brak logo

Rybnet Sp. z o.o. Sp.k.

Rybnik

Opinie o Rybnet Sp. z o.o. Sp.k.

xxx 2011-02-14 15:21:29
Faktycznie pracuje się całlkiem całkiem, lecz stawki mogli by mieć lepsze... Zachęcam jeśli ktoś szuka fajnego zajęcia za średnie pieniądze
2
zawias 2014-01-14 09:55:30
nie polecam, obiecywane złote góry , a okazuje się po czasie, że "ja tak mówiłem?"
4
jozue 2014-02-06 20:14:44
zarobki średnie, pracownicy zależy na jaką ekipe sie trafi (duza rotacja) no a sama góra to już tak w piorka obrosla (usunięte przez administratora)
5
dddd 2016-01-02 18:11:18
Ciągłe problemy... nie polecam
4
młody 2016-01-07 15:51:36
Co to dużo gadać...jak ktoś jest dobry to zarabia dobrą kasę i ma możliwość rozwoju, a jak ktoś jest słaby to rotuje po firmach i wiecznie marudzi :)...mam za sobą kilka dobrych lat w firmie i nie widzę powodów do zmian.
1
Haha 2016-01-11 09:23:50
Prezes to lubi dobre żarty, bo jest chyba jedyną osobą która "pracuje" kilka lat. Chyba że 3 to już kilka ?
6
00l0o 2016-01-11 09:25:06
Dobrą kase, litości. Chyba sam prezes to pisał :) Miałem możliwość pracy w Rybnecie, szkolenie odbyło się jedno na okres chyba 2 lat (takie pro prowadzone przez zewnętrzną firmę) reszta to domniemania,.(usunięte przez administratora) . Co do pracowników to jak ktoś pisał wcześniej, zależy jak się trafi. Na serwisie i magazynie tak ok 80% ludzi z którymi da się fajnie pracować .(usunięte przez administratora) W BOK rotacja jak w parku rozrywki.(usunięte przez administratora) Polecam na start dla kogoś kto ma mocne nerwy lub ma gdzieś to ile tam popracuje. Można zdobyć doświadczenie od pracowników i nic więcej.
9
??? 2016-02-23 09:42:17
wiesz czy pytasz ? tak była kiedyś premia "świąteczna" którą uzgadniał Prezes z swoimi kierownikami - której wysokość była uzależniona od tego kto głębiej wchodzi Pani U. w .....
1
ciekawe 2016-02-29 06:38:21
co za ciekawy portal, ludzie piszą opinie a po jakimś czasie one znikają, bardzo obiektywny gowork . brawo
3
zaskoczony 2016-04-07 12:16:26
To że niepochlebne opinie o Rybnecie tutaj są i będą się pojawiać nie jest zaskoczeniem, to że nie podobają się cynicznemu kierownictwu a w szczególności pREZESOWI i pANI u. to również nie jest zaskoczeniem, ale że są usuwane przez gowork ? patrzę i widzę "zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie" pfffff... pracy - ok, w firmie ? pfff... jakiej firmie ?
1
baśka 2016-04-07 17:55:08
To że pracownicy tej firmy są nie zadowoleni i szukają zmiany to chyba jasne... ale mnie jako abonenta ciekawi sprawa pewnego wycieku danych o którym czytałam w internecie ( usunięte przez administratora ) może ktoś odważy się coś napisać ? proszę napiszcie czy to tylko plotki i ewentualnie jak się to skończyło bo sprawa jakoś ucichła, z góry dzięki
lol 2016-05-07 21:01:44
Najważniejsze jest to, że @pask u nich relacje opierają się na przyjacielskich relacjach. Atmosfera rzeczywiście przyczynia się do sukcesu w firmie, więc nie jest tak źle.
Zostaw swoją opinię o Rybnet Sp. z o.o. Sp.k. - Rybnik
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rybnet Sp. z o.o. Sp.k.