brak logo

Liput Trans

Lwówek Śląski

Opinie o Liput Trans

Baltazar77 2012-11-05 07:53:51
Nigdy więcej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Porażka po całości!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2
M 2013-06-16 18:55:30
masz racje porazka na calej lini
1
pasazerka 2013-07-03 10:23:24
bardzo czesto korzystam z uslug tej formy i jestem bardzo brdzo zadowolona, polecam.
1
krakowianka 2013-08-22 22:30:41
Absolutnie NIKOMU NIE POLECAM przejazdów do Niemiec tą firmą !!!
Niekompetencja zarówno właścicieli jak i kierowcy z którym jechałam !!!
Busiki firmy Liput Trans ledwo co jadą a na trasie się psują!!! Zanim dojechałam do celu, musiałam się przesiadać z 3 razy, a na miejsce dotarłam 9 godz.później, bo busik "padł" na środku autostrady !!! Kierowca nie znał ani słowa po niemiecku - jak można być tak nieodpowiedzialnym i zajmować sie przewozem ludzi? Do tego nie usłyszałam ze strony właścicieli firmy nawet słowa przepraszam. Raz jeszcze KATEGORYCZNIE ODRADZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
zbigniew 2014-07-14 18:53:49
do krakowianka:
podejrzewam, że pomyliła pani firmy?! jeżdżę z nimi kilka razy w roku, od kilku lat, kierowcy (wszyscy) mili i sympatyczni nawet w stosunku do chamskich pasażerów, byłem świadkiem kilku "pyskówek" pasażerek, które prowokowały awantury a uspokoiły się dopiero po stanowczych interwencjach pozostałych pasażerów (kierowca zachowywał stoicki spokój, bardzo grzecznie próbując uspokoić awanturnice); co do przesiadek to fakt, tyle, że jeden buc "zbiera" pasażerów z różnych miejscowości, którzy potem przesiadają się do właściwego busa, myślę, że jest to nie tylko logiczne ale i podyktowane względami bezpieczeństwa, trudno sobie wyobrazić, żeby kierowca, który przejeżdża w Polsce kilkaset kilometrów miał "jednym ciągiem" jechać kolejnych 900 do nawet 1200 km, wystarczy tylko trochę pomyśleć, chyba, że jest pani jedną z tych awanturnic. Od siebie - polecam!
zbigniew 2014-07-14 18:56:23
oczywiście literówka, powinno być bus - zdarza się :-)
KierowcA 2014-08-01 07:06:50
Jerzy liput to kawał chama i złodzieja taka jest moja opina
3
Busiasz 2014-08-01 07:11:18
Firma jedzi starymi T4niebieska kurtka kierowca rozkłada ręce na stacji Orlen na Zgorzelcu jak ma zaparkować 8osob czerwone T4 padło
znajomy klient 2014-08-18 00:21:37
Na jakiej podstawie pisze Pan takie oszczerstwa na temat właściciela ? obcego dla Pana człowieka.Jasne najprościej napisać coś inkognito bez żadnego argumentu,pewnie jakaś niezrozumiała zazdrość na niskim poziomie , może to konkurencja ? ,wszystkiego można się spodziewać w internecie, nawet bezkarnego pisania szyderstw,ale to jest przecież typowe dla ludzi ograniczonych, zakompleksionych.
znajomy klient 2014-08-18 00:25:05
Na jakiej podstawie pisze Pan takie oszczerstwa na temat właściciela ? obcego dla Pana człowieka.Jasne najprościej napisać coś inkognito bez żadnego argumentu,pewnie jakaś niezrozumiała zazdrość na niskim poziomie , może to konkurencja ? ,wszystkiego można się spodziewać w internecie, nawet bezkarnego pisania szyderstw,ale to jest przecież typowe dla ludzi ograniczonych, zakompleksionych.
znajomy klient 2014-08-18 00:30:11
W firmie Liput Trans stare busiki T-4 odchodzą do lamusa ,zakupione zostały dwa nowe Ople Vivaro z salonu.
Kierowca 2014-08-30 13:53:39
Liput trans kierowcy przeginaja siedzą za kierownica 16godz max2godz śpią potem zbiórka po całych Niemczech i na zapalkach do pl i to ma byc normalne a firma liput trans i liput toru to jedna rodzinka jeden Lwowek Śląski drugi Opole i zamiana ludzi i podział
1
Kierowca 2014-08-30 14:09:01
Jeszcze firma Liput płaca kierowca 300zl za kurs to kradziesz w biały dzień a firma Liput z Opola podobnie i to ma byc kur w porządku właściciele firmy zastanówcie się sami jaka robotę robią za was kierowcy a wy ile im placicie
2
misiek 12 2014-09-16 12:54:57
Rozmawiałem z kierowcami z liput trans bo z nimi jezdzę zgadza sie lwówek i opole to tatuś i synek. Synek troche lepiej traktuje kierowców ale i tak spią po pare godzin na parkingach nawet nie mają sie jak umyć czy przebrać a jak kupią sobie kawe w niemczech za euro czy dwa to mają potrącane z pensj.Bo dla tych panów liczą się tylko pieniądze!
2
Marcelina żabka 2015-01-29 12:11:50
ja również już miałem decyzję podjętą ostatecznie i chciałam iść do pracy do liput trans ale po przeczytaniu tych wszystkich opinii zaczynam się poważnie wahać. dodam tylko że chcę być kierowca. wiem co niektórzy myślę, baba za kółkiem, ale jestem bardzo dobra w swoim fachu. a wiecie czy w tej firmie można mieć multisporta?
