brak logo

Paneltech

Chorzów

Opinie o Paneltech

2010-03-09 10:05:59
Staram sie tam o prace juz prawie dwa lata. dwoch moich kolegow tam pracuje i sa bardzo zadowoleni . jeden pracuje na produkcji a drugi w delegacjach i oboje mowia ze maja fajne i zawsaze na czas wypłaty tez potrzebuje takiej pracy
anonim 2011-08-05 13:54:42
w tej firmie wyzysk nędzne zarobki 1300 /1700 zł śmiech, nie płacą za nadgodziny ,omijajcie tą firmę z daleka
1
anonim 2011-11-02 19:51:49
Ta firma to jest wielkie kłamstwo dla klientów, ale również i swoich pracowników co na temat pieniądze. Uwaga na Paneltech.
ANONIM 2011-11-06 09:58:42
powiem tak przyjolem sie tam juz ponad rok temu i ... zaluje jak holera rok w dupi* bo kiedy jest robota to nie ma zadnego problemu ale kiedy sie konczy robota to zaczyna sie straszenie ludzi ze beda zwloniac ciagle by premie zabierali a mam tu na mysli steropian . Pan(usunięte przez administratora) tylko wyzyskuje z ludzi
1
SZTEFAN KRAJZYGA 2012-02-22 17:33:05
Nie prawda że za nadgodziny nie płaca bo płaca jak masz nadgodziny to ci wypłaca co do złotego :) Tylko że słabe zarobki jak na dzisiejsze czasy bo co to tam 10 zł na godzine brutto to na dzisiejsze czasy trochę mało a na PODWYSZKI się nie zanosi :( A co lepsze to chłopcy co sie przyjmowali 3 lata temu to mają wieksze stawki niż ci którzy pracują tam troszke dłużej :) i taka jest prawda :):):)
Jacek Paneltech 2012-03-10 15:42:50
Każdy normalny pracownik uciekł z panelte [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] , bo wynagrodzenie nic ekstra, profesjonalizm co na temat usługi klientowi to komedia i co na temat organizacja pracy to jest tragedia...
................ 2012-04-02 18:32:21
(usunięte przez administratora) na nowe auta dyrekcji.. a kierownictwo styropianu to ino patrzy zebys robil i nie zadawal pytan. obroty firmy masakrycznie wysokie a zarobki 1500zl... ZAL..
Aldonominator 2012-04-29 21:14:28
Zdecydowanie nie polecam, na podwyżkę nie ma co liczyć, śmieszne pieniądze, na premie nie ma co liczyc. Pracujesz w kiepskich warunkach, wyzysk ludzi niesamowity !! Z plusów to wypłata na czas paczki na święta, ubrania robocze i środki ochrony bez problemu, nadgodziny płacone co do grosza lecz podejście kierownictwa do pracowników daremne.
Nie polecam !! !! !!
M.C 2012-07-19 00:46:37
Pracowałem na nowej hali. Stawka to kolo 10 zl wszystko spoko, ale w ogóle nie dbają o pracowników. Nie masz szans sobie czegoś zaplanować np. weekendów z rodzina bo liczy sie tylko produkcja i to co powie kierownik.Szanse awansu nie mozliwa. Uklady na wysokich stopniach nie masz szans rozwoju chyba ze poslubisz corke prezesa :] Nadgodziny sa ale to i tak sie nie oplaca bo potem odciagaja skaldki i wychodzisz tak jak bys normalnie robil na luzie i w spokoju tylko nie masz 300 zl wiecej. Jak na wakacje robota do studentow spoko ale rodziny nie wyżywisz z tego pozdrawiam
Pawełek 2012-08-19 02:21:03
Dodam od strony małego klienta:
Miałem małe zamówienie z konkretnym rysunkiem wiaty ..poszukiwałem płyt warstwowych . Obsłużono mnie i olano !!! umawiano się ze mną na kontakt i nic ze 3 razy . Handlowcy to żenada - nie potrafią odpisać na maila ,Są nierzetelni !! i jak klient jest mały to nie mają na niego czasu ( mała premia ) .. powiem tak teraz buduję dużą hale i już się nie mam ochoty oglądać ludzi którzy mają mnie gdzieś ..
1
magazynier 2013-01-13 11:49:35
firma duzo inwestuje w siebie a nie w pracownikow nowy biurowiec nowe maszyny nowe linie produkcyjne a pracownik na podwyzke nie ma co liczyc. praca nie adekwatna do stawki nie polecam !!
2
ddjifsduk 2013-04-17 09:50:00
Przyjmij sie do Paneltech a pozniej zaloguj sie na strone (usunięte przez administratora) Prezesi dajcie podwyzki bo zyc sie nie da z takiej wyplaty
2
gosc 2013-09-19 11:46:22
ta firma to jedna pomyłka
zerowy kontakt od handlowców poprzez kierownictwo
nie radzę nikomu na podstawie własnych doświadczeń
piotrek 2014-03-27 10:57:52
Jak jest teraz w paneltech, bo słyszałem, że kiedyś było całkiem okej, ale po tych komentarza to nie wiem, czy ubiegać się o stanowisko.
:) 2014-05-12 23:56:01
Paneltech jest super!!! Nic tylko sie zatrudnić tam!!!
badboy 2014-06-09 08:29:14
Piotrek jeżeli podejmując decyzję o podjęciu pracy kierujesz się opiniami z gowork (najczęściej pisanych przez byłych pracowników mających do wszystkich pretensje tylko nie do siebie)(usunięte przez administratora)Zadowoleni najczęściej nie piszą tu opinii. Z resztą zobacz w tematach innych firm .... Tu, każda firma ma większość negatywnych wypowiedzi. A prawda jest taka ,że zarobisz ile sobie wynegocjujesz... Uważasz ,że płaca jest poniżej Twoich oczekiwań szukasz innej roboty...
jack 2014-12-09 13:59:14
Wypłata zawsze 10 jest i to tyle z plusów pracy w tej firmie stawki bardzo bardzo mizerne
1
horek 2015-02-20 17:01:23
kurcze stawki sa mizerne a moze były i cos sie zmieniło do tej pory czy wiecie cos na ten temat wiecej jak jest naprawde w tej firmie bo wiadomo kazdy chialby zeby oplacalo sie pracowac i wystarczylo na rachunki i inne rzeczy potrzebne wiec dobrze byłoby wiedziec czy warto aplikowac moze premie maja dosatkowo....
hfh 2015-04-13 20:22:10
Badboy wez nie Pier...l bo jak słyszę jak piszą opinie pracownicy biurowi z tej firmy to noz w kieszeni mi sie otwiera szkoda tylko jak potraktowali chłopaka po wypadku który przyszedł miesiąc porobil i go zwolnili ale to ze nabawil sie astmy ze nie potrafi wejść po schodach bo nawachal sie chemii albo to jak się pracuje zetelnie i nie sprzedają kierownictwu kolegów to są wg nie doceniani. A ci którzy sprzedawaja maja stawki po 13,50na godzinę i premii po30% prosty przyklad styropian chłopcy z pierwszych stoków. Chcesz zarobić w tej firmie sprzedawaj liz dupe po sraniu kierownictwu a dadzą ci spokój i nawet dadzą zarobić chcesz byc w porządku wobec kolegówhali to zarobisz owszem ale jak walniesz wszystkie soboty wszystkie niedziele w miesiącu nie będziesz brak l4 i urlopu na zadanie bo i za to premie zabierają.pamietajcie przyszli pracownicy dla tej firmy nie macie rodzin bliskich nikogo ma być tylko praca "metry,metry"
1
hfh 2015-04-27 09:59:02
Sara pracownicy Paneltechu dużo nie wymagają zetelne stawki i traktowania jak człowieka a nie jak śmiecia. Zetelna stawka czy odpowiednia do wykonywanej pracy i obrotu firmy . Chłopcy którzy pracują na hala maja po 11zl na godzinę brutto po 4latach masz 12zl na godzinę i czy to jest dobra placa??na dzisiejsze warunki. Róbcie co chcecie zatrudnijcie sie tam w firmie a po roku bedzie pisac tak samo jak ja i inni pracownicy
olekkk 2015-05-04 18:21:01
Jest jakaś szansa na zatrudnie w Paneltech?? Słyszałem od znajomych, że zarabia się 2500-3000 na rękę. Taka praca by mi odpowiadała.
1
hhhh 2015-05-10 09:27:26
Chyba w dwa miesiące i to z sobotami:)
3
Ryszard 2015-07-01 17:02:56
Nie polecam, fatalna obsługa, towar rzekłbym nie pełno wartościowy bo z wadami technicznymi - widać cięcie na kosztach materiału. Właściciele to jakieś nie porozumienie buractwo!
1
jobolo 2016-03-07 09:53:00
Witam. Jak na moje oko to zarobki są rewelacyjne, ale chyba na warunki Ukraińskie lub Białorusi. Panowie z zarządu czas już chyba zapłacić pracownikom godne pieniądze. 10zł za godzinę nawet nie starczy na paczkę fajek. Nic tylko omijać to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z daleka. Ale to Polska właśnie i można płacić głodowe stawki. Śmiech na sali.
1
lopi 2016-05-08 11:08:02
z ofert obecnie to wrzucili ostatnio te dla pracowników do załadunku i wyłądunku
Zostaw swoją opinię o Paneltech - Chorzów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Paneltech