brak logo

Apartamenty Świnoujście Maciej Maciejewski

Świnoujście

Opinie o Apartamenty Świnoujście Maciej Maciejewski

Kaja 2012-02-04 14:33:23
Nie polecam! Chciałam w terminie świątecznym zarezerwowac apartament i spotkalam sie z wielka niekompetencja osob tam pracujacych. Rozkrzyczana, nieprofesjonalna pani i beznadziejny pan! Z obsługi klienta pała!!!! Proponuje szkolenie ale i to chyba nie pomoże...
1
aga686 2012-04-05 17:30:11
Szczerze polecam dynamiczny zespół młodych ludzi, który z otwartym sercem przyjmuje nie tylko przyjeżdżających gości, ale cały zatrudniony personel. W firmie panuje naprawdę ciepła i rodzinna atmosfera, a na wynagrodzenie nie można narzekać.
Dorota 2012-04-24 12:14:39
Jeśli tylko zwolni się tam etat, to ja go biorę! Atmosfera SUPER!!!
Bogna 2012-05-15 21:55:38
Ja pracowałam jako sprzątaczka. [usunięte przez moderatora] . Każą robic wszystko a pieniądze nie takie jak obiecują. Atmosfera tragiczna. Uważajcie!!!!
Ala 2012-05-17 21:24:38
ja tez pracowalam. [usunięte przez moderatora] pieniadze beznadziejne. Obiecanki cacanki.
pokojowa 2012-07-15 11:56:57
Nie wiem skąd te opinie, ja pracuje w tej firmie już drugi sezon i jestem bardzo zadowolona. Płacą dobrze, pracy jest dużo, a za pracowitość to i premie dostaje. Atmosfera miła, dobry kontakt z szefostwem. Młody personel i nie wiem kto tu zadziera nosa bo wszyscy pracują bardzo ciężko!
ktoś 2013-12-13 14:26:31
Atmosfera super, pieniadze dobre, swietna firma. Jak sie cos nie podoba to mozna porozmawiac, zaden problem! Trzeba tylko miec odwage i umiec rzmawiac. Szef otwarty na kazde uwagi, w recepcji dziewczyny wporzadku. Nie wiem czego chcecie. Jest ok.
amen 2016-05-21 12:28:42
to wynajem i sprzedaż apartamentów więc możesz się spodziewac że będą przede wszystkim liczyły się twoje zdolności negocjacyjne, komunikacyjne i sprzedażowe - wiesz, wielka kasa wchodzi w grę bo to nieruychomości w dość prestiżowej drogiej lokalizacji
Zostaw swoją opinię o Apartamenty Świnoujście Maciej Maciejewski - Świnoujście
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Apartamenty Świnoujście Maciej Maciejewski