1
tomek 2015-03-30 21:14:47
No no, kobieta za kółkiem w poważniej firmie to już coś, świadczy chyba to o tym że zaczynają łamać się stereotypy na świecie, że nie tylko faceci mogą być kierowcami. Z teego co widzę to Liput Trans organizuje przewozy do Niemiec, Holandii, Belgii i Monachium, więc jeżdzą za granicę. Pewnie to przynosi większe zyski niż tylko po polsce
gocha 2015-05-24 22:12:12
NIE POLECAM!!! Przewóz do Niemiec zamówiony na niedzielę na godz 20 , zgodnie z życzeniem właściciela tel w niedzielę o godz 15 z potwierdzeniem godziny wyjazdu.O godz 19.30 tel od właściciela ,że niestety nie pojedzie bo mu się zepsuł samochód. Żenada, żadnej pomocy, żadnej alternatywy.Zostałam na lodzie. ODRADZAM. Zastanów się, zanim skorzystasz z usług tej firmy.
1
hiszpanka 2015-08-25 19:03:13
Żałuję, że wcześniej nie trafiłam na tą stronę. To jedna wielka porażka odradzam wszystkim! Podróż zamiast planowanych 7h zajęła ponad 13 masakra!!!! Zero informacji od kierowcy, właściciela tylko do tego pretensje! I zaprzeczanie długości podróży! Brak profesjonalizmu, oszczędzanie na kierowcach zero komfortu! Są firmy transportowe bardzo profesjonalne ale ta ZDECYDOWANIE do nich nie należy!
2
memxx 2015-09-13 19:38:56
Nie polecam wyjazdów z tą firmą. Jedynym "ogniwem" broniącym się w Liput Trans są sympatyczni, pomocni kierowcy, którym najwyraźniej trafił się niezbyt ciekawy szef. Chociaż i między nimi można trafić na niekompetencję. Mój wyjazd do Holandii zamiast przewidywanych 8, góra 10. godzin trwał aż, uwaga, 19. Kierowcy podczas zbiórki zachowywali się tak, jakby po raz pierwszy usłyszeli o wyjazdach do Holandii; byłam jedyną klientką wybierającą się do tego kraju, a żadnemu kierowcy "nie pasowało" mnie zabrać; w końcu jeden ustąpił. Dodam jeszcze, że wyjazd był znacznie opóźniony, bo od 2 dni. Na kilka minut przed wyjazdem właściciel zawiadomił mnie telefonicznie, że "bus się zepsuł" i do podróży nie dojdzie. Później z zaufanych źródeł usłyszałam, że tego wieczora jednak wyjazd miał miejsce. Beze mnie i bez Gochy, która opisała tę samą sytuację wyżej w opiniach. Nie chcę tego komentować, wyglądało mi to na "konkurs" na klienta, czyli kogo bardziej opłaca się zabrać? Nie rozumiem takiego postępowania. Poza tym - ceny wyjazdów zasadniczo różnią się od tych podanych na stronie internetowej firmy. Mój wyjazd do Holandii, jak to określa przewoźnik - bliskiej, zamiast 240 zł, kosztował 280. (Wyjazd do Holandii "dalekiej" wynosiłby 270 zł) Dodam jeszcze, że nie było to "nietypowe" (kolejny cytat ze strony) miejsce podróży. Odradzam, teraz podróżuję do Holandii jedynie samolotem. Bilet w OBIE strony kosztuje mnie 70 euro, czyli, jak w Liput Trans - 280 złotych za przejazd W JEDNĄ STRONĘ. Powtarzam - nie polecam tej fimy.
3
kobieta 2015-12-18 11:38:24
nie polecam podrozy z ta firma za dlugo trwa.kierowcy nie spiesza sie i urzadzaja sobie godzinne pogaduchy na parkingu w opolu.
1
Zosia 2016-09-23 08:17:25
Czytam komentarze i zauwazam, ze osoby, ktore tak zaciekle bronia obrazu firmy to oni sami oraz obrazaja przy tym klientow. Na zjazdach jakiejkolwiek firmy na parkingach, nie slyszalam jako klientka jeszcze pozytywnej wypowiedzi na temat tej firmy. A jezdze juz 10 lat. Sama odradzam, odradzaja tez inni ! Kierowcy tez nie maja tam za rozowo. Sa firmy na lepszym poziomie.
pasażer 2016-10-11 11:32:44
Ta firma to jakaś totalna porażka, podróż - 960 km trwała 18 godzin, kierowcy zmęczeni z którymi nie ma żadnego kontaktu bo dzwonią z numeru prywatnego zastrzeżonego- wiec numer się nie wyświetla . wyjazd miał być o 2 w nocy a bus przyjechał o 3,20. nikt nie poinformował nas o takiej rozbieżności wyjazdu. właściciel bezczelny, kiedy zadzwoniłam do niego o której będzie bus to powiedział ze on teraz śpi. W drodze do i powrotnej czekanie na kierowce w Bolesławcu. Szkoda że w ogóle raczył przyjechać, z wielką łaską. Zero profesjonalnego podejścia do klienta. Absolutnie NIKOMU NIE POLECAM przejazdów do Niemiec tą firmą !!!
Niekompetencja właściciela jak i kierowców. ZDECYDOWANIE ODRADZAM
ewd 2016-10-11 15:45:59
Super, że atmosfera u nich dopisuje, bo w końcu dobre relacje to podstawa pozytywnego działania, ale wiadomo jakie benefity socjalne ma zapewniony ktoś pracujący jako specjalista ds. reklamacji? Praca rzeczywiście może być monotonna, ale dająca dużo satysfakcji.
Zostaw swoją opinię o Liput Trans - Lwówek Śląski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Liput Trans