brak logo

Trelleborg Sealing Solutions Polska Sp. z o.o. Oddział

Bielsko-Biała

Opinie o Trelleborg Sealing Solutions Polska Sp. z o.o. Oddział

pracownikmurzyn 2012-07-05 12:24:37
1450 miesięcznie w pierwszych 3 miesiącach na okresie próbnym.
Nikt szczególny 2014-02-12 18:24:52
cóż robiłem tam jakiś czas, praca nawet ujdzie zależy gdzie się robi, z tego co wiem to robi się tam lekki reżim, ale mimo to, póki co polecam tą pracę ludziom którzy szukają na szybko pracy. Ze stawką szału nie ma, ale nie jest to minimalna krajowa zależy od płci, działu,ogólnie do 1950zł(bez nadgodzin) choć mało kto ma tą stawkę.
mowie nie 2014-08-28 13:45:18
Najgorsza praca w bielsku,w tej chwili pracownicy są zmuszani do pracy w godzinach nadliczbowych,musza mieć 32 godziny nadliczbowe zrobione w miesiącu,do tego weekendy za dzien do wybrania,stawki od 1600 do 1950 na reke,praca ponad ludzkie sily,normy z kosmosu,atmosfera nerwowa. Odradzam
Robotnik bez przyszłości. 2015-04-19 16:12:15
Nie wiem czy ludzią Trelleborgu w Bielsku-Białej uda się przerobić do emerytury jak normy są takie wysokie, a umowy o pracę są podpisywane na czas określony z wypowiedzeniem dwutygodniowym.
wujek 2015-06-08 15:09:40
Dzisiaj miałem spotkanie w sprawie pracy w tej firmie i muszę powiedzieć że jakaś parodia . Wysyłam do firmy CV zapraszają mnie na rozmowę ok spoko wchodzę i na dzień dobry Pan mi daje jakieś testy.Sorry ale żebym usiadł do testu chciałbym poznać najpierw jakieś szczegóły ile zmian , jakie zarobki itd. cokolwiek bo naprawdę nie mam zamiaru siedzieć wypełniać karteczek a później usłyszeć że warunki mnie nie odpowiadają
xxx 2015-06-19 04:23:29
Nie wiesz co straciłeś,super praca w świetnej atmosferze,wysokie zarobki jak na operatora maszyn,dodatkowo wykwalifikowani brygadziści oraz kierownik zmiany.Składaj jeszcze raz papiery.
1
Jasio 2015-07-09 19:44:17
Fajna firma,ludzie tylko trochę plotkuja i obgaduja ale poza tym wszystko w porządku
1
minotka 2015-09-15 04:51:58
@Jasio wydaje mi się, że ludzie to wszęzie plotkują, wszędzie obgadują, a często do tego jeszcze nie są w stanie przyznać się prosto w oczy albo chociaż powiedzieć, co tak naprawdę im nie pasuje, no ale co zrobić, ten dzisiejszy świat tak szybko mija, że pewne kwestie po prostu rządzą się swoimi prawami
HELENKA 2015-10-17 20:32:33
TO BZDURY ŻE FIRMA FAJNA. PŁACĄ NAJNIŻSZĄ KRAJOWĄ-TO CHYBA NIE JEST FAJNE.NIE POPRAWIAJĄ WARUNKÓW PRACY-TYLKO DOKŁADAJĄ KAMER-TO JEST CHORE.
aks 2015-10-18 02:47:18
Każdy od czegoś jednak musi zaczynać, początki w tej firmie nie są proste, ale chyba też nie ma większych problemów z tym żeby w dosyć krótkim czasie awansować, jednak nie można tylko pracować ale trzeba się jednak wykazać czymś dodatkowym, bo zwykłych pracowników to przecież mogą znaleźć praktycznie wszędzie.
jasio 2015-10-23 04:29:07
Zgadzam sie aks, ludzie za dużo narzekają a za malo robią ale cóż taka mentalność , mam tylko nadzieję , że to się zmieni
operatorka 2015-11-05 10:47:50
witam.miesiac temu przyjeto nowego dyrektora jak na poczatek swojej kadencji w tym zakladzie slysze same pozytywne opinie ma swoje super pomysly na ulepszenie pracy
