brak logo

Rybnet Sp. z o.o. Sp.k.

Rybnik

Opinie o Rybnet Sp. z o.o. Sp.k.

xxx 2011-02-14 15:21
Faktycznie pracuje się całlkiem całkiem, lecz stawki mogli by mieć lepsze... Zachęcam jeśli ktoś szuka fajnego zajęcia za średnie pieniądze
2
zawias 2014-01-14 09:55
nie polecam, obiecywane złote góry , a okazuje się po czasie, że "ja tak mówiłem?"
7
jozue 2014-02-06 20:14
zarobki średnie, pracownicy zależy na jaką ekipe sie trafi (duza rotacja) no a sama góra to już tak w piorka obrosla (usunięte przez administratora)
8
dddd 2016-01-02 18:11
Ciągłe problemy... nie polecam
7
młody 2016-01-07 15:51
Co to dużo gadać...jak ktoś jest dobry to zarabia dobrą kasę i ma możliwość rozwoju, a jak ktoś jest słaby to rotuje po firmach i wiecznie marudzi :)...mam za sobą kilka dobrych lat w firmie i nie widzę powodów do zmian.
2
Haha 2016-01-11 09:23
Prezes to lubi dobre żarty, bo jest chyba jedyną osobą która "pracuje" kilka lat. Chyba że 3 to już kilka ?
9
00l0o 2016-01-11 09:25
Dobrą kase, litości. Chyba sam prezes to pisał :) Miałem możliwość pracy w Rybnecie, szkolenie odbyło się jedno na okres chyba 2 lat (takie pro prowadzone przez zewnętrzną firmę) reszta to domniemania,.(usunięte przez administratora) . Co do pracowników to jak ktoś pisał wcześniej, zależy jak się trafi. Na serwisie i magazynie tak ok 80% ludzi z którymi da się fajnie pracować .(usunięte przez administratora) W BOK rotacja jak w parku rozrywki.(usunięte przez administratora) Polecam na start dla kogoś kto ma mocne nerwy lub ma gdzieś to ile tam popracuje. Można zdobyć doświadczenie od pracowników i nic więcej.
12
lol 2016-05-07 21:01
Najważniejsze jest to, że @pask u nich relacje opierają się na przyjacielskich relacjach. Atmosfera rzeczywiście przyczynia się do sukcesu w firmie, więc nie jest tak źle.
1
zniesmaczony 2017-01-18 14:58
Absolutnie odradzam tego pracodawcę, już lepiej iść na tzw. "kasę w markecie".
Pozdrawiam
7
rafi 2017-02-08 18:30
Ja mam pytanie, czy tam dają umowę o pracę? Czy na umowie jest wpisana najniższa krajowa? Jak jest z premiami? Są stałe uznaniowe, czy prowizje za sprzedaż?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
1
Yoł 2017-03-15 16:18
nie polecam z kilku powodów... jeden z nich to atmosfera w pracy... w biurze szczególnie... (usunięte przez administratora)żałosne...
5
nick 2017-03-20 21:12
rozmowa o pracę wyglądała inaczej, a praca inaczej...(usunięte przez administratora)
3
Anka 2017-03-22 08:48
Bylam na rozmowie I tez nie polecam.
3
merc 2017-03-24 11:52
ja też byłem i dzięki za taką pracę...
4
o87ghhuy6e 2017-03-24 21:15
Tez bylam na rozmowie i was nie rozumiem.. chyba, ze te opinie pisze jakas jedna rozżalona osoba. Ludzie a co wy byscie chcieli? Siedziec i pic kawke co? Niestety tak wyglada praca w HANDLU. To jest SPRZEDAZ. Teraz tak na prawde wszedzie praca polega na sprzedazy i dbaniu o klienta. Takie czasy. A jezeli ktos ma z tym problem to po cholere wysylacie cv?
5
ciekawe ciekawe 2017-04-03 18:47
Moja kolezanka miala "przyjemnosc" pracowac w tej firmie. Zostala potraktowana nie powiem jak... Takze zastanowcie sie zanim wyslecie cv. A poza tym ciekawe jest to, ze ogloszenie nadal widnieje w internecie.
3
Edward 2017-04-06 21:18
... ale opinie znikajà...
3
BY£Y £UKI 2017-04-06 21:23
Atmosfera w pracy to podstawa... ale niestety tutaj... kasa też licha bo najnizsza krajowa... a te premie obiecane to pic na wode... TAKZE LIPA
3
olka 2017-04-19 20:58
praca tutaj to tragedia...
3
SKANIA 2017-04-19 21:04
co to jest za drugi wątek dodany na google jak się wpisze W GOOGLE.PL- gowork rybnet to wyskakuje.... I nie da rady tam komentarzy wpisywać... czy to twoja sprawka U&B? CELOWE ZAGRANIE...aby byli pracownicy za dużo nie mogli powiedzieć ???
3
opio 2017-04-20 13:53
Dzoanna twoje pomowienia zostana zgloszone do Sadu. Oczekuj na list
1
Zdziwiona 2017-04-23 20:41
Mozna bez problemu lepsza prace sobie znaleźć.
3
Ajeao 2017-06-20 09:01
Czy przyjmują do działu technicznego? Jak wyglada u nich taka praca? Jakie zarobi i atmosfera pomiędzy monterami?
Zostaw swoją opinię o Rybnet Sp. z o.o. Sp.k. - Rybnik
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rybnet Sp. z o.o. Sp.k.