Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o planta

Pracowałeś w firmie planta i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kierowca planty - 2014-04-05 16:52:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tyle to przechwalania się było ze strony szefostwa jak cudownie i co nie dają, kawę, herbatę i cukier a od października nic nie dają, choć już drugi kwartał 2014r roku. Jak zawsze przechwalanki i obietnice. A przez rok będą wypominać ze w kwietniu polary dali!
zdjecie uzytkownika
doktor MAN - 2014-04-05 23:28:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
"jkj - 2014-04-04 09:09:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam frustratów. "

może pożyjesz za najniższą krajową przez pół roku
i napiszesz o swoich przemyśleniach ???????????
zdjecie uzytkownika
baleron - 2014-04-06 08:26:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Piszecie o zarobkach,o 10 zł na godzinę czy mniej, o przepracowanych 240 czy 300 godzinach. Proponuję zacząć od podstaw (mam nadzieję, że ktoś z szefostwa też to czyta) i podpowiedzieć komuś kto zna się na rozliczeniach, żeby pogrzebał w przepisach i sprawdził czy istnieje coś takiego jak "ruchoma stawka". Na tzw kwitach z wypłaty chciałbym bardzo zobaczyć ilość przepracowanych godzin, stawkę za godzinę i ile to wychodzi. Na pozycji drugiej ilość przepracowanych nadgodzin, stawkę za taką nadgodzinę i ile to wychodzi. Na koniec ciekawi mnie jak przy konkretnej kwocie na umowie nie wiem ile dokładnie zarabiam czy to kwotowo, czy na godzinę bo co miesiąc jest inaczej. Sądzę, że jeżeli uda się to ustalić to już i tak będzie wielki sukces jak na tą fimę i wreszcie poznamy swoje realne zarobki.
zdjecie uzytkownika
baleron - 2014-04-06 08:40:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Idź do pana ( usunięte przez administratora ) i powiedz mu prosto w oczy lub porozmawiajcie z prezesami nikt wam nie broni. HAHAHA! Przecież wszyscy wiemy "czym to grozi". Czy gdyby taka sytuacja była możliwa istniały by te wpisy? Panie ( usunięte przez administratora ) zastanówcie się sami.
zdjecie uzytkownika
były kierowca - 2014-04-23 19:52:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam wszystkich, pracowałem w tej firmie i nie polecam, kierowcy opisali dokładnie jak tam jest. Omijajcie szerokim lukiem tą firmę ,to nie ta firma co 5 lat temu. Pozdro dla tych którzy ślepo zapatrzenie są i nadal wierzą w obiecanki od szefostwa.
zdjecie uzytkownika
Smerfik - 2014-04-24 00:00:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Ty kolego już się wypisałeś z tego interesu? Bo ostatnio myślałem o tej firmie, ale to pewnie dałoby się znaleźć oferty pracy.
zdjecie uzytkownika
mat - 2014-04-24 20:28:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to nie rób-masz to prawo wyboru
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-04-26 10:05:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba piszecie nieprawdę , bo byłem się pytać o pracę to szew mi powiedział że nie potrzebuje kierowców, a tych co są będzie kilku musiał zwolnić bo się kończy sezon. A i tak ma za dużo ludzi.
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-04-27 00:35:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kierowca - 2014-04-26 10:05:46]:
kolego bzdury piszesz ciągle ktoś przychodzi i odchodzi a gdzie tam do końca sezonu, tak na pewno będzie zwalniał to sami prezesi będą chyba jeździć bo teraz nie ma kto już jeździć!
zdjecie uzytkownika
nutla - 2014-05-04 13:29:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem w tej firmie, strata czasu i nerwów. NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
tony - 2014-05-04 13:32:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem tam, fakt że nie długo bo się tam nie dało pracować! Teraz pracuje we Wialan-ie i jest ok bez porównania! Śmiało możecie tu przejść a nie rozczarujecie się!
zdjecie uzytkownika
Maskula - 2014-05-10 23:13:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Możesz uściślić o co ci konkretnie chodzi? Przecież planta to całkiem spora firma, nie myślałem, że może tam być coś nie tak.