mozna to juz zauwazyc na automotiwie zajal sie sprzataniem prasy zamowieniami czesci potrzebnych do napraw pras naciska na kierownikow na dzialania zwiazane z ulepszeniem pracy operatorow zadaje im duzo pytan na kture wstyd im odpowiedzie podziwia operatorke za ciezka prace i otwartosc goni kadrowa i zadaje jej pytania na kture w nerwach odpowiada nie dajac satysfakcjujacej odpowiedzi zwalajac wine na innych [hahaha]dobrze ze sa kobiety otwarte i nie boja sie powiedziec i pokazac innym inzynierom specjalistom i kierownikom nasza ciezka prace i warunki pracy i plac. dyrektor jak na swoje stanowisko wykazal sie przyjacielsko nastawiony do tej osoby jestesmy zachwyceni jego postawa i pelni nadziei na to ze wkoncu ktos polepszy nam warunki pracy i placy ,jest tu wiele osob z wieloletnim stazem i super znajomoscia pracy na maszynach i dzialaniami do polepszenia pracy lecz nikt nie chce tych polecen realizowac sa zebrania pomysly na ulepszenia a pan kierownik nie trzyma sie planu lecz zmienia wszystko ,mowiac w skrocie ma to gdzies takim sposobem nie usuniemy strat marnotrawnosciinie zdobedziemy nowych klientow .Zaklad ten jest naszym 2 domem pracownicy rodzina wiec dajcie nam mozliwosc rozwoju poczucia rodzinnej atmosfery i bezpieczenstwa.JESTESMY DUMNI Z NOWEGO DYREKTORA I WIERZYMY W NIEGO I JEGO SLOWA OBY NAS NIE ZAWIODL I POKAZAL KIEROWNIKOM JAK ROZMAWIAC Z LUDZMI .;]
operatorka 2015-11-05 10:50:55
witam.miesiac temu przyjeto nowego dyrektora jak na poczatek swojej kadencji w tym zakladzie slysze same pozytywne opinie ma swoje super pomysly na ulepszenie pracy
mozna to juz zauwazyc na automotiwie zajal sie sprzataniem prasy zamowieniami czesci potrzebnych do napraw pras naciska na kierownikow na dzialania zwiazane z ulepszeniem pracy operatorow zadaje im duzo pytan na kture wstyd im odpowiedzie podziwia operatorke za ciezka prace i otwartosc goni kadrowa i zadaje jej pytania na kture w nerwach odpowiada nie dajac satysfakcjujacej odpowiedzi zwalajac wine na innych [hahaha]dobrze ze sa kobiety otwarte i nie boja sie powiedziec i pokazac innym inzynierom specjalistom i kierownikom nasza ciezka prace i warunki pracy i plac. dyrektor jak na swoje stanowisko wykazal sie przyjacielsko nastawiony do tej osoby jestesmy zachwyceni jego postawa i pelni nadziei na to ze wkoncu ktos polepszy nam warunki pracy i placy ,jest tu wiele osob z wieloletnim stazem i super znajomoscia pracy na maszynach i dzialaniami do polepszenia pracy lecz nikt nie chce tych polecen realizowac sa zebrania pomysly na ulepszenia a pan kierownik nie trzyma sie planu lecz zmienia wszystko ,mowiac w skrocie ma to gdzies takim sposobem nie usuniemy strat marnotrawnosciinie zdobedziemy nowych klientow .Zaklad ten jest naszym 2 domem pracownicy rodzina wiec dajcie nam mozliwosc rozwoju poczucia rodzinnej atmosfery i bezpieczenstwa.JESTESMY DUMNI Z NOWEGO DYREKTORA I WIERZYMY W NIEGO I JEGO SLOWA OBY NAS NIE ZAWIODL I POKAZAL KIEROWNIKOM JAK ROZMAWIAC Z LUDZMI .;]

