brak logo

Syntom S.A.

Tomaszów Mazowiecki

Opinie o Syntom S.A.

hektor 2013-03-04 17:43:04
(usunięte przez administratora) krętacze
erron 2013-03-04 17:47:57
to co sie dzieje w siedzibie w Bydgoszczy zakrawa o pomstę do nieba.
(usunięte przez administratora) podrzucanie klientowi czegoś innego niż oddał jest na porządku dziennym,ale to mały pikuś.tam powinien sie przejść ktoś od BHP,ochrony środowiska ,urzędu skarbowego,wiele by znaleźli.
MONIA 2013-04-05 22:37:43
DZIWIE SIĘ TAKIM LUDZIĄ CO WYPISUJĄ BZDURY... JA JESTEM I DO DZIŚ HANDLUJE A TĄ FIRMĄ W BYDGOZCZY I TAK JAK TAM TRAKTUJĄ KLIJENTA TO SAMA PROFESJONALNA OBZŁUGA A PRACOWNICY DBAJĄ TEŻ O NAS BO POMAGAJĄ NAWET SORTOWAĆ TOWAR WIĘĆ O CO CHODZI ???? TEM KTO NAPISAŁ OPINIE NEGATYWNĄ JEST OSZUSTEM ALBO TAKIM ALBO SIAKIM POZDRAWIAM
erron 2013-07-12 11:01:14
ludzie to są naprawdę naiwni.głupota ich nie zna granic.
bo pomagają sortować to zaraz tam jest tak super???
oni maja za to płacone.nie oszuka Cie zwykły robol tylko GÓRA,ten mały niemiecki krasnal ogrodowy z nerwica natręctw i jąkała.
najgorszy typ jaki mnie oszukał.przyjął towar w plastyce a potem wrzucał go w spożywke i to nie jeden raz.a jak nie wiesz to nie gadaj.
a ta(usunięte przez administratora) co kase wydaje tez oszukuje,mozna sie pomylic o 100zł ale o 600?
ZŁODZIEJE
klient 2013-08-22 17:56:26
W oddziale legnickim oszukują na wadze
2
erron 2013-09-03 21:15:59
"Klient" nie chciałbys byc obsługiwany w bydgoszczy,tam ze kogos sie na wadze oszuka to jest norma,standard,rutyna,kazdy kto tam zajedzie ma w plecy.dzwonisz,pytasz o cene,pasuje ci,umawiasz sie,zajezdzasz a oni ci gadaja ze cena sie zmieniła w ciągu pół godziny!!! no chamstwo jakich mało.a wałki tam takie robia ze chciałbym chociaz 1/20 z tego i zyłbym rok za to.szkoda czasu w sumie na pisanie o tych prostakach.mam nadzieje ze w koncu ktos sie za nich wezmie.
polecam ich konkurencjie,HEMARPOL
swój 2014-05-25 13:24:41
w syntomie pisze się dużymi literami więc to opinja pracownika z bydgoszczy
burek 2014-10-26 07:23:57
kawal dziadostwa i kropka zarobki najnisza krajowa ciezka robota tam pracuja ludzie niepelnosprawni przy segregowaniu zlomu nie polecam omijac z daleka
żwirek 2015-03-30 14:49:47
Te "swój" żeś genialny ze nie ma wybacz.a jakby ktoś napisał " w syntomie " dużymi literami to już by znaczyło ze ten ktoś nie jest pracownikiem z bydgoszczy??? może ktoś ma w głębokim poważaniu tą firmę i nie zawraca sobie głowy poprawną pisownią tego jak Burek napisał "kawal dziadostwa"
1
antoś 2016-05-11 11:34:48
wszędzie może nie, ale na szczęście polskie przedsiębiorstwa otwierają się na zatrudnianie osób z lekką niepełnosprawnością. Choć i zdarzają się pracownicy np. na wózku, co dla mnie jest ogromnym szacunkiem w kierunku konkretnej firmy :) wiadomo, dofinansowania z unii też swoje robią
Zostaw swoją opinię o Syntom S.A. - Tomaszów Mazowiecki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Syntom S.A.