zdjecie uzytkownika
OBURZONA ŻONA - 2014-05-12 19:27:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gdyby wszystko było OK w Plancie to chyba nie byłoby tylu negatywnych opinii które NIESTETY SĄ PRAWDZIWE. Śmieszne pieniądze chłopaki zarabiają i utrzymaj kilkuosobową rodzinę za dwa tysiące z groszami i niema cię w domu non stop bo po 300 i więcej godzin. Tyrasz jak bury osioł i ani z tego kasy ani obecności w domu odbija się to na zdrowiu fizycznym i psychicznym jak i na BIEDNEJ RODZINIE A KONKRETNIE DZIECIACH SZKODA SŁÓW. NIEJEDEN JESZCZE SIĘ ZWOLNI BO WIEM Z ROZMÓW ZE SZUKAJĄ ODPOWIEDNIEJ PRACY. POWODZENIA PLANTO MAM NADZIEJE ZE NADEJDZIE CZAS ZE WIĘKSZOSC PRACOWNIKÓW SIĘ ZBUNTUJE I POSTAWI WARUNEK PODWYŻKA LUB ZWOLNIENIE I CIEKAWE CO ZROBICIE....
zdjecie uzytkownika
jkj - 2014-05-16 16:57:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Napisałem że administrator pod różnymi nazwiskami pisze negatywne opinie , by od zarządu wyłudzić pieniądze, bo jak się zapłaci to opinii złych nie ma. Mój wpis został wykasowany. Dlaczego szanowny administratorze? Jakieś pisanie ogólnych niby prawdziwych wpisów np." oburzona żona" to śmiech. Trzeba się zabrać do roboty, a nie wyłudzać kasę.
zdjecie uzytkownika
OBURZONA ŻONA - 2014-05-17 15:29:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie " jkj" akurat ten wpis jest od oburzonej żony pracownika Planty, a nie od administratora może i on coś pisze nie wiem.
zdjecie uzytkownika
Maskula - 2014-05-20 01:16:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne, żeby podejrzewać względnie niezależny portal.. Nie mniej jednak, szkoda, że tak się dzieje w plancie, myślałem, że będzie można spokojnie tam startować.
zdjecie uzytkownika
jkj - 2014-05-20 14:44:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Starować nie można, bo nikt się nie chce zrezygnować z pracy,a miejsc wolnych brak. Oburzona żona niech przyjdzie i porozmawia z zarządem , ja to robię drzwi zawsze są otwarte. "Maskula" to przykład ściemy.
zdjecie uzytkownika
kierowca planty - 2014-05-24 13:52:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ten "jkj" nadal trwaj swojej ideologii ze Twoja firma jest idealna a ludzie się tak kurczowo trzymają , dziwne ze tylu odeszło. A powiedz mi i opisz innym jak Ci co po pierwszym dniu rezygnowali. A "OBURZONA ŻONA " akurat calutka prawde opisała. Nadal się ośmieszaj i pomawiaj jeszcze portal, trafisz do sądu za pomówienia to się przekonasz co to znaczy!
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-05-24 13:59:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
:))) pan Piotr by chciał pozytywne opinie o swojej firmie ! Buhahha Człowieku Ty naprawdę popatrz co robisz z tą opłakana firma i przestań dręczyć ludzi! Firma to może i cieszyła się dobra opinia jak TY nie rządziłeś! A i marcinek z Wojnicza niech się weźmie za robotę bo obrósł w piórka , bo tez chce rządzić ale niech też szanuje kierowców , bo jak ich nie będzie to i jego!
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2014-05-24 14:08:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nio w tej firmie to rotacja , pracownik jest nikim, klient też ten co kase ma to dobry i jak dużo zamawia bo jak nie to tez maja gdzieś i nie dziwota ze wialan rynek przejmuje! A i straszenie pracowników że jak będą wpisywać nowe opinie to będą ich zwalniać, czyli co tylko [usunięte przez admina] brak szacunku bo pracowników!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-05-24 14:10:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Lepiej w piekarni robić niż w plancie, kto nie wierzy niech się zatrudni, ciągle szukają ludzi i się przekona i zobaczy czy te opinie nie są prawdziwe!!!
zdjecie uzytkownika
Boss - 2014-05-24 14:16:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, szukam byłych pracowników tej firmy, lub obecnych, magazynierów, przedstawicieli , kierowców , i chętnie zatrudnię ! Posiadam 9 hurtowni z zaopatrzeniem ogrodniczym. Po co się macie tam meczyc, jak już o was nawet na targach słychc ze dziadostwo się robi. Zniknie firma to chętnych na przejecie kilku jest. Dalej niech wielcy prezesi ściągają towar z chin, bo mysla ze cene zrobia, a to ze klient szmelc kupuje to nie ważne!
