brak logo

Fru.Pl Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Fru.Pl Sp. z o.o.

pysiek 2015-05-06 09:27:57
Miałem, miałam przyjemność pracować w tej firmie. Ogólnie większość to fałszywe gnidy. Choć nie wszyscy.
Księgowość zzawdzięczam depresję z której nie mogę wyjść do teraz. Zamiast nagrody za wyniki kierownicy zamówić dla wszystkich pizzę.
Szkoda gadać.
Przerost treści nad formą.
Szczerze odradzam prace we Fru.
6
kto 2015-06-01 09:52:22
Tragedia, wyzysk i nic w zamian.
1
Karol 2015-09-11 15:40:43
Czy ma ktoś informacje dotyczaca zarobkow w tej firmie ?
yeweiyweihiu 2015-10-06 13:25:52
Jeżeli chcesz pracować od rana do nocy + weekendy za najniższą krajową to proszę bardzo.
2
casio 2015-11-18 16:27:21
firma okazuje się żałosna już na etapie rekrutacji - bezczelne wykorzystywanie czasu kandydatów na wykonanie "pracy domowej" rzekomo będącej częścią rekrutacji, a faktycznie to praca,którą ktoś w firmie musiałby zrobić (przynajmniej część); wygodniej zlecić "rekrutacyjną" pracę za darmo nie wiadomo ilu osobom, do których następnie nikt się nie odezwie
2
Xxxx 2015-11-19 17:51:56
Pracowałem tam, wiem jak wygląda sytuacja nagradzanie pracowników. Możesz się starać a i tak dostaniesz po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pracujesz 8-16:30, lecz najlepiej by było gdybyś siedział do 20 jeśli tego nie robisz nie dostajesz premi. Nie polecam
1
kasia 2015-12-02 20:18:29
Firma szuka ciągle pracowników bo się rozrasta :)
1
anonim 2015-12-10 12:34:08
Pracowałam we FRU.pl i aż zdębiałam jak czytam jakie paszkwile tu wypisują niektórzy. Nie wiem jak jest w innych działach, ale ja czułam się bardzo dobrze w Centrum Rezerwacji. Jest tu kilku doświadczonych pracowników, którzy pomagają - zarówno to w technikaliach (oj tego jest trochę do nauczenia), czy to ze zdenerwowanym klientem. Jest sporo pracy (czasami aby sie wyrobic musisz troche zostać dłużej), ale też dużo satysfakcji. Poza tym kwestia premii - ile pracujesz tyle dostajesz (odnosze się do osoby, która napisała powyżej na ten temat). Minusy też są jak w każdej firmie - np. niektórych nauczyłabym zmywać po sobie;). Szkoda, że musiałam zrezygnować z FRU z przyczyn osobistych.
1
Damian 2015-12-11 13:23:39
Czemu tak piszesz, przecież to nieprawda, a skoro nie dostałeś premii - znaczy że poprostu na nią nie zasłużyłeś.
mp 2015-12-11 19:24:10
W żadnej innej firmie nie ma takiej atmosfery :-) Firma daje ogromne możliwości rozwoju i docenia cieżką pracę… ;-) Nie znam drugiej firmy w której można się tak szybko rozwijąć i która nie tylko o tym mówi ale faktycznie to umożliwia. Niesamowitym przykładem są historie sukcesu osób które przyszły do pracy jako tester a w ciągu dwóch lat dostały awans na szefa działu czy project managera. Mało?;-)
Pokażcie mi drugą taką gdzie jeździ się razem na narty do Włoch, na rowery do Hiszpanii,a na trampoliny czy na ściankę wspinaczkową chodzi się z szefem;-)
2
B.D. 2015-12-12 11:35:55
Atmosfera jest super, ludzie czują odpowiedzialność za swoje zadania dzięki czemu większość osób pracuje bardzo samodzielnie, a struktura pozostaje dosyć płaska - nie ma typowego 'korpo-szefowania'. Ogólnie bardzo fajnie się pracuje, w porównaniu do kilku innych e-commerców o których słyszałam i w których pracowałam. Mimo, że firma jest już dosyć duża (100 os w polsce?), nadal czuć rodzinną atmosferę!
pozdrawiam!
1
Dn. 2015-12-15 12:14:33
Firma rozwijająca się mega. Można się dużo nauczyć i ciągle rozwijać. Branża bardzo ciekawa. Zarobki bardzo dobre, luźna atmosfera i fajny socjał. Super lokalizacja i organizacja biur w W-wie.
1
adamn 2016-01-06 23:24:56
Bardzo dobra firma, polecam. Daje ogromne możliwości rozwoju, jeżeli oczywiście tylko się chcę. Pracy jest dużo, ale to jak wszędzie. Wynagrodzenie jak najbardziej satysfakcjonujące
3
krr 2016-01-17 22:58:07
polecam, świetny pracodawca,przede wszystkim daje duże możliwości rozwoju. chyba każdy o tym pisze, ale tak serio jest:)
ciekawy 2016-01-21 19:26:58
Dzień dobry, czy w firmie jest szansa na zagraniczne podróże służbowe?
i 2016-02-05 08:04:09
Dziwne umawialam sie na rozmowe telefoniczna z rekruterka, nikt nie zadzonil. Brazo nie profesionalana firma.
t. 2016-02-07 20:43:02
Mają siedziby w wietnamie i rumunii, więc jeżeli będziesz miał inne stanowisko niż konsultatnt to podróże na 100%
kotek 2016-02-07 21:17:55
już nie pracuję, ale mogę polecić - startowałem u nich i zdobyłem doświadczenie, jakiego nikt inny by mi nie zaoferował. jeżeli szukacie miejsca, gdzie wierzy się w ludzkie talenty i nie odsyła ludzi do robienia szitów, to zdecydowanie dobry wyór
Bezimienna 2016-06-29 15:34:23
Nie radzę zatrudniać się do działu księgowości - przełożona to chora psychicznie i fałszywa osoba, która ma problemy ze sobą. Takiego czegoś jak tam to jeszcze nie widziałam. Wykorzystywanie i jeszcze raz wykorzystywanie za marne pieniądze!!
4
ceo and test 2016-06-29 22:00:00
jak dla mnie, pracownika z dość sporym stażem, jak widzę zachowanie na rozmowie na zasadzie - Pan zrobi takie a takie zadanie, a z zadania wynika, że ktoś uciekł z firmy i je zostawił- to od razu zapala się czujka- no go- ważne by do Cie też to dotarło bo głupoty piszesz
3erfg 2016-06-29 22:17:50
@migdał no tak tak ejst teraz u nich rekrutacja widze ze poszukuja na przyklad kierownika projektu IT w Krakowie taka osoba bedzie sie zajmowac miedzy innymi udżetowaniem oraz zbieraniem wymagań, sporządzaniem specyfikacji technicznych i wdrożeniowych
Opinia 2016-11-16 14:56:23
Zgadzam się w stu procentach. Firma ogólnie w porządku, poza działem księgowości - ten polecam omijać z daleka. Duża rotacja pracowników, pensje głodowe, brak szacunku do pracowników...
Zostaw swoją opinię o Fru.Pl Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fru.Pl Sp. z o.o.