brak logo

Visacom Sp. z o.o.

Olsztyn

Opinie o Visacom Sp. z o.o.

Piotr 2011-05-27 00:45:17
Cześć, jestem (usunięte przez administratora), i też mam nadzieję, że niedługo będę tu pracował... też słyszałem, ze jest bardzo fajnie.
Ja 2012-07-11 18:10:38
Jaki fajny zbieg okoliczności w obu komentarzach... (usunięte przez administratora)... tak chyba mają na imię właściciele. A co do mojej opinii, niestety ale firma aby jak najwięcej zaoszczędzić jest w stanie improwizować.
tak...Rajdowcu... 2012-11-19 21:18:18
Każdy kto prowadzi, takie przedsiębiorstwo zapewne wie jak dbać o koszty oraz potrafi wyważyć jakość i dostępność.
\Kto kupuje, czego mu nie potrzeba, nie będzie miał za co kupić chleba\.
on2 2015-12-27 21:02:51
Odradzam tam pracę, kiedyś tam pracowałem i straszna prowizorka... ale czego się nie robi dla kasy? jak to mówił P. trzeba zarabiać. Pozdrawiam szefów ;)
Luki 2016-01-11 00:14:13
Potwierdzam, to co napisał megu, jeśli wyleciałeś on2 to za dziadostwo w pracy lub kradziejstwo czasu lub materiałów . Z tego co pamiętam P. zawsze mówił:
1. jakość, 2. bezpieczeństwo, 3. zadowolenie klienta. Jeśli koś robił dziadostwo to za plecami
on2 2016-05-04 12:43:13
Pracowałem tam z 10 lat temu, jeszcze jak byli na Dworcowej. I moja opinia nie ma na celu krzywdzenie nikogo, ale takie niestety miałem wtedy wrażenie, że kasa przede wszystkim a reszta na drugim planie.
unemloyed 2016-08-18 00:35:03
Firma zdaje się być powierzchownie fajna, ale mam wątpliwości, co do uczciwych posunięć, bo np.. zastanawiające jest , że prezentuje posiadanie certyfikatu ISO 9001, który faktycznie jest już nieważny.
1
ja 2016-09-20 11:39:05
Ważność ISO jest , bo to akurat nie jest obowiązkowe aktualizacja co roku na plakatach :) Swoja drogą ciekawe podejście pisać o braku uczciwości nie sprawdzając czy jest prawdą to o co się oskarża.
1
Zostaw swoją opinię o Visacom Sp. z o.o. - Olsztyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Visacom Sp. z o.o.