brak logo

Visacom Sp. z o.o.

Olsztyn

Opinie o Visacom Sp. z o.o.

Piotr 2011-05-27 00:45
Cześć, jestem (usunięte przez administratora), i też mam nadzieję, że niedługo będę tu pracował... też słyszałem, ze jest bardzo fajnie.
Ja 2012-07-11 18:10
Jaki fajny zbieg okoliczności w obu komentarzach... (usunięte przez administratora)... tak chyba mają na imię właściciele. A co do mojej opinii, niestety ale firma aby jak najwięcej zaoszczędzić jest w stanie improwizować.
tak...Rajdowcu... 2012-11-19 21:18
Każdy kto prowadzi, takie przedsiębiorstwo zapewne wie jak dbać o koszty oraz potrafi wyważyć jakość i dostępność.
\\Kto kupuje, czego mu nie potrzeba, nie będzie miał za co kupić chleba\\.
on2 2015-12-27 21:02
Odradzam tam pracę, kiedyś tam pracowałem i straszna prowizorka... ale czego się nie robi dla kasy? jak to mówił P. trzeba zarabiać. Pozdrawiam szefów ;)
Luki 2016-01-11 00:14
Potwierdzam, to co napisał megu, jeśli wyleciałeś on2 to za dziadostwo w pracy lub kradziejstwo czasu lub materiałów . Z tego co pamiętam P. zawsze mówił:
1. jakość, 2. bezpieczeństwo, 3. zadowolenie klienta. Jeśli koś robił dziadostwo to za plecami
on2 2016-05-04 12:43
Pracowałem tam z 10 lat temu, jeszcze jak byli na Dworcowej. I moja opinia nie ma na celu krzywdzenie nikogo, ale takie niestety miałem wtedy wrażenie, że kasa przede wszystkim a reszta na drugim planie.
1
unemloyed 2016-08-18 00:35
Firma zdaje się być powierzchownie fajna, ale mam wątpliwości, co do uczciwych posunięć, bo np.. zastanawiające jest , że prezentuje posiadanie certyfikatu ISO 9001, który faktycznie jest już nieważny.
1
ja 2016-09-20 11:39
Ważność ISO jest , bo to akurat nie jest obowiązkowe aktualizacja co roku na plakatach :) Swoja drogą ciekawe podejście pisać o braku uczciwości nie sprawdzając czy jest prawdą to o co się oskarża.
1
Ktoś 2017-01-25 15:38
Firma może i ma dobry profil działalności, ale to nie wszystko. Zatrudnianie do firm bliźniaczych - standard. Praca pod szyldem Visacom a w papierach co innego i ani się waż klientowi powiedzieć, że masz w umowie inaczej. Tak się właśnie robi biznesy, lawiruje w systemie podatkowym i mydli oczy klientom.
Pracownikami i kierownikami działów, w sumie to nawet całą firma wręcz, rządzi super mądry Pan od jakości. Wszędzie był i wszytko wie - ot taki mistrz nad mistrzami. W firmie drugi za prezesem, choć i prezes na jego decyzje nie ma wpływu, nawet jeśli chodzi o sprawy zatrudnienia pracowników.
Premie wirtualne - niby są ale jak przychodzi co do czego, to ich nie ma (20% tego co było obiecane - żart) wypłacane w kopertach - czyżby kolejne omijanie systemu podatkowego?
Góra składa nierealne obietnice bez pokrycia. Odrobinę niżej, czyli kierownicy są ok, zawsze pomogą czy doradzą. Pracownicy na równych stanowiskach już nie bardzo. Jeden drugiemu podrzuca świnię, jeden drugiemu wilkiem. Nie mogę polecić tego miejsca pracy, no chyba że ktoś lubi dziwną atmosferę i bycie typowym robolem.
3
Spoko 2017-07-24 17:34
Potwierdzam, że pełnomocnik od jakości to rzetelny i kompetentny człowiek. Jest w firmie 3 razy w tygodniu a nas w dziale bywał co najmniej raz w tyg.
Nie zgadzam się z opinią że firma słaba. Już samo to że mają pełnomocnika do spraw jakości który sprawdza, chodzi, analizuje, rozmawia pokazuje że nie tolerują lipy.
Płacą mu dużą kasę chyba nie dla pozorów. Tak czepiali się czasami, ale tylko gdy chodziło o jakość pracy lub gdy ktoś ….naprawdę leciał sobie w powiedzmy….w …kulki.
Kierownicy bardzo kompetentni z szefem również można nomalnie porozmawiać. Dla mnie miał czas. Nie pracuje już tam i od tego czasu pracowałem już u 3 pracodawców
Szczerze powiem dotychczas to była moja najlepsza i najlepiej opłacana praca. Wszędzie było miało być lepiej :) Nawet trochę załuje. Płace na początek 2 tyś. później 2,5 z premiami ok 3 tys
Kierownicy z tego co wiem ok 4 tys. Na ręke,
Zostaw swoją opinię o Visacom Sp. z o.o. - Olsztyn
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Visacom Sp. z o.o.