , bo byłem się pytać o pracę to szew mi powiedział że nie potrzebuje kierowców, a tych co są będzie kilku musiał zwolnić bo się kończy sezon. A i tak ma za dużo ludzi.
młody 2014-04-27 00:35:09
kolego bzdury piszesz ciągle ktoś przychodzi i odchodzi a gdzie tam do końca sezonu, tak na pewno będzie zwalniał to sami prezesi będą chyba jeździć bo teraz nie ma kto już jeździć!
1
nutla 2014-05-04 13:29:57
Pracowałem w tej firmie, strata czasu i nerwów. NIE POLECAM
2
tony 2014-05-04 13:32:56
Pracowałem tam, fakt że nie długo bo się tam nie dało pracować! Teraz pracuje we Wialan-ie i jest ok bez porównania! Śmiało możecie tu przejść a nie rozczarujecie się!
2
Maskula 2014-05-10 23:13:57
Możesz uściślić o co ci konkretnie chodzi? Przecież planta to całkiem spora firma, nie myślałem, że może tam być coś nie tak.
2
OBURZONA ŻONA 2014-05-12 19:27:52
Gdyby wszystko było OK w Plancie to chyba nie byłoby tylu negatywnych opinii które NIESTETY SĄ PRAWDZIWE. Śmieszne pieniądze chłopaki zarabiają i utrzymaj kilkuosobową rodzinę za dwa tysiące z groszami i niema cię w domu non stop bo po 300 i więcej godzin. Tyrasz jak bury osioł i ani z tego kasy ani obecności w domu odbija się to na zdrowiu fizycznym i psychicznym jak i na BIEDNEJ RODZINIE A KONKRETNIE DZIECIACH SZKODA SŁÓW. NIEJEDEN JESZCZE SIĘ ZWOLNI BO WIEM Z ROZMÓW ZE SZUKAJĄ ODPOWIEDNIEJ PRACY. POWODZENIA PLANTO MAM NADZIEJE ZE NADEJDZIE CZAS ZE WIĘKSZOSC PRACOWNIKÓW SIĘ ZBUNTUJE I POSTAWI WARUNEK PODWYŻKA LUB ZWOLNIENIE I CIEKAWE CO ZROBICIE....
2
jkj 2014-05-16 16:57:41
Napisałem że administrator pod różnymi nazwiskami pisze negatywne opinie , by od zarządu wyłudzić pieniądze, bo jak się zapłaci to opinii złych nie ma. Mój wpis został wykasowany. Dlaczego szanowny administratorze? Jakieś pisanie ogólnych niby prawdziwych wpisów np." oburzona żona" to śmiech. Trzeba się zabrać do roboty, a nie wyłudzać kasę.
1
OBURZONA ŻONA 2014-05-17 15:29:20
Panie " jkj" akurat ten wpis jest od oburzonej żony pracownika Planty, a nie od administratora może i on coś pisze nie wiem.
Maskula 2014-05-20 01:16:20
Dziwne, żeby podejrzewać względnie niezależny portal.. Nie mniej jednak, szkoda, że tak się dzieje w plancie, myślałem, że będzie można spokojnie tam startować.
jkj 2014-05-20 14:44:56
Starować nie można, bo nikt się nie chce zrezygnować z pracy,a miejsc wolnych brak. Oburzona żona niech przyjdzie i porozmawia z zarządem , ja to robię drzwi zawsze są otwarte. "Maskula" to przykład ściemy.
kierowca planty 2014-05-24 13:52:08
Ten "jkj" nadal trwaj swojej ideologii ze Twoja firma jest idealna a ludzie się tak kurczowo trzymają , dziwne ze tylu odeszło. A powiedz mi i opisz innym jak Ci co po pierwszym dniu rezygnowali. A "OBURZONA ŻONA " akurat calutka prawde opisała. Nadal się ośmieszaj i pomawiaj jeszcze portal, trafisz do sądu za pomówienia to się przekonasz co to znaczy!
1
kierowca 2014-05-24 13:59:25
:))) pan Piotr by chciał pozytywne opinie o swojej firmie ! Buhahha Człowieku Ty naprawdę popatrz co robisz z tą opłakana firma i przestań dręczyć ludzi! Firma to może i cieszyła się dobra opinia jak TY nie rządziłeś! A i marcinek z Wojnicza niech się weźmie za robotę bo obrósł w piórka , bo tez chce rządzić ale niech też szanuje kierowców , bo jak ich nie będzie to i jego!
