ATSI S.A.

Zabierzów

Opinie o ATSI S.A.

znowu 2016-01-05 10:54:37
ciekawe kto jest tym zasłużonym pracownikiem, bo w wielu działach nikt nie ma stażu dłuższego niż rok. każdy kto coś umiał uciekł, ludzi z wiedzą nie ma. podwyżki są przyznawane komukolwiek, kto jeszcze nie odszedł (a i to nie pomaga, bo ludzie mają dość pracy w atsi).
1
fc-fan 2016-01-05 21:23:50
Zasluzonych!? 6 lat pracy na stanowisku developera, a tester z ulicy, bez dosw. dostawal wiecej. Bez przesady ludzie
2
urazony 2016-01-06 22:19:22
"każdy kto coś umiał uciekł, ludzi z wiedzą nie ma..."
@zowu: przestan prosze obrazac mnie i kolegow z pracy! Takie generalizowanie jest nieuczciwe i krzywdzace!
urazony 2016-01-06 22:36:00
"każdy kto coś umiał uciekł, ludzi z wiedzą nie ma..."
"Znowu", nie obrazaj prosze mnie oraz kolegów z pracy!
2
Boze... 2016-01-12 08:46:30
Ah te generic odpowiedzi HR'u "wow, fajne oferty ale wymagajace bo trzeba zrozumiec dobrze cykl rozwoju oprogramowania" (serio myslicie ze ludzie z IT uzywaja takiej terminologii? rad nie bede udzielac, ale "ooo... pracuja hibernacie" albo "sporo dlubia zdaje sie w dotnecie" juz byloby bardziej wiarygodne) albo z innych bzdur: "super bo oferuja kursy jezykowe, ubezpieczenie medyczne i grupowe, obiady i wiele wiecej" (zalatuje marketingiem?) - czy sadzicie ze normalni ludzie tak pisza? Poza tym... drogie HR... od kiedy to doswiadczenie w Ruby mierzy sie posiadaniem wyzszego (i tu nie wazne czy wyszktalecnia czy wyksztalcenia" ;) amen :) P.S. Ja jednak ide po pop-corn :)
6
smutne ale prawdziwe 2016-01-13 21:48:36
Wydaje mi sie ze raczej pownniscie kierowac tej hate'y do zarzadu a nie do hrów bo oni decyduja o polityce firmy a hr'y tylko realizuja ich wizje. Drogi zarzadzie zacznij zmiane od wawnatrz firmy (bo zadowoleni pracownicy sa najlepsza reklama) a nie staraj kreowacji wizjifirmy ktora ma wysokie wymagania bo po przeczytaniu kilku postow widac ze ATSI nie ma nic do zaoferowania.
1
fujitsu 2016-01-17 00:40:47
to prawda, nie od HR to zależy, choć mimo wszystko ja jednak aplikowałbym na proponowane stanowiska, np. IT support specialist, bo naprawdę dają szansę wykazać, się - takie trochę samodzielne stanowisko
:) 2016-01-19 12:47:09
to aplikuj a nie ...
5
żal 2016-01-20 22:28:52
jaka firma taki PR
8
LOL 2016-01-26 14:55:02
"fujitsu" i "oho"... kolejne podryki HR...
5
plotkujacy 2016-02-05 08:52:46
?? :) bo plotki donoszą, że HR już nie ma... :D
3
saksofon 2016-02-07 10:54:12
znowu? to już chyba 4 w przeciągu roku
1
zaskoczony 2016-02-20 18:21:28
jakbym to czytał wczesniej to bym tam nie poszedł a tak to
byłem na rozmowie w tej firmie i mam pozytywne wrażenie.
dziewczyna z HR była najbardziej normalna z kilku rozmów jakie miałem ostatnio
czesc techniczna - mało głupich pytań i drilowania bez sensu
czy prawdą jest ze raczej nie ma presji typu 12h dzienne?
2
odp 2016-02-23 18:05:10
pracuje sie raczej spokojnie po 8h.
jest wielu fajnych ludzi z doswiadczeniem i są też slabsi.
brakuje świeżej krwi ale sie poprawia
1
Miodek 2016-02-24 13:06:13
Widać, że HR nie ustępuje ;) Zapomniałeś jeszcze dodać, że są obiady i multi-sport...
pracownik 2016-02-25 08:46:15
@Miodek
Już nie przesadzaj z tym HRem. Jeśli uważasz, że odp napisał gdzieś nieprawdę to odnieś się do tego merytorycznie. Zarzucanie, że każde nawet odrobinę pozytywne zdanie o firmie jest działaniami HRu jest co najmniej dziecinne. Powiedz szczerze, zmusza Cię ktoś do pracy ponad 8h? Było ostatnio parę zmian i moim zdaniem firma zaczyna zmierzać w dobrym kierunku. Jeśli dla Ciebie firma jest taka zła i niedobra, to krakowski rynek IT stoi otworem, po co się marnować?
5
kolejny pracownik 2016-02-25 20:24:38
drogi hejterze!