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-05-24 14:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Głośno w całej okolicy jak to planta z dnia na dzień traci swoja dobre imie na które ktoś tam pracował, teraz już ciągną ale tylko w dół!
zdjecie uzytkownika
Seba - 2014-05-24 14:24:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Rozmawiałem ostatnio z byłym już pracownikiem tej firmy, nio i musze przyznać ze te opinie są prawdziwe, a gdy mi pokazał odcinek na wypłatę to się przeraziłem ! Dośc ze grosze płacą to jeszcze poniżają i za nic pracowników maja. Ci którzy zamawiają towar to tez jak nie zamawiasz za kilkanaście tys zł to nawet przedstawiciel się nie pojawi tylko jak sobie przypomni to zadzwoni, takie jest podejście do klienta, to nie dziwota ze pracownik to przysłowiowe "0". Przejadą się jeszcze na tym
zdjecie uzytkownika
nikifor - 2014-05-24 14:26:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak jak dawniej Balcerowicz musiał odejść tak i teraz [usunięte przez admina] MUSI odejść!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Twój czas powoli mija na stołku prezesa!
zdjecie uzytkownika
hemp gru - 2014-05-24 20:34:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hah, to jednak niestety nie od Ciebie zależy. I wydaje mi się, że jeśli ktoś pierwszy poleci - to uwierz mi, będziesz to Ty
zdjecie uzytkownika
planciarz - 2014-05-25 15:08:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta firma to istna kpina, pracownik jest nikim , klient musi mieć kasę, jak jej nie ma to tez dla szefów takie nic, masz kase to może nawet na głowę wejść poczowszy od pracownika który będzie mu towar przygotowywał po kierowcę który mu dostarczy zamówiony towar (Ci co pracują to dobrze wiedza o co chodzi, nie będę nazwisk wypisywał bo i tak admin usunie) podejście prezesa ze kierowca matoł a magazynier małpa to codzienność . Kto nie wierzy nie popyta, zatrudni się a uwierzy, wszystkie te opinie z nieba nie spadły! NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-05-25 15:13:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I znów straszenie publiczne o zwolnieniu, tak , tak pozwalniaj ludzi i sam się weź do roboty!!!
zdjecie uzytkownika
pacmen - 2014-05-25 15:19:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nio chyba tam nie wesoło, nadal tymi starymi meskami jedzą po kraju, pewnie szkoda kupić cos nowego lepiej dokładać do starego, widać jaka polityka w tej firmie. Krajówka pod psem, może lepsze maja na zagranicy bo manami kilku letnimi jezdza, sprzet słaby , kasa lipna na wypłaty, następni ciągną ku dnu i tak Tarnówek robi się prowincja
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-05-31 19:10:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam, nie polecam i raczej omijajcie tą firmę, chyba że chcesz się użerać to już twoja sprawa. Dno!
zdjecie uzytkownika
collo - 2014-06-29 18:18:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pseudo firma transportowa, niech ziemi produkują i te swoje nawozy a nie transportem się zajmują a pojęcia nie maja
zdjecie uzytkownika
hemp gru - 2014-06-29 23:28:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
w sumie gdyby tu była jedna czy dwie złe opinie to rozumiem... ale tu praktycznie nikt nie trawi planty
zdjecie uzytkownika
planciarz - 2014-07-20 14:28:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
o tej firmie nie można mieć dobrego zdanie ani opinii !!! Tak żądza prezesi
zdjecie uzytkownika
prc - 2014-07-24 16:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowny planciarzu dlaczego nie uczyłeś się w szkole? Pisanie żądzą przez "Ż" to tragedia. A pisanie głupich opinii też.