1
Mateusz 2014-05-24 14:08:59
Nio w tej firmie to rotacja , pracownik jest nikim, klient też ten co kase ma to dobry i jak dużo zamawia bo jak nie to tez maja gdzieś i nie dziwota ze wialan rynek przejmuje! A i straszenie pracowników że jak będą wpisywać nowe opinie to będą ich zwalniać, czyli co tylko [usunięte przez admina] brak szacunku bo pracowników!
1
pracownik 2014-05-24 14:10:40
Lepiej w piekarni robić niż w plancie, kto nie wierzy niech się zatrudni, ciągle szukają ludzi i się przekona i zobaczy czy te opinie nie są prawdziwe!!!
3
Boss 2014-05-24 14:16:46
Witam, szukam byłych pracowników tej firmy, lub obecnych, magazynierów, przedstawicieli , kierowców , i chętnie zatrudnię ! Posiadam 9 hurtowni z zaopatrzeniem ogrodniczym. Po co się macie tam meczyc, jak już o was nawet na targach słychc ze dziadostwo się robi. Zniknie firma to chętnych na przejecie kilku jest. Dalej niech wielcy prezesi ściągają towar z chin, bo mysla ze cene zrobia, a to ze klient szmelc kupuje to nie ważne!
1
tomek 2014-05-24 14:19:42
Głośno w całej okolicy jak to planta z dnia na dzień traci swoja dobre imie na które ktoś tam pracował, teraz już ciągną ale tylko w dół!
2
Seba 2014-05-24 14:24:31
Rozmawiałem ostatnio z byłym już pracownikiem tej firmy, nio i musze przyznać ze te opinie są prawdziwe, a gdy mi pokazał odcinek na wypłatę to się przeraziłem ! Dośc ze grosze płacą to jeszcze poniżają i za nic pracowników maja. Ci którzy zamawiają towar to tez jak nie zamawiasz za kilkanaście tys zł to nawet przedstawiciel się nie pojawi tylko jak sobie przypomni to zadzwoni, takie jest podejście do klienta, to nie dziwota ze pracownik to przysłowiowe "0". Przejadą się jeszcze na tym
2
nikifor 2014-05-24 14:26:33
Tak jak dawniej Balcerowicz musiał odejść tak i teraz [usunięte przez admina] MUSI odejść!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Twój czas powoli mija na stołku prezesa!
1
hemp gru 2014-05-24 20:34:12
hah, to jednak niestety nie od Ciebie zależy. I wydaje mi się, że jeśli ktoś pierwszy poleci - to uwierz mi, będziesz to Ty
planciarz 2014-05-25 15:08:41
Ta firma to istna kpina, pracownik jest nikim , klient musi mieć kasę, jak jej nie ma to tez dla szefów takie nic, masz kase to może nawet na głowę wejść poczowszy od pracownika który będzie mu towar przygotowywał po kierowcę który mu dostarczy zamówiony towar (Ci co pracują to dobrze wiedza o co chodzi, nie będę nazwisk wypisywał bo i tak admin usunie) podejście prezesa ze kierowca matoł a magazynier małpa to codzienność . Kto nie wierzy nie popyta, zatrudni się a uwierzy, wszystkie te opinie z nieba nie spadły! NIE POLECAM
1
pracownik 2014-05-25 15:13:35
I znów straszenie publiczne o zwolnieniu, tak , tak pozwalniaj ludzi i sam się weź do roboty!!!
1
pacmen 2014-05-25 15:19:37
Nio chyba tam nie wesoło, nadal tymi starymi meskami jedzą po kraju, pewnie szkoda kupić cos nowego lepiej dokładać do starego, widać jaka polityka w tej firmie. Krajówka pod psem, może lepsze maja na zagranicy bo manami kilku letnimi jezdza, sprzet słaby , kasa lipna na wypłaty, następni ciągną ku dnu i tak Tarnówek robi się prowincja
1
Adam 2014-05-31 19:10:13
Witam, nie polecam i raczej omijajcie tą firmę, chyba że chcesz się użerać to już twoja sprawa. Dno!