to co robisz jest smutne i przykre dla mnie pracownika tej firmy.
mnie pracuje się ok, nie jestem uciśniony, wykorzystany i sponiewierany.
co miesiąc dostaję wypłate, która mnie satysfakcjonuje.
rzadko się pracą stresuję - bo kier. jest normalnym człowiekiem,
doceniam to swą uczciwą pracą.
staram sie rozwijać na miarę czasu i mozliwości.

popatrz troche na siebie, na to co robisz i zastanów się poważnie czy powinieneś się (i np. mnie) nadal męczyć
masz potencjał, a nie potrafisz go wykorzystać tutaj to sprobuj gdzie indziej, tam gdzie docenią Twoje umiejętnosci i inne cechy.
1
Pozytywnie 2016-02-27 16:06:06
Powoli człowiek dobija do dwóch lat pracy w tej firmie i po przeczytaniu tych opinii stwierdziłem że wrzucę swoją.

Perspektywy - obecnie 4/6 - ale w ostatnim miesiącu zaczęło się coś dziać na plus
Po zeszło rocznym zmieszaniu i w sumie niepewnością, gdy potrafiło być po kilka ładnych maili z pożegnaniami co miesiąc sytuacja wydaje się ustabilizowała. W tym roku widać że firma jednak zaczęła liczyć się z realiami rynku krakowskiego i stąd też nowa polityka jeśli chodzi o "karierę". Piszę to w cudzysłowie bo jest to słowo często nadużywane przez wszystkich i dla każdego może znaczyć co innego.

Projekty - 5/6
Piszą ludzie że na start firma jest super - prawda.
Ale też myślę że dla ludzi z doświadczeniem są tu wyzwania i to raczej spore. To jakie produkty tworzymy wymagają tęgich głów. Jasne że zawsze są jakieś stanowiska które są nudne - bo zawsze są - ale spektrum projektów i technologi jest spore i jest w czym wybierać, to nie jest tak że firma ma produkt i go tylko utrzymuje :D.

Ludzie 5/6
Jak wszędzie - ja mam super grupę ale też spotkałem się z problemami czasem ze współpracą z innymi zespołami. Ale chyba jak wszędzie.