jasio 2015-11-06 20:02:46
Chyba pomylilas zaklady kolezanko to jest forum bielsko
jasio 2015-11-09 17:59:46
I całe szczęście że wrócił
zmora 2015-11-27 19:24:15
Na szczęście zwolniłam się z tego ....(trudno mi opisać z jakiego "zakładu "),teraz wiem ,że mogę zarobić za normalną pracę. Szczerze -odpoczywam psychicznie i fizycznie od trelleborga. Pozdrawiam koleżanki i kolegów ze zmiany P.B. i życzę im odwagi do znalezienia innej lepszej pracy, ;)
1
gość 2015-11-27 20:23:04
awansować w trelle... ? chyba ,że na pracę z jednej maszyny na pięciu i uzapier....-niczasz się za te same marne pieniądze.
1
Bielskie Obozy Pracy. 2015-11-29 15:42:15
Bez odbioru.
jasio 2015-11-29 15:56:12
Oj biedna , żebys się nie przepracowała szczególnie , że od pół roku praktycznie nie ma żadnych nadgodzin, robisz swoje i nara, ale nie lepiej wiecznie na wszystko narzekać.
burek 2015-11-30 14:42:13
@jasio też mi się tak wydaje, choć firmy osobiście nie znam, że niektóre osoby tutaj przesadzają.. Skoro pracujecie w Trelleborg nawet miesiąc, to widocznie nie jest wam aż tak źle
zmora 2015-11-30 18:24:54
Wydaje mi się ,że skoro nie znasz firmy ,tym bardziej warunków pracy oraz płacy to nie powinieneś się wypowiadać.Zatrudnij się popracuj a potem się wypowiadaj. Co do jasia to wcale nie jestem biedna ani przepracowana(jeżeli to jesteś tą osobą o której myślę czyli M. z UR. to w cale się nie dziwię ,że nie zrozumiałeś tego co napisałam) Pozdrawiam
Jacek 2015-12-01 16:17:48
Codziennie wychodzę urobiony z tej firmy za 1500 zł NETTO miesięcznie, a pracuje po osiem godzin.
jasio 2015-12-02 04:21:02
Wcale piszemy razem , nie jestem z ur tylko z produkcji, to jest właśnie polska mentalność na wszystko płakać i narzekać, jak się komuś nie podoba to nara i gdzie indziej do pracy, nikt nikogo na siłę nie trzyma.
Eden 2015-12-02 17:06:25
Słyszałem od koleżanki, że w Trelleborkgu są szkodliwe warunki pracy i głodowe pensje.

Wykańczalnia i brak emerytury.
alaka 2015-12-10 17:45:09
zapewniam was ze nie jestecie jedynymi ludzi zyjacymi w polsce ktorzy zarabiaja 1500 netto za mieasic pracy, wszedzie jest podobnie trzeba sie cieszysc ze tyle mamy
Wykańczalnia 2015-12-20 16:33:17
W Trelleborgu jest wyzysk robotniczy jak w XIX wieku.

Dużo wymagają, a mało płacą.

Duże bezrobocie sprawia, że zarobki są niskie, normy wyśrubowane.

Duże bezrobocie sprawia, że ludzie podnoszą swoje kwalifikację i wykształcenie. Prawie nikt nie studiowałby przy niskim bezrobociu.

Duże bezrobocie sprawia, że pracodawca robi co chce z pracownikami.
2
Dany 2015-12-20 20:54:23
Niby kraj cywilizowany a metody niecywolizowane. Nie wiem jakie jest wasze odczucie. Druga sprawa, rekrutacji do noch jakos aktualnie nie widzialem. Planuja cos po 2015?
XX 2016-01-13 17:34:07
Ja o firmie Trelleborg słyszałem, że to kołchoz.

Nie po to prywatyzowane były polskie przedsiębiorstwa aby pracownicy fizyczni i umysłowi (inżynierowie) mieli dobrze w firmach.
johny 2016-01-15 00:49:23
Po 1 kto ma się dobrze ? , po 2 co Trelleborg ma wspólnego z prywatyzacją, co za bzdury gosciu piszesz, jak tu nie pracujesz to się nie wypowiadaj lepiej
Natalia 2016-01-15 14:42:00
W Trelleborg Sealing Solutions Polska robota jest na chwilę, a później do pola.

Co ja powiem dziecią jak do gara nie będzie co wrzucić, bo robota na chwilę?
johny 2016-01-18 21:17:57
Natalia, Łukasz czy jak ci tam jeszcze, wypisujesz te same bzdury na wszystkich forach o zakładach w bielsku.
I 2016-01-22 09:24:41
Trelleborg jak najdalej od tego obozowiska.
Monika 2016-01-27 14:07:53
W Trelleborg za najniższą krajową 1350 zł netto nie utrzymam rodziny.
1
gienek 2016-02-02 11:50:26
1350?! nie mogę w to uwierzyć, kto jeszcze płaci tak marne grosze swoim pracownikom, no kto.. Trelleborg chyba ma płynność finansową, mogliby podnieść zarobki
johny 2016-02-03 00:04:59
Banda kretynow, wierzycie w takie rzeczy jak 1350 zł, co za bzdury , masakra jakaś
lego 2016-02-04 18:46:11
A jak się miewa kierownik P.L.? Sweterki dalej w modzie? Pzdr dla Lecha...
kubaa 2016-03-09 11:51:24
chyba nie będziemy tutaj rozmawiać o modzie, wydaje mi się, ze portal służy główie opinieo i informacjom. A ja mam jedną - jest oferta jako sprzedawcana pół etatu.
Dedoce 2016-03-13 18:01:18
Obowiazkiem jest jedna sobota i niedziela do przepracowania za dzien do wybrania, a czy te dwa dni obowiazkowe sa platne? Czy tylko wolne do wybrania
johny 2016-03-15 04:20:29
Jak na razie to wszyscy pracują po jednym weekendzie za dzień do wybrania .
Melek 2016-03-15 17:03:05
Za weekend przepracowany jest jeden dzien do wybrania?? Czy dwa dni? Osobno za sobote i niedziele??
johny 2016-03-17 20:15:08
1:1 czyli pracujesz w sobotę to dostajesz dzień wolny , nie ma tak ze pracujesz caly weekend tzn i sobotę i niedzielę
Dedoce 2016-03-18 18:47:50
Ponoc z premia bez nadgodzin mozna 1700 zarobic
dominik 2016-04-08 21:42:10
jak dla mnie to nie są wcale złe zarobki.. Wiadomo, można by chcieć więcej, ale po tym opisie pracy w weekend widzę, że warto wziąć tą firmę pod uwagę.
nikt 2016-04-28 21:44:42
ciekawostki,
Kowalski 2016-05-03 22:47:21
Normy sa w miare do zrobienia? Czy zawyzone ze ciezko sprostac? Prosze jeszcze o info o ktorym z dzialow mowicie :D
arka 2016-05-09 19:38:15
to światowa korporacja o wielkim zasięgu więc nie zawyżone są wymagania, ale realnien dobrze wysokie. ciekawe jednak czy gdzieś w sieci istnieje jakaś polska strona internetowa o nich bo jak cżłowiek szuka jakiegoś dobrego info to piszą tylko global supplier of sealing solutions
Zzz 2016-06-07 20:42:26
Po imprezie czas pracowac
1
vnj 2016-06-19 23:01:52
@Zzz nie wiem czy to dobry pomysł, ale próbować mozna :)
3
Marcin 2016-08-28 08:24:07
Witam,czy jest może rekrutacja do pracy w Trelleborg ? Mam doświadczenie na ciśnieniowych automatach odlewniczych.Na jaką stawkę mógłbym liczyć na okresie próbnym ?Proszę o poważne odpowiedzi z góry dziękuję i pozdrawiam.
Jambo 2016-08-29 15:54:39
Marcin, z tego co mi wiadomo to potrzebuja ludzi :-) okres probny, wedlug tego co wisi na tablicy, to 1900zl brutto plus premia za niechorowanie po tym okresie plus 8% premii :-) Ludzie super :-)
Zostaw swoją opinię o Trelleborg Sealing Solutions Polska Sp. z o.o. Oddział - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Trelleborg Sealing Solutions Polska Sp. z o.o. Oddział