3
collo 2014-06-29 18:18:23
Pseudo firma transportowa, niech ziemi produkują i te swoje nawozy a nie transportem się zajmują a pojęcia nie maja
2
hemp gru 2014-06-29 23:28:05
w sumie gdyby tu była jedna czy dwie złe opinie to rozumiem... ale tu praktycznie nikt nie trawi planty
3
planciarz 2014-07-20 14:28:45
o tej firmie nie można mieć dobrego zdanie ani opinii !!! Tak żądza prezesi
1
prc 2014-07-24 16:19:14
Szanowny planciarzu dlaczego nie uczyłeś się w szkole? Pisanie żądzą przez "Ż" to tragedia. A pisanie głupich opinii też.
zizu 2014-07-24 21:48:14
a ktos może powiedzieć coś konkretnego poza obelgami bo to mi jako przyszłemu pracownikowi nie daje obrazu poza tym że wszyscy są źli... jakieś pensje czy coś podajcie bo rzucać błotem każdy potrafi. jak z atmosferą w firmie np? można liczyć na jakiś spoko ludzi którzy w razie czego zjednoczą się w bólu? i wg o co chodzi z tekstem że klient musi mieć kase, firma nie szanuje nawet klientów swoich? w takim razie nie dziwne że mają problemy bo to przeciez podstawa każdego biznesu.W firmie może być różnie, tym bardziej że ludzie wszedzie narzekają, ale klient nasz pan...
1
bartosz 2014-08-08 10:51:08
kolego zizu, zatrudnij się to sami się przekonasz jak tam jest te opinie z nieba nie spadły , nie szanują nikogo to i odpowiednią opinie maja, dla nich się kasa liczy i tyle , pracownik jest złem koniecznym (bo nie dotarło jeszcze co do nie których ze to ten pracownik na ich dobrobyt robi) co do atmosfery jaka może być? jak przychodzisz do pracy i wiesz ze jesteś "be". Teraz to już i magazynierzy są "be" czyli jednym słowem każdy pracownik w tej firmie. Dalej niech tak nie szanują pracowników i płacą śmiesznie to opinii sobie nie poprawią! WIELKIE DNO
1
przemo 2014-09-09 17:35:34
Witam wszystkich, tak to prawda o tej firmie co jest opisane , opinie w regionie też nie ma najlepszej. Pracowałem tam fakt kasa jest na czas, choć i są poślizgi i trzeba się upomnieć o przelew. Miejsce tez miał fakt że zastraszano pracowników by nie wpisywali tu opinii. Coś tam zaległych ubrań też dali i zaległa kawę, cukier i herbatę ale ile łaski w tym to szkoda nawet pisać. Oczywiście kto tylko nie wierzy zawsze może sam na własnej skórze się przekonać zatrudniając się, co sezon to przyjęcia wiec jak tylko chcesz zostać pracownikiem to zostaniesz:)
2
druid 2014-10-11 16:20:27
szkoda tylko , że nie wystawiają żadnych ofert w internecie , bo to byłby najłatwiejszy sposób , żeby do nich zaaplikować. I albo nie wystawiają, albo w przeciwieństwie do tego co mówisz po prostu w plancie nie ma obecnie zatrudnień i ludzie całkiem chętnie tutaj pozostawali na swoich stanowiskach :)
wiedźmin 2014-11-05 16:49:49
genialnie gdyby ktoś odważył się podać stawki jakie się zarabia w Planta, to by mi ułatwiło zdecydowanie decyzję czy podjąć pracę w tej firmie czy nie.kasa jednak się liczy. no ale godność też ważna i na byle umowę śmieciową nie pójdę. gdzie można na bieżąco widzieć jakie są nabory w danym momencie w plancie?
teoeo 2014-11-30 19:51:44
ja to się podłączę trochę pod pytanie kolegi wiedźmina, nawet jeśli ktoś nie chce podać stawki konkretnej, to może chociaż "widełki" w sensie np. "można zarobić od 1000 do 1200" czy jakoś tak (stawka tu przypadkowa). Mam nadzieję że ktoś się zlituje, byłoby miło, bo napisanie jednej odpowiedzi nie wymaga cudów, liczę na was :)
999333999 2015-01-01 12:02:11
nabory w plancie są przed wiosną. a na rękę zarobicie coś koło 1500zł ( z nadgodzinami ) chyba że jest sezon to przez kilka miesięcy zarobicie troche ponad dwójke licząc się z tym że o życiu prywatnym wtedy zapominasz. Nie dają umów-śmieciówek.
