brak logo

Albert Polska Sp. z o.o.

Dobczyce

Opinie o Albert Polska Sp. z o.o.

ph 2012-03-17 19:52:05
A może ktoś napisze jakie narzędzia dają, w ogłoszeniu jest autko (jakie?) laptop i telefon.
ja 2013-09-24 18:49:12
Zgadzam się w 100% Kierowniczka to [usunięte przez moderatora] udającą przyjaciółkę a w rzeczywistości obrabiająca tyłek lala. Nie spodziewajcie sie więcej niz 1181 zł Wyzysk i mobbing to domena tej firmy - pracuj za darmo po godzinach - trzeba się poświęcać dla firmy! itd. BOK to same tępe wieśniary plotkujące o pierdołach, zero inteligencji i polotu niczym koło wzajemnej adoracji. Apeluje do osób składających tam aplikacje o jak najszybszy w tył zwrot! Pozdrawiam
koleżanki 2013-11-22 09:38:22
Listy do M*** - Pani z Wielkiego Miasta M***
Bardzo dziękujemy za miłą opinię na wysokim poziomie, tak wysokim jak zaangażowanie i Twoje chęci do pracy. Zarobki o których piszesz były naprawdę wysokie i nie współmierne do tego co reprezentowałaś swoją osobą (mamy na myśli facebook, pudelek, malowanie paznokci i kawka pod wierzbą oraz maksymalnie 3 godziny pracy dziennie). Jesteśmy zdziwione że nie zostałaś zwolniona dyscyplinarnie. To że nie została Ci przedłużona umowa, oznacza tylko tyle że nie sprawdziłaś się w tej pracy i to nie powód do tego, żeby obrażać osoby z którymi pracowałaś. Życzymy Ci Powodzenia!
Koleżanki z firmy ALBERT POLSKA
1
lena* 2015-11-03 21:44:54
Pracowałam tam krótki czas miałam fajnego kier .pomocny zaangażowany , ale tak j pisać poprzednicy kierowniczka działu handlowego fałszywa plotkara nie polecam z nią pracować .
I..na 2015-12-09 14:53:00
Również pracowałam w tej firmie i zgadzam się w pełni z opinią "ja" i "anonim". Kierowniczka bez jakichkolwiek kompetencji, fałszywa, bez żadnej wiedzy dotyczącej kierowania ludźmi. Osoby pracujące w BOK to faktycznie Panie plotkujące o wszystkim, kopiące pod sobą dołki, patrzące krzywo na siebie i udające koleżanki a obgadujące za plecami. BOK porównałabym do jarmarku. Zarobki - najniższa krajowa, obiecywane podwyżki - bez pokrycia, lub dokładanie 100 zł "pod stołem" i to nie zawsze. Jedno wielkie wieśniactwo.
I..na 2015-12-09 15:23:49
Powyższa opinia dotyczy oczywiście kierowniczki BOK, pani S.
Apt 2016-01-22 11:12:30
Współpracuje z Albertem od lat i gdyby nie kompetencje tej Pani to pewnie tej firmy by już na rynku dawno nie było. Pełen SZACUNEK
Róża 2016-01-22 15:37:13
Pani S. jest to osobą odpowiednią na właściwym stanowisku. Gdyby nie Jej wiedza i zaangażowanie w pracę firma Albert napewno nie prosperowałaby tak dobrze na rynku. Jest to jedyny kierownik w firmie któremu leży na sercu dobro zarówno firmy jak i jej pracowników. Nie rozumiem jak można wypowiadać się źle na jej temat.
fiona 2016-02-02 13:47:33
Pracowałam w tej firmie 3 lata.
Obiektywnie napiszę tak: było ciężko...jednak w żadnej innej firmie nie spotkałam tylu fajnych ludzi, z którymi kontakt mam do dzisiaj.W żadnej innej firmie szkolenia/ imprezy integracyjne nie były tak fajne.
BOK- bez zarzutu. Oczywiście każdemu zdarzają się wpadki, każdy miewa gorsze dni....natomiast mi pracowało się dobrze.

S. jest kobietą zaangażowaną i pomocną.

Zatem, co może napisać "dziewczynka" po 3-4 miesiącach bezowocnej pracy? Odpowiedź narzuca się sama:)
maniek 2016-05-13 09:07:40
firma jak widze oferuje niemiecką jakość, wydaje mi się, że ich ciśnieniomerze są naparwde dobre, w końcu to sklep medyczny jest i na pewno działa dobrze.
Zostaw swoją opinię o Albert Polska Sp. z o.o. - Dobczyce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Albert Polska Sp. z o.o.