zdjecie uzytkownika
zizu - 2014-07-24 21:48:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a ktos może powiedzieć coś konkretnego poza obelgami bo to mi jako przyszłemu pracownikowi nie daje obrazu poza tym że wszyscy są źli... jakieś pensje czy coś podajcie bo rzucać błotem każdy potrafi. jak z atmosferą w firmie np? można liczyć na jakiś spoko ludzi którzy w razie czego zjednoczą się w bólu? i wg o co chodzi z tekstem że klient musi mieć kase, firma nie szanuje nawet klientów swoich? w takim razie nie dziwne że mają problemy bo to przeciez podstawa każdego biznesu.W firmie może być różnie, tym bardziej że ludzie wszedzie narzekają, ale klient nasz pan...
zdjecie uzytkownika
bartosz - 2014-08-08 10:51:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zizu - 2014-07-24 21:48:14]:
kolego zizu, zatrudnij się to sami się przekonasz jak tam jest te opinie z nieba nie spadły , nie szanują nikogo to i odpowiednią opinie maja, dla nich się kasa liczy i tyle , pracownik jest złem koniecznym (bo nie dotarło jeszcze co do nie których ze to ten pracownik na ich dobrobyt robi) co do atmosfery jaka może być? jak przychodzisz do pracy i wiesz ze jesteś "be". Teraz to już i magazynierzy są "be" czyli jednym słowem każdy pracownik w tej firmie. Dalej niech tak nie szanują pracowników i płacą śmiesznie to opinii sobie nie poprawią! WIELKIE DNO
zdjecie uzytkownika
przemo - 2014-09-09 17:35:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam wszystkich, tak to prawda o tej firmie co jest opisane , opinie w regionie też nie ma najlepszej. Pracowałem tam fakt kasa jest na czas, choć i są poślizgi i trzeba się upomnieć o przelew. Miejsce tez miał fakt że zastraszano pracowników by nie wpisywali tu opinii. Coś tam zaległych ubrań też dali i zaległa kawę, cukier i herbatę ale ile łaski w tym to szkoda nawet pisać. Oczywiście kto tylko nie wierzy zawsze może sam na własnej skórze się przekonać zatrudniając się, co sezon to przyjęcia wiec jak tylko chcesz zostać pracownikiem to zostaniesz:)
zdjecie uzytkownika
druid - 2014-10-11 16:20:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [przemo - 2014-09-09 17:35:34]:
szkoda tylko , że nie wystawiają żadnych ofert w internecie , bo to byłby najłatwiejszy sposób , żeby do nich zaaplikować. I albo nie wystawiają, albo w przeciwieństwie do tego co mówisz po prostu w plancie nie ma obecnie zatrudnień i ludzie całkiem chętnie tutaj pozostawali na swoich stanowiskach :)
zdjecie uzytkownika
wiedźmin - 2014-11-05 16:49:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
genialnie gdyby ktoś odważył się podać stawki jakie się zarabia w Planta, to by mi ułatwiło zdecydowanie decyzję czy podjąć pracę w tej firmie czy nie.kasa jednak się liczy. no ale godność też ważna i na byle umowę śmieciową nie pójdę. gdzie można na bieżąco widzieć jakie są nabory w danym momencie w plancie?
zdjecie uzytkownika
teoeo - 2014-11-30 19:51:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja to się podłączę trochę pod pytanie kolegi wiedźmina, nawet jeśli ktoś nie chce podać stawki konkretnej, to może chociaż "widełki" w sensie np. "można zarobić od 1000 do 1200" czy jakoś tak (stawka tu przypadkowa). Mam nadzieję że ktoś się zlituje, byłoby miło, bo napisanie jednej odpowiedzi nie wymaga cudów, liczę na was :)
zdjecie uzytkownika
999333999 - 2015-01-01 12:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nabory w plancie są przed wiosną. a na rękę zarobicie coś koło 1500zł ( z nadgodzinami ) chyba że jest sezon to przez kilka miesięcy zarobicie troche ponad dwójke licząc się z tym że o życiu prywatnym wtedy zapominasz. Nie dają umów-śmieciówek.