Rok temu chciałem odejść jak się kończyła umowa - nie żałuję że zostałem.
3
Pracownik 2016-02-29 17:02:52
Ja takze widze zmiany na lepsze ,wiec te hejty wyssane mozna spokojnie zignorowac
1
Pracownik 2 2016-03-16 14:57:48
Każdy kto jest inteligentny pozna HR'owy powyższy bełkot. Pytanie czemu tylko na tym kończą się wszystkie działania ? Trzeba się skupić na aktywnościach operacyjnych a nie wyłącznie PR.
3
Pracownik 2016-03-17 12:48:13
@Pracownik 2
No właśnie mam dla Ciebie złą wiadomość. Każdy inteligentny człowiek pozna że wiesia23 i inne wypowiedzi w tym tonie to jakiś trol który chce ośmieszyć nasz HR. Naprawdę uważasz, że nasz HR jest na tyle głupi, że nie potrafiłby sklecić kilku zdań żeby to nie wyglądało tak ordynarnie?
1
Pracownik 2 2016-03-18 22:28:04
Podsumowując: Polecam firmę ATSI ;) Osoby tam pracujące na pewno nie będą stanowić zagrożenia na rynku pracy a tym samym konkurencji dla innych ambitnych specjalistów. Korzystajcie w dobroci losu i pracujcie w wyjątkowej firmie :)
2
aeak 2016-03-21 14:16:04
Nie jestem w stanie czytać obojętnie tego, co poniektórzy piszą o tej firmie. Mój mąż pracuje w niej od bardzo dawna i choć niejednokrotnie dostawał propozycje pracy w innych firmach zawsze stwierdzał, że nie chce z niej odchodzić. Warunki finansowe dobre (nie super ale dobre, pozwalające żyć na normalnym poziomie). Dodatkowo dopłaty do obiadów i opieka PZU. Ludzie szanują się nawzajem. Jeśli ktoś jest na prawdę dobry (a nie tylko mu się wydaje, że taki jest;)) to ma możliwości rozwoju i awansu. Nikt na nikogo nie donosi. Nie ma obgadywania, knucia, wyścigu szczurów. Pracuje się spokojnie. Ale dla niektórych to za mało. Ja tego nie rozumiem ale myślę, że wynika to z faktu, że na co dzień w swojej pracy stykam się z ludźmi, których życie tak nie rozpieszcza. Których szefowie słysząc, że "mam zapalenie oskrzeli" odpowiadają "to proszę wziąć tabletkę i przyjść do pracy". Którzy ciągle siedzą po godzinach (za darmo) i jeszcze przynoszą stertę pracy do domu. I bynajmniej nie są to ludzie gorzej wykształceni.
3
Zenon216 2016-03-29 19:55:29
Pozdrawiam wciąż aktywny HR ze swoim zalosnym PRem. Firma jest mocno przeciętna ale klimat bardzo nieprzyjemny ostatnio. Polecam wyłącznie dla początkujących. Zgodzę się z HRami tylko z jednym - nie ma wyścigu szczurów... bo każdy i tak ucieka powoli z tonącego okrętu.
2
uuuu 2016-03-30 11:05:17
Śmieszy mnie to słodzenie firmie. Wpisami na gowork nie oszukacie rzeczywistości, bo w IT to nie działa. Rynek krakowski wie, jak jest w atsi, zna stawki jakie proponujecie pracownikom i zna osoby które odeszły. Możecie tutaj się produkować i wypisywać cuda, a fakt zostaje faktem: problemy opisane na tej i poprzedniej stronie są powodem, dla którego obecni pracownicy uciekają a nowi nie przychodzą. Może osoby tak bardzo chwalące firmę powiedzą czemu rok temu odszedł cały Project Management? Wszyscy pracownicy, z kilkuletnim stażem stwierdzili, że mają dość atsi. Może napiszecie, czemu testerzy, developerzy, supportowcy składali masowo wypowiedzenia? Czemu dano gorsze ubezpieczenie zdrowotne, czemu odebrano premie, czemu zamrożono podwyżki?

Możecie tu teraz pisać "pozytywne" komentarze, kto miał się wypowiedzieć (z byłych i obecnych pracowników) już to zrobił, i widać jak pracuje się w tej firmie. Teraz HR może dopisać 10 stron pochwał, ale nie zmieni to faktu, że straciliście świetnych, lojalnych, doświadczonych pracowników i wpisy na GoWork są tego świetnym dowodem.
7
Old boy 2016-03-31 17:22:19
Jako były pracownik mogę podsumować jedynie tak:
1. Social mocno przeciętny (za który i tak trzeba dopłacać)
2. Zarobki bardzo przeciętne bardziej pasujące do województwa śląskiego
3. Firma jedynie dla ludzi z niewielkim lub żadnym doświadczeniem na maksymalnie 2 lata. Dłuższy czas to marnotrawstwo czasu.
4. Technologie dość archaiczne (taka specyfika produktu).
5. Atmosfera zależna od zespołu, do którego się trafi. Generalnie ludzie sympatyczni no może poza Zarządem.

