brak logo

Mazurski Dwór Pensjonat Barbara Kowalewska

Siejnik

Opinie o Mazurski Dwór Pensjonat Barbara Kowalewska

GOŚĆ 2012-01-10 17:42:01
Godna pochwały?! ŻART!!! Gorszego pracodawcy w olecku nie ma!
Po pierwsze:
-pracujesz bez umowy a jak się upominasz to dziękuję za współpracę
- płaci hehe obiecuje złote góry i tyle
-czas pracy bez normy,na telefon
Uśmiecha się tylko do gości, oczernia inne lokale bezpodstawnie
Koleżankę wyrzuciła z pracy bo pracowała rok bez umowy i zaszła w ciążę i gdzie serce tej kobiety?!
A jako PRACOWNIK nie polecam wiedząc jak to wygląda ze strony kuchni
Pani [usunięte przez moderatora] powinna stanąć na podium za oszustwa!!
ANIA 2012-01-20 20:38:41
Potwierdzm w100% pracują ludzie bez umowy na czarno . Zwalniają nawet bez wypłacenia należnego wynagrodzenia Poza tym handlują brudną odzieżą używaną w Wydminach bez kasy fiskalnej, po prostu utylizują odpady. Ochydne.
Kasia 2012-01-31 14:58:29
Miałam przyjemność współpracować z pensjonatem i jestem bardzo zadowolona miejsce bardzo klimatyczne, pełne uroku co za tym idzie świetna kuchnia, nie spotkalam sie w tym miescie z takim jedzeniem. A sama wspólprace z pracodawca oceniam pozytywnie bardzo profesjonalnie . Polecam
4
Jacek 2012-03-18 18:05:56
Chyba sama sobie napisałaś tą opinię
klient 2013-12-22 18:09:18
Jestem BARDZO niezadowolony!! Zamowilem sale u tej Pani na ustalony termin po czym 2 dni przed terminem dostaje propozycje mniejszej sali... ponieważ pani kierownik dostala propozycje większych pieniędzy tydzień wczesniej. Tak być nie może..
7 2014-01-18 21:50:23
Już nie przesadzajcie, bo wasze opinie są stworzone tylko i wyłącznie z plotek. Jak sami nie wiecie to nie psujcie komuś reputacji!
3
gość 2014-01-22 15:13:41
Ten co napisał, żebyśmy nie przesadzali i nie słuchali plotek to chyba nie wie na czym stoi i nie przeżył tego rozgoryczenia.Przekonałem się co to znaczy nie uczciwość właścicielki.
gosc 2014-05-29 18:28:58
pracowałam tam po maturze i wszystko było ok ;) kazdy ma swoje a olecko jest..... jakie jest.
4
pracownik 2015-09-11 22:36:51
Nie polecam jako pracodawcę tej Pani jest zakłamana i fałszywa.Ładnie w oczy poza strasznie oczernia robi zamieszanie między pracownikami. Płaci marne grosze nawet nie ma najniższej krajowej,ani za nadgodziny, godziny nocne a nie wspomnę za soboty i niedziele nie ma wolnego. Pracujesz dziennie nawet po 18 godzin i na następny dzień znowu do pracy, jesteś jako sprzątaczka, pokojowa,pomoc kuchenna, kiblowy a później do gości. Ludzie wytrzymują góra do tygodnia.
nike 2015-09-27 23:20:10
To co ta kobieta wyprawia i na co sobie pozwala przechodzi ludzkie pojęcie. Nie dójże ze sama wprowadza zła atmosferę to jeszcze miedzy pracownikami robi zamieszanie.idąc do tej pani do pracy trzeba wszystko na bok odłożyć nawet rodzinę nie masz swoich praw.
Pracowałam 2015-09-29 11:38:43
Pracowałam u Pani Barbary praca taka jak każda inna . Każdy kto pracowała w gastronomi wie jak to wygląda . Co do wynagrodzenia to nie mogę się zgodzić bo w tym mieście płaci najlepiej . A że trafiają osoby z problemami i komornikiem na plecach to nie dziwie się że wszędzie jest im nie dobrze. Sama byłam świadkiem jak szukał jednej z pań.Godziny pracy ustalałyśmy same z dziewczynami. Więc uważam że opinie są podyktowane bardziej złośliwością niż obiektywizmem . Ja osobiście polecam wiele się nauczyłam
4
Monika 2015-10-02 20:30:51
Potwierdzam . Przemili pracodawcy . Zawsze będę miło wspominać . Polecam uczciwie podchodzącym do sprawy ludziom
3
ktoś 2015-10-08 13:39:26
jakże trzeba być zdesperowanym, żeby sam pracodawca sam sobie pisał i podszywać się pod kogoś i wystawiać sobie dobrą opinię.Wstyd, kto pracował i pracuje tam wie jak jest naprawdę.
gf 2016-05-15 20:20:37
@ika to prawda. Ale wiele osób tego niesttey nie rozumie..
Zostaw swoją opinię o Mazurski Dwór Pensjonat Barbara Kowalewska - Siejnik
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mazurski Dwór Pensjonat Barbara Kowalewska