1
Nowy 2015-02-09 23:06:00
Ile w Plancie zarobi kierowca na solówce z nadgodzinami w sezonie na ręke ,i czy wyjazdy są 1 dniowe czy 2 ,i ile jest limit na noclegi ?????
prac. 2015-02-10 15:44:33
Nic nie zarobi, bo od dłuższego czasu nie przyjmują nikogo do pracy, bo mają za dużo ludzi a nikt się nie zwalnia. Zadaje to kłam głupim komentarzom na tej stronie. Pozdrawiam zadowolony.
kierowca 2015-03-17 11:16:03
Ta firma do jedno wielkie dno. Tyle w tym temacie , przyjęcia były są i będą
1
prac. 2015-03-21 09:28:14
Pan "kierowca" chyba pisze na zamówienie portalu Go work, żeby mogli szantażować firmy i wyłudzać od nich kasę. Przyjęć nie ma i nie będzie, raczej będą zwolnienia, bo szefowie kupują nowe maszyny i programy komputerowe które zastępują ludzi. Pozdrawiam zadowolony.
ed 2015-03-30 10:56:51
Witam jestem kierowc jesli oferta pracy jest nadal aktualna jestem cchetny
loody 2015-05-21 18:21:08
Może zamiast weszyc tutaj jakieś spiski, ze ktos pisze na zamówienie, to byscie napisali lepiej jak tu z warunkami pracy? Ja szukałem ich ofert i znalazłem, poszukuja przedstawicieli handlowych, kierowców nie widziałem. Może jest ktoś w stanie opisac jak wygląda tutaj sytuacja z narzedziami pracy? Pozdrawiam.
planciarz 2015-12-28 12:58:14
Witam , wiec kierowców szukają nie ma kto jezdzic, jak by było ok to by się nie zwalnieli Ci co już tam robili chwile (i nie pisze o tych co robili miesiąc czy dwa ale lata) . Od początku boli ze wogole ktoś miał wpisac na tym portalu prawde ( i tak dużo usunięte jest) prawda boli i tyle w temacie. Szanujcie ludzi a oni będą Was szanować. Bo jak się nie szanuje tylko myśli ze się parobków ma to tak wygląda ze nie ma kto robic.
1
sago 2015-12-28 23:24:44
W każdej firmie jest jakaś rotacja no i tego raczej się nie zmieni, szczególnie w firmach transportowych gdzie to właśnie każdy ciągle szuka czegoś lepszego.
były pracownik 2016-01-26 19:37:36
Witam, nie polecę tej firmy w której pracowałem, zapiernicz w sezonie duży ( zaraz jakiś cudowny obronca z planty napisze ze wszędzie trzeba pracować ) ok zgadzam się ze nikt nikomu za darmo nie płaci. Tylko też trzeba pracowników szanować, czy jest to kierowca, magazynier, pracownik produkcji czy jakies inne stanowisko we firmie. A nie tylko mieć za parobków wielkie obietnice i na obietnicach się konczy:( co do wyplat po za sezonem kierowca ledwo 1700zł zarobi , w sezonie ok 2400zł ale trzeba mieć grubo ponad 250 godzin. Na zestawach co gonia pod jaksa spedycja tez bez szału 4400 -4800 w systemie dwa tygodnie w trasie weekend w domu i dwa tygodnie znów trasa. ( oczywiście jak Ci czasu nie braknie i nie musisz czekac by ktoś po Ciebie przyjechał i podmienił bo Ci braknie 200km na baze) to już sobota zarwana. Taki spedytor wielki Panicz Marcin. Cos teraz w wynajem wzięli jakies auta, kilka stoi bez obsady, rotacja jest bo przyjmują smiało . Oczywiście (znów będzie ze wszędzie rotacja) każdy kto nie wierzy może sam się przekonać na własnej skórze. I pozna czy prawda jest opisana czy tez nie. Pozdrowienia dla obrońców którzy tak dzielnie bronia a nic nie robia by polepszyć i poszanować ludzi!!!!
2
Beat 2016-02-10 12:24:45
Dokładnie, w firmach transportowych jest masa rzeczy, które wpływają na zaangażowanie pracowników, jak i na to że odchodzą, nie każdy wytrzymuje prace w tej branży
pracownik 2016-02-20 11:58:16
Śmieszne rzeczy tu piszecie, ja pracuję w Plancie 12 lat, a jest wiele osób co i 18 lat pracują i jakoś się nie zwalniają. Zarobki dobre, atmosfera świetna.
jajh 2016-04-08 21:58:31
a @pracownik słyszałeś żeby kogoś szukali do pracy w Ciebie, skoro tak chwalisz :) bo szukam roboty...
Beat 2016-05-11 20:26:10
Wiesz co, szukają pracy więc jeśli szukasz i mieszkasz akurat we wrocławiu to ja tam uważam, że jest to naprawde fajny pomysł i co najważniejsze dość szybko można się zaklimatyzować i zbudować z nimi coś fajnego, to polecam już teraz, już dziś, pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o planta - Tarnow
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie planta