brak logo

Iscm Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Iscm Sp. z o.o.

kef 2014-10-23 16:36
Jakiś czas temu byłem na rozmowie. Generalnie rozmowa całkiem przyjemna, ale całkowita strata czasu,dodatkowo rozmowa przeprowadzona mało profesjonalnie, w kawiarence na szybko jeszcze przed otwarciem-śmiech. Praca od 6-14 jak się wyrobisz, cotygodniowe prezentacje ( zdjęcia , opis akcji promocyjnych, z tego co pamiętam w formie slajdów )- generalnie jest co robić. Płaca i to mnie rozbawiło najbardziej najniższa krajowa ale cytuję "za to możesz wyrobić 40% premii", a czy ja wyrobisz to już ma na to wpływ kilka czynników. Pytanie jakich??? Powiedziałem Panu że zawróciliśmy sobie niepotrzebnie głowę i poszedłem. To tyle
1
MMM 2015-01-16 22:09
Uczciwa firma. Niestety pośrednik lub jak kto woli "handlarz ludźmi". Pełen socjal czyli kino, teatry itp. Wczasy pod gruszą, bony na święta, multisport itp( warunek umowa o pracę). Wypłata nawet przed czasem. Niestety płaca minimalna i w zalezności od projektu i stanowiska praca na umowę o pracę lub umowa zlecenie.Dla Henkel 40% premii, ale osiągalne 25-30.
1
gizol 2015-11-26 14:04
Firma jakiś pośrednik Henkel, wyszedłem z rozmowy po 5 minutach! Cisną wala że niby Henkel, dramat koleś nieprzyjemny, OGOLNA STRATA CZASU NIE POLECAM!
Piotr 2015-12-14 00:17
jakie pytania były na rozmowie kwalifikacyjnej? Ktoś coś wie? jaka pensja merchandisera?
Do erty 2016-03-02 21:04
Z Twoimi błędami w pisowni i w sposobie wyrażania opini to nic dziwnego ze ta firma Ci odpowiada. Nic lepszego Cie w życiu nie spotka.
1
er 2016-05-06 13:29
no ale np. przedstawiecil handlowy to na prawde duzo zarabia raczej
oczy_aniola 2017-01-11 08:47
Czesc wybieram sie na rozmowe jutro do stargardu, Henkel, jeszcze nie wiem czy detergenty lub kosmetyki.
Moze Ktos jakąś opinie wystawi? :) Wdzięczny będe:)
oczy_aniola 2017-01-15 11:16
Rozmowa sympatyczna prowadzona przez RSM Henkla. Zarobki to podstawa i do 85 % za sprzedaz i merch. Pare zadan do rozwiazania i ogolnie ok.
1
objawienie 2017-02-21 08:47
Informuję, że pracując w zwykłej pracy w Londynie zarabia się £8,-/h natomiast przez agencje jako merchandiser na kontrakt tzw. zero hours-czyli jak w PL na godzinę, umowa zlecenie bez chorobowego i urlopu to minimum £11,-/h. TO INFORMACJA dla pana udającego rekrutera dla owej firmy. Jeśli zatrudnia na umowę o pracę oczekuję minimum 3800 brutto w Polsce, a jeśli jako zlecenie powinno to być przynajmniej 5000zł brutto. Pozdrawiam.
Aneta 2017-03-02 12:19
@oczy_aniola jakie zadania dostałaś do rozwiązania na rozmowie kwalifikacyjnej? Na co powinny przygotować się osoby przed rozmową? Mam nadzieję, że rekrutacja przebiegła pozytywnie.
Zostaw swoją opinię o Iscm Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Iscm Sp. z o.o.