brak logo

MPM FABRYKA MEBLI SP. Z O. O.

Gorzów Wielkopolski

Opinie o MPM FABRYKA MEBLI SP. Z O. O.

scoobi 2009-12-22 17:48:37
Zakład posługujący się nazwą "fabryka", a zatrudniający na produkcji 4-6 osób. Wypłaty długo po terminie, a osoby nie będące już pracownikami, muszą się o nie sądzić.
gienek 2011-02-02 16:16:36
oszusci!!!!!!!!!!!
MAGIC 2011-03-10 14:36:30
Uwaga na tą firmę, oszukują ludzi w dalszym ciągu, ludzie pracują całymi dniami a oni nie płacą, albo dają marne grosze po długim upominaniu się, radzę omijać szerokim łukiem tą niby fabrykę...
S9 2011-08-18 19:42:46
Szef firmy Pan .(usunięte przez administratora) jest oszustem! Nie wypłaca pieniędzy w terminie albo nawet w ogóle ich nie wypłaca. Oszukuje na umowach pracowników. Firma ciagle zmienia nazwy, co z resztą nie dziwi, bo łatwiej ukryć wtedy swoje brudne interesy. Poza tym meble wykonywane w tej "firmie" bardzo często są marnie wykonywane, uszkodzone lub wręcz zniszczone za co odpowiedzialności również Panowie.(usunięte przez administratora) nie biorą, śmiejąc się beszczelnie ze swoich klientów których nabili w butelkę!
gość 2011-10-23 12:33:35
potwierdzam fakty zgodne z poprzednimi postami - omijaj wielkim łukiem
ktos 2013-02-01 15:07:00
Nie ma osoby z którą ci ludzie mieli doczynienia i jej nie oszukali. A już .(usunięte przez administratora)to myślę że okradł nawet własną matkę....!!!!!
Oszukany 2013-05-31 15:34:37
Jeżeli ktoś poszukuje pana .(usunięte przez administratora).... z Mpm Meble , możecie go znaleść na ul.9-go maja 29 A , numeru domu nie podaje bo dokładnie nie wiem. Oszust w każdym razie w dalszym ciągu robi ludzi w jajo z pieniędzmi...
Oszukany 2 2013-07-25 20:43:26
Pytanko wiecie czy ta firma istnieje bo komornik nie może kasy ściągnąć i czy dalej jest na Kostrzyńskiej
MAgic 2013-08-20 11:45:55
Na kostrzyńskiej z tego co wiem to już nie ma firmy, podejrzewam że zmieniona nazwa i miejsce, pozatym pan .(usunięte przez administratora) apartament na samej górze na dachu ma rónież coś, jezdzi nowym czarnym chevroletem.
Magic 2013-08-22 13:58:00
Związek to ma taki że ten pan wisi wielu osobom pieniądze, wiec jeżeli ktoś go szuka to ma namiary, tyle na ten temat, sam przypadkowo się dowiedziałem.
eryk 2014-12-16 15:26:46
no i postów mnie i jaka też jest częstostliwość, ja mam taki kłopot, ze ich oferty jeszcze gdzieś wiszą w intnercecie, no ale jak wybore już sobie model kszesla wybranego i będe chciał go zamówić, a tu się okaże, że firma nie działą to będzie to conajmniej przykra dla mnie sytuacja, którą wolę uniknąć.
jano 2015-02-16 15:26:15
a jak oceniacie ich meble? miał ktoś? poleca? bo w sumie zastanawiam się nad jakością, trwałością i takimi tam, bo jednak mebli nie zmienia się co miesiac tylko raczej to już na lata, no i że nie są nigdy tanie, to chciałbym kupić coś porządnego. Jak jest z meblami z farbryki mebli mpm? polecacie? używacie?
jacek 2015-03-11 14:47:37
@jano, mam takie samo zdanie na temat tego, że meble to powinny być na kilka lat a nie co chwile zmieniać. W tej kwestii stawiam zdecydowanie na jakość i nie bedę kupował niewiadomo czego, żebym po roku musiał zmieniać meble. Ktoś cokolwiek w sprawie jakości ich produktów moze się wypowiedzieć jak to wygląda?
karik 2015-03-30 05:25:22
dokładnie - trzeba stawiać na jaokśc wykonania i tego zeby taki mebel pare lat wytzymal bo teraz to kogo stac na to zeby zmienic meble tak cczesto mam nadzieje ze powiecie mi jeszcze cos dobrego o tych meblach z tej fabryki, bo mam pewien pomysl na to co oni oferuja ale czekam na opinie obcych osob.
hubert 2016-05-18 12:48:26
Ja tam kupiłem u nich meble prawie do całego domu i do tej pory nie narzekam, jak wiadać co klient inna opinia chyba
PYT 2016-12-03 20:52:41
dlaczego nie robicie zgłoszenia w PIP
Zostaw swoją opinię o MPM FABRYKA MEBLI SP. Z O. O. - Gorzów Wielkopolski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MPM FABRYKA MEBLI SP. Z O. O.