1
Old boy 2016-03-31 17:23:39
Jako były pracownik mogę podsumować jedynie tak:
1. Social mocno przeciętny (za który i tak trzeba dopłacać)
2. Zarobki bardzo przeciętne bardziej pasujące do województwa śląskiego
3. Firma jedynie dla ludzi z niewielkim lub żadnym doświadczeniem na maksymalnie 2 lata. Dłuższy czas to marnotrawstwo czasu.
4. Technologie dość archaiczne (taka specyfika produktu).
5. Atmosfera zależna od zespołu, do którego się trafi. Generalnie ludzie sympatyczni no może poza Zarządem.

2
znowu 2016-04-01 16:35:29
LOL, ile razy można wklejać te kity o obiadach?
Nikt nie przyjdzie do kiepskiej firmy tylko dla obiadów za pół ceny. Lepiej opiszcie inne benefity, to będzie można się pośmiać.
4
pracownik 2016-04-03 09:26:18
Wynagrodzenia po wprowadzeniu nowego systemu płacowego są bardzo dobre, przynajmniej dla programistów, bo innych nie znam
kandydat 2016-04-10 20:23:11
A mozecie napisac KONKRETNIE widelki placowe jakie moze dostac:
Programista C++ z 2 letnim stazem,
Proramista Java z 3 letnim stazem.

Tylko KONKRETNIE a nie "bardzo dobre jak na warunki krakowskie" i inne tego typu zaslony dymne. Chece wiedziec czy w ogole oplaca sie wysylac CV
7
rudy 2016-04-24 20:30:35
programista C++ -3tys netto
Programista java - 2,6tys netto
6
y 2016-04-24 23:43:25
@kandydat "Chece wiedziec czy w ogole oplaca sie wysylac CV"
Z takim nastawieniem? Nie opłaca się, wybierz McDonalds.
kel 2016-04-30 22:27:31
> Z takim nastawieniem? Nie opłaca się, wybierz McDonalds.

A jakie ma mieć nastawienie?
Iść na rozmowy, tracić czas, denerwować się, marnować urlopy po to, żeby usłyszeć, że dostanie połowę z tego co jest standardem na krakowskim rynku IT?
Wypłata jest ważna, oczywiście warto czasem dla ciekawego projektu zejść z oczekiwań, ale o 5% albo 10%, a nie o 50%.
4
Marysia 2016-05-03 18:04:30
> Iść na rozmowy, tracić czas, denerwować się, marnować urlopy

Nie idz.

> Wypłata jest ważna

Nie w atsi.
2
Zadowolony 2016-05-03 18:44:06
To trollowanie o zarobkach jest bez sensu. To musi pisać ktoś kogo zwolniono w zeszłym roku bo był cienki. Od lutego płace są na dobrym poziomie, dla dobrych programistów powyżej mediany płac firm IT w Krakowie. Jeszcze można dużo w firmie poprawić, ale z płacami nie ma problemu.
dude 2016-05-07 11:43:21
@mati
"Elastyczne godziny" oznaczają, że pracujesz od poniedziałku do czwartku w przedziale godzinowym 9:30 do 15:30 (6h), w piątek od 9:30 do 13:30 (4h) reszta brakujących godzin do pełnego etatu tak jak Ci pasuje. De facto luz może być jeszcze trochę większy jak masz spoko kierownika (jak ja), godzin ma być 40 na tydzień, ale zgadzać to się ma w skali miesiąca. Możesz przez 2/3 miesiąca chodzić de facto na 2/3 etatu a końcówkę każdego miesiąca siedzieć od rana do nocy jak niektórzy, możesz w tygodniu chodzić na 9 godzin aby w każdy w piątek będąc na "czysto" po 13-ej zaczynać weekend. Ponadto od Ciebie zależy czy pracujesz "od świtu" i kończysz wcześnie, czy śpisz dłużej i kończysz później. Trudno się też spóźnić w takim systemie - zaspałeś? po prostu posiedzisz dłużej i nikogo to nie będzie obchodzić - tym bardziej, że - przynajmniej u mnie - nie ma wielkiej presji tak de facto na ą 9:30, poza obowiązkowymi spotkaniami itp.
Jak dla mnie to wielka wygoda, omija cała ta wkurzająca obozowa rutyna przyjeżdżania codziennie na wyznaczoną porę, siedzenia codziennie do wyznaczonej godziny. W ATSI przyjeżdżam jak się wyzbieram; jeśli mam nastrój na to - siedzę dłużej, żeby sobie "zrobić godziny" a jak słaby dzień albo jakieś inne plany to wychodzę wcześniej, łatwiej znaleźć czas na "pozapracowe" aktywności. Generalnie elastyczność godzin pracy w ATSI działa moim zdaniem bardzo dobrze i daje duży komfort, tylko lokalizacja słaba jeśli nie dysponujesz samochodem lub zdrowymi nogami, silną wolą i rowerem (prysznic jest).
2
dude 2016-05-07 11:43:39
@mati
"Elastyczne godziny" oznaczają, że pracujesz od poniedziałku do czwartku w przedziale godzinowym 9:30 do 15:30 (6h), w piątek od 9:30 do 13:30 (4h) reszta brakujących godzin do pełnego etatu tak jak Ci pasuje. De facto luz może być jeszcze trochę większy jak masz spoko kierownika (jak ja), godzin ma być 40 na tydzień, ale zgadzać to się ma w skali miesiąca. Możesz przez 2/3 miesiąca chodzić de facto na 2/3 etatu a końcówkę każdego miesiąca siedzieć od rana do nocy jak niektórzy, możesz w tygodniu chodzić na 9 godzin aby w każdy w piątek będąc na "czysto" po 13-ej zaczynać weekend. Ponadto od Ciebie zależy czy pracujesz "od świtu" i kończysz wcześnie, czy śpisz dłużej i kończysz później. Trudno się też spóźnić w takim systemie - zaspałeś? po prostu posiedzisz dłużej i nikogo to nie będzie obchodzić - tym bardziej, że - przynajmniej u mnie - nie ma wielkiej presji tak de facto na ą 9:30, poza obowiązkowymi spotkaniami itp.
Jak dla mnie to wielka wygoda, omija cała ta wkurzająca obozowa rutyna przyjeżdżania codziennie na wyznaczoną porę, siedzenia codziennie do wyznaczonej godziny. W ATSI przyjeżdżam jak się wyzbieram; jeśli mam nastrój na to - siedzę dłużej, żeby sobie "zrobić godziny" a jak słaby dzień albo jakieś inne plany to wychodzę wcześniej, łatwiej znaleźć czas na "pozapracowe" aktywności. Generalnie elastyczność godzin pracy w ATSI działa moim zdaniem bardzo dobrze i daje duży komfort, tylko lokalizacja słaba jeśli nie dysponujesz samochodem lub zdrowymi nogami, silną wolą i rowerem (prysznic jest).
1
zazenowany 2016-05-08 22:19:36
a to musi pisac ktos z hr ktoremu kzali powtarzac jak mantre te same pseudo piarowe opowiastki. Pare postow wyzej ktos zadal pytanie o konkretne widelki a tu odpowiedz "... dla dobrych programistów powyżej mediany płac firm IT w Krakowie". @zadowolony podaj chociaz zrodlo twojej wiedzy o medianie zarobkow programistow w krk? Znow kolejny belkot majacy zataic fakty..

I przypomnienie dla hr - "... oferują pakiet socjalny (kurs angielskiego, ubezpieczenie medyczne, kartę Benefit Systems, obiady)..." to sa standardy w firmach it. nie chwalcie sie tym bo to zenujace, naprawde..
berek 2016-05-11 14:13:21
> To musi pisać ktoś kogo zwolniono w zeszłym roku bo był cienki

moze lepiej napisz ile osob w zeszlym roku odeszlo bo firma byla za cienka. z tego co wiem jest ich ZNACZNIE wiecej niz tych ktorych zwolniono.

to ludzie uciekaja z atsi a nie atsi pozbywa sie ludzi. wiec te bajki mozesz sobie darowac bo kazdy kto w zeszlym roku pracowal w atsi to wie jak bylo naprawde.
dude 2016-05-13 08:31:25
@zazenowany
coś z tego co napisałem nie jest prawdą?
1
ex-ex-ex 2016-05-14 20:00:10
WOW - aż dwóch lat :o
Mateusz "Mat" :) 2016-07-04 17:52:33
Dobry dzień,

w końcu po pewnym czasie postanowiłem wyrazić swoją opinie na temat pracy w ATSI. Zaczynałem jako tester gier - jak na początek było ok, (po 6 miesiącach się nudzi, mozolne, nudne, brak perspektywy rozwoju). Potem systemy (ciekawsze), a potem udałem się w podróż :)
Okres 4 lat jaki spędziłem w ATSI wspominam raczej dobrze. Praca ok, dla kogoś kto zaczyna przygodę w IT. Przynajmniej tak było za nim zmienił się zarząd. Ja miło wspominam osoby, z którymi miałem okazje współpracować - większość z nich już tam nie pracuje.

Rozwój/szkolenia/certyfikaty - marność nad marnościami i wszystko marność (sam nie będziesz chciał się rozwijać to się nie rozwiniesz, firma nie pomaga)
Zarobki - jak na branże IT moim niskie/przeciętne
Socjal - ekhem...
Obiady - bardzo słabe, co z tego, że istnieją dopłaty...
Atmosfera - ja czułem się bardzo fajnie, a miałem okazje współpracować z większością grup w firmie
1
potencjalny 2016-07-31 22:01:47
@werfrfr

Czy sa jakies stanowiska zwiazane z C++ ktore nie wymagaja znajomosci angielskiego? Znam visual studio i c++ choc bez komercyjnego doswiadczenia. Mam jakas szanse by sie dostac? jak przebiega rozmowa? jest ona po angielsku?
op 2016-08-04 01:42:27
Atmosfera w firmie jest super, ludzie są ok, to trzyma tą firmę :)
Proton 2016-08-04 20:09:41
Ludzie są ok, atmosfera też. Sama firma to taki środek tabeli, nie ma tragedii jeśli chodzi o zarobki, benefity itd, ale do czołówki też nie dobija.
ceo test 2016-08-06 00:16:24
kontakt z rekruterem, który chyba leczy własne kompleksy... w skrócie - ch [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i kamieni kupa... takie odczucie czlowieka z doświadczeniem w IT który się rozgląda za czymś lepszym i nowym . Rozumiem, że nie w ATSI... lepiej iść do kogoś kto rozumie rynek i profesjonalistów i ich kompetencje...
4
Kandydat 2016-08-10 12:46:27
A coś bliżej o projektach jakie są robione w ATSI?
korpus 2016-08-21 22:42:45
@ Seba chyba niemalże w każdej pracy doświadczenie jest cenione przez potencjalnego pracodawcę najbardziej. Zaciekawiła mnie opcja na Senior Developer C++ - mam doświadczenie w branży i chce aplikowac - ile zarobię na tym stanowisku w firmie ATSI S.A.?
MattX 2016-11-03 08:23:19
Jeżeli dobrze liczę to 6x4 to jest 24 do tego 4h więc w sumie daje to w tygodniu 28h
Jadnak piszesz że musi być 40h ......
Gość 2016-11-26 22:16:53
@MattX
"godzin ma być 40 na tydzień, ale zgadzać to się ma w skali miesiąca" .........................................................
Zostaw swoją opinię o ATSI S.A. - Zabierzów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ATSI S.A.