Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Trelleborg Sealing Solutions Polska Sp. z o.o. Oddział

Pracowałeś w firmie Trelleborg Sealing Solutions Polska Sp. z o.o. Oddział i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
krzysiek26 - 2012-03-06 11:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a jakie są zarobki?
zdjecie uzytkownika
pracownikmurzyn - 2012-07-05 12:24:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1450 miesięcznie w pierwszych 3 miesiącach na okresie próbnym.
zdjecie uzytkownika
Nikt szczególny - 2014-02-12 18:24:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cóż robiłem tam jakiś czas, praca nawet ujdzie zależy gdzie się robi, z tego co wiem to robi się tam lekki reżim, ale mimo to, póki co polecam tą pracę ludziom którzy szukają na szybko pracy. Ze stawką szału nie ma, ale nie jest to minimalna krajowa zależy od płci, działu,ogólnie do 1950zł(bez nadgodzin) choć mało kto ma tą stawkę.
zdjecie uzytkownika
mowie nie - 2014-08-28 13:45:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorsza praca w bielsku,w tej chwili pracownicy są zmuszani do pracy w godzinach nadliczbowych,musza mieć 32 godziny nadliczbowe zrobione w miesiącu,do tego weekendy za dzien do wybrania,stawki od 1600 do 1950 na reke,praca ponad ludzkie sily,normy z kosmosu,atmosfera nerwowa. Odradzam
zdjecie uzytkownika
Robotnik bez przyszłości. - 2015-04-19 16:12:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czy ludzią Trelleborgu w Bielsku-Białej uda się przerobić do emerytury jak normy są takie wysokie, a umowy o pracę są podpisywane na czas określony z wypowiedzeniem dwutygodniowym.
zdjecie uzytkownika
wujek - 2015-06-08 15:09:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzisiaj miałem spotkanie w sprawie pracy w tej firmie i muszę powiedzieć że jakaś parodia . Wysyłam do firmy CV zapraszają mnie na rozmowę ok spoko wchodzę i na dzień dobry Pan mi daje jakieś testy.Sorry ale żebym usiadł do testu chciałbym poznać najpierw jakieś szczegóły ile zmian , jakie zarobki itd. cokolwiek bo naprawdę nie mam zamiaru siedzieć wypełniać karteczek a później usłyszeć że warunki mnie nie odpowiadają
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-06-19 04:23:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiesz co straciłeś,super praca w świetnej atmosferze,wysokie zarobki jak na operatora maszyn,dodatkowo wykwalifikowani brygadziści oraz kierownik zmiany.Składaj jeszcze raz papiery.
zdjecie uzytkownika
Jasio - 2015-07-09 19:44:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajna firma,ludzie tylko trochę plotkuja i obgaduja ale poza tym wszystko w porządku
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Trelleborg Sealing Solutions Polska Sp. z o.o. Oddział

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Trelleborg Sealing Solutions Polska Sp. z o.o. Oddział?
Zadaj pytanie
alert