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2015-02-09 23:06:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile w Plancie zarobi kierowca na solówce z nadgodzinami w sezonie na ręke ,i czy wyjazdy są 1 dniowe czy 2 ,i ile jest limit na noclegi ?????
zdjecie uzytkownika
prac. - 2015-02-10 15:44:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic nie zarobi, bo od dłuższego czasu nie przyjmują nikogo do pracy, bo mają za dużo ludzi a nikt się nie zwalnia. Zadaje to kłam głupim komentarzom na tej stronie. Pozdrawiam zadowolony.
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-03-17 11:16:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta firma do jedno wielkie dno. Tyle w tym temacie , przyjęcia były są i będą
zdjecie uzytkownika
prac. - 2015-03-21 09:28:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kierowca - 2015-03-17 11:16:03]:
Pan "kierowca" chyba pisze na zamówienie portalu Go work, żeby mogli szantażować firmy i wyłudzać od nich kasę. Przyjęć nie ma i nie będzie, raczej będą zwolnienia, bo szefowie kupują nowe maszyny i programy komputerowe które zastępują ludzi. Pozdrawiam zadowolony.
zdjecie uzytkownika
ed - 2015-03-30 10:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomek - 2014-05-24 14:19:42]:
Witam jestem kierowc jesli oferta pracy jest nadal aktualna jestem cchetny
zdjecie uzytkownika
loody - 2015-05-21 18:21:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może zamiast weszyc tutaj jakieś spiski, ze ktos pisze na zamówienie, to byscie napisali lepiej jak tu z warunkami pracy? Ja szukałem ich ofert i znalazłem, poszukuja przedstawicieli handlowych, kierowców nie widziałem. Może jest ktoś w stanie opisac jak wygląda tutaj sytuacja z narzedziami pracy? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
planciarz - 2015-12-28 12:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam , wiec kierowców szukają nie ma kto jezdzic, jak by było ok to by się nie zwalnieli Ci co już tam robili chwile (i nie pisze o tych co robili miesiąc czy dwa ale lata) . Od początku boli ze wogole ktoś miał wpisac na tym portalu prawde ( i tak dużo usunięte jest) prawda boli i tyle w temacie. Szanujcie ludzi a oni będą Was szanować. Bo jak się nie szanuje tylko myśli ze się parobków ma to tak wygląda ze nie ma kto robic.
zdjecie uzytkownika
sago - 2015-12-28 23:24:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W każdej firmie jest jakaś rotacja no i tego raczej się nie zmieni, szczególnie w firmach transportowych gdzie to właśnie każdy ciągle szuka czegoś lepszego.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2016-01-26 19:37:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, nie polecę tej firmy w której pracowałem, zapiernicz w sezonie duży ( zaraz jakiś cudowny obronca z planty napisze ze wszędzie trzeba pracować ) ok zgadzam się ze nikt nikomu za darmo nie płaci. Tylko też trzeba pracowników szanować, czy jest to kierowca, magazynier, pracownik produkcji czy jakies inne stanowisko we firmie. A nie tylko mieć za parobków wielkie obietnice i na obietnicach się konczy:( co do wyplat po za sezonem kierowca ledwo 1700zł zarobi , w sezonie ok 2400zł ale trzeba mieć grubo ponad 250 godzin. Na zestawach co gonia pod jaksa spedycja tez bez szału 4400 -4800 w systemie dwa tygodnie w trasie weekend w domu i dwa tygodnie znów trasa. ( oczywiście jak Ci czasu nie braknie i nie musisz czekac by ktoś po Ciebie przyjechał i podmienił bo Ci braknie 200km na baze) to już sobota zarwana. Taki spedytor wielki Panicz Marcin. Cos teraz w wynajem wzięli jakies auta, kilka stoi bez obsady, rotacja jest bo przyjmują smiało . Oczywiście (znów będzie ze wszędzie rotacja) każdy kto nie wierzy może sam się przekonać na własnej skórze. I pozna czy prawda jest opisana czy tez nie. Pozdrowienia dla obrońców którzy tak dzielnie bronia a nic nie robia by polepszyć i poszanować ludzi!!!!

